Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hanady duso, ponovo cu ujutro uraditi test jos jednom, ako i dalje bude negativan idem vaditi betu i naravno dr, sacekacu ovo dan dva da vidim da li ce se sta izdesavati, a voljela bih i da sam trudna kad vec kasni
< Poruku je uredio malena27 RR -- 18.1.2011 21:04:37 >
< Poruku je uredio malena27 RR -- 18.1.2011 21:04:16 >
“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”
Ja mislim i dalje da je neka upalica prehlada pa rijetkost je da je test lazan ali pokusaj uraditi jos jedan za svaki slucaj,ja kad sam imala ciste kasnilo mi je 2 mj
evo da vam se opet javim.nakon testa 15.1 koji je bio negativan sad sam opet napravila test ali ne s jutarnjom mokracom.test je odma pokaza drugu ali jedva jedva vidljivu drugu crticu .kako sam vam rekla mislim da sam imala ovulaciju 5.1 ali nisam sigurna.dajte mi savjet ili iskustvo da li je ipak trudnoca u pitanju ili ta slabo vidljiva druga crtica nista ne znaci,zbunjena sam.simptomi i dalje vec tjedan dana kao da cu dobiti ali ne dolazi.temperatura stalno povisena,trbuh napuhan,bolne grudi i jajnici i to je sve od simptoma.molim vas pomagajte mi tako sam
Nikako ne zelim ostati trudna jer sam pre pre pre mlada a imam neke simptome trudnoce koji mi se ne svidjaju... Imam ucestalo mokrenje, jedan citav dan mi se mantalo, lijevi jajnik me boli i osjetim nesto u trbuhu i grudi su mi vece i osjetljive na dodir. Da li je moguce, obzirom da trebam dobiti za koji dan, da je to zbog toga ? Imam cisticne jajnike i jos niti jednom nisam primijetila onaj "providni, ljepljivi" iscjedak bez mirisa, koji ukazuje na ovulaciju i jos da dodam, uvijek mi kasni od pet pa do 16 dana .... sta se desava
< Poruku je uredio malena27 RR -- 20.1.2011 13:17:42 >
simptomi trudnoce su individualni i razliciti od zene do zene....sacekaj zadnji rok, tj. dan kad ti treba doci , pa uradi test jutarnjim urinom..... kazes da si pre pre pre mlada da budes trudna? a kako nisi premlada onda za seksualne odnose? kad si se vec upustila u njih, treba da se ponasas kao zrela i odrasla zena i kad vec mislis da si premlada, onda se adekvatno i zastiti od nezeljene trudnoce....
< Poruku je uredio malena27 RR -- 20.1.2011 13:18:00 >
uh ripi dala si mi nadu da cu mozda i ja ugledati ja sam trebala dobiti 9.1 i nisam pa sam radila test 14-og i negativan je bio a jos je nema ako ne dobijem za 2-3 dana i ja cu ponoviti test
ah evo ja sam jutros ponovila 4 test po redu i negativan sutra idem radti betu privatno, moj doktor na putu dolazi naredne sedmice, bas sam sva nekako zabrinuta
prvi put da ovoliko kasni, malo me grudi bole i stomak u donjem dijelu nadut drugo nista ne osjecam... evo sada malo citam o vanmatericnoj trudnoci svasta mi kroz glavu prolazi... a valjda bi test pokazao cak i da se o radi o vanmatericnoj nisam upoznata
medic slatki, ako je test negativan, nema trudnoce-obzirom da vec dosta kasni.... nemoj razmisljati o vanmatericnoj, jer bi ti svakako test pokazao da je bilo kakva trudnoca u pitanju... nego ti ujutro betu uradi da budes sigurna, ona je najpreciznija.... i ginicu. ako si koristila neke lijekove, moguce je da samo kasni zbog toga, eventualno neka cista na jajniku ili uopste nije bilo ovulacije, tj. nije oslobodjena jajna stanica iz folikula... sretno i javi nam!
i ja juce 3 po redu onaj osjetljivi i opet negativan,sutra sam zakazana za pregled neznam sta da mislim samo sam zbunjena nikada mi nije kasnilo samo jeste uranilo
mjesni ciklus redovan a ovaj put zadnja mjesecnica bila 25 novembra pa valjda bi bilo koji test pokazao trudnocu za ovo vrijeme, uglavnom bas sam zabrinuta sta je u pitanju, uglavnom javim se sutra sa rezultatima ako Bog da
za beta hcg uzimaju krv i reci da ti je hitno, rezultat moze biti gotov za pola sata-sat.... i meni je bila zadnja 25.11. i evo me sad u 8. sedmici test pokazako 27.12. trudnocu a 29. i 31.12. beta! sretno!
ma nemoj da se brines bice to sve u redu.. .. ja sam kao djevojka imala neredovne menstruacije .... sjecam se par puta da mi je kasnila cak i po 6 mj. dobila sam injekcije i cetvrti dan sam dobila .. mozda su ti se hormoni malo poljuljali ...al i zato ima lijeka .. a i ako je kakva cistica u pitanju cim pukne ima da dobijes .... ne brini samo se opusti
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.