Leena
|
Drage moje, danas sam malo bolja sa vremenom, a i nemam migrenu koja me sinoc slomila, pa se mogu javiti:) Dzenana, bas mi je drago da si rijesila taj problem, a to za trudnocu... ne znam sta bih ti rekla...:( Aisa, hvala ljubavi, i ja bih vas da vidim samo vas nigdje nema... Jelena, ma ljubim i ja vas i te oke najljepše! Sulty, pa ne mogu ti opisati koliko sam te pozeljela, a tek vegicu... strasno! Iman, necemo bez nje... Ono snimanje mi prebacili za februar, pa cu uzeti slobodno u januaru, i a. isto, 9 dana(2 vikenda i jedna radna sedmica) i eto nas, ako Bog da.... Samo da vrijeme bude ok, zbog puta.... I onda nju ostavim kod majke i dođem vam , salim se, naravno, pa mora rodicu upoznati napokon Moja Esma je nesto malo nervozna ovih dana, plače, viče, tjera nas stalno da je nosamo, da šetamo s njom, evo upravo je mm uspavljuje, ne da mu da na sekund mrdne od njenog krevetica, mora sjediti pored dok ona ne zaspi... kontam da joj nece ovi gornji zubici, jer i bali vise nego inace... Ljubimo vas esma i ja!
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|