|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sa koliko godina ste se udale?
11.6.2010 0:17:39   
jelky
pozzz ... udala se s 24, mm bile tad 33..
zahtjev za razvod podnila s 25...

sad su mi 26...  nadam se da ću do kraja ove godine biti zarvedena user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 276
11.6.2010 0:31:47   
acudesa
jojj..jelkyuser posted image ...
dobro nam došlauser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu jelky)
Neposredna veza do poruke: 277
11.6.2010 0:32:28   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: jelky

pozzz ... udala se s 24, mm bile tad 33..
zahtjev za razvod podnila s 25...

sad su mi 2'...  nadam se da ću do kraja ove godine biti zarvedena user posted image

kraljica...odoh sad na anketu da novog kinga foruma navedemuser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu jelky)
Neposredna veza do poruke: 278
11.6.2010 0:33:32   
acudesa
IZVORNA PORUKA: koka i po

IZVORNA PORUKA: acudesa RR

zabavljali se 2, muntala ga jednu godinu, oženio me (napokon) u mojoj 2'....hahahahh, ovo je do foruma, nema nekih cifara

de bona,otkrij svoje godineuser posted image .Prava si misteriiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

mislim da smo tu negdje po zrelosti, ko te pita za godineuser posted image ...dobra stara antikauser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 279
11.6.2010 0:34:53   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: koka i po

zabavljali se 2, muntala ga jednu godinu, oženio me (napokon) u mojoj 2''....hahahahh, ovo je do foruma, nema nekih cifara

de bona,otkrij svoje godineuser posted image .Prava si misteriiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

mislim da smo tu negdje po zrelosti, ko te pita za godineuser posted image ...dobra stara antikauser posted image

moja koko ona voli da nas drži u neizvjesnoti...malo malo nešto mi na čekanje odgovara...a ja mahaluša spavat ne mogu ako sve ne znam

< Poruku je uredio Hanady RR -- 11.6.2010 0:49:01 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 280
11.6.2010 0:53:06   
acudesa
eto, kao ti ne znaš moje male niske minijaturne godiniceuser posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 281
11.6.2010 0:55:05   
Hanady RR

eto, kao ti ne znaš moje male niske minijaturne godiniceuser posted image user posted image

znam to ...al ja imama drugih nedorečenoh stavri...al otom potomuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 282
11.6.2010 2:01:22   
rubin
udala se u 21. ali kao sto mirkica rece, da sam ga srela sa 15. udala bih se tada, a da ga nisam srela sumnjam da bih i sada bila udata. poenta je da je svako u svoje vrijeme i niko ne moze reci da sam ja ili bilo koja druga poranila ili okasnila, ali mozemo diskutovati o razlozima. po meni, takodjer, razlozi kao sto su: "da prozivis", "pa proputujes", "da vidis", su smjesni, jer iako sam i prije braka imala priliku za sve to, dozivlleti sve to sam i sa najdrazom osobom je neuporedivo...

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 283
11.6.2010 14:38:37   
bimba
udala se sa 30 a mm 31, one koje su se udale mladje isto tako podrzavam, svako zna svoje. ja se jednostavno nisam vidjela u braku ranije niti je bilo prave osobe za to, ali kada se djuvegija pojavio sve bilo gotovo za sest mjeseci i evo nas nikada sretniji. mislim da je svakome zapisano kada i za koga...

(odgovor članu rubin)
Neposredna veza do poruke: 284
11.11.2010 16:33:16   
Zejnebb
Sa 18

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 285
11.11.2010 19:25:15   
samedi
Udala se u julu 2009,u septembru napunila 23g,mm imao 27.5.zabavljali se 6 godina

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Zejnebb)
Neposredna veza do poruke: 286
11.11.2010 19:36:51   
selina
evo i mene

udala se 2005 godine imala 19 godina a moj muz 23 zabavljali se 6 mjeseci nakon 2 mjeseca me zarucio a nakon 6 mjeseci ozenio sad smo 5 punih godina u braku 6 sta nasatala sretni i zadovoljni sa svojom malom princezom

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 287
11.11.2010 19:46:32   
aida.

IZVORNA PORUKA: selina

evo i mene

udala se 2005 godine imala 19 godina a moj muz 23 zabavljali se 6 mjeseci nakon 2 mjeseca me zarucio a nakon 6 mjeseci ozenio sad smo 5 punih godina u braku 6 sta nasatala sretni i zadovoljni sa svojom malom princezom

ne mogu da vjerujem user posted image user posted image user posted image user posted image
uzeli se 2008. ja imala skoro pa 19 user posted image mm 24... zabavljali se 6 mjeseci.. nakon 2 mj ozbiljno poceli pricat o braku user posted image zadovoljni svojim malim princom user posted image user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 288
11.11.2010 19:49:04   
selina
ma nema mi smo ti skoro pa identicne hehehhehe najsladji su brakovi na brzaka jer mi neznamo za dulje hajde nek smo mi sretne

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 289
11.11.2010 19:50:50   
aida.

ma nema mi smo ti skoro pa identicne hehehhehe najsladji su brakovi na brzaka jer mi neznamo za dulje hajde nek smo mi sretne

i opet bih isto uradilauser posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 290
11.11.2010 20:00:25   
amela2208
IZVORNA PORUKA: aida.

evo i mene

ne mogu da vjerujem user posted image user posted image user posted image user posted image
uzeli se 2008. ja imala skoro pa 19 user posted image mm 24... zabavljali se 6 mjeseci.. nakon 2 mj ozbiljno poceli pricat o braku user posted image zadovoljni svojim malim princom user posted image user posted image user posted image user posted image

hihih vidi ih sto su se nasleuser posted image user posted image user posted image Ja sam 3 god izlazla sa svojim a o braku smo pricali zdnjih mjesec dana pred brakuser posted image user posted image a poceli smo izlazit na danasnji dan 11.11user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 291
11.11.2010 20:05:38   
vjestica
a mi smo 7 dana prije odlučili da se vjenčamo user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 292
11.11.2010 20:08:18   
amela2208
IZVORNA PORUKA: vjestica

a mi smo 7 dana prije odlučili da se vjenčamo user posted image user posted image

ja ne volim kadd se nesto duzii, al protiv naseg braka je bio cio svijetuser posted image user posted image user posted image evo sad svi srecniuser posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 293
11.11.2010 20:09:14   
henna ze
udala se sa nepune 23 a muž imao 25..od upoznavanja do svadbe prošlio tačno mjesec i 10 dana.ljubav na prvi pogled..u braku 9,5 godina i otkako zivimo sami nismo se ni jednom posvadjali..ono prije uvijek bilo zbog trećih osoba...
sad imam drugaricu za šetju moju Henolinu...i nisam se pokajala ni sekund..

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

Neposredna veza do poruke: 294
11.11.2010 20:09:32   
selina
ma kazem ja brakovi na brzaka su najsladji hehehehhe

Neposredna veza do poruke: 295
11.11.2010 21:24:18   
Anoniman
udala se sa 18,mm imao 24,bili smo zabranjeni i rekli ako izdržimo sve prepreke da cemo se odmah vjencati i tako je i bilo,nikad nisam ni trenutka požalila.sad imam 20 i djecaka od godinu dana..user posted image

(odgovor članu selina)
  Neposredna veza do poruke: 296
11.11.2010 23:24:56   
Neca xxx
Udala se sa 27, a prije toga smo se zabavljali skoro 9 godina, sada smo u braku 2,5 godine. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 297
28.12.2010 17:52:33   
Cherry
udala se sa 23 u sedmoj godini zabavljanja... u braku gotovo dvije godineuser posted image

... to mi treba - moj mali zaklon ispod neba...

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 298
30.12.2010 19:34:03   
Medi_87
E sad vidjohuser posted image user posted image user posted image da se nisam izjasnila da sam se u 21 samo vjencala a udala ne smijem ni reciuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu faris06)
Neposredna veza do poruke: 299
30.12.2010 19:41:58   
AMELIC
Udala se sa 27...prije toga 4 godine se zabavljaliuser posted image

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *