Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
za korpu...sve zavisi sta zelis i koliko para ili ti novaca...imas one kao mrezaste, barem ih je bilo, u merkatoru...vjerovatno i kod kineza...kartonskih je takodjer bilo u merkatoru...bila je i jedna drvena...boli glava...napravljena je tako da se na njoj moze i sjediti...ali je bila oko 80 km...u jisku imas plasticnih...al mi izgledaju lose...u obiju imas svakakvih drvenih...a mozes i sama napraviti..dimenzija kakvih zelis...mi smo tako
ja se sve zezam s rajom kad kažu da su nešto kupili na Siranu pa im kažem:
aaaaaa ima se može se hahahah
ja zaista ne kontam one sto kupuju na siranu...cijene su iste kao u radnjama...pa mi nikako to jasno nije
ma ja kupim kako gdje naletim Ne izlazim često i nemam puno vremena kad izađem...uvijek jurcam negdje,tako da ako npr.prolazim pored Sirana kupim tamo
ma znam...ali dzemper na siranu 40 i nesto km...ja u mangu kupila sebi vuneni dzemper za 49 KM...pa mislim...halo...pa prije cu u mangu kupiti nego na cijapi...meni je pojam pijace da jeftino prodjes i da se mozes cjenkati...a ovi nece vise ni da se cjenkaju...ko da su dzohe
za korpu...sve zavisi sta zelis i koliko para ili ti novaca...imas one kao mrezaste, barem ih je bilo, u merkatoru...vjerovatno i kod kineza...kartonskih je takodjer bilo u merkatoru...bila je i jedna drvena...boli glava...napravljena je tako da se na njoj moze i sjediti...ali je bila oko 80 km...u jisku imas plasticnih...al mi izgledaju lose...u obiju imas svakakvih drvenih...a mozes i sama napraviti..dimenzija kakvih zelis...mi smo tako
Hvala na odgovorima Ovu u jisku sam vidila,ali mi bila mala a kostala 39,9,a sada da kupim 2 mi se ne isplati nikako,trazim nesto jer igacaka imam svukuda po kuci i u kesama nerviraju me vise,kakve su ove kartonske?
Hvala na odgovorima Ovu u jisku sam vidila,ali mi bila mala a kostala 39,9,a sada da kupim 2 mi se ne isplati nikako,trazim nesto jer igacaka imam svukuda po kuci i u kesama nerviraju me vise,kakve su ove kartonske?
ma sve ti je to tu negdje po dimenzijama...zato smo mi sami napravili...kupis fino dasku u obiju ili speru...onu deblju...das da ti je oni izrezu na dimenzije koje zelis...a ti je onda samo zasarafas ili "zaekseras" ...daleko najjeftinija opcija
mozes je onda akrilnim bojama ofarbati ili oslikati...mozes oblijepiti salvetama...kako se vec zove ona tehnika...ili tapetom...a mozes ostaviti i drvenu...mi smo cak i tockice stavili
a kutiju kupovati mi je takodjer bezze...otidji u neki veci trzni centar pa ih zamoli da ti daju neku cistu kutiju...isto je fino mozes ukrasiti
ja sam kupovala, pravila kutije...sređivala lomila se i konačno shavtila...super i psihološki efekat...crne kese za smeće
čim neće da pokupe ja samo uzmeme kesu i one misle idu u garažu il u smeđe...poslažu ih u sekundi u ćošak za igračke
uzasna si ...ovaj moj nista ne skuplja ...a mislim da se ne bi nesto pretjerano sekirao kada bi ih bacila
ooo mojima bi bacanje teško palo.... vole ih i stavrno se igraju.... al kad se ne igraju moraju ih složiti... ja se već godinama ne saginjem da ih skupljam...jer ako se sagnem zna se jedna dio odlazi il u garažu il u drugu sobu da se ne diraju ili u smeće....
mene igračke slomiše, oči mi bodu...i definitvno jedva čekam da u porljeće dobiju svoju sobu konačno...da ja i suprug odemu u svoju spavaću jer smo još uvijek svi zajedno... namjenila sma im najveću sobu u kući 20m2...neka razbacaju po njoj igračke kako im volja.... jedna koja pređe prag u pogrešnu protoriju završit će u kanti za smeće i nema druge...smao tako ih mogu naučiti da mama nije sluga
2. evo unazad nekoli stranica o adekvatnoj se kutiji pričalo...iščitaj..a možda se neko javi sa nečim novim danas