|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  203 204 [205] 206 207   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
8.12.2010 11:18:51   
amela2208
jutro
ja sam se odavno dıgla, doruckovala, pospremıla kucu, evo jedna masına vesa vec opratauser posted image user posted image user posted image
Ja sam danas dobro, Sara ko po obıcaju zeza ı samo se lıjepı za meneuser posted image user posted image
Nenci drga pa dje sı nam ti, kako V podnosı nıcanje zubıca
sta i kod nas je  obıcaj da sew mora kupıt nesto ko prvı vıdı zubıcuser posted image user posted image
bebacha tı ko prıvıd cas te ıma cas te nemauser posted image user posted image user posted image kako slatka djecıca
jelena,felix i ostaleuser posted image user posted image user posted image user posted image
iman83 hoces lı opet argetu gostımauser posted image user posted image user posted image user posted image
ja ako nadjem slobodnog vremena motam ucıt malo
rose87 sa srecom seldba pusa za bebcu

< Poruku je uredio amela2208 -- 8.12.2010 11:20:40 >

Sara&Mohammad

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5101
8.12.2010 11:40:16   
zeze
Dobro jutro
Upadam haha
MAlo i mi da navratimo, dugo nas nije bilo. Da pozdravimo generaciju user posted image
Moja Naida raste, postala je pravi nemirko, vrti se, stipa, vristi , a sta ce tek biti kad bude starija user posted image
Nema zubica, a primjetila sam da je svrbe desni pa joj masiram sa Calgelom, onako bude joj malo lakse.
user posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 5102
   [Obrisana poruka]
8.12.2010 12:15:01   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 5103
8.12.2010 12:26:05   
Anoniman
Iman draga ohani malo od tijesta user posted image , ima da sve ukucane naguras na 100kg user posted image . Imam ti jos nesto slicno kiflicama, a extra ukusno i brzo za napraviti, pa cu ti posle posaljem na pp user posted image .

Bebacha sta je sa tobom? ljubimo za brzi oporavak user posted image

Neposredna veza do poruke: 5104
   [Obrisana poruka]
8.12.2010 12:36:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5105
8.12.2010 12:42:27   
amela2208
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Iman draga ohani malo od tijesta user posted image , ima da sve ukucane naguras na 100kg user posted image . Imam ti jos nesto slicno kiflicama, a extra ukusno i brzo za napraviti, pa cu ti posle posaljem na pp user posted image .

Bebacha sta je sa tobom? ljubimo za brzi oporavak user posted image

hocu ı ja :) nısam odavno nısta od tıjesta pravıla
İman83 ko je to mene citiraouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5106
   [Obrisana poruka]
8.12.2010 14:15:22   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 5107
8.12.2010 14:16:51   
amela2208
IZVORNA PORUKA: Iman83
Amela, carice,hahahahah!!!!user posted image user posted image user posted image

kako sı samo mogla mene da cıtırasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ımas pp od jeleneuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

Neposredna veza do poruke: 5108
   [Obrisana poruka]
8.12.2010 14:29:09   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 5109
8.12.2010 14:36:57   
bebacha
evo nas opetuser posted image user posted image ja sam ko malo bolje al i dalje loseuser posted image user posted image manta mi se,uzas.evo sad kontam kako ovo djete prevarit da zaspi pa da i ja.inace nikad nespavam po dani al danas sam bas lose.sreca A. ode mojoj mami iz vrtica

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 5110
8.12.2010 17:29:14   
š t a
ej kad smo kod kuhanja mene od juče puklo nešto pa sam pravila krofne, puslice, evo sad pravim neke somune..........samo eksperimentišem a kila nesmijem ni da spominjem.
čini mi se da imam problem samo mislim o kilima a ništa ne preduzimam.......
bebica spava a mama jedeuser posted image

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 5111
8.12.2010 17:49:34   
amela2208
IZVORNA PORUKA: Iman83
Pročitala, jel ti to meni hakiraš account, kad sve znaš?!user posted image user posted image user posted image

ko jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iman83 draga pa sta ces bolje 1000 vrsta kifli i koju argetuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bebacha drago mı je da sı bolje bar malo.
Sta i ja sam ısta samo razmısljam o jeluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sreca te ne spremam slatko puno inace ımala bı 200kg
ne pomınjı kilazu to nam je bolna tacka svima ovdjeuser posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

Neposredna veza do poruke: 5112
8.12.2010 19:04:27   
aida.
YES YES YES
napisala kilometrazni OVAJ post i sjetim se kopirat user posted image user posted image user posted image kad mi izbaci ERROR... uh jest mi drago user posted image user posted image user posted image user posted image evo sad paste user posted image

ooo zdravisimo user posted image user posted image user posted image
kako smo svi redom??? Mi smo super, super da superije ne mozemo bit user posted image user posted image danas sam poradila cijeeeeelu kucu, a potom stigla i izac u setnju po ovom preeekrasnom danu, i spremit Erolu dorucak, rucak, veceru (nama nisam) user posted image dobrica mamina slusa, sad eno ga spava(njegovo popodnevno spavanje je sad) user posted image

amela kako si nam ti sad? Kako bubrezi? Imas li i daje bolova...

Mogu vam rec da sam vas pozeljela user posted image

idacha, trudnice draga, rastel tibo? Vidis da tebe nema, a mene samo kritikujes, ccc hehehheh... Ma citam ja vas al nekako nema nista novo pa ne pisem a i kad se nakanim obicno mi izbaci ERROR, dobro se napomenu da ovaj put kopiram sta napisem user posted image
E, da, jel poce Imran da zove mamu???

jelena, drogerasice, sta ima user posted image user posted image a jesam se ismijala, daj bona sto baci, sto ne posla koji liiizzz user posted image salim se da ko me ne skonta pogresno, hehhehe

sulty kako je Vega??Jesul ona i tm ozdravili? user posted image

lilix i Erol isto reaguje.. Bilo ko da ga cuva kad dodjem on se nasmije i zgrahne na mm ali na mene nista, cak je neku noc poceo da place kad sam ga uzela i pruza ruke tati svom a onda i ja pocnem da placem user posted image user posted image user posted image razumijem te 100% kako se osjecas user posted image

felix gledala sam Anelove slike, med medeni kako je porasto... Medo mu je glavni user posted image ž

Erol ima novu zanimaciju, kakve igracke, kako sto, sad su moje plasticne posude glavne user posted image

Eeeee zaboravih se pohvalit... Sjedi on danas na podu i igra se ja krenula da vani bacim smece i gledam on hoce da se okrene potrbuske i pustim ga izadjem van, kad se vrati on se popeo na nogice PRVI PUT uz kauc se nekako drzo i popeo, uzeo moj mobitel u usta i smije se... ja ga slikam, i taman da pridjem on bub na guzaru..Malo se udario u gkavu pa je plako al nije puno.. Nije se do sad dizi vjerovatno jer mu je putni krevetac, pa nema ograde da se drzi, al eto guzi mamin je kreno u sejtanluke user posted image

iman kako ste nam vi?

selina ja koristim plasticne flasice za sve osim za mlijeko, za mlijeko su mi staklene i bas ju je lakse odrzavati.. Citala sam taj clanak, imam jednu malu disney ionako je ne volim pa cu je basiti, cuca joj nukova (kao i kod drugih) al one disney bas su mi onako bezveze nikad ih ne bih kupila, neko mi je donijeo pa sam je ubacila u upotrebu a ima jos jedna disney dzaba kupi prasinu, nepravilnog oblika i dno se odvaja, al bas je bezveze, ne svidja mi se ni malo niti je prakticna i nju cu bacit od kad se kanim, ove NUKove ostale su sve i njih cu da ostavim, ima jedna iz DM-a ne zam jesul i one opasne user posted image

Nenci cestitamo jos jedn zubic user posted image tvoj bebi tacno mjesec dana stariji od Erola, i on jos nece da tasuna niti da mahne..nekad kad mu govorim pa pa digne rukicu al nece da mase, al to je samo nekad user posted image

sviiiima ostalim big user posted image user posted image ledja me otkidaju...odoh malo prilec dok guzi spava... da odmorim ledja... jesam hafifna poslije poroda, sve me nesto boli user posted image ledja me bas smorise...
Ima bas dosta forumasica i nase generacije koje se ne javljaju, od skora sto su prestali ... user posted image Javite seee... Ima vas dosta da ne nabrajam masit cu koju a nije fer user posted image pusek...

14.03.2010. :-) Erol

Neposredna veza do poruke: 5113
8.12.2010 19:50:13   
amela2208
aida. hvala na pitanju danas sam dobro hvala Bogu samo sto svakı cas ıdem u wc bez veze. Vazno je da sı tı napravıla hranu za druga a za vas me bas brıgauser posted image user posted image Drago mı je kad cujem da bar necıje dıjete slusa ı spava ko normalna djeca.
pozeljeli smo se ı mı tebe, pusa za tebe ı malog druga.
ovih zena nema nesto danasuser posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 5114
8.12.2010 22:54:46   
selina
joj gdje ste mile vidim svaka od vas po malo kuka,samo neki problemcici ali nasoj jeleni je sunce zasjalo neka drago mi je da se i ti napokon mozes malo naspavati user posted image

ja moju curicu vodila jucer kod doktora uvezi guze i dala nam da vadimo bris i mokracu pa da napokon vidmo jel kaka baja prisutna,nju to nikako neboli ali i tamam kad podje da prodje ono se ponovo pojavi i et tako mi to rjesile sinoc mi nesto nervozna hajd ja je uspavam i poce me nesto buditit njezino kiskanje ja kontam sta joj se sad,izmjerim joj turu ono 37,7 nisam joj nista davala samo je pratila i sama je spala do jutra i preko dana cijeli dan nije imala i sad kako noc ide opet joj se polagano penje sta bi to moglo biti???inace mi je vesela jede normalno neslini nekaslje a medjuvremenom sam je opet odvela jutros doktorici da vidi ona opet jel sve ok posto mi je bilo usput ona mi rekla da sacekam nalaze za petak!!!svasta se ja iskuka

Neposredna veza do poruke: 5115
8.12.2010 22:55:32   
Anoniman
Zive ste zeniceuser posted image

Moja cura veceras bila na baby party isla sa tetkom, od tetkine prijeteljice sin slavio prvi rodjendan i ona ovolisna dosla sva razdragana i ako joj bilo vrijeme spavanju, isto kao da je pod utiscima, dijete svo recno, vristi, tasuna, prica user posted image , tetka kaze da je bila dobra do pred kraj kad je pocela da se stipa, otima igracke, ujeda, a da napomenem da je bila najmladja user posted image . Mamino dijete user posted image . Mm radio, a ja sam bila kuci pa kao manita se vrtila po kuci nisam znala sta sama od sebe da radim, milion puta sam pogledala kroz prozor kad cujem kakvo auto, sve mislim one user posted image . Zaspala u pola deset, a mama evo zadnja tri dana bacila se u potragu za cipelama, sad sam cijelu ovu temu o cipelama za djecu procitala na rr. Nasa noga tako mala, a tako debelaaaaa user posted image

Neposredna veza do poruke: 5116
8.12.2010 23:08:09   
Nenci
Cao drage moje, evo i nas
Ja jos smrcam i kasljucam nikako da me popusti... nocas sam imala veliki napad klaslja, pa sve se pokrivala jorganom da dijete ne probudim. Jedva sam se smirila...
Jelena draga opet tusis recepte aa?  user posted image
Hocu i ja taj brzi a super recept, moze ? user posted image
A princeza bila na partiju, super.
Amela mozel se ucit?
Aida kako je na poslu?
Selina ne znam tacno sta si prije pisala ali ako je crvena guza i temperatura to ti mogu biti zubici da znas

Ostalim saljem pusu veliku user posted image

Nas bebac slatki je obradovao mamu i tatu na Dan zaljubljenih :))))
Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5117
8.12.2010 23:11:35   
selina
nenci i ja se draga nadam da su zubici a jel kad nicu trebaju biti malo crvene desne???posto u nje nisu i kad je se vama pojavljivala temperatura od zubica preko noci i dana ili isto samo nocu???

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 5118
8.12.2010 23:22:51   
Nenci
selina draga mi imamo 6 zubica i mogu ti reci da nisu bili isti znaci za sve
Prvi nismo ni osjetili samo ga ,,nasli‚‚
To mjesto moze biti crveno onako kao upaljeno ili da bude bijelo. Tako je nama bilo. A temperaturu je imao onako ne stalno nego malo ima pa nema pa sve tako i znojio se od nej, i danju i po noci
I bio je nervozan nervozan, i plakao po noci
I to sto vec rekoh za guzu.

Nas bebac slatki je obradovao mamu i tatu na Dan zaljubljenih :))))
Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 5119
8.12.2010 23:25:41   
Anoniman
Ma ko o cemu draga ja o receptima user posted image . Poslacu ti na pp, a i vec sam ti poslala jednu pp user posted image .

Selina nadam se i ja da je od zubica, pogotovo sto ej temperatura tolika i samo nocu, ja sam cula da kad hoce zubici ako se zacrveni guza hoce da se i zacrveni i ona rupica na vratu pozadi, nadam se da kontas ne koju mislim user posted image user posted image user posted image user posted image . Kod nas je bila samo ta rupica crvena, ostalih simptoma nismo imali, ali smo se mi kljukali svim i svacim za zubice. Sad sam nabavila jos dva preparata, stigli mi sa lizalom iz Holandije (procitala sam detaljno uputstvo, nema u sastavu veselice user posted image )

(odgovor članu selina)
  Neposredna veza do poruke: 5120
8.12.2010 23:28:49   
selina
eto jedno dijete pa od zuba do zuba razlika pa takpo da se nemoze ni sa drugimm dijetom porediti ali eto mogu biti neki simptomi kao sto sam rekla samo je izgleda navecer dobije to je tako eto od sinoc maloprije sma je okupala mlakom vodom i zaspala je temperatura spala ali eto moram cijelu noc dezurati da se nebi naglo popela
valjda budu zubici da se nebrinem dalje

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 5121
8.12.2010 23:35:35   
selina

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ma ko o cemu draga ja o receptima user posted image . Poslacu ti na pp, a i vec sam ti poslala jednu pp user posted image .

Selina nadam se i ja da je od zubica, pogotovo sto ej temperatura tolika i samo nocu, ja sam cula da kad hoce zubici ako se zacrveni guza hoce da se i zacrveni i ona rupica na vratu pozadi, nadam se da kontas ne koju mislim user posted image user posted image user posted image user posted image . Kod nas je bila samo ta rupica crvena, ostalih simptoma nismo imali, ali smo se mi kljukali svim i svacim za zubice. Sad sam nabavila jos dva preparata, stigli mi sa lizalom iz Holandije (procitala sam detaljno uputstvo, nema u sastavu veselice user posted image )

hahha ti i tvoja veselica tamam posla bilo bi i ana ko jelena user posted image imama i ja one osanit tabletice ali eto ja kobajagi cekam da bude malo jacih simtoma za zubice a mozda je vrijeme i da joj pocnem davati gel isto nemazem cekam to crvenilo na desnama a vidis znaci to nemora biti......a kontam na koju rupu mislis sutra cu obratit paznju

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5122
8.12.2010 23:44:59   
marelica9
pozdrav drage moje...imam jednu dilemu u vezi caja za bebe. naime, moja dvomjesecna beba pije hippov instant caj od kamilice i to oko 200-300 ml dnevno.  potrebno mu je sto vise tecnosti zbog urinarnih infekcija i bakterija kojih nikako da se rjesimo. posto pomenuti caj sadrzi secer, zanima me da li ima neki drugi caj bez secera, ili mogu li dvomjesecnoj bebici davati caj od kamilice u kesicama ili u rifuzi?
vodu pije slabije, a caj pije dok je topao...

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 5123
8.12.2010 23:46:41   
sheri
sorry sto ja ulijecem, ali mozda da probas uzeti caj od kamilice u apoteci, bas cvjetici kamilice i taj dajes bebi? 

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu marelica9)
Neposredna veza do poruke: 5124
8.12.2010 23:49:50   
selina

IZVORNA PORUKA: marelica9

pozdrav drage moje...imam jednu dilemu u vezi caja za bebe. naime, moja dvomjesecna beba pije hippov instant caj od kamilice i to oko 200-300 ml dnevno.  potrebno mu je sto vise tecnosti zbog urinarnih infekcija i bakterija kojih nikako da se rjesimo. posto pomenuti caj sadrzi secer, zanima me da li ima neki drugi caj bez secera, ili mogu li dvomjesecnoj bebici davati caj od kamilice u kesicama ili u rifuzi?
vodu pije slabije, a caj pije dok je topao...

mila ja mislim da moze caj od kamilice u rinfuzi a imas u dm caj od babylove od komorace bez secera

(odgovor članu marelica9)
Neposredna veza do poruke: 5125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  203 204 [205] 206 207   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  203 204 [205] 206 207   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *