Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Forumasice, gdje ste! :) 15.1.2011 0:41:44
veeseelaa
a gdje je milenium??? javi seeeee, javi seee
_____________________________ Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
RE: Forumasice, gdje ste! :) 15.1.2011 9:24:32
Nunichi
IZVORNA PORUKA: Romali IZVORNA PORUKA: new mama Juni ,Romali,Nunichi falite new mama , falis, bona , i ti meni Rado bih ja navece cakulala s vama , ali me slomije umor, maleni kasno spava, a uglavnom sam jutranja smjena. Sad cemo mi ucestati kad nam pocnu tekme Ah, sto cemo zavoljeti englesku ligu Samo da izgrlim curice svoje, pa se vidimo na "nasoj" temi.
RE: Forumasice, gdje ste! :) 15.1.2011 9:30:32
juni
Falite i vi nama, mislim na vas
_____________________________ EMIL,7.9.2008.
RE: Forumasice, gdje ste! :) 18.1.2011 22:23:10
SdZ
Gdje je Tajra? Ili se ne sretnemo ili nje nema.
_____________________________ <3 28.6. <3 Zivot je dobio svoj smisao...
RE: Forumasice, gdje ste! :) 18.1.2011 23:55:37
Apotekarka
ivanak gdje si kako se snalazis s 2 bebaca Ma ljudi sta je s fatimicommmmmmmmm,javi se
_____________________________ Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009 Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013
RE: Forumasice, gdje ste! :) 18.1.2011 23:57:59
Hanady RR
i menis ečini nema tajre.... a baš me zanima kako curetak mali
_____________________________ ''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.'' H- 25.6.2006 F-12.2.2009
RE: Forumasice, gdje ste! :) 24.1.2011 15:52:33
puma
sad nesto gledam i naletim na nick "fatimica09"... u nicku pise: "... ako vam se ucini da odlutam na kratko, da mi se oci cakle, usne drhte u osmijehu... nisam daleko, ali sam blize njoj..." nedostaje mi fatimica i MOLIM JE DA SE JAVI
RE: Forumasice, gdje ste! :) 24.1.2011 16:07:02
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: dadada Majo...hebote logosoft ...dolazi vise uh evo me tek sad priljucili, da sam znala da ce ovoliko muljati i biti neprofeionalni nebi odjavljivala adsl, ma sve ista go
_____________________________ "Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer
RE: Forumasice, gdje ste! :) 24.1.2011 16:27:15
muaaa
Maja 78
_____________________________ “Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”
RE: Forumasice, gdje ste! :) 24.1.2011 16:32:02
Anoniman
IZVORNA PORUKA: maja78 RR IZVORNA PORUKA: dadada Majo...hebote logosoft ...dolazi vise uh evo me tek sad priljucili, da sam znala da ce ovoliko muljati i biti neprofeionalni nebi odjavljivala adsl, ma sve ista go cuj to ...znam ja njih sve...udusu
RE: Forumasice, gdje ste! :) 24.1.2011 16:32:23
teacher75
mybaby
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Forumasice, gdje ste! :) 24.1.2011 16:40:25
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: maja78 RR IZVORNA PORUKA: dadada Majo...hebote logosoft ...dolazi vise uh evo me tek sad priljucili, da sam znala da ce ovoliko muljati i biti neprofeionalni nebi odjavljivala adsl, ma sve ista go cuj to ...znam ja njih sve...udusu falile ste mi, ti posebno
_____________________________ "Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer
RE: Forumasice, gdje ste! :) 24.1.2011 21:15:52
mamine oci
IZVORNA PORUKA: puma sad nesto gledam i naletim na nick "fatimica09"... u nicku pise: "... ako vam se ucini da odlutam na kratko, da mi se oci cakle, usne drhte u osmijehu... nisam daleko, ali sam blize njoj..." nedostaje mi fatimica i MOLIM JE DA SE JAVI falis fatimice javi se
_____________________________ Haris 28.10.1999 Fatih 25.01.2008 Iman 13.01.2013
RE: Forumasice, gdje ste! :) 26.1.2011 13:42:36
R&T@
Viola??????? Sta li nam je s njom? Termin je posao, i ja se nadam da je vec dupla mama ( i )
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: Forumasice, gdje ste! :) 26.1.2011 13:45:19
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: mamine oci IZVORNA PORUKA: puma sad nesto gledam i naletim na nick "fatimica09"... u nicku pise: "... ako vam se ucini da odlutam na kratko, da mi se oci cakle, usne drhte u osmijehu... nisam daleko, ali sam blize njoj... " nedostaje mi fatimica i MOLIM JE DA SE JAVI falis fatimice javi se
_____________________________ Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
RE: Forumasice, gdje ste! :) 26.1.2011 13:56:19
viola
IZVORNA PORUKA: tajra Viola??????? Sta li nam je s njom? Termin je posao, i ja se nadam da je vec dupla mama ( i ) Evo me , presisala termin, sve je ok, samo da krene bebica, simptome nemam nikakve, jupiiiii
RE: Forumasice, gdje ste! :) 26.1.2011 13:59:09
reallove
IZVORNA PORUKA: mamine oci IZVORNA PORUKA: puma sad nesto gledam i naletim na nick "fatimica09"... u nicku pise: "... ako vam se ucini da odlutam na kratko, da mi se oci cakle, usne drhte u osmijehu... nisam daleko, ali sam blize njoj..." nedostaje mi fatimica i MOLIM JE DA SE JAVI falis fatimice javi se stvarno falis
_____________________________ "Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
RE: Forumasice, gdje ste! :) 26.1.2011 14:14:24
R&T@
IZVORNA PORUKA: viola IZVORNA PORUKA: tajra Viola??????? Sta li nam je s njom? Termin je posao, i ja se nadam da je vec dupla mama ( i ) Evo me , presisala termin, sve je ok, samo da krene bebica, simptome nemam nikakve, jupiiiii To je neka damica... lijepo joj kod mame... Sretno, mila... da nas sto prije obradujes...
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: Forumasice, gdje ste! :) 26.1.2011 21:27:09
viola
hvala ti Tajra beskonacno
RE: Forumasice, gdje ste! :) 31.1.2011 13:14:06
puma
Ella_H Saraya Nunny Schecherlemica ... i ostale mi fale...
RE: Forumasice, gdje ste! :) 31.1.2011 16:43:32
SdZ
Milenium, Nunichi, Acudesa, Remzy, Leva, Nikita, amanluah, amela2208, Ben10, Klemzi(ili se ne sretnemo ili nje nema), Lalana...... itd.
_____________________________ <3 28.6. <3 Zivot je dobio svoj smisao...
RE: Forumasice, gdje ste! :) 31.1.2011 19:45:16
Ben 10
Evo mene tu sam ja samo ne pišem ,pomalo pročitam šta ima u pojedinim temama jer čim uključim rr sve mi zablokira i nikako stranice nemogu otvoriti ,niti slike na temi fondant vidjeti pa izbjegavam i ulaziti u pojedine teme... Pozdrav svim mojim forumašicama...
_____________________________ A 08.02.2000 H 18.02.2008 Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne". Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.
RE: Forumasice, gdje ste! :) 31.1.2011 22:51:39
Apotekarka
Mileniium Anita Mo kaktuscic acudesa je dobro hvala Bogu danas jpj je prvi radni dan Fatimice nema pa nema Romali New mama
_____________________________ Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009 Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013
RE: Forumasice, gdje ste! :) 31.1.2011 23:02:32
kaktuscic
IZVORNA PORUKA: Apotekarka Mileniium Anita Mo kaktuscic acudesa je dobro hvala Bogu danas jpj je prvi radni dan Fatimice nema pa nema Romali New mama Evo me! Procitam s vremena na vrijeme po nesto, ali nemam vremena, a nekad ni zivaca... Ipak, drago mi je da mislis na mene
RE: Forumasice, gdje ste! :) 31.1.2011 23:04:58
Apotekarka
pa iz doba razgovori u iscekivanju bebe te se dobro sjecam
Anketa
Za dojilje.пеперутка16 Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?
Oznake