Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 12.2.2011 20:42:29
taurus
veče drage moje
nadam se da ste dobro, da uživate u svojim pupama znam da su nekima već i dosadili trudnički dani jer i meni je tako bilo pred kraj ali sad mi opet žao nikad više neću biti trudna i osjetiti one slatke pokrete u stomaku ovo vam pišem da biste znale da uživate i koliko god vam bilo teško to će sigurno proći ja i sad poslije 15 dana od poroda pazim kako se savijam jer kontam da imam stomak i ponekad mi se učini da opet osjetim micanje bebe, pa skontam da mi se samo učinilo a s druge strane kad pogledam svoju svaki put zaključim kako je to najljepše i najsavršenije stvorenje koje je bilo u mom stomaku i koje je plod naše ljubavi i svaki put zahvalim Bogu na ovom predivnom daru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 12.2.2011 21:29:31
NejraS
hheheh taurus...meni je iskreno malo dosadilo da sam trudna jer nosim bebicu 9 mjeseci jedva cekam aBd da izadje iz stomaka da mog da ga zagrlim i da ga poljubim i da ga nahranim i da mu kazem da je svojoj mamici sve na svijetu :) lijepo je biti i trudan a i postati majka :) nego, mene veceras nesto cudno probada u donjem dijelu stomaka kao da me neko dozem ubode
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 12.2.2011 22:21:12
NejraS
heheheh, pravo se umirio valjda mu ugodno.... osjeca maminu ljubav u ponedjeljak mi je termin, i fino se osjecam osim sto mi naidje slabost i nekad ledja bole i dole kao da me probada nesto... vidjecemo idem opet u ponedjeljak ujutro kod doktora
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 12.2.2011 23:52:09
gagach
Dobra noc trudnjace!
Ja se uvijek javljam u ove kasne sate...citav dan sam zujala negdje...isla malo na Jahorinu, pa po gradu, pa malo spavala, pa opet u grad i evo sad dosla kuci istrusirala se i rekoh da vidim sta mi vi radite:)
Laro danas sam mami maznula neke dvije spavacice kratkih rukava...bas me briga...:) to je to otprilike sto sam spremila od torbe za bolnicu...imam torbu,spavacice i pape:) Ostalo moram kupiti:) tako da kad god budes spremna ... ja sam uvijek za trosenje para:) Meni ponedeljak odgovara...javi vrijeme i party moze poceti:) Sto se tice jednobojni posteljinica to je misaona imenica...i ja sam trazila...rekose mi da ima u interexu u ovieseu pa treba mozda tamo otici:)
Taurus nikad ne znas:) salim se ja...jest fino i ja stvarno uzivam u ovom migoljenju bebice...mada moram priznati da mi je dotuzilo malo...jedva cekam da ga upoznam:)
Nejra hahahahha ti si jos uvijek tu:) kod tebe se bas oteglo:)
Cmok cmooook vamm!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 13.2.2011 10:03:18
m.i.n.a.
Jutric drage ...sta se radi,jestel se naspavale...odmarte u vikendu..hihihi.. Taurus mi smo se mozda srele u porodilistu..:) Nadam se da ste sve dobro i zdravo,to je najbitnije..nesto ste mi se usutile zadnjih dana,Nejra nikako da otvori opet bebi bum:)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 13.2.2011 10:07:55
sanela.asja
caoo drage ,kako ste mi onako sve.... ja se sad slabo javljam jer imam po cjeli dan mucnine,a i tablete me srede pa sam kao zombi,jedva cekam utorak da vidim jeli mi sa bebicom sve ok... pozz....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 13.2.2011 11:15:50
Rimljankaa
Trudnjace samo da vas pozdravimo nas dvije...
Ljub,ljub...
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 13.2.2011 12:25:13
stefania
samo da vas pozdravim zadajem se u magistarski..ali jako sam glupa i nekoncentrisana...akademski rjecnik je izvan mog poimanja otkad sam zatrudnila pa ultra sporo ide...nadam se da ste sve predobro
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 13.2.2011 12:54:09
Medi_87
Helllo, evo i ja iz skitnje Sunce ne merem da te skontam s ovim novim avatarom kako si mi ti Naidice, Vilo gurate li polahko joj ja sam ko usporeni snimak iako sam polahka treba mi kran da me podigne kod mene jos uvijek tutanj kroz kucu pa se dobro naspavam po noci valjda od umora Gagach samo hodaj kad mozes Laro kako idu pripreme Mino, Rime, Taurus kako ste mi vi, malene bebare cmokim Odoh sta raditi po kuci malo, sutra mi seka dolazi na generalku
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 13.2.2011 13:13:34
Rimljankaa
Sunasce,zbuni me tvoj avatar...
Ljubac i tebi od moje krofnice i mene...
Medi,gledam ti sad ticker...Jos 9 dana Bravo,bravo...Jos malo pa stize bubo...
Moja princhipesa spava..Najela se... "iscjedila mamu",oprali smo guzaru,mazili se i sad spavanje... A i ja se kanim u horizontalu,ako bi mogla malo odspavati,jer od kad se ona rodila,pa mao i ranije nespavam kako treba... Cijelu noc san isprekidan...
Jucer sma malo hodala Koja je to sreca i ljepota,hahaha...Pa shoping... I opet na kraju sam sve njoj kupila,a nista sebi...
Adnica s nanom bila..a mi malo u skitnju...Mozda i veceras izadjemo negdje ako bude dobra... :)))
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 13.2.2011 13:17:33
Medi_87
Nego zenice kad cemo na tu kafu ali stavrno dok se nisma porodila, samo da ne bude ko prolsi put sto prijedloga i na kraju - TRUBA Nego da vidimo ko radi pa moze iza 5, a ako niko ne radi da skontamo ranije
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 13.2.2011 13:18:43
adne
IZVORNA PORUKA: NejraS
heheheh, pravo se umirio valjda mu ugodno.... osjeca maminu ljubav u ponedjeljak mi je termin, i fino se osjecam osim sto mi naidje slabost i nekad ledja bole i dole kao da me probada nesto... vidjecemo idem opet u ponedjeljak ujutro kod doktora
Nejra ja sve gledam jesi li se ti porodila ali ti izgleda ipak cekas mene Meni je termn bio jucer ali mi je dr rekao da dodjem sutra i da cu ostai u bolnici da me porode, jer mi je bebica krupna i posteljica zrela pa se nebi trebalo vise cekati ja jedva cekam da se upoznam sa mojom lijencugom koja nece napolje sama
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 13.2.2011 13:52:26
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: gagach
ko je rekao kafa?
Grrrrrrrrrr... "mrzim vas".........
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 13.2.2011 14:42:23
NejraS
IZVORNA PORUKA: adne
IZVORNA PORUKA: NejraS
Nejra ja sve gledam jesi li se ti porodila ali ti izgleda ipak cekas mene Meni je termn bio jucer ali mi je dr rekao da dodjem sutra i da cu ostai u bolnici da me porode, jer mi je bebica krupna i posteljica zrela pa se nebi trebalo vise cekati ja jedva cekam da se upoznam sa mojom lijencugom koja nece napolje sama
hehehe i ja idem isto sutra u bolnicu valjda ce me ostaviti ne znam vidjecemo :) i ja jedva cekam, hehe mozda isto dan postanemo majke :) nadam se da cemo imati lagan porod :)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 13.2.2011 15:55:45
NejraS
IZVORNA PORUKA: Medi_87
Nejra, Adne sretno vam onda sutra
hvalaaaa :) heheheh :) nego jedno pitanjce za iskusnije mame :) jel u trudnickoj torbi trebamo ponijeti i odjecicu za bebu i pelene i to ili to muzevi naknadno donesu poslije porodjaja?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 13.2.2011 16:02:20
lepetetka
Pozdrav drage moje debele..da vas sve pozdravim puuuuuno.... kod mene se bebara vrti ima čak i ustaljene termine pred spavanje i ujutro kada se budimo. u ovaj dan-dva trebamo i na kontrolu pa jedva čekam da je vidim na ekrančiću Samo da vam kažem da sam jučer bila u Azelu na Dobrinji i da imaju farmerkica trudničkih..one gore sa lastikom...samo su veći brojevi one što sam gledala----10KM..tako da znate ako nekome trebaju.... I da bole me sike jedva ih nosim