Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Usluga prodaje kolača i torti 24.12.2010 13:24:27
emi7908
Ej draga Merima evo i ja ti volim da pravim kolače i torte, i stvarno imam lijepih ideja i stila za ukrašavanje. od slike za sad ništa jer se javljam sa posla. interesuju me neke stvarčice oko ove glazure ali to ću morati kad dođem kući da prostudiram sad sve letimično čitam...
RE: Usluga prodaje kolača i torti 24.12.2010 14:11:45
Hanady RR
ja sam naručila...do jedne od naših slastičarki išla sam na malo više domaću varijantu jer je poklon za jednog stranca belgijanca pa sam željela tradicionalne kolače za Božić sa naših prostora. a usput budi rečeno probala sam već dio istoga...naša slastičarka je bila fina pa nas počastila ne jednom druženju
merima...spakuješ ih vala fino, prosto bi mi bilo žao da ih otvorim a ne sumnjam ni u ukus naravno... no idu praznici.... mislim da se više za pokone neću mješati u vaš posao...imama vas pa fino obradujem najmilije
RE: Usluga prodaje kolača i torti 24.12.2010 14:19:48
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
svima ce vam jacmir iskociti radi ovih kolaca
joj gotove ste slastičarke...bolje vam je po fedex-u spremat kolače za zenicu... ne jedan nego 2 jačmira
RE: Usluga prodaje kolača i torti 24.12.2010 14:24:15
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: muaaa
uh sto se nasekira neznam sta da radim
IZVORNA PORUKA: muaaa
uh sto se nasekira neznam sta da radim
samo ti zezaj...zamisli jačmir te zaskoči na oba oka...kako bi mjesila koalče kad ti jačmir oko zatvori
RE: Usluga prodaje kolača i torti 25.12.2010 13:02:04
merima_s
hvala cure
muaa kutije na svom poslu nabavljam, u njima nam dostaljaju neke kartice a kolega ih je sve fino skupljao ako kad kome zatrebaju....sad ih imam 3 pune vrece, kad bih imala toliko narudzbi koliko kutija ihhhh....postala bih profesionalnaa slastičarka
RE: Usluga prodaje kolača i torti 25.12.2010 13:55:02
muaaa
Ma dobar je taj kolega sa posla uz tvoju doradu kutije izgledaje extra.Meni je problem za kutije jer nemogu da nedjem neke lijepe kartonske a ja bih to zeljela onako malo da izgleda bolje,ali sta cu ima sta ima.
A za posao valjda ce krenuti pa napunis te tri vrece kutija