|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Polazak u vrtić
23.11.2010 20:26:14   
Anoniman
kod nas su trenutno sve lose faze prosle,a bilo ih je poprilicno,tek sad se vidi da bas uživauser posted image N_N,  samo budi strpljiva i sve ce doc na svojeuser posted image

(odgovor članu bebac2)
  Neposredna veza do poruke: 776
25.11.2010 0:31:25   
N_N
Da javim da je kod nas sve, skoro pa za 5! user posted image  Ujutro se malo buni kad ga mm ostavlja al zato juče nije htio da ide iz vrtića user posted image  Ne smijem ga ni hvaliti, ma superiška! Vidim da je zadovoljan i da, prestao je tersati user posted image , sad se kulturno user posted image  ponaša poslije vrtića.

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 777
25.11.2010 4:00:02   
Ella_H
N_N bravo za kulturnog momkauser posted image
Moj se jos uvijek opasno ponasa ali jos uvijek je bolestan,
a starijem ne nedostaje vrtic uopste nek su nam zivi i zdravi.
Pusa za svu djecuuser posted image

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 778
25.11.2010 23:02:50   
bebac2
moji su bili cijela tri dana po nekoliko sati u vrticu i vec im cure nosici tako da pojma nemam sta da radim, da li da ih sutra vodim. najgore mi je sto od sredine sljedece sedmice vise nece imati alternative jer pocinjem raditiuser posted image user posted image user posted image user posted image

dva djecaka,.2006. i 2009.

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 779
26.11.2010 8:18:45   
veeseelaa
kupi im naturu mix, svako jutro nek popiju čas s kesicom nature i sa dvije kašikice meda
Biće sve ok, ne brini, ja bi ih i dalje vodila

< Poruku je uredio veeseelaa -- 26.11.2010 8:19:01 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu bebac2)
Neposredna veza do poruke: 780
26.11.2010 8:19:33   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: N_N

Da javim da je kod nas sve, skoro pa za 5! user posted image  Ujutro se malo buni kad ga mm ostavlja al zato juče nije htio da ide iz vrtića user posted image  Ne smijem ga ni hvaliti, ma superiška! Vidim da je zadovoljan i da, prestao je tersati user posted image , sad se kulturno user posted image  ponaša poslije vrtića.

user posted image user posted image  bravo za princa, drago mi je mila baš da je sve ok

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 781
26.11.2010 11:01:03   
Anoniman

user posted image user posted image tvoj se najbrže naviknuo,naravno uz veselinu ajsu.. bas mi je drago procitati da je sve dobrouser posted image

< Poruku je uredio marijanna -- 26.11.2010 11:02:49 >

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 782
26.11.2010 11:27:15   
R&T@
IZVORNA PORUKA: bebac2

moji su bili cijela tri dana po nekoliko sati u vrticu i vec im cure nosici tako da pojma nemam sta da radim, da li da ih sutra vodim. najgore mi je sto od sredine sljedece sedmice vise nece imati alternative jer pocinjem raditiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zao mi je, mila...
Ali to je susret sa "novim" virusima.

Prvi mjesec je uvijek tezak.
Ne samo psihicki, vec nazalost i fizicki, jer organizam se mora izboriti.

Bolje je da tu prvu virozu prodjete dok si ti jos u kuci.
I ne brini, oni su uvijek puno jaci nego sto mi mislimouser posted image

N_N, bravo za B.user posted image user posted image user posted image  

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu bebac2)
Neposredna veza do poruke: 783
26.11.2010 14:26:29   
bebac2
djecaci su ipak bili u vrticu i danas mi se cini da su bolji nego jucer. nosici pomalo cure, ali nema temp. i dobro su raspolozeni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 784
26.11.2010 16:02:33   
iv@ncica
jao  mi  smo  vam  bolesni..od  proslog  vikenda  i  jos  nismo  dosli sebi..temp.40,  upala grla..konjuktivitis  na jednom  oku,osip  oko  cune..zacepljen nos..uzas  nervozan ..i s ad ce opet  biti  jada  kad  ozdravi  i  krene u vrtic..a  taman  nam  fino krene..pa  nas  nesto  zadesi..
bravo  za  dobru djecicu  koJA    se  dobro  adpatirajuuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu bebac2)
Neposredna veza do poruke: 785
26.11.2010 17:20:43   
Anoniman
iv@ncice Nikola citav prosli tjedan nije bio u vrticu pa je ovaj u ponedjeljak bio bolji nego ikaduser posted image želm da tako bude i tebi. bebac2 nadam se da ce se izboriti s virozama i sto prije adaptirati.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 786
29.11.2010 16:57:45   
emma.L
Mi opet kašljemo i slinimo, ali s obzirom da je apetit super i da nema temp. idemo i dalje. Borimo se, jer sada utrčava u vrtić i muka joj je čak gubiti vrijeme na poljubac. A kada prođemo pored vrtića, govori sva sretna da ona tu živi user posted image . Dajemo C vitamin, meda, čajeva, čaj od luka za kašalj, mast na prsa pred spavanje, Omega 3 Pikovit, ponekad karamel mlijeko za kašalj isto, Aquamaris u nos, ali kašalj i sline nas prate stalno user posted image . Valjda je takav početak svima.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 787
29.11.2010 17:40:30   
Anoniman
emma tako je i nama bilo na pocetku,nos je stalno curio,tako je sve dok se imunitet ne izbori i ne prilagodi,nista se ne brini..

