Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Bolovi za vrijeme otvaranja (uz pomoc dripa) 8-9 Bolovi za vrijeme otvaranja poslije epiduralne 1 (osjete se kao menstrualni bolovi) Porodjaj 3-4 Sivanje nisam ni osjetila, 1-2 konca, 10-15 minuta trajalo I jos da kazem - hvala pametnim ljudima sto izmislise epiduralnu :D
Bol za vrijeme otvaranje - 10 (doduse jesam imala kontrakcije svake 3 min u trajanju od 22 sata,pa mi je mozda bilo svega preko glave i na bol sam mozda bila zbog umora osjetljivija!) Porodjajna bol - ma i to boli al vise mi je cudan osjecaj bio i nisam imala vremena razmisljati koliko boli jer sam samo pratila kad trebam tiskati. Usivanje - 1 - stvarno me nije bolilo, doduse mislim da kod nas daju dole neku inekciju. Osjetila jesam pogotovo kad ide prema debelom mesu, ali nista strasno.
18h trudova uh 10,poslije epi 0 a onda istiskivanje 100... Sivanje Pa nisam Ni osjetila jer Sam bila preokupirana Arianom Od sveg poroda vise me bolilo rebro jer mi se sestrica navalila da istisne bebija
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
Otvaranje pomocu dripa - 2 Pojava napona - 5 Prvo usivanje epiziotomije - 1 (Prvo usivanje je nazalost bilo lose uradjeno pa se epiziotomija rasila 5-ti dan nakon poroda) Drugo usivanje epiziotomije - cista 10-tka
auuuuu, bolovi pred porod 10 (ali pred sami porod, na dva-tri sata)...komirali su me... porod - 6, ako ne i manje, jer su mi u glavi još uvijek bile pred-porođajne kontrakcije...iako je beba bila krupna (preko 4 kg)... rezanje i šivanje - 0 (lokalna anestezija+bila vruća) postporođajni oporavak - 10 na treću :) još fasovala hemeroide, pa ne znam šta je gore - sama rana ili oni...nikom ne bih poželjela... i sad se pitam kakav li je carski za drugi put :))