imancica
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: imancica hvala acudesa, ma odavno pratim, pa sad me ovaj koment ponuka da napisem... Nesto se non-stop provlaci kako se treba prozivjeti ovo ono, pa makar i kroz zezu, a ja ne kontam sta se time zeli reci... Pa ja, do 24. i prohodala i zavrsila sve sto sam mislila da trebam, udala se i osnovala porodicu.:) svaka cast, meni je trebalo malo duze vremena, dok sam proputovala pola evrope, malo azije i afrike... al nadam se da cu stici jos obici ovo sto mi je ostalo dok naraste malo pa ne znam da li mi je na cast, ali uspjela otici i na kontinent vise od tebe:), ako cemo o tome gdje je ko bio, kao da je to neki preduvjet da bi se covjek udao ,skolovala se u inostranstvu, sa 19 imala svoje domacinstvo, mozgala o racunima, prala, kuhala, studirala, radila, uzivala a i dalje ne stajem. Meni naprimjer, smisao zivota nije u tome da tarlaham sto duze mogu vec da sto prije odredim prioritete u zivotu i stvari postavim na njihovo mjesto. Postigla maximum, izgubila minimum, a koliko vidim 24 je neki prosjek kod cura, a i ove sto su ranije ili kasnije, njihov zivot. Pa onog ko radi suprotno ne bih osuđivala i rekla da je okasnio, ostario itd. U svakom slucaju zivi bili, uzivajte, nije brak-mrak, da hvatate zadnje vozove.
|