Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hanady , malo me ima, ali u kvalitetnijem omjeru..hahhah (sta god to znacilo )
hajd dobro
hvala emi Višnje nema a vidim Hanady se javila Ja u biti pitam za cure koje su jako često na RR, čim njih nema začudim se A inače fali jako puno djevojaka koje se sve rjeđe a neke i nikako već mjesecima ne javljaju Npr nije mi jasno šta je sa remzy, obaveze il nešto drugo??? pa i prije su bile ogromne obaveze al je često postala takodje se isto odnosi i na mamine oci, mada ona i zna baciti koji post ... akica b se skroz izgubila i to cijeloj priči daje čudan tok
zna se ko za ne pita citam ja redovno al nesto sve me manje vuce da pisem malo sam se ulijenila treba mi red-bul da se aktiviram
Marina DK...imama osjećaj da je ne srećem ovih dana
da nije na nekoj temi najavila da je neće biti...il je ima a ja ne vidim
I ja sam par puta pitala za Anidae,ali izgleda da niko nije u kontaktu s njom...bila je pred porod,a imala je rizičnu trudnoću....iskreno se nadam da je sve uredu ako neko zna neka javi
I da,nema nam ni Hannice,šta je s njom?
< Poruku je uredio Gracanka -- 14.1.2011 18:22:22 >
hannica je tu,ali je malo tastatura zeza Hana je imala prstice u tome ,pa slabije pise,ali nadam se da ce uskoro popravit
new mama, falis, bona , i ti meni Rado bih ja navece cakulala s vama , ali me slomije umor, maleni kasno spava, a uglavnom sam jutranja smjena. Sad cemo mi ucestati kad nam pocnu tekme Ah, sto cemo zavoljeti englesku ligu
new mama, falis, bona , i ti meni Rado bih ja navece cakulala s vama , ali me slomije umor, maleni kasno spava, a uglavnom sam jutranja smjena. Sad cemo mi ucestati kad nam pocnu tekme Ah, sto cemo zavoljeti englesku ligu