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 788
29.11.2010 23:14:45   
marny
moj mališan ima najfrenda u vrtiću , danas smo skontali da je Vice rođen istog dana  (nekih pola sata razlike) kao i moj mališan. Kada ga doma pitamo,a di je Vice on se odmah ozariuser posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 789
30.11.2010 11:44:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marny

moj mališan ima najfrenda u vrtiću , danas smo skontali da je Vice rođen istog dana  (nekih pola sata razlike) kao i moj mališan. Kada ga doma pitamo,a di je Vice on se odmah ozariuser posted image .

user posted image i moj Niko se stalno druži s jednom Larom,kad dodje kuci stalno je spominje,lala,lala, ja zezam mm dijete nam se zaljubilouser posted image

(odgovor članu marny)
  Neposredna veza do poruke: 790
30.11.2010 13:09:40   
N_N
Mi smo danas dobili informaciju da ima slobodno mjesto u vrtiću Nur koji nam je jakoooooo blizu i koji smo rezervisali međutim B se već adaptirao na vrtić u koji ide. Ali budući da svaki dan B i mm potroše 1,5h u vožnji pri odlasku i povratku iz vrtića te da dolazi i snijeg, prebacit ćemo ga u vrtić blizu kuće. Tako mi je žao ali šta možemo, bolje sada dok je još "frišak" sa vrtićima..... user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 791
30.11.2010 20:22:13   
Anoniman

Mi smo danas dobili informaciju da ima slobodno mjesto u vrtiću Nur koji nam je jakoooooo blizu i koji smo rezervisali međutim B se već adaptirao na vrtić u koji ide. Ali budući da svaki dan B i mm potroše 1,5h u vožnji pri odlasku i povratku iz vrtića te da dolazi i snijeg, prebacit ćemo ga u vrtić blizu kuće. Tako mi je žao ali šta možemo, bolje sada dok je još "frišak" sa vrtićima..... user posted image user posted image

ne brini se ,vidis da nema problema s njim i s adaptiranjem,držim fige da sve prodje dobrouser posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 792
30.11.2010 20:27:50   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: emma.L

Mi opet kašljemo i slinimo, ali s obzirom da je apetit super i da nema temp. idemo i dalje. Borimo se, jer sada utrčava u vrtić i muka joj je čak gubiti vrijeme na poljubac. A kada prođemo pored vrtića, govori sva sretna da ona tu živi user posted image . Dajemo C vitamin, meda, čajeva, čaj od luka za kašalj, mast na prsa pred spavanje, Omega 3 Pikovit, ponekad karamel mlijeko za kašalj isto, Aquamaris u nos, ali kašalj i sline nas prate stalno user posted image . Valjda je takav početak svima.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 793
30.11.2010 21:48:05   
N_N
Hvala marijana user posted image , nadam se, nadam se......

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 794
4.12.2010 22:34:18   
Malisa 23
drage moje mame, ja znam za jedan vrtic u kojem moje dijete nije zaplakalo niti jednom za tri mjesca koliko ide u vrtic, a to je vrtic Pony...odgajatelji su predivni i super rade s djecom, djeca plaču jedino kad idu kući jer ne žele, to sam se i sama uvjerila...pozdrav svima

p.s. imate njihovu stranicu na netu...

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 795
5.12.2010 18:03:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Malisa 23

drage moje mame, ja znam za jedan vrtic u kojem moje dijete nije zaplakalo niti jednom za tri mjesca koliko ide u vrtic, a to je vrtic Pony...odgajatelji su predivni i super rade s djecom, djeca plaču jedino kad idu kući jer ne žele, to sam se i sama uvjerila...pozdrav svima

p.s. imate njihovu stranicu na netu...

malisa nije moje dijete plakalo jer mu je bilo lose u vrticu,to znam jer je sad tamo presretan. plakao je jer je prvi put ostao u nepoznatom okruženju s nepoznatom djecom i tetom i sto je najvažnije bez mene.plakao je dok se nije navikao,adaptirao na nesto sasvim novo za njega. ja mislim da uglavnom nije do vrtica nego je to navikavanje od djeteta do djeteta razlicito ,ti si imala srecu jer se tvoje dijete odmah naviklouser posted image

(odgovor članu Malisa 23)
  Neposredna veza do poruke: 796
5.12.2010 22:50:50   
iv@ncica
upravo tako  marijana..i  evo  nadrej  nije  isao 14  dana  i  sutra  ce  opet  plakati,  jer  se  opet  navikao  samo  na mene  i mm..i  bas  je postao  divan..i  sad  ce  opet  problemi ;)))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 797
6.12.2010 15:04:29   
Malisa 23

ma naravno ali ja kazem da nisam primjetila da imaju tih problema oko placa jer nema puno djece novi su posveceni su njima i koliko ono znam nece biti nikada guzve....tako su nam rekli pri upisu , maksimalno po 15 u grupi...ipak je privatno i ono  vode racuna....u biti tu sam najvise zadovoljna sa hranom jer stvarno imaju izuzetno profesinalan jelovnik  sto je meni veoma bitno..Ja sam bila ostavila informacije o vrticu jer nisam znala da je to vid reklame pa me administrator opomenuo naravno ne namjerno jer sam mislila da olaksam rodieljima...al ok mislim ima smisla ...poslala sam i vrticu ovaj link da daju reklamu pa vidjet cete ...stvarno prelijepo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 798
6.12.2010 17:57:39   
bebac2
Malisa23, mozes li nam napisati i cijene

(odgovor članu Malisa 23)
Neposredna veza do poruke: 799
6.12.2010 18:12:17   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: bebac2

Malisa23, mozes li nam napisati i cijene

za informacije te vrste obratiti se na pp

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu bebac2)
Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *