Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sa koliko godina ste se udale? 7.6.2010 21:54:28
Anoniman
Ja 18 , mm 25 , prvu bebicu dobili nakon nepunu 2 god braka, a sada cekamo i drugu akobogda.. a u braku smo vec 5-ta godina..MashAllah,vrijeme leti ko ludo
RE: Sa koliko godina ste se udale? 8.6.2010 7:54:20
mala86
ja 20 a mm 27
RE: Sa koliko godina ste se udale? 10.6.2010 0:39:45
imancica
ruzno je reci da je neko negdje poletio. ja bih to izrazila kao nasla sam covjeka svog zivota, a tebi je trebalo malo duze.:) Kao da nesto propustaju zene koje su se ranije udale, mladost je i dalje tu, obaveze bi imale i da same zive... Pa zar ste se samo udale sto ce vam voz proci?! Ne treba osudjivati ni jedne ni druge, jer kao sto rekoh: neko nadje ljubav prije, neko kasnije... Neko prije SAZRIJE neko kasnije...:)
< Poruku je uredio imancica -- 10.6.2010 0:41:25 >