Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Drage moje forumašice. Imam jedno pitanje: prije 9 mjeseci imala sam spontani, e sad želim da ostanem u drugom stanju. treba da dobijem 10.12., e u organizmu osječam ko da mi se nešto dešava. Prije 5 dana uradila sam test, međutim, jedna crtica. jučer sam bila kod ginekologa, ona mi nije vidjela trudnoču jer je još rano. E zanima me da li mogu biti trudna zog tih promjena koje osjetim u svom organizmu. Hvala vam punooooooooooo na odgovorima.
< Poruku je uredio malena27 RR -- 11.12.2010 20:29:13 >
RE: Kasni mi, a test negativan 13.12.2010 14:05:36
crnkka
Drage moje, hvala Vam. Želim Vam svimaaaaaa od srca da što prije ugledate . Sutra sam poručena kod doktora, valjda če mi i on potvrditi trudnoću. Javim Vam se.
crnkka cestitam i ja .ja sam jutros uradila test i naravno veliki -- .jos uvjek se nadam sve dok ne dode ,jer kako vidim i ti si radila test pa je bio negativan a kasnije je ipak bio .tjesim se.da li mi moze neko pomoci.ja mislim da sam imala ovulaciju 5.1 da li onda postoji mogucnost da je bilo rano za test danas, jer su mi ciklusi neredoviti a mi je mislim trebao doci danas ali kako sam rekla zna cesto zakasniti par dana.molim vas savjet,iskustvo bilo sto
Ripi je li ti danas trebala doci mens. mozd aje ipak bilo prerano za test, sacekaj koji dan da ti zakasni pa onda uradi, nisam upratila koliko ti je najduze kasnila mens.
molim vas za malo savjeta i iskustva.zadnju sam imala 13.12 a test sam radila 13.1 negativan,zatim 15.1 negativan.mislim da sam imala ovulaciju oko 5.1 i od tada imam povisenu temperaturu 37.moje zadnje su bile 5.10.2010,zatim,13.11 zatim 13.12 i evo sad jos uvijek nemam a ne dolazi bila kod ginek.sve o.k.imam bolne grudi zadnje dane,nekakvo zarenje u predjelu jajnika ali to su i simptomi . druge nikakve simptome nemam da bi se nadala zbunjena sam .molim vas da mi pomognete,dajte mi neki savjet ,vase misljenje,da li se uzalud nadam da bi mogla za koji dan ugledati .
Mediću a da odeš kod dr. Ja sam uvijek za tu opciju prije nego test. U prvoj trudnoći nisam uopšte radila test već kod dr, sad sam radila jer sam sebi bila sumljiva u svakom slučaju puno sreće. Ako si taman će ti bit tačno 3 godine razlike P.S ja sam na početku trudnoće pila neke tablete za želudac nisam znala da sam trudna a dr opšte prakse posumljala na nervozu želudca
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Ziki svakako namjeravam ici dr ali imam test u kuci pa ne mogu izdrzati da ga ne testiram A razlika bi bila dobra, mada jos malo nije planirano ali neka je sa hairom ako bude trudnoca u pitanju
Koko pila sam najvise sumeci aspirin c, analgin, panadol
Panadol(parctamol) i analgin sam ja pila na početku po preporuci dr kad me viru uhvatio i oni mogu. E za aspirin c šumeći ne znam to je ipak pitanje za taurus
< Poruku je uredio malena27 RR -- 18.1.2011 21:02:43 >
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
za unos lijekova nemoj toliko brinuti, ako si trudna neće to štetiti plodu. lijekovi za glavobolju i gripu neće učiniti strašne stavri.
ja imam poremećaj sada nakon ljekova i operacije pa imam 2 puta mjesečno menzes išla sam do doktora i kaže fino buskopan i anestezija tome su krivi...da ništa ne pijem i dođem naredni mjesec...znači lijekovi mogu utjecati na ciklus u nekim slučajevima.
< Poruku je uredio malena27 RR -- 18.1.2011 21:05:05 >
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.