|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kasni mi, a test negativan
6.12.2010 10:06:30   
malena27 RR
dojbinice, nemoj user posted image user posted image user posted image  

miom nije strasan, posebno ne tako mali.... on ne bi trebao sprecavati oplodnju....

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 226
6.12.2010 10:55:20   
dojbinica
znam da nije veliki, ali me ipak strah

< Poruku je uredio malena27 RR -- 6.12.2010 12:23:06 >

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 227
8.12.2010 12:23:12   
crnkka
Drage moje forumašice. Imam jedno pitanje: prije 9 mjeseci imala sam spontani, e sad želim da ostanem u drugom stanju. user posted image  treba da dobijem 10.12., e u organizmu osječam ko da mi se nešto dešava. Prije 5 dana uradila sam test, međutim, jedna crtica. jučer sam bila kod ginekologa, ona mi nije vidjela trudnoču jer je još rano. E zanima me da li mogu biti trudna zog tih promjena koje osjetim u svom organizmu. Hvala vam punooooooooooo na odgovorima.

< Poruku je uredio malena27 RR -- 11.12.2010 20:29:13 >

Curice moja draga voli te puno tvoja mama!!!

(odgovor članu 2004 Maja)
Neposredna veza do poruke: 228
8.12.2010 12:33:08   
taurus
crnkka
sačekaj još dva-tri dana pa ponovi test

< Poruku je uredio malena27 RR -- 11.12.2010 20:28:58 >

(odgovor članu crnkka)
Neposredna veza do poruke: 229
10.12.2010 8:04:24   
dojbinica
jesi li ponavljala test nadam se da jeuser posted image user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 11.12.2010 20:28:43 >

(odgovor članu crnkka)
Neposredna veza do poruke: 230
13.12.2010 8:05:55   
crnkka
Drage moje, evo da vam javim, uradila sam test i user posted image . pravo sam sretna, danas ču otići kod ginekologa da mi i on to potvrdi. Pusa svima

(odgovor članu dojbinica)
Neposredna veza do poruke: 231
13.12.2010 8:23:02   
selina
masallah cestitam nadam se da ce ti i doktor potvrditi pa ako bog da da naredni user posted image mjeseci ti brzo prodje pa svoje pile sto prije drzis u narucju

< Poruku je uredio malena27 RR -- 13.12.2010 11:28:13 >

(odgovor članu crnkka)
Neposredna veza do poruke: 232
13.12.2010 11:20:35   
dojbinica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam!

< Poruku je uredio malena27 RR -- 13.12.2010 11:28:20 >

(odgovor članu crnkka)
Neposredna veza do poruke: 233
13.12.2010 12:09:51   
ena0002
Crnkka iskrene cestitke user posted image user posted image user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

Neposredna veza do poruke: 234
13.12.2010 12:50:18   
dojbinica
user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 13.12.2010 14:08:17 >

(odgovor članu crnkka)
Neposredna veza do poruke: 235
13.12.2010 14:05:36   
crnkka
Drage moje, hvala Vam. Želim Vam svimaaaaaa od srca da što prije ugledate user posted image . Sutra sam poručena kod doktora, valjda če mi i on potvrditi trudnoću. Javim Vam se.

Neposredna veza do poruke: 236
15.1.2011 14:18:00   
ripi
crnkka cestitam i jauser posted image user posted image user posted image .ja sam jutros uradila test i naravno veliki --user posted image .jos uvjek se nadam sve dok ne dodeuser posted image ,jer kako vidim i ti si radila test pa je bio negativan a kasnije je ipak biouser posted image .tjesim se.da li mi moze neko pomoci.ja mislim da sam imala ovulaciju 5.1 da li onda postoji mogucnost da je bilo rano za test danas, jer su mi ciklusi neredoviti a user posted image  mi je mislim trebao doci danas ali kako sam rekla zna cesto zakasniti par dana.molim vas savjet,iskustvo bilo sto

(odgovor članu crnkka)
Neposredna veza do poruke: 237
15.1.2011 14:30:52   
Medi_87
Ripi je li ti danas trebala doci mens. mozd aje ipak bilo prerano za test, sacekaj koji dan da ti zakasni pa onda uradi, nisam upratila koliko ti je najduze kasnila mens.

(odgovor članu ripi)
Neposredna veza do poruke: 238
15.1.2011 14:31:32   
Medi_87
Crnkka cestitke, ugodnu trudnocu ti zelimuser posted image

(odgovor članu crnkka)
Neposredna veza do poruke: 239
16.1.2011 18:53:37   
ripi
molim vas za malo savjeta i iskustva.zadnjuuser posted image  sam imala 13.12 a test sam radila 13.1 negativan,zatim 15.1 negativan.mislim da sam imala ovulaciju oko 5.1 i od tada imam povisenu temperaturu 37.moje zadnje user posted image  su bile 5.10.2010,zatim,13.11 zatim 13.12 i evo sad jos uvijek nemam a user posted image  ne dolazi bila kod ginek.sve o.k.imam bolne grudi zadnje dane,nekakvo zarenje u predjelu jajnika ali to su i simptomiuser posted image . druge nikakve simptome nemam da bi se nadalauser posted image zbunjena sam .molim vas da mi pomognete,dajte mi neki savjet ,vase misljenje,da li se uzalud nadam da bi mogla za koji dan ugledatiuser posted image user posted image .

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 240
16.1.2011 22:17:29   
marny
ne vjerujem da si trudna, više sreće želim drugi put

< Poruku je uredio malena27 RR -- 16.1.2011 22:20:07 >

(odgovor članu ripi)
Neposredna veza do poruke: 241
18.1.2011 14:21:44   
Medić*
evo i mene na ovoj temi....

zadnju mjesecnicu imala 25 novembra, ocekivala dobiti krajem decembra, nista....

i dalje nista.... a tri testa negativna user posted image  namjeravam sutra uraditi jos jedan ujutru, ako isto bude negativan onda radicu betu

zadnjih 15 tak dana bila sam bolesna i uzimala kojekakve lijkove protiv prehlade i glavobolje...

moze li upotreba lijekova poremetiti m.ciklus... malo sam zabrinuta a najgore mi od svega sta ako sam kojim slucajem ostala trudna a pila tablete user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu marny)
Neposredna veza do poruke: 242
18.1.2011 14:29:09   
ziki
Mediću a da odeš kod dr. Ja sam uvijek za tu opciju prije nego test. U prvoj trudnoći nisam uopšte radila test već kod dr, sad sam radila jer sam sebi bila sumljivauser posted image
u svakom slučaju puno sreće. Ako si user posted image taman će ti bit tačno 3 godine razlikeuser posted image
P.S ja sam na početku trudnoće pila neke tablete za želudac nisam znala da sam trudna a dr opšte prakse posumljala na nervozu želudcauser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 243
18.1.2011 14:29:41   
koka i po
IZVORNA PORUKA: medic slatki

evo i mene na ovoj temi....

zadnju mjesecnicu imala 25 novembra, ocekivala dobiti krajem decembra, nista....

i dalje nista.... a tri testa negativna user posted image  namjeravam sutra uraditi jos jedan ujutru, ako isto bude negativan onda radicu betu

zadnjih 15 tak dana bila sam bolesna i uzimala kojekakve lijkove protiv prehlade i glavobolje...

moze li upotreba lijekova poremetiti m.ciklus... malo sam zabrinuta a najgore mi od svega sta ako sam kojim slucajem ostala trudna a pila tablete user posted image

upotreba antidepresiva sedativa i nekih protuupalnih lijekova koliko ja znam user posted image ..

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 244
18.1.2011 14:41:45   
Medić*
Ziki svakako namjeravam ici dr ali imam test u kuci pa ne mogu izdrzati da ga ne testiram user posted image  A razlika bi bila dobra, mada jos malo nije planirano ali neka je sa hairom ako bude trudnoca u pitanju user posted image

Koko pila sam najvise sumeci aspirin c, analgin, panadol

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 245
18.1.2011 14:51:59   
ziki
Panadol(parctamol) i analgin sam ja pila na početku po preporuci dr kad me viru uhvatio i oni mogu. E za aspirin c šumeći ne znam to je ipak pitanje za taurus

< Poruku je uredio malena27 RR -- 18.1.2011 21:02:43 >

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 246
18.1.2011 14:55:22   
Medić*
hvala Ziki user posted image , malo si me rasteretila user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 18.1.2011 21:03:08 >

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 247
18.1.2011 14:58:31   
koka i po
sad htjedoh napisati..
i ja sam od nje dobila odgovor o garasone kapima...
mozda bi bilo dobro da joj se obratis na ppuser posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 18.1.2011 21:03:39 >

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 248
18.1.2011 15:16:11   
Medić*
ok Koko, hvala puno user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 249
18.1.2011 15:19:47   
Hanady RR
za unos lijekova nemoj toliko brinuti, ako si trudna neće to štetiti plodu. lijekovi za glavobolju i gripu neće učiniti strašne stavri.

ja imam poremećaj sada nakon ljekova i operacije pa imam 2 puta mjesečno menzesuser posted image išla sam do doktora i kaže fino buskopan i anestezija tome su krivi...da ništa ne pijem i dođem naredni mjesec...znači lijekovi mogu utjecati na ciklus u nekim slučajevima.

< Poruku je uredio malena27 RR -- 18.1.2011 21:05:05 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *