Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Knjiga za čitati-preporučite 27.1.2011 11:25:37
dzeny_2103
Trnutno čitam Mir Jam Grijeh njene majke, a uzela sam neke u konzuma pa imam dosta u rezervi neprocitanih bar 10 knjiga,između ostalih i Tragom mrtve princeze i onaj nastavak
RE: Knjiga za čitati-preporučite 27.1.2011 11:26:19
sara.at
Realnog zivota Imam dosta pred ocima tako da mi je svremena na vrijeme potrebno i malo fantazije i neko dobro stivo da se iskljucim iz realnog zivota,StO nemora znaciti da nemogu neku normalnu knjigu procitati jer meni je najbolji poklon dobra knjiga,jesam skromna
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
RE: Knjiga za čitati-preporučite 27.1.2011 11:28:50
maja78 RR
ja volim sve citati, ali zaista sve naravno nesto manje, nesto vise, nesto mi je kvalitetnije, nesto je bezveze ali isto kao i u svim umjetnostima i poslovima
RE: Knjiga za čitati-preporučite 29.1.2011 21:23:16
de_de
IZVORNA PORUKA: sara.at
Realnog zivota Imam dosta pred ocima tako da mi je svremena na vrijeme potrebno i malo fantazije i neko dobro stivo da se iskljucim iz realnog zivota,StO nemora znaciti da nemogu neku normalnu knjigu procitati jer meni je najbolji poklon dobra knjiga,jesam skromna
Potpisujem:))))) A bas sam pozelila procitat neku dobru knjigu:)))
RE: Knjiga za čitati-preporučite 30.1.2011 21:45:13
amdi
Ta mi je sljedeća, svidio mi se stil ovog pisca. Lovac na zmajeve je baš potresna priča o afganistanskoj realnosti, tu je i politika i ljubav i međuljudski odnosi-sve u svemu za 5
RE: Knjiga za čitati-preporučite 30.1.2011 21:52:19
teacher75
IZVORNA PORUKA: amdi
Ta mi je sljedeća, svidio mi se stil ovog pisca. Lovac na zmajeve je baš potresna priča o afganistanskoj realnosti, tu je i politika i ljubav i međuljudski odnosi-sve u svemu za 5
to je moja najdraza knjiga, poslije nje ide 1000 sjajnih sunaca
RE: Knjiga za čitati-preporučite 1.2.2011 11:20:35
neki
IZVORNA PORUKA: teacher75
to je moja najdraza knjiga, poslije nje ide 1000 sjajnih sunaca
Kod mene je obratno,1000 sjajnih sunaca mi je No.1 Procitala sam "Trinaestu pricu" i knjiga je ooooooooooooodlicna
RE: Knjiga za čitati-preporučite 17.2.2011 12:28:41
Lady26
Gijom MusoZATO ŠTO TE VOLIM Petogodišnja Lajla nestala je u jednom tržnom centru u Los Anđelesu. Duboko potreseni ovom tragedijom, njeni roditelji na kraju se razilaze. Pet godina kasnije, Lajla se pojavljuje na istom onom mestu na kojem joj se izgubio svaki trag. Živa je, ali iz nekog nepoznatog razloga, ne progovara. Svi su srećni zbog njenog povratka, ali javljaju se i neizbežna pitanja. Gde je Lajla provela sve ovo vreme? Sa kim? Ali pre svega, zašto se vratila? Ova dirljiva, ljudska drama zapravo je čarobna ljubavna priča koja vas uvlači u misteriju i drži vas u neizvesnosti, priča čiji završetak nećete tako lako zaboraviti.
RE: Knjiga za čitati-preporučite 17.2.2011 12:47:57
Amani12
IZVORNA PORUKA: Lady26
Gijom MusoZATO ŠTO TE VOLIM Petogodišnja Lajla nestala je u jednom tržnom centru u Los Anđelesu. Duboko potreseni ovom tragedijom, njeni roditelji na kraju se razilaze. Pet godina kasnije, Lajla se pojavljuje na istom onom mestu na kojem joj se izgubio svaki trag. Živa je, ali iz nekog nepoznatog razloga, ne progovara. Svi su srećni zbog njenog povratka, ali javljaju se i neizbežna pitanja. Gde je Lajla provela sve ovo vreme? Sa kim? Ali pre svega, zašto se vratila? Ova dirljiva, ljudska drama zapravo je čarobna ljubavna priča koja vas uvlači u misteriju i drži vas u neizvesnosti, priča čiji završetak nećete tako lako zaboraviti.
Imas li knjigu? Ovo moram procitati...
RE: Knjiga za čitati-preporučite 18.2.2011 11:12:41
Simran
Ja sam strastveni čitač . pročitala sam ih i previše,ali na prvo mjesto stavljem knjige MIR-JAM i to je prvi komplet knjiga koju sam kupila za svoju kućnu biblioteku...A skoro sam završila knjigu Harem i preporučujem da pročitate
RE: Knjiga za čitati-preporučite 18.2.2011 11:25:34
Nejrica
"Lovac na zmajeve" - Khaled Hosseini, predobra knjiga
trenutno je citam...odusevila me kao i 1000 sjajnih sunaca,bas su potresne,al ne mozes ih ispustiti iz ruku...sinoc sam do 1 zaglavila ...toplo preporucujem!