Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sa koliko godina ste se udale? 9.9.2009 14:48:44
emy24
ja sam imala punih 19 u maju a udala se u 7mjesecu,da neznam koliko cekamo opet nas sve ceka isto,porodica,dijete,muz posao-nebitno koliko imamo godina,samo neko bude zreliji neko zeleniji
RE: Sa koliko godina ste se udale? 25.4.2010 19:17:57
teacher75
ja se udala taman na vrijeme sa skoro 33 (falilo 10 dana do rodjendana), a mm je imao 35 i po, u maju ce nam biti 2 godine braka, a imamo curicu od 6 i po mjeseci
RE: Sa koliko godina ste se udale? 25.4.2010 19:36:00
Mirkica
ja 27,5 , mm 32,5 u braku ako Bog da 2 godin u Augustu i ocekujemo insalah u Sepmtembru nasu drugu bebu nadamo se ovaj put zivu i zdravu . I kao sto neko rece nije tacno da izabirac nadje otirac nego koliko ko vrijedi toliko i dobijes i da dodam volimo se kao i prvi dan .