|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sa koliko godina ste se udale?
10.6.2010 0:54:30   
mery mama
ja 20 mm 23(mladi i zeleni)a sada nakon skoro 12g. braka mogu reci da mi nije zao,jer bili smo mladi.imamo sina 11g. i curicu 5mj.user posted image

(odgovor članu imancica)
Neposredna veza do poruke: 251
10.6.2010 1:11:29   
imancica
hvala acudesa, ma odavno pratim, pa sad me ovaj koment ponuka da napisem... Nesto se non-stop provlaci kako se treba prozivjeti ovo ono, pa makar i kroz zezu, a ja ne kontam sta se time zeli reci... Pa ja, do 24. i prohodala i zavrsila sve sto sam mislila da trebam, udala se i osnovala porodicu.:)

(odgovor članu mery mama)
Neposredna veza do poruke: 252
10.6.2010 1:22:20   
mery mama
ma nije stvar u tome prozivjeti nesto ili ne(neko sa 30 neuradi ono sto onaj sa 20)nego ipak dok si solo "ni brige ni pameti"nemas"stresa"(novi forum-racunu,gdje djete u vrtic itd.itd....user posted image

(odgovor članu imancica)
Neposredna veza do poruke: 253
10.6.2010 10:04:53   
teacher75
IZVORNA PORUKA: acudesa RR

imancice, dobro nam došla na forum...a, tičerka se zezauser posted image

upravo tako, ne znam za sta sluze user posted image user posted image user posted image ako ne da se pokaze jel u pitanju ozbiljan post ili zezancija!

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 254
10.6.2010 10:06:31   
teacher75
IZVORNA PORUKA: imancica

hvala acudesa, ma odavno pratim, pa sad me ovaj koment ponuka da napisem... Nesto se non-stop provlaci kako se treba prozivjeti ovo ono, pa makar i kroz zezu, a ja ne kontam sta se time zeli reci... Pa ja, do 24. i prohodala i zavrsila sve sto sam mislila da trebam, udala se i osnovala porodicu.:)

svaka cast, meni je trebalo malo duze vremena, dok sam proputovala pola evrope, malo azije i afrike...user posted image al nadam se da cu stici jos obici ovo sto mi je ostalo dok user posted image naraste malo user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu imancica)
Neposredna veza do poruke: 255
10.6.2010 11:02:54   
babina beba
Kao sto Teacherka kaze proputovala pola Evrope, malo Amerike i malo Afrike i skrasila se sa  32, muz 28. Skoro pa 4 god u braku imamo curicu od nepune 3 godine i nadamo se da se jos koje omakne ubrzo akb.

< Poruku je uredio babina beba -- 10.6.2010 11:04:39 >

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 256
10.6.2010 11:26:02   
moja barbika
user posted image user posted image user posted image Sa 18.godina se skrasila,vec sam 7.god. u braku,troje djece...-be continueuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babina beba)
Neposredna veza do poruke: 257
10.6.2010 13:00:36   
imancica
IZVORNA PORUKA: teacher75

svaka cast, meni je trebalo malo duze vremena, dok sam proputovala pola evrope, malo azije i afrike...user posted image al nadam se da cu stici jos obici ovo sto mi je ostalo dok user posted image naraste malo user posted image

pa ne znam da li mi je na cast, ali uspjela otici i na kontinent vise od tebe:), ako cemo o tome gdje je ko bio, kao da je to neki preduvjet da bi se covjek udaouser posted image ,skolovala se u inostranstvu, sa 19 imala svoje domacinstvo, mozgala o racunima, prala, kuhala, studirala, radila, uzivala a i dalje ne stajem.
Meni naprimjer, smisao zivota nije u tome da tarlaham sto duze mogu vec da sto prije odredim prioritete u zivotu i stvari postavim na njihovo mjesto. Postigla maximum, izgubila minimum, a koliko vidim 24 je neki prosjek kod cura, a i ove sto su ranije ili kasnije, njihov zivot. Pa onog ko radi suprotno ne bih osuđivala i rekla da je okasnio, ostario itd.
U svakom slucaju zivi bili, uzivajte, nije brak-mrak, da hvatate zadnje vozove.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 258
10.6.2010 13:05:11   
SailorMoon
Svak zna svoje, ali ja licno mislim da je 18 rano. I ako se ipak neko na to odluci zasto se odma moraju radjati djeca? Ja sam se sa 24 udala i tek 2 god. kasnije ostala trudna, jer mi je bilo bitno da ja i mm provedemo malo vremena sami. Da mi sebe organizujemo, jer je brak ipak velika promjena prema vezi.
Ali eto svak zna svoje

(odgovor članu imancica)
Neposredna veza do poruke: 259
10.6.2010 13:06:47   
Anoniman

Meni naprimjer, smisao zivota nije u tome da tarlaham sto duze mogu vec da sto prije odredim prioritete u zivotu i stvari postavim na njihovo mjesto. Postigla maximum, izgubila minimum,

U svakom slucaju zivi bili, uzivajte, nije brak-mrak, da hvatate zadnje vozove.

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Poruku je uredio enisa_sara -- 10.6.2010 13:07:24 >

(odgovor članu imancica)
  Neposredna veza do poruke: 260
10.6.2010 13:14:14   
Lejla Ka
A znal koja od vas jufke razvit user posted image
Ili to više nije uslov za udaju user posted image
Udala se sa 24. Na vakat, moj i mužev!

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 261
   [Obrisana poruka]
10.6.2010 13:22:59   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Lejla Ka)
  Neposredna veza do poruke: 262
10.6.2010 13:23:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

sva sreca da nije bio uvjetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  inace bi isad bila kod mame i tateuser posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
  Neposredna veza do poruke: 263
10.6.2010 13:37:41   
imancica
IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 264
10.6.2010 13:41:29   
Lejla Ka
E, ja ... i znala jufku razvit user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu imancica)
Neposredna veza do poruke: 265
10.6.2010 13:45:44   
Mirkica
da se i ja ubacim na aktuelnu temu :)) udala sam se sa 27 mm sa 32 da sam ga srela sa 16 udala bih se tada za njeg on je smisao mog zivota on je ono sto sam trazila i da ga nisam nasla ni sa 25 ne bih se ni dan danas udala i nebih se kajala jer ja sam trazila i to i dobila sada prije ili kasnije niej bitno bitno je da sam znaal da je to
ONAJ PRAVI  bitno ej kada se probudim u po noci da mi se dusa rastopi od njeznosti bitno je da ne mogu bez njega vise da zivim i da sam ga srela kazem sa 16 udala bih se za njega jer ona je meni sudjen i namjuenjen hvala Aallahu sto mi ga je dao .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 266
10.6.2010 13:47:09   
Hanady RR

e i ja...nego usput imaš PPuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 267
10.6.2010 13:50:04   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: buba29

sa 24 god., 2 mj. , 17 dana user posted image  

hahah aja zeno skontaal ti imala 24 a tvoj muz 17 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kad ne pado sa stolice reko buba vragolan pravi :))))

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 268
10.6.2010 13:53:10   
klemzi
E da se i ja "nadodam",ja 31,mm 33 user posted image user posted image  Nismo poranili a sad nam "plaho" lijepouser posted image user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 269
10.6.2010 13:53:51   
koka i po
IZVORNA PORUKA: acudesa RR

zabavljali se 2, muntala ga jednu godinu, oženio me (napokon) u mojoj 2'....hahahahh, ovo je do foruma, nema nekih cifara

de bona,otkrij svoje godineuser posted image .Prava si misteriiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 270
10.6.2010 13:54:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

e i ja...nego usput imaš PPuser posted image

imas i ti pp

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 271
10.6.2010 13:58:22   
Anoniman
udala se sa 26 a MM 20 dana prije 26-og rodjendana,sad kaze da sam ga mladog uhvatila a crko bi da me nije ozeniouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 272
10.6.2010 14:12:21   
imancica
IZVORNA PORUKA: Mirkica

da se i ja ubacim na aktuelnu temu :)) udala sam se sa 27 mm sa 32 da sam ga srela sa 1' udala bih se tada za njeg on je smisao mog zivota on je ono sto sam trazila i da ga nisam nasla ni sa 25 ne bih se ni dan danas udala i nebih se kajala jer ja sam trazila i to i dobila sada prije ili kasnije niej bitno bitno je da sam znaal da je to
ONAJ PRAVI  bitno ej kada se probudim u po noci da mi se dusa rastopi od njeznosti bitno je da ne mogu bez njega vise da zivim i da sam ga srela kazem sa 1' udala bih se za njega jer ona je meni sudjen i namjuenjen hvala Aallahu sto mi ga je dao .

svaka cast na odgovoru, to se trazi...user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 273
10.6.2010 14:14:16   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Mirkica

da se i ja ubacim na aktuelnu temu :)) udala sam se sa 27 mm sa 32 da sam ga srela sa 1' udala bih se tada za njeg on je smisao mog zivota on je ono sto sam trazila i da ga nisam nasla ni sa 25 ne bih se ni dan danas udala i nebih se kajala jer ja sam trazila i to i dobila sada prije ili kasnije niej bitno bitno je da sam znaal da je to
ONAJ PRAVI  bitno ej kada se probudim u po noci da mi se dusa rastopi od njeznosti bitno je da ne mogu bez njega vise da zivim i da sam ga srela kazem sa 1' udala bih se za njega jer ona je meni sudjen i namjuenjen hvala Aallahu sto mi ga je dao .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 274
10.6.2010 14:16:44   
milenium

IZVORNA PORUKA: moja barbika

user posted image user posted image user posted image Sa 18.godina se skrasila,vec sam 7.god. u braku,troje djece...-be continueuser posted image user posted image user posted image

user posted image promjenila si avatar.a dobra siuser posted image user posted image

(odgovor članu moja barbika)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *