|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trazim posao
28.12.2010 15:18:34   
sabinos
ovako molim forumasice pravnice zaposlene u privatnim firmama da kazu otprilike sta sve rade i koje zakone najvise koriste
imam razgovor u jednoj firmi u cetvrtak pa hocu da se pripremim a do sad sam radila jedino u drzavnim institucijama sto je nebo i zemlja sa ovim sto sam sad konkurisala
pada mi na pamet:radni odnosi,tenderi,nadzorni odbori i sl
please help!!!!

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 901
28.12.2010 21:39:42   
klemzi
IZVORNA PORUKA: sabinos

ovako molim forumasice pravnice zaposlene u privatnim firmama da kazu otprilike sta sve rade i koje zakone najvise koriste
imam razgovor u jednoj firmi u cetvrtak pa hocu da se pripremim a do sad sam radila jedino u drzavnim institucijama sto je nebo i zemlja sa ovim sto sam sad konkurisala
pada mi na pamet:radni odnosi,tenderi,nadzorni odbori i sl
please help!!!!

Dižem temu user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 902
5.1.2011 14:52:38   
Cherry
Zna li neka je li ovih dana objavljen negdje konkurs za profesora Engleskog jezika? Od Sarajeva do Zenice...

... to mi treba - moj mali zaklon ispod neba...

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 903
6.1.2011 23:03:20   
Apotekarka
Ja opet na ovoj temi muz mi opet bez poslauser posted image
Ako netko zna da se negdje trazi dipl ing elektrotehnike-telekomunikacije  nek javi- ALI DA NIJE NAMJESTENO konkurisao je sigurno na 40 mjesta ali od tog su ga zvali na pet i naravno netko drugi primljen,ima polozen drzavni ispit radio je godinu dana u erponetu nakon toga pola god u milfasu i to komercijaluuser posted image jer nije imao izbora...Cjelo to vrijeme je konkurirao na razna mjesta Pravo sam zabrinuta meni je na poslu snizena plata,on kuca diplomske,seminarske i daje instrukcije ali sve to nije dovoljno...a iskreno u dusi me boli takav fakultet zavrsiti i sjediti u kuci to je sramota ali sramota drzavi jer sve je gotov namjesteno i rade nam ljudi bez skole...Razocarana sam totalno

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 904
6.1.2011 23:06:43   
N_N
Apotekarka žao mi je što je to tako user posted image user posted image  Baš bezveze, u pravu si, takva nam država, fuj! Držim vam fige i nadam se da će tvoj muž uskoro naći dobar posao, ne dajte se user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 905
7.1.2011 12:37:55   
brzamala
Apotekarka razumijem te potpuno. Znam kolika je frustracija mučiti se, završiti fax i ne moći naći posao samo zato što nemaš novca da kupiš radno mjesto ili dobre veze pa da ti neko našteli. Sestra mi je završila ekonomiju, radila na nekoliko mjesta ne osigurana, bez redovne plate, samo da ne sjedi kući, i sada trenutno opet bez posla. I dođe mi da povraćam od muke kad mi neko spomene i državu i sistem vlasti i političare. Užas.

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 906
12.1.2011 8:37:33   
w.pooh
Sarajke koje tražite posao kupite današnje Oslobođenje, traži se uposlenik u Ministarstvu finansija, Ministarstvu civilnih poslova i BH Telecomu..za sve pozicije je dovoljna SSS
Sretno user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu brzamala)
Neposredna veza do poruke: 907
12.1.2011 10:26:37   
ena23
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Ja opet na ovoj temi muz mi opet bez poslauser posted image
Ako netko zna da se negdje trazi dipl ing elektrotehnike-telekomunikacije  nek javi- ALI DA NIJE NAMJESTENO konkurisao je sigurno na 40 mjesta ali od tog su ga zvali na pet i naravno netko drugi primljen,ima polozen drzavni ispit radio je godinu dana u erponetu nakon toga pola god u milfasu i to komercijaluuser posted image jer nije imao izbora...Cjelo to vrijeme je konkurirao na razna mjesta Pravo sam zabrinuta meni je na poslu snizena plata,on kuca diplomske,seminarske i daje instrukcije ali sve to nije dovoljno...a iskreno u dusi me boli takav fakultet zavrsiti i sjediti u kuci to je sramota ali sramota drzavi jer sve je gotov namjesteno i rade nam ljudi bez skole...Razocarana sam totalno

Dali ti je muz zainteresovan za rad u SA? MM radi u privatnoj firmi na telekomunikacijama, pa da ga pitam ima li kod njih otvorenih mjesta? inace stalno primaju nove uposlenike, pa da ih nekako povezemo, da mu posalje CV ako nista? javi mi na pp ako neces ovako...

Kroz forum se nismo puno sretale ali pamtim dobro tvoj jedan post kad si pisala sta sve tvoj muz radi- samo da bi bilo sta radio- za svoju porodicu .  mogu samo reci da je tvoj muz pravi muskarcina, skidam mu kapu u svakom pogledu, blago tebi i tvome djetetu s njim...

