Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Usluga prodaje kolača i torti 7.11.2010 1:09:44
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: klemzi
Hoćete li vi biti i moje prijateljice na fb
pa zar nisma već...cccccccccccccc pa moramo to odmar jrešiti evo šaljem ti ime na PP
RE: Usluga prodaje kolača i torti 7.11.2010 1:11:31
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: medic slatki
da mi je nekako svekrve ubaciti izmedju pa da se tu odnosi izglade, sa muzevima nam je bome lako.....ljubim te, odoh ja svome vakat je
moj sjedi i čeka me... reko saću samo da klemzi na fb za prijetlja prihvatim...kaže ko ti je ON
RE: Usluga prodaje kolača i torti 7.11.2010 1:16:00
klemzi
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
da mi je nekako svekrve ubaciti izmedju pa da se tu odnosi izglade, sa muzevima nam je bome lako.....ljubim te, odoh ja svome vakat je
moj sjedi i čeka me... reko saću samo da klemzi na fb za prijetlja prihvatim...kaže ko ti je ON
momak i po kaži
RE: Usluga prodaje kolača i torti 7.11.2010 1:21:17
Hanady RR
evo prihavtih jednog crvnog momka duge kose vakat je i spavat sa ovim ćelavim kraj mene
RE: Usluga prodaje kolača i torti 7.11.2010 1:34:31
Hanady RR
Niina imas pp
det u posteljinu prije bajrama tipkamo se, laku noć ženice
RE: Usluga prodaje kolača i torti 8.11.2010 13:41:15
ivanak
Ej, izgleda da kombinacija dviju mojih torti u jednoj osvaja dubrovnik... jeeee Eto samo da javim, u toku sam stalno... Nije loše za početak. Ja se nadam da će biti još i više.
RE: Usluga prodaje kolača i torti 11.11.2010 18:21:13
merima_s
Nije bas da se slamam od posla ali eto imam par narudžbi za Bajram, pa za jedan rodjendan...taman toliko da stignem od posla.... evo nesto sto sam juce pravila za dječicu.....cinis-minis
RE: Usluga prodaje kolača i torti 11.11.2010 18:36:55
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: ivanak
Ej, izgleda da kombinacija dviju mojih torti u jednoj osvaja dubrovnik... jeeee Eto samo da javim, u toku sam stalno... Nije loše za početak. Ja se nadam da će biti još i više.
RE: Usluga prodaje kolača i torti 13.11.2010 15:30:07
ivanak
i ja kažem najbitnije je da ima posla, pa sad jeli moja kemija ili oriđiđi recept to je manje bitno. Iako mi naravno to imponira, A ko me ne bi.... Dosta sam ja recepata kombinirala, ali fala bogu imam nos što bi uspjelo...
RE: Usluga prodaje kolača i torti 26.11.2010 13:56:04
ivanak
Ej, super izgledaju lkolačići.... a vjerujem i ukusni.... Menen zanima oa roza boja... to je sa šećerom u prahu, bjelankom glazura ili ti to praviš drugačije.
RE: Usluga prodaje kolača i torti 27.11.2010 14:58:25
rokoko
Hvala,Ivana. 3 kasike vrele vode,1 kasika limunovog soka i 250g secera u prahu umutiti viljuskom da bude glatko pa dodati par kapi ekstrakta maline ili visnje.Brzo premazati,po potrebi kvasiti noz vrelom vodom.