|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodiliste Jezero
4.1.2011 15:13:09   
lepao
Mislim da sve ovisi o tome imas li vezu i kakva je veza...na zalost ako je dobra ne moras cekati i odmah te provuce doktor ili doktorica a ako nemas onda je pitanje kad ti radi doktor i mozes li doci do njega...ma sve je to neka frka zbrzaju te boze sacuvaj :(

IZVORNA PORUKA: canim

Ja sam u petak bila, nije bilo hladno ali guzve jeste bilo, bas sam se nacekala...moja doktorica vjerovatno ide na odmor ovih dana tako da cu morati mjenjati doktoricu user posted image ove sedmice opet idem na CTG pa valjda ce mi one sestre predloziti nekog doktora ili doktoricu ili se moram unaprijed najaviti ??user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 226
4.1.2011 15:14:09   
lepao
DALI IKO ZNA KAKVE SU SOBE ZA TRUDNICE..DALI JE PREVISE TRUDNICA U JEDNOJ SOBI..DALI SE MOZE POSEBNO SOBA REZERVISATI KAO APARTMAN? INTERESUJU ME USLOVI NAKON PRIJEMA U BOLNICU...

(odgovor članu lepao)
Neposredna veza do poruke: 227
   RE: Porodilište Jezero 21.04.2008
4.1.2011 15:21:18   
lejla80
IZVORNA PORUKA: BBubica

Smijaces se user posted image
Ja sam jedino imala mob, fotoaparat i uputnicu kada su me ostavili u bolnici
Dali mi spavacicu, a na nogama cizme-samo me probaj zamisliti user posted image user posted image user posted image
Dok se ne porodis sve tvoje stvari  ostaju na odjelu gdje te prime u bolnicu, poslije ti neka sestrica to donese (napisu na stvarima cije su)
Sretno buducim mamama koje idu na Jezero :)
Red je da se odjavim sa ove teme
user posted image

PS
Imam par fotkica sa Jezera, ali ne znam gdje ni kako da postavim user posted image

user posted image user posted image user posted image Pa ne mogu vjerovat...šta sve ti nisi doživjela gore,mogla bi knjigu da napišešuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BBubica)
Neposredna veza do poruke: 228
5.1.2011 11:56:23   
kuglica
Pozdrav,
molila bih da mi neko objasni, s obzirom da jos uvijek nisam isla na pregled u bolnicu, jer vodim trudnocu u Domu zdravlja, kako se narucujem gore? Znam da mi treba uputnica. Da li se narucuje putem telefona ili ides direktno i ti biras kod kojeg ces dr. Da li se dugo ceka, mada to vjerovatno to zavisi kod kojeg ces dr.?
Unaprijed zahvaljujem

(odgovor članu lepao)
Neposredna veza do poruke: 229
5.1.2011 14:18:06   
bonybaby
to ti sve zavisi, mozese traziti nekog ljekara da ti vodi trudnocu, prethodno se raspitas telefonom u kojoj smjeni radi i kad je dezurni, ili kako te potrefi. Ja sam pravo imala srece. na klinici vodim trudnocu vecu od 12 sedmice (bila sam sva iznervirana od privatnika, koji uzima bezveze novac, a u domu zdravlja mi je trebalo da se narucim mjesec dana unaprijed. onda sam saznala da ti mogu voditi trudnocu na klinici, samo trazis uputnicu za kliniku od doktora porodicne medicine ili vec neznam ni ja koga, i pravac gore. ja sam imala pravo srece, naisla sam na super sestricu koja me je uputila mojoj doktorici, s kojom sam pravo zadovoljna. nisam nikog znala gora niti mi je trebala "stela". i sad kad god hocu na pregled, prethodno nazovem dotoricu da vidim kad je slobodna da nemoram cekati. i tebi to preporucujem, da nadjes neku doktoricu i da s njom zakazujes termine. sorry ja se napisahuser posted image

(odgovor članu kuglica)
Neposredna veza do poruke: 230
5.1.2011 16:25:06   
kuglica
Hvala puno,
ne  znam ni ja ni kod koga bih, a ni gdje. Dvoumim se da li na Jezero ili u Vojnu bolnicu. Imam jos fore da se odlucim, 6-sti je mjesec, a ok mi je dr. u Domu zdravlja, al sto kazes mjesec dana ranije je narucivanje:-(
Pozdrav

(odgovor članu bonybaby)
Neposredna veza do poruke: 231
5.1.2011 22:09:35   
Esmeralda
IZVORNA PORUKA: bonybaby

to ti sve zavisi, mozese traziti nekog ljekara da ti vodi trudnocu, prethodno se raspitas telefonom u kojoj smjeni radi i kad je dezurni, ili kako te potrefi. Ja sam pravo imala srece. na klinici vodim trudnocu vecu od 12 sedmice (bila sam sva iznervirana od privatnika, koji uzima bezveze novac, a u domu zdravlja mi je trebalo da se narucim mjesec dana unaprijed. onda sam saznala da ti mogu voditi trudnocu na klinici, samo trazis uputnicu za kliniku od doktora porodicne medicine ili vec neznam ni ja koga, i pravac gore. ja sam imala pravo srece, naisla sam na super sestricu koja me je uputila mojoj doktorici, s kojom sam pravo zadovoljna. nisam nikog znala gora niti mi je trebala "stela". i sad kad god hocu na pregled, prethodno nazovem dotoricu da vidim kad je slobodna da nemoram cekati. i tebi to preporucujem, da nadjes neku doktoricu i da s njom zakazujes termine. sorry ja se napisahuser posted image

isto ovako je bilo kod mene obadvije trudnoce, uputnica od opceg ljekara i pravac kosevo...nisam isla privatniku jer mislim da je to bacanje para, ako se vec moze ici na kliniku, oba puta sam gore vodila trudnoce i to kod prof.Jadranke bez ikakve stele zenu trazila sasvim ok....
tako da mislim da je bolje pred kraj pocastiti gore kovertom doktora koji ce te poroditi, nego dati privatniku svih 9 mjeseci oko 500 km....ipak ides kod doktora koji ce te poroditi i mislim da je to odlicno, jer je s tobom upoznat vec od pocetka.....jest malo oko narucivanja kod opsteg ljekara prakse vamo tamo..ali to mi je hiljadu puta bolje imam zdravstveno zasto nebih iskoristila...bas ako je stanje alarmantno i trebas neki nalaz onda ok.privatnik....

(odgovor članu bonybaby)
Neposredna veza do poruke: 232
5.1.2011 22:11:24   
Esmeralda
Ja ti od srca preporucujem Kosevo..oba puta sam se gore porodila...jako strucan tim ljekara...ako bi nesto krenulo nedaj Boze po zlu......ja sam jako bila zadovoljna s njima.....naravno ti ces odluciti gdje da ides, ali ipak je Jezero KLINICKI CENTAR I UNIVERZITET ima to sve svoje

(odgovor članu Esmeralda)
Neposredna veza do poruke: 233
6.1.2011 9:51:05   
bonybaby
Hvala puno,
ne znam ni ja ni kod koga bih, a ni gdje. Dvoumim se da li na Jezero ili u Vojnu bolnicu. Imam jos fore da se odlucim, 6-sti je mjesec, a ok mi je dr. u Domu zdravlja, al sto kazes mjesec dana ranije je narucivanje:-(
Pozdrav

Pogledaj malo na forumu imas raznih kometara vezano za doktore, meni trudnocu vodi dr.Naima Imsirija, meni je super. A njena sestra Lejla je pravo poznata po forumima, ona vodi trudnocu moje prijateljice, kaze da je super. mislim da u svakom slucaju neces pogrijesiti ako se sto prije prijavis na kliniku, mislim sad Jezero, a na tebi je da odlucis oces li Jezero ili Vojnu. meni hvala Bogu ne treba to narucivanje, samo nazovem doktoricu, dan prije i pitam je kad je slobodna. Mislim da je i oprema puno bolja na klinici, sve idem na 4D ultarzvuk, i nesto sam razmisljala ako nedo Bog budem imala problema , pa jedino me oni gore mogu nadgledati, zato sam kao sto sam i prije navela odustala od privatnika, koja ti u sustinu nista ne moze. Moj savjet ti je odluci se sto prije i pravac na klinikuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 234
6.1.2011 10:01:50   
bonybaby
ma da privatnik je bezveze u svakom slucaju. barem sam ja imala takvo iskustvo. ustvrai ja prvo nisam htjela ni ici kod privatnika ali sam bila mal te ne primorana, zbog neljubaznosti osoblja u domu zdravlja, koja me ispod oka pogledala (jer sam htjela samo potvrditi trudnocu, posto nisam bas vjerovala testu, a i prva mi je trudnoca), i pocela mi objasnjavati kako mogu kupiti test u apoteci i bla bla bla , te da termin mogu dobiti tek za mjesec dana, a niko nije bio u cekaonici. tek sam tad otisla kod privatnika i na prvom pregledu platila 150 KM, dok mi je ona svata (kobajagi) nesto ispitala. i tako me narucivala svake sedmice na ultrazvuk, prvo navodno, jer je mislila da su blizanci, a kasnije je samo izmisljala. Ludilo, tad nisam ni znala da se sve moze odmah obaviti na klinici. skupo me kostalo to iskustvo. A to da privatnik, navodno poklanja vise paznje trudnici i to isto nije tacno. Imam istu ako ne i bolju paznju na klinici. tako da je moj svajet ne trosite bezveze novac.user posted image

Neposredna veza do poruke: 235
6.1.2011 18:58:15   
lepao
Uputnicu mozes dobiti od ljekara opste prakse u svojoj porodicnoj ambulanti. Nosis to gore i mislim da je radno vrijeme od 09-14:00..cekas sto godina i primi te neki doktor koji tada prima.
Znam da je uvijek oko 5 doktora dezurno tako da sve zavisi koji te primi...najbolje je kad nekoga dobro znas i uvijek ides kod njega.

IZVORNA PORUKA: kuglica

Pozdrav,
molila bih da mi neko objasni, s obzirom da jos uvijek nisam isla na pregled u bolnicu, jer vodim trudnocu u Domu zdravlja, kako se narucujem gore? Znam da mi treba uputnica. Da li se narucuje putem telefona ili ides direktno i ti biras kod kojeg ces dr. Da li se dugo ceka, mada to vjerovatno to zavisi kod kojeg ces dr.?
Unaprijed zahvaljujem

(odgovor članu kuglica)
Neposredna veza do poruke: 236
6.1.2011 19:01:32   
lepao
Ja sam prvo isla u vojnu oblnicu u 7 8 i pocetkom 9 mjeseca i uzasno sam uvijek izlazila neraspolozena...sestre su uzasno bezobrazne a doktor kod kojeg sam ja isla je uvijek bio u frci.
Na jezeru je isto tako frka trka. Mislim da trebas gledati ako imas neku vezu vise nego u koju ces bolnicu ici.
Ako nemas vezu onda idi u vojnu ako neces da cekas satima zbog uzasne guzve.
Sve ostalo je u biti isto.

Hvala puno,
ne  znam ni ja ni kod koga bih, a ni gdje. Dvoumim se da li na Jezero ili u Vojnu bolnicu. Imam jos fore da se odlucim, 6-sti je mjesec, a ok mi je dr. u Domu zdravlja, al sto kazes mjesec dana ranije je narucivanje:-(
Pozdrav

(odgovor članu kuglica)
Neposredna veza do poruke: 237
7.1.2011 20:10:51   
BBubica
IZVORNA PORUKA: lepao

Uputnicu mozes dobiti od ljekara opste prakse u svojoj porodicnoj ambulanti. Nosis to gore i mislim da je radno vrijeme od 09-14:00..cekas sto godina i primi te neki doktor koji tada prima.
Znam da je uvijek oko 5 doktora dezurno tako da sve zavisi koji te primi...najbolje je kad nekoga dobro znas i uvijek ides kod njega.

Pozdrav,
Unaprijed zahvaljujem

ja nisam znala nikoga na jezeru, ali sam naisla na dva super doktora
dr sanjin dekovic i dr boris nikulin
ni stele, ni placanja
dodjes sa uputnicom, kazes zelis kod tog i tog doktora i manje ces cekati
kad dodjes do dr objasnis da zelis da ti on vodi trudnocu i to je to

sretno!

