|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Provale nase djece :)
7.2.2011 16:40:42   
emma.L
U petak nisam radila i popodne stavljam Emu na spavanjac, regularno, muzika, pokrivanje, medo, poljubac i zatvaram vrata. Nikad nikakvih problema nije bilo, pa ni ovaj put. I čujem je kako melje nešto 10 minuta. Približim se vratima i čujem: "Jesi vidio medo, MOLIM TE, ona moja mama samo dođe ovdje i ostavi svoje dijete." user posted image  
Bi li plakala ili se smijala?
A jučer nakon popodnevnog spavanja isto tako je čujem kako priča nešto i ja po nju da je dignem. A ona kaže: "Neću, nisam još ispličala medi kako sam sa dedom bila na Jaholini." I pitam hoću li je ostaviti da završi pa da me zovne kad bude htjela, kaže hoće. I za dvije minute se dere Ispličala sam muuuuuuu!

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 526
7.2.2011 16:53:16   
leli§
srce slatko...imaces jednu malu pricljivicu koja ce biti veeeeliki prijatelj... nece joj biti strano da ti s epovjeri u potpunosti samo trebas u njoj to "istesati"

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 527
7.2.2011 17:02:21   
taurus
moj R kad me vidio u porodilištu i kad je skontao da nemam stomak počeo me ljubiti i govoriti: "mama opet si mlada" user posted image user posted image user posted image

kada bebi posipamo pupak bivacinom on svaki put pita:" a zašto se pupak mora posoliti"user posted image user posted image user posted image

već par mjeseci vodim bitku sa njim da kaže pardon ako podrigne, a ja sad držim bebu da podrigne i kad je on o čuo odmah me pitao:" a zašto beba ne mora da kaže pardon"user posted image user posted image user posted image

stalno mu govorim da ne treba da bude škrtica i da treba da dijeli, pa je zbog toga juče pokušao bebi da da smoki koji je jeouser posted image user posted image user posted image i nakon moje reakcije i objašnjenja da beba to ne smije zaključio je:" sa bebom ne smijem ništa da dijelim"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 528
7.2.2011 17:05:39   
leli§
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 529
7.2.2011 22:35:14   
emma.L
taurus, to je prava mala pametnica user posted image
Kako razlučiti te stvari djetetu?
S mojom Emom, ja bih pustila da da bebi od 2 dana smoki samo da je vidim da hoće dati user posted image . Ma šta pustila, natjerala bih bebu da zahvali još. A on duša moja spreman dijeliti user posted image .
A ovo za "mlada" user posted image - no comment.  

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 530
7.2.2011 22:46:15   
taurus
emma ja više i nisam pametna na koji način mu neke stvari objasniti
vidim da je pomalo zbunjen ali šta mogu, skontaće vremenomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 531
7.2.2011 22:51:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: taurus

moj R kad me vidio u porodilištu i kad je skontao da nemam stomak počeo me ljubiti i govoriti: "mama opet si mlada" user posted image user posted image user posted image

kada bebi posipamo pupak bivacinom on svaki put pita:" a zašto se pupak mora posoliti"user posted image user posted image user posted image

već par mjeseci vodim bitku sa njim da kaže pardon ako podrigne, a ja sad držim bebu da podrigne i kad je on o čuo odmah me pitao:" a zašto beba ne mora da kaže pardon"user posted image user posted image user posted image

stalno mu govorim da ne treba da bude škrtica i da treba da dijeli, pa je zbog toga juče pokušao bebi da da smoki koji je jeouser posted image user posted image user posted image i nakon moje reakcije i objašnjenja da beba to ne smije zaključio je:" sa bebom ne smijem ništa da dijelim"user posted image user posted image user posted image

ovo je upisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taurus)
  Neposredna veza do poruke: 532
7.2.2011 22:53:08   
Natty

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...ko ne valja sebi,neće nikome...

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 533
7.2.2011 22:55:58   
N_N
user posted image user posted image user posted image user posted image
Taurus, zbunila si dijete user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Natty)
Neposredna veza do poruke: 534
7.2.2011 22:58:30   
maja78 RR
jao R je predivan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Natty)
Neposredna veza do poruke: 535
8.2.2011 10:45:17   
Nedi
Preslatki su user posted image

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 536
8.2.2011 10:54:54   
Lejla Ka

Moja kči je poslije izlaska iz porodilišta prokomentarisala "mama, pa jesi li ti rodila bebu? kako ti je veliki stomak!" user posted image user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 537
8.2.2011 11:15:36   
ziki
Šou su R i E, haha kako oni reguju na smanjanje stomakauser posted image user posted image mogu mislit šta me čeka ako Bog da

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 538
8.2.2011 11:24:56   
henna ze
Henna je izvadila dva zubića..kaže ma nije strašno samo ti "natrne " jezik pa onda ne možeš pričatiuser posted image user posted image user posted image

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 539
13.2.2011 11:38:04   
reallove
moj Emin sad meni dodje i pruza mi nozicu kaze mama tah(ifath)pape..u prevodu "mama otvori carape"user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 540
13.2.2011 11:50:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: emma.L

U petak nisam radila i popodne stavljam Emu na spavanjac, regularno, muzika, pokrivanje, medo, poljubac i zatvaram vrata. Nikad nikakvih problema nije bilo, pa ni ovaj put. I čujem je kako melje nešto 10 minuta. Približim se vratima i čujem: "Jesi vidio medo, MOLIM TE, ona moja mama samo dođe ovdje i ostavi svoje dijete." user posted image  
Bi li plakala ili se smijala?
A jučer nakon popodnevnog spavanja isto tako je čujem kako priča nešto i ja po nju da je dignem. A ona kaže: "Neću, nisam još ispličala medi kako sam sa dedom bila na Jaholini." I pitam hoću li je ostaviti da završi pa da me zovne kad bude htjela, kaže hoće. I za dvije minute se dere Ispličala sam muuuuuuu!
kako je samo ovo slatkouser posted image

(odgovor članu emma.L)
  Neposredna veza do poruke: 541
16.2.2011 22:13:37   
ziki
Juce je moja seka vodila Nemirka u setnju, u jedan vakat nije htjeo da joj da ruku i raspravljali se tako. Po dobrom obicaju da su nane najpametnije jedna je sa prozora fino ugrdila Nemirka, priprijetila samo tako. On je kulturno saslusao a onda podigao prstic i priprijetio: Teto sad cu zvat konja da te odvede na farmu. Nana je brzinom svjetlosti nestala sa prozora.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 542
16.2.2011 22:34:34   
mamabb
Moja L i od tetke mi kćerka pregledaju neki katalog, i sad M. pita L. šta je šta na slici, i tako redom dođu do čokolade. L. na sav glas veli da je to ''kada''. Pita je M. voliš ti jesti  čokoladu? A, ova sva sretna ''da'', pa nastavi ''i  cupicu (supicu)i končiće(makarončiće)i pite'' user posted image

04.12.2008.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 543
16.2.2011 22:47:00   
maja78 RR
hahahaha pa sta ces kad voli djete jesti

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 544
17.2.2011 8:20:49   
Lulu_08
HAHA, moja omiljena tema!! Legende malene, nema šta!!!

Luna je jednom, pa drugi put pa treći put uzela flomaster i "ukrasila" posteljinu. Nakon kazne, grdnje i oduzimanja flomastera, bojica i bojanki odgovor je bio:

"Ti meni kupi moju Balbi sobu a ja tebi više neću nikad bojiti 'steljinu (posteljinu)!"

A ja stala i ne vjerujem, pa ni tri godine a već manipuliše! (a obećano joj je da će za rođendan dobiti svoju sobicu..)

Pustila joj muziku neki dan, i ona pleše ali totalno glupo šutajući nogicama, jer tvrdi da "Anesa" (drugarica iz obdaništa) tako pleše. I ja je zamolim da lijepo pleše, da mrda guzom i rukicama a ona će ti na to:

"Pa de mama tako ću plesati sa nanom kad ona dođe!"

A inače moja mama se uvjek zezala sa njom i pjevušila joj nešto u fazonu "tam, tam raram, tararam" i tada bi one kao u pačijem plesu guzom vrtile hehe.

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 545
17.2.2011 9:11:23   
emma.L
IZVORNA PORUKA: ziki

podigao prstic i priprijetio: Teto sad cu zvat konja da te odvede na farmu. Nana je brzinom svjetlosti nestala sa prozora.

Pametno dijete user posted image .
Kod nas je sve u fazi "čekaj da pogledam na intelnetu" user posted image .
A sinoć kaže "nećeš me ljubiti i gnjaviti, ne dam ti mama", na što ja kažem "pa i nemoram, rodit ću ja sebi bebu pa ću je gnjaviti i ljubiti". Kaže Ema "evo ti me, ljubi me mama". user posted image  

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 546
17.2.2011 9:13:26   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: emma.L

podigao prstic i priprijetio: Teto sad cu zvat konja da te odvede na farmu. Nana je brzinom svjetlosti nestala sa prozora.

Pametno dijete user posted image .
Kod nas je sve u fazi "čekaj da pogledam na intelnetu" user posted image .
A sinoć kaže "nećeš me ljubiti i gnjaviti, ne dam ti mama", na što ja kažem "pa i nemoram, rodit ću ja sebi bebu pa ću je gnjaviti i ljubiti". Kaže Ema "evo ti me, ljubi me mama". user posted image  

jaooooooooooo ne znam kome bi se smijala njoj ili tebi hehehhe

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 547
17.2.2011 9:14:53   
Anoniman
pade moj srednji sin  i poce plakat  ja iz kuhinje gledam i pitam sta bi jel te  bato udario a on onako aha  a stariji sin sedi na kaucu i tek ce  "  bato nemoj da lazes Bog sve vidi  tebi ce da nos poraste"   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam umrla od smeha

(odgovor članu emma.L)
  Neposredna veza do poruke: 548
17.2.2011 9:21:37   
emi7908
Joj ovdje se uvijek nasmijem i opustim, bravo za dječicu legende male... Ja uvijek zaboravim napisati nešto a već toliko toga se izdešavalo. Podavno se to desilo; vozimo se mi u autu kad prolazi hitna i naravno sa upaljenom sirenom kad on meni mama "inta uuuu uuu uuu " e sad je fazon kad god vidi vatrogasce,policiju, i hitnu on vice " inta " (hitna ) uu uuu uuu jer nemože da izgovori još policija i vatrogasci...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 549
17.2.2011 12:24:12   
joni

Juce je moja seka vodila Nemirka u setnju, u jedan vakat nije htjeo da joj da ruku i raspravljali se tako. Po dobrom obicaju da su nane najpametnije jedna je sa prozora fino ugrdila Nemirka, priprijetila samo tako. On je kulturno saslusao a onda podigao prstic i priprijetio: Teto sad cu zvat konja da te odvede na farmu. Nana je brzinom svjetlosti nestala sa prozora.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Vozacki ispit
EmNe

Iz kojeg pokusaja ste polozili vozacki ispit,da li ste imali neku stelu ili davanje mita,koliko vas je sve ukupno kostalo na kraju?

DA (66%)

NE (34%)

Broj svih glasova: 99

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *