Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sa koliko godina ste se udale? 11.6.2010 0:32:28
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: jelky
pozzz ... udala se s 24, mm bile tad 33.. zahtjev za razvod podnila s 25...
sad su mi 2'... nadam se da ću do kraja ove godine biti zarvedena
kraljica...odoh sad na anketu da novog kinga foruma navedem
RE: Sa koliko godina ste se udale? 11.6.2010 0:34:53
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: acudesa RR
IZVORNA PORUKA: koka i po
zabavljali se 2, muntala ga jednu godinu, oženio me (napokon) u mojoj 2''....hahahahh, ovo je do foruma, nema nekih cifara
de bona,otkrij svoje godine .Prava si misteriiiiiiii
mislim da smo tu negdje po zrelosti, ko te pita za godine ...dobra stara antika
moja koko ona voli da nas drži u neizvjesnoti...malo malo nešto mi na čekanje odgovara...a ja mahaluša spavat ne mogu ako sve ne znam
< Poruku je uredio Hanady RR -- 11.6.2010 0:49:01 >
RE: Sa koliko godina ste se udale? 11.6.2010 0:55:05
Hanady RR
eto, kao ti ne znaš moje male niske minijaturne godinice
znam to ...al ja imama drugih nedorečenoh stavri...al otom potom
RE: Sa koliko godina ste se udale? 11.6.2010 2:01:22
rubin
udala se u 21. ali kao sto mirkica rece, da sam ga srela sa 15. udala bih se tada, a da ga nisam srela sumnjam da bih i sada bila udata. poenta je da je svako u svoje vrijeme i niko ne moze reci da sam ja ili bilo koja druga poranila ili okasnila, ali mozemo diskutovati o razlozima. po meni, takodjer, razlozi kao sto su: "da prozivis", "pa proputujes", "da vidis", su smjesni, jer iako sam i prije braka imala priliku za sve to, dozivlleti sve to sam i sa najdrazom osobom je neuporedivo...
RE: Sa koliko godina ste se udale? 11.6.2010 14:38:37
bimba
udala se sa 30 a mm 31, one koje su se udale mladje isto tako podrzavam, svako zna svoje. ja se jednostavno nisam vidjela u braku ranije niti je bilo prave osobe za to, ali kada se djuvegija pojavio sve bilo gotovo za sest mjeseci i evo nas nikada sretniji. mislim da je svakome zapisano kada i za koga...
RE: Sa koliko godina ste se udale? 11.11.2010 19:36:51
selina
evo i mene
udala se 2005 godine imala 19 godina a moj muz 23 zabavljali se 6 mjeseci nakon 2 mjeseca me zarucio a nakon 6 mjeseci ozenio sad smo 5 punih godina u braku 6 sta nasatala sretni i zadovoljni sa svojom malom princezom
RE: Sa koliko godina ste se udale? 11.11.2010 19:46:32
aida.
IZVORNA PORUKA: selina
evo i mene
udala se 2005 godine imala 19 godina a moj muz 23 zabavljali se 6 mjeseci nakon 2 mjeseca me zarucio a nakon 6 mjeseci ozenio sad smo 5 punih godina u braku 6 sta nasatala sretni i zadovoljni sa svojom malom princezom
ne mogu da vjerujem uzeli se 2008. ja imala skoro pa 19 mm 24... zabavljali se 6 mjeseci.. nakon 2 mj ozbiljno poceli pricat o braku zadovoljni svojim malim princom
RE: Sa koliko godina ste se udale? 11.11.2010 20:00:25
amela2208
IZVORNA PORUKA: aida.
IZVORNA PORUKA: selina
evo i mene
ne mogu da vjerujem uzeli se 2008. ja imala skoro pa 19 mm 24... zabavljali se 6 mjeseci.. nakon 2 mj ozbiljno poceli pricat o braku zadovoljni svojim malim princom
hihih vidi ih sto su se nasle Ja sam 3 god izlazla sa svojim a o braku smo pricali zdnjih mjesec dana pred brak a poceli smo izlazit na danasnji dan 11.11
RE: Sa koliko godina ste se udale? 11.11.2010 20:09:14
henna ze
udala se sa nepune 23 a muž imao 25..od upoznavanja do svadbe prošlio tačno mjesec i 10 dana.ljubav na prvi pogled..u braku 9,5 godina i otkako zivimo sami nismo se ni jednom posvadjali..ono prije uvijek bilo zbog trećih osoba... sad imam drugaricu za šetju moju Henolinu...i nisam se pokajala ni sekund..
RE: Sa koliko godina ste se udale? 11.11.2010 21:24:18
Anoniman
udala se sa 18,mm imao 24,bili smo zabranjeni i rekli ako izdržimo sve prepreke da cemo se odmah vjencati i tako je i bilo,nikad nisam ni trenutka požalila.sad imam 20 i djecaka od godinu dana..