(odgovor članu lepao)
Neposredna veza do poruke: 238
7.1.2011 23:53:52   
vila.vilica
SORRY ako je vec napisano..leteća sam ovdje..samo mi naumpade...jel se te uputnice za preglede u bolnici i porod (znaci po ulasku u deveti) mogu dobiti u Skerlićevoj pošto ako ja moram kod doktora opste prakse...onda sam se jos prije 2 mjeseca trebala najavit da bih dosla iduci mjesec na red?user posted image

(odgovor članu BBubica)
Neposredna veza do poruke: 239
8.1.2011 12:55:40   
BBubica
draga vila, ti kao trudnica ne treba nigdje da cekas ni da se narucujes, imas prednost, mozes traziti da te odmah prime user posted image
a mozes uzeti uputnicu i u skerlicevoj
sretno

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 240
8.1.2011 14:32:41   
vila.vilica
IZVORNA PORUKA: BBubica

draga vila, ti kao trudnica ne treba nigdje da cekas ni da se narucujes, imas prednost, mozes traziti da te odmah prime user posted image
a mozes uzeti uputnicu i u skerlicevoj
sretno

hvala ti....
ja sam prijavljenja u D.Z. Omer Maslic ali mi se tako gadi kad tamo trebam radit laboratorijske nalaze zbog one uzasne guzve gdje nemaju poseban prostor za trudnice...vec su samo djecu odvojili od ostalih i moras da predas knjizicu u 7h a ni to ti nije zagarantovano da te neki čiča neće napast plus i ne čitaju redom kojim je ko predao knjižicu..zato lijepi Kumrovec pa se zna neki red...a i ne treba mi karton da izvadim nalaz krvi i urinauser posted image

< Poruku je uredio vila.vilica -- 8.1.2011 14:33:33 >

(odgovor članu BBubica)
Neposredna veza do poruke: 241
16.1.2011 16:56:07   
lejla80
Drage trudnice samo da vam se prijavim da sam i ja preživjela događaj zvani "Jezero". Gore sam naletila na sve i svašta. Bila 6 dana i upoznala se sa raznoraznim likovima koji gore rade. Moram priznati da stvarno ima pravo finih sestara i doktora al zato ona manjina kojoj je mrsko raditi začini tvoj boravak gore itekako, posebno ako se zadržiš malo duže.
Na prijemu u bolnicu su uglavnom OK al ako te zadesi kakav grubijan/ka u ambulanti na pregledu te odmah nasilu otvori jedan prst kad zabije svoju nježnu ručicu u tebe Imala sam tu sreću da me pregleda više dr. (pa čak i onih koji su došli na praksu) al definitivno je najgrublji dr. Begić, on ne pregleda,on se iživljava toliko da žene vrište kad ih pregleda.
Na patologiji je OK, kulturan odjel koliko sam mogla skontati za jednu noć. U porodiljskoj sali rade krasne babice, pažljive i vrijedne..barem ova smjena u kojoj sam ja bila..nemam riječi koliko posla imaju a opet su strpljive sa trudnicama koje ih šutaju, čupaju i guraju...itd.
Intezivna njega...je baš intezivna njega...svaka pohvala za njih...E odjel za porodilje je pravi vašar svega i svačega. U jednoj smjeni svi rade ko mravi,u drugoj prave sijela i tako uživaju po svu noć dok jadne žene dozivaju a bebe plaču...i sl...Uglavnom desi se da ih moraš napomeniti za osnovne stvari,od toga da ti isključe infuziju,do toga da ti daju neki lijek koji su zaboravile, zato dobro pročitajte terapiju da i vas šta ne promaši... Kad su u pitanju bebe, neki gore zagovaraju dojenje dok neki vam priđu, hladnokvno vas opipaju i kažu da uopšte nemate mlijeka a onda brže bolje odnesu bebicu i nakljukaju je adaptiranom hranom tako da bebica što duže spava a one imaju što manje posla ...al hvala Bogu uvijek ima finih sestrica koje se brinu za majke i bebe i što je važno sve se završi i na kraju dođeš svojoj kući a tamo opet druga pjesma,,,svi se previše brinu a savjete možeš prodavati

Što se tiče torbe za bolnicu, mene su natjerali da sve stvari prebacim u kesu..moje su stale u dvije takve a ogrtač sam na prijemu navukla na sebe..inače samo sam se bezveze mučila sa njim jer na odjelu je pravo vruće pa ga nisam ni jednom upotrijebila. Žene gore uglavnom hodaju u tankim spavaćicama i bosih nogu

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 242
24.1.2011 0:21:32   
aida_r
Drage moje bivse i sadasnje trudnice, posto vidim da ste jako susretljive zamolila bih vas za jednu uslugu:
Moze li mi neko objasniti CIJELU proceduru koju moram proci od pocetka do kraja i malo poslije poroda?

Ja sam trenutno u 30. sedmici i nisam jos nigdje otvorila karton, na pregled sam isla samo kod privatnika (jer nisam mogla izostajati s posla i cekati po bolnicama, radno mjesto je na zalost takvouser posted image ).
Zivim na Malti i jucer sam bila kod dok. opce prakse i ona mi je rekla da otvorim karton u DZ Kumrovec na Otoci i da mi za to ne treba nikakva uputnica od nje.
Mene sada zanima kako ja mogu doci do GAK-a? Ja sam vam totalno neupucena, nisam iz Sarajeva, nikada ranije nisam hodala po sarajevskim bolnicama, ne znam niti jednog doktora, muz mi je stranac, ni on pojma nema...user posted image
Totalno sam izgubljena. Je li ja sutra kad odem u Kumrovec trazim neku uputnicu za GAK (ili ce mi se smijati na to)? Obavljaju li se gore uopste pregledi ili se gore samo poradja (imate pravo smijati mi se)? Sta poslije? Kako otvaram bolovanje? Gdje? Je li tu papirologiju zavrsavam prije/poslije poroda?
Kada bi neko bio ljubazan i objasnio mi detaljno cijelu proceduru bila bih mu do neba zahvalna (a vjerujem da ima jos ovakvih kao ja). Hvala unaprijed. user posted image
Ja sam morala uzeti nekoliko dana godisnjeg radi ovoga, druge mi nema, nadam se da cu uskoro dobiti odgovor! Saljem vam user posted image

(odgovor članu lepao)
Neposredna veza do poruke: 243
24.1.2011 0:28:37   
Šanti
Tvoja dr iz opste prakse ti moze dati uputnicu za GAK ako na tome insistiras. Ja sam isla prosli mjesec. Ona mi je rekla da to sto ja hocu mogu obavit i u dz, ali ja sam joj rekla da je moja dr na GAK-u i da hocu gore i dala mi je uputnicu.
Ja ne znam da li je isto i kad je trudnoca u pitanju, ali pokusaj. Znam 100% da na GAK idu zene i vode trudnocu, posto si ti vec u 30 nedjelji, mozda je tako najbolje. Ja sam dobila savjet, da ako hocu nekog odredjenog ljekara, da je najbolje otici kad je dezurni. Ja sam tako uradila i posle se dogovarala za kontrole koje su bile uvijek u dezuri.

Sretno

(odgovor članu aida_r)
Neposredna veza do poruke: 244
24.1.2011 0:47:15   
aida_r
Fazon je sto ja ne znam ni jednog doktora na GAK-u, nemam pojma ni ko gore radi, ni kakav je koji doktor (i radije bih doktoricu user posted image ).
Hvala ti puno, ali i dalje sam prilicno zbunjena procedurama koje me cekaju... Mozda mi sutra, poslije otvaranja kartona u DZ stvari budu jasnije. Sada mi nista nije jasno... Ako bih se pojavila na GAK, sta da kazem, ja trudna-hocu da me neko pregleda, iscijepali bi mi se od smijehauser posted image , predpostavljam... Sramota me koliko sam neupucena u sve procedure...user posted image  

I NOGOM U GUZICU JE KORAK PREMA NAPRIJED Mao Ce Tung

(odgovor članu Šanti)
Neposredna veza do poruke: 245
24.1.2011 9:22:18   
taurus
aida obavezno otvori karton u DZ jer će ti njihov ginekolog dati uputnicu za GAK (može i ljekar porodične medicine) i ginekolog ti otvara porodiljsko odsustvo
porodiljsko možeš otvoriti najranije 28 dana prije termina poroda ili na dan poroda, to je do tebe
zavisi da li možeš da radiš, kakav ti je posao, možeš li izdržat
ako imaš godišnji odmor možeš i njega iskoristiti pa nakon toga otvoriti porodiljsko
to se dogovori sa svojim poslodavcem i ginekologom
ja sam sa svojom dr. dogovorila da će muž doći kada se porodim i da će mi ona tada otvoriti porodiljsko i to ti samo upiše datum otvaranja u knjižicu i sa tim ideš u opštinu stanovanja da reegulišeš porodiljsku naknadu
u opštini će muž dobiti informacije šta mu sve treba od papira a istovremeno će i upisati bebu u matičnu knjigu rođenih

što se tiče GAK-a ne trebaš ići dok ne uđeš u 9. mjesec
ko ti vodi trudnoću privatno?
ja bih tog ljekara pitala da me poveže sa nekim na klinici, jer svi se oni znaju i imaju ljekare na GAK-u kojima šalju svoje pacijente
u slučaju da ti to ne uspije, možeš i sama otići na GAK sa uputnicom
prije toga malo se raspitaj o tome ko gore radi, kakav je, pa možeš nazvati i pitati kada je taj dr. dežurni
kada dođeš gore potražiš ga i objasniš da bi željela da te vodi do poroda
na klinici ima divnih ljudi koji te sigurno neće odbiti

nadam se da sam ti bar malo pomogla

(odgovor članu aida_r)
Neposredna veza do poruke: 246
24.1.2011 9:22:59   
Esmeralda
hm...ma nista draga moja samo pitaj mi smo tu da ti objasnimoooo
nego mislim kad dobijes uputnicu iz DZ ides na GAK i na portirnici pitas gdje je ultrazvuk i tamo predas uputnicu i knjizicu, i onda te neko pregleda.....ja imam broj od ultrazvuka sa GAKA pa mozes nazvati i pitati kad koja doktorica radi...vidim da zelis kod doktorice.....Lejla Imsirija ti je super kao i Alma Kandic....mada sam ja gore isla kod doktora....broj je 250285

(odgovor članu aida_r)
Neposredna veza do poruke: 247
24.1.2011 11:46:13   
lejla80
aida_r sve ovo ti se čini na prvi pogled komplikovano al već kad kreneš brzo ćeš se snaći kao i sve mi ostale...Najbitnije je da prvo odeš u DZ i otvoriš tamo karton radi svih ovih uputnica i otvaranja bolovanja. Otvaranje kartona i nije neka procedura i tamo ćeš dobit ginekologa kojem ćeš se obraćati za uputnice i pitati ga za sve ostalo. Štose tiče klinike, ja znam da žene idu gore i prije nego uđu u deveti mjesec,bez uputnice, sve je naravno stvar dogovora pa je  i tebi najbolje da nađeš br.tel. nekog dr i nazoveš ga lijepo i dogovoriš se. U devetom ćeš već dobiti veliku uputnicu za porod sa kojom možeš obavljati sve preglede. I ja sam čula mnogo lijepih priča o dr. Lejli pa pokušaj doći do nje nekako....pozzzz

Neposredna veza do poruke: 248
24.1.2011 14:39:41   
aida_r
Hvala vam velika! Divne ste! user posted image
Jutros sam otisla u DZ i narucili su me za 1.2. (predpostavljam da je inace takva procedura) i rekli su mi da ce mi tek tada otvoriti karton. Pokusat cu tada uzeti uputnicu za GAK, a u medjuvremenu cu potraziti tu dr. Lejlu. Vjerujem vam na rijec. user posted image
Sad cu odmah nazvati na br. koji ste mi dale da pitam. Hvala velika jos jednom u ime nas dvije. user posted image user posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 249
24.1.2011 14:47:05   
aida_r
Samo jos da dodam da sam sad zvala GAK i da je teta na liniji bila jako ljubazna, rekla je da je dr. Lejla tu tek od februara jer je prosle sedmice bila dezurna, dala mi neki njen br. i rekla da je mogu direktno kontaktirati ili nazvati sljedece sedmice da zakazem termin pocetkom februara, nije me pitala ni za kakvu uputnicu (ali cu gledati da je svakako uzmem).
Upravu ste, sve je lakse kad se pocne, na "papiru" sve zvuci puno slozenije. user posted image

(odgovor članu aida_r)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *