Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
dojbinice, koliko sam stigla upratiti od ranije, ti nemas redovne cikluse....moras tragati u cemu je problem, uraditi hormonalni status i hormone stitne zlijezde. obzirom da su ti ciklusi setajuci, ne mozes tacno ni odrediti plodne dane.... moras ginicu sad kada ti kasni da vidis sta je razlog. da si trudna, test bi ti vec pokazao jer ti kasni 8 dana....
eto onda ti bolje znaš moj menstrualni ciklus, dva dan kašnjenja nije ništa i normalno je, a to mi se dešavalo kada sam imamala jake upale, koje sam izliječila, a sada nema nikakvi upala. p.s. a javljala sam se samo na listu trudilica, za mjesece
< Poruku je uredio malena27 RR -- 4.12.2010 14:27:10 >
dojbinice nemoj se ljutiti al ti stalno citiras ....... Sretno ,i malo proguglaj o tome .....Najbolje ces znat kad odes ginicu,a ne ovako samo razmiljat i dumat Zelim ti svu srecu da ti se ostvari zelja.Javi nam se kad dodjes od ginica
i ja sam cijelo vrijeme (čitaj dvije godine) bila ubijeđena da su mi ciklusi redovni a ta odstupanja od po nekoliko dana normalna, sve dok nisam provjerila hormone i otkrila da imam povišen prolaktin. zašto sam bila sigurna da je sve ok? zato što sam svaki mjesec osjećala ovulaciju, trakice potvrdile, dosta sluzi itd.
dojbinice, nadam se da ćeš naše savjete shvatiti kao dobronamjerne
amelic, jesi li ti ikada provjerava svoje hormone?
dojbinice I ja sam u istoj situaciji,36 dana od posljednje menstruacije, imam osjecaj kao da cu dobiti test uradjen 2x negativan....neki iscjedak, kao da kakvu upalu imam...u pon idem na pregled...
ja cijelo jutro plačem,miom mi je veličine 1,14x1,32 cm na stražnjoj strani, kako piše u nalazu, pokušaću da ga smanjim sa onim receptom što sam ga našla ovdje na forumu, a tako me sada strah svega toga, uh............
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.