Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sa koliko godina ste se udale? 5.6.2009 17:08:21
meme27
IZVORNA PORUKA: trudnjaca
udala se sa 18god.,a bit cu mama prije 20te,koja je u oktobru.... jest rano al da trebam sve ispocetka-nista ne bi mijenjala....
u tvojim godinama neko tada festa mjenja momke putuje mislim da je super sto ces imati dijete ranije ako ti je sve super u braku odma planiraj i drugo dok si mlada vise si izdrzljiva imas vise strpljenja snage oko dijece u 30 ce ti dijeca biti på 10 godina pa to je super dok druge budu radazale u tim godinama i patile se ti ces bas da uzivas najbitnije je postenje i dobar zivot a ti si i na dobitku, zamisli se miline ti mlada a dijeca ti velika
RE: Sa koliko godina ste se udale? 18.8.2009 0:52:35
Lulu_
IZVORNA PORUKA: Lalana
E sada moram da vam pokvarim prosjek posto nema nijedna mladja od 17-te koja se udala.
Ja sam svoje DA rekla sa 15 godina, sada mi je 20, nisam se ni trenutka pokajala.
heroj
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
RE: Sa koliko godina ste se udale? 29.8.2009 11:13:40
irenaSA
Ja sa 24 mm sa 31
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
RE: Sa koliko godina ste se udale? 29.8.2009 11:23:25
Schecherlemica
Ja sam imala 23 godine i 4 mjeseca,a dragi 31 i pol. Imamo predivan brak,ne ureklo se,kuc kuc a sada nakon dvije godine braka cekamo i nasu bebicu koja stize u Decembru.
RE: Sa koliko godina ste se udale? 9.9.2009 14:19:11
senka kurt
Uh... kako da vam to kažem? Vidim da ste sve mlade, neke i premlade. Ako vam nije smiješno, evo i odgovora - udala sam se u 40, falilo mi mjesec do 41. I evo ohrabrenja za mame čekalice, dobila Sina u 42. Sve diiiiiiivno. Ja sam živi dokaz, cure - sve se može!
RE: Sa koliko godina ste se udale? 9.9.2009 14:21:54
moni
što bi bilo smješno senka. To je meni super. Imaš nešto u životu iza sebe. I ja sam sa 32 pune u 33 dobila sina.Ma sve se može stići i nikad nije kasno.Moje mišljenje, naravno