Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
veliki poz naime mene zanima jel neko zna gdje mogu da nadzem...onaj kao sator...veliki konstrukcijama pa samo preko stavis onu plastiku neznam kako se to tacno zove da se djeca igraju ili one velike kucice..sto ima i u bbi u na donjem spratu jedna gdje se djeca mogu igrati...inace sve te kucice satori mogu se naci po igraonicama ali neznamoo gdje se ima kupiti...veliki pozz i hvala
Jelena, tnx! Našla u Interexu, sinoć smo se u tom kupali, i stvarno je od pomoći, bar meni koja je uvijek bila nesigurna sa novorođenčetom kod kupanja.
veliki poz naime mene zanima jel neko zna gdje mogu da nadzem...onaj kao sator...veliki konstrukcijama pa samo preko stavis onu plastiku neznam kako se to tacno zove da se djeca igraju ili one velike kucice..sto ima i u bbi u na donjem spratu jedna gdje se djeca mogu igrati...inace sve te kucice satori mogu se naci po igraonicama ali neznamoo gdje se ima kupiti...veliki pozz i hvala
Bilo je u Fisu... Cijena oko 20 KM..,
Ima super satora, i za djevojcice i za djecake, u jednoj radnji kod Markala. Ja ne znam kako se zove radnja, ali je u ul. MM Baseskije, kad se ide od tramvajske kod Katedrale prema Markalama, ova radnja dodje na pola puta. Inace tu ima igracki za djecu, i za kucu stvari, posudje i sl.
Mi smo kupili prije petnaestak dana u Merkuru na Stupu 14 km,ako se nije prodalo,ali ostao samo smedji,ali sta ima veze,bitno je da se mojoj princezi svidja
Teacher i Skvo, hvala vam puno na odgovorima. Pogledacu u Planici i Bati. Ali, iskreno ne daju mi se neke velike pare. Trebaju nam cisto da paradiramo kod Deda Mraza i za slikanje. Sumnjam da ce imati priliku da ih puno nosi do proljeca, a nogica rasteeeeeeeee.
Da li neko zna gdje mogu kupiti cipelice za djevojcicu, elegantnije lakovane crne, broj 20-21?
Ako ti ne treba kvalitet, vec samo za paradiranje, onda u onim prodavnicama Cipelici (Ilidza, Nedzarici, Merkur Otoka i Rajlovac Robot)... Cijene 10-15 KM...
Ima super satora, i za djevojcice i za djecake, u jednoj radnji kod Markala. Ja ne znam kako se zove radnja, ali je u ul. MM Baseskije, kad se ide od tramvajske kod Katedrale prema Markalama, ova radnja dodje na pola puta. Inace tu ima igracki za djecu, i za kucu stvari, posudje i sl.
e haval draga punoo...jel i to trebalooo biti negdje kod age tamoooo pozz
jel zna neko gdje se ima kupiti lijepih lustera i lampi za djecu ali nekako nizih...zato sto je kod nas austriska gradnja pa visoki plafonii...pozz i onih fotelja i lijepih oni stolica sto samo uletis u njih aahah poz i hvala curkeee na odgovorimaaa divne steee
jel zna neko gdje se ima kupiti lijepih lustera i lampi za djecu ali nekako nizih...zato sto je kod nas austriska gradnja pa visoki plafonii...pozz i onih fotelja i lijepih oni stolica sto samo uletis u njih aahah poz i hvala curkeee na odgovorimaaa divne steee
nije mi jasno kako mislis nizih..ti mozes kupiti kakav god luster, samo uzmes kabl dug...tj. uzmes koliko zelis metara kabla
i nije mi jasno kakve su to stolice sto samo uletis u njih