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 908
12.1.2011 13:55:56   
Apotekarka
DRAGA poslala sam ti pp

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 909
13.1.2011 12:57:20   
remzy
nadam se da cu ovaj post da postavim na pravo mjesto
naime radi se o tome da je HITNO potrebna jedna zena koja bi se brinula o jednoj starijoj,zenskoj,osobi,mislim da i cijena nije losa ,ali sve ide po dogovoru...user posted image

molim zainteresovane da mi se jave na pp radi daljih informacija....

< Poruku je uredio remzy -- 13.1.2011 12:58:03 >

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

Neposredna veza do poruke: 910
13.1.2011 15:45:43   
sabinos
IZVORNA PORUKA: Cherry

Zna li neka je li ovih dana objavljen negdje konkurs za profesora Engleskog jezika? Od Sarajeva do Zenice...

ovo i mene zanimauser posted image user posted image user posted image za seku moju

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu Cherry)
Neposredna veza do poruke: 911
13.1.2011 23:01:57   
N_N
Izvinjavam se za OT

Remzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio N_N -- 13.1.2011 23:02:09 >

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu remzy)
Neposredna veza do poruke: 912
14.1.2011 11:48:24   
H...
Evo da vam se pridruzim i ja...trazim posao u racunovodstvu...dipl.ecc. bez radnog iskustva...ustvari imam radno iskustvo od 10.mj. koje nije zavedeno nigdje...

i da par puta mi se desilo da traze dipl.ecc. i onda mi jave da : ''njima ne treba neko tako skolovan'' treba im neko da ga mogu prijavit na minimalac user posted image
jednostavno mi dodje da iz CV izbrisem da sam zavrsila fakultet i jednostavno trazim posao sa SSS

< Poruku je uredio H... -- 14.1.2011 12:01:58 >

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 913
16.1.2011 22:45:09   
idana_85
Dobro dosla kolegice, potpisujem tvoj post od rijeci do rijeci

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu H...)
Neposredna veza do poruke: 914
16.1.2011 22:48:03   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: w.pooh

Sarajke koje tražite posao kupite današnje Oslobođenje, traži se uposlenik u Ministarstvu finansija, Ministarstvu civilnih poslova i BH Telecomu..za sve pozicije je dovoljna SSS
Sretno user posted image

pa ovo je samo proforme, kamo sreće da nije

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 915
3.2.2011 18:37:05   
koka i po
kakve su realne sanse za zaposlenje u Sa ?
vrsta posla nebitna.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 916
3.2.2011 19:05:06   
koka i po
Sarajke user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 917
3.2.2011 19:05:13   
Visnja RR
zavisi od mnogo faktora draga koko...
al su uglavnom nikakve ako nemaš debele štele

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 918
3.2.2011 19:07:43   
koka i po
znaci glavni faktor je stela user posted image .....
o mitu i da ne pricam sigurno user posted image .....
kontam...veci grad i vece mogucnosti...

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 919
3.2.2011 19:16:13   
Visnja RR
a šta da ti kažem?
znam dosta osoba koje traže neki posao...
uvjek neki izgovor ... te imaš preko 30 ili 35... te nemaš djete ili si ga tek dobila pa idu bolovanja ... i bla, bla

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 920
5.2.2011 0:02:40   
Nik Name
"Blago" onda meni. Trideset_a na pragu, djece jos nemam (radi se na tome), dok rodim barem dva pileta doci ce i 35-a pa cu onda biti prestara za bilo koji vid zaposlenja. Drzava nam je na nivouuser posted image user posted image

< Poruku je uredio Nik Name -- 5.2.2011 0:03:11 >

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 921
5.2.2011 1:00:19   
Dida79

IZVORNA PORUKA: koka i po

kakve su realne sanse za zaposlenje u Sa ?
vrsta posla nebitna.

Moja Koko lako je naci posao radno vrijeme od - do, plata od 400 do 500 km jos ako dobijes dan slobodno onda si pravi sretnikuser posted image
Evo upravo zbog ovoga ja ne radim...uvijek kazem ne daj Boze da se mora ja bi ali za ove pare ostaviti svoju djecu ne hvalauser posted image

Neposredna veza do poruke: 922
5.2.2011 1:10:26   
Niina
IZVORNA PORUKA: koka i po

znaci glavni faktor je stela user posted image .....
o mitu i da ne pricam sigurno user posted image .....
kontam...veci grad i vece mogucnosti...

i ja bih na ovo dodala, veca ( da ne kazem prevelika) konkurencija...standard visi, plate male..

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

Neposredna veza do poruke: 923
6.2.2011 1:20:14   
scarlett
Eto ja opet ne radim, radila sam 3 mjeseca u školi, zahvalna sam i na tome obzirom kakvo je vrijeme user posted image
Ipak kad skontam da je na pragu 30ta i da mi je ovo bilo 7mo radno mjesto po redu, pitam se da li ću ikada dobiti stalan posao i krenuti nekim svojim putem, a onda opet kad skontam da nemam nikakav posao, mlim Boga da opet negdje bude makar opet na 3 mjeseca - valja sakupljati staž, ako se uopće penzija dočeka....
Ako kome trebaju instrukcije iz njemačkog jezika - na raspolaganju sam user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 924
17.2.2011 12:29:35   
Hannan
Ima li neko novine San od 16.2. izasao je konkurs za OS.Banovici, Pedagog, ja nikako ne mogu da nadjem, pa ili da mi konkurs posalje  na pp, email ili da prepise sta je potrebno od dokumentacije. Hvala

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *