Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Danas sam u lindexu vidjela par snizenja! Ima opcija 2+1 gratis na rolkama i nekim maicicama. Uzela sam dvije rolkice za 31 km i dobila helanke gratis!
Neko je trazio teletabis igracke; vidjela sam u novotvorenom cm-u u alipasinoj ulici!
za koji uzrast?
Velika princeza E 2005 Maleni veseljak N 2008 I ovo su moja DjeCa pored djece, i moje Dojenje nakon dojenja
imaš u meraktoru unutar u prodajnom objektu...kadice i i ove držače za bebe...brevi porgram oko 18 Km košta ja gledala prije 20 dana
a mislim da je bilo i u TL-u a sad ne znam dlai ima, najbolje nazoveš i pitaš
Pokušavam da skontam gdje bi u onoj gore mrežici na slici mogla rukica propasti?
Radi se o novorođenčetu, i nekako mi ovi plastični fazoni pretvrdi, i prenageti, pa mi se čini da bi se beba sva srozala u dno.
no...beba stoji cvrrsto...imas ovaj dio za kuke i dole izmedju nogu...mislim da je ovo cudo najprakticnije...nemam pojma...ja sam imala onaj frotirni...e tu je bilo klizanja
Lejla KA mrezice imas u Sarajevo Apotekama a i ovu plasticnu podlogu. Za mreze sam cula da nisu sigurne pa sam kupila ovog kupka i prezadovoljna bila. Od pocetka bebu kupala sama, samo stavis pelenu platnenu ili peskir i super je. Mi smo je platili 30 KM ali u TL je bilo po 15 KM ako ne i za manje.
Drage djevojke potrebna mi je hitno vasa pomoc za par dana dolazim u Sa sa bebom.kod mame nemam krevetic pa imam namjeru da kupim onaj putni u bosni odnosno mama moja da kupi sutra ili prekosutra dok jos nisam dosla. Ovdje kod mene iu NL krevetic kosta 35 e a gledala sam nesto po netu da je u Bosni oko 200 km. Ako je tolika razlika u cijenama onda ga ne bi kupovala u Bosni pa je s toga moje pitanje u kojim prodavnicama ste vi kupovale i kolika im je cijena?
I jos nesto i ogradice me zanimaju za bebe da li ona moze u ogradici da spava onda bi kupila ogradicu. Ostajemo samo 7 dana dole . I koliko su ogradice i gdje njih mogu da kupim?
Unaprijed zahvalna svaka informacija ce mi dobro doci.
Imas temu o kreveticu i tamo smo "razglabale" o tome
Putni krevetic koji mi imamo je placen 60KM... I sigurno ti mama moze naci lijep za 50-80 KM u nasim trznim centrima... Ne treba ti neka marka, samo da je cvrst i siguran...
Ogradice zauzimaju puno vise mjesta i ne mogu se lijepo sklopiti kao krevetic...
Hvala vam cure na brzom odgovoru TL je turbo limac jel tako Reci cu mami da ode da pogleda u TL i u Robotu. Ma i meni bi vise odgovarao krevetic al nesto mi skup tamo u bosni nesto sam gledala po netu u nekim prodavnicama po 200 km a ovdje 35e ipak je velika razlika u cijenama.
ma na net sigurno ne stavljaju sve proizvode koje imaju, a robot i bingo uopšte i nemaju web stranice tako da ti to ništa ne znači, i jeste TL je turbo limač, mi smo tamo kupili taj putni krevrtić i stvarno je odličan
U TL tog Bubu vise nema, mi ga imamo i neki dan isli da ga kupimo prijateljici za poklon i vise ga nemaju i teta koja radi kaze da ne vjeruje da ce ga i dobijati. Prije deset dana nu u jednom TL nije bilo krevetca ispod 180KM. U Robotu imas veliki izbor i cijene su raznolike, a takodje dosta istih modela kao u Robotu imas u Škafi i jeftiniji su i do 20KM. Mi smo nasli prelijep u onoj radnji bebi opreme na Dobrinji i 75KM, ne znam tacno kako se zove radnja.