|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Polazak u vrtić
16.11.2010 1:41:52   
N_N
user posted image user posted image  hvala Noice user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 751
16.11.2010 17:20:02   
Romali
N_N, meni ovo zvuci kao savrsen 1.dan! Bas mi je drago!
Nadam se da je i mama bila na novom mjestu isto tako malo nevoznauser posted image

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu ena249)
Neposredna veza do poruke: 752
16.11.2010 17:26:36   
Apotekarka
Bravo za Benju bir ce to dobro...Dok on hranu nije odbacio znaci da ce prihvatiti...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 753
17.11.2010 0:26:15   
N_N
IZVORNA PORUKA: Romali

N_N, meni ovo zvuci kao savrsen 1.dan! Bas mi je drago!
Nadam se da je i mama bila na novom mjestu isto tako malo nevoznauser posted image

Daaaa, super!
A ja.... nimalo user posted image , kao da radim tu jako dugo user posted image
Apotekarka, i meni je to dobar znak, čim on dobro jede znači da se ne sekira user posted image
Vidjet ćemo kako će u četvrtak biti nakon ove pauze......

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 754
17.11.2010 0:33:09   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: N_N

Eh.... ovako.
mm je odveo B u vrtić, počeo malo plakati i onda otišao sa djecom da se igra user posted image  Ja sam bila dobra, samo sam 4x nazvala user posted image  Dan mu je prošao u - malo plače, malo se igra i sve tako user posted image  Spavao je 1h i 10 min., apetit se nije poremetio, jeo je normalno user posted image user posted image  mm je ranije otišao po njega, u 15h.
Sve kad saberem - super!!
A tete iz vrtića.......... ma krasne!!!!! Čak su mi i na FB poslale poruku da ne brinem i da je dobar, i slikale ga pa postavile slike, ma divne su!! user posted image  Vidjet ćemo kako će biti u četvrtak.

user posted image user posted image user posted image user posted image ma rekla sam da su divne tete user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 755
17.11.2010 0:37:01   
N_N
Hej vesela, ne smijem ih više ni hvaliti user posted image  eto koliko sam sigurna da sam samo 4 puta nazvala. Nekako sam ubjeđena da mi je dijete u dobrim rukama......

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 756
17.11.2010 9:59:00   
emma.L
user posted image
Moram pohvaliti mog malog vojnika - jutros je bez suze ostala u vrtiću. Tješi me u startu da ja ne plačem jer će me ružiti na poslu, spremili se bez problema, odveli je i MM i ja (možda je to dalo osjećaj da nije svakodnevna rutina pa joj bilo lakše), ja je izvela, raspakirala, uvela i nisam je smjela poljubiti, samo joj mahnem i kažem "ćao srećice" i ode ona. Nije oduševljena, ali je bilo super. A meni tako teško jutros pogotovo jer joj je oko skroz oteklo i napola se zatvorilo. Mislim da je samo čmičak iliti jačmir, ali tako mi je teško bilo, baš mi kao mali hrabri ranjenik izgledala. Jedva čekam kad ću kući user posted image .
Tko bi meni ugodio user posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 757
19.11.2010 23:32:41   
N_N
Danas bio treći dan..... Opet kažu sve super. Plakao kad je došao, ja zvala samo 2x, kažu tete dobar user posted image  Juče ga je mm čuo kad se približavao vrtiću kako plače a danas ne user posted image user posted image  Kaže teta iz vrtića da je danas od svih dana najbolji user posted image  - najmanje je plakao, privikava se. Ali eto nam vikenda..... valjda bude dobar i u ponedjeljak. Eh sad, ja ga ne vodim već mm i on ide po njega, znači ja nemam nikakvog kontakta ni ličnog uvida u situaciju..... da li me oni varaju (tete i mm) user posted image  ili je sve to tako ne znam.... a možda od straha ni ne želim da znam..... user posted image

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 758
19.11.2010 23:34:45   
veeseelaa

Hej vesela, ne smijem ih više ni hvaliti user posted image  eto koliko sam sigurna da sam samo 4 puta nazvala. Nekako sam ubjeđena da mi je dijete u dobrim rukama......

4 puta???? puno je setro slatka, ja sam prvih dan zvala samo 2 puta i još kontala da pretjerujem, do duše kod mene je bio problem odbijanje hrane inače nije plakala

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 759
19.11.2010 23:39:15   
mama75
Polazak u vrtic je stvarno stresna faza. Mislim da je stres veci za nas majke. Ali jedino cime te mogu utjesiti je da ce vrlo brzo doci dan kada ce ti dijete reci: Subota? Joooj a ja bih tako rado u vrtic!!! 

Neposredna veza do poruke: 760
20.11.2010 0:15:47   
N_N
IZVORNA PORUKA: mama75

Polazak u vrtic je stvarno stresna faza. Mislim da je stres veci za nas majke. Ali jedino cime te mogu utjesiti je da ce vrlo brzo doci dan kada ce ti dijete reci: Subota? Joooj a ja bih tako rado u vrtic!!! 

Jedva čekam tu fazu user posted image  da odahnem user posted image

vesela, zezaš!!! Nisam valjda pretjerala user posted image  zvala bi ja još al me nešto bilo user posted image

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 761
20.11.2010 0:20:56   
veeseelaa
neznam draga šta bi ti rekla, ja sam zvala poslije doručka da vidim jel jela, pila i kako se ponaša, zatim bi zvala poslije ručka da vidim koliko je spavala, jel koristila tutu, jel jela/pila i kakvog je raspoloženja

Sada zovem jednom dnevno a nekad i nikako al cijelo vrijeme pričam po ofisu kako nisam nikako zvala hahahha stalno na to mislim

Al zamisli sada da npr sve majke zovu po četiri puta pa te tete bi samo bile na telefonu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja ti predlažem da smanjiš na tri pa na dva poziva pa na jedan dnevno, dosta je majke mi

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 762
20.11.2010 0:23:01   
N_N
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja ti predlažem da smanjiš na tri pa na dva poziva pa na jedan dnevno, dosta je majke mi

user posted image user posted image
pa vidiš da sam pisala, danas samo 2x user posted image

Neposredna veza do poruke: 763
20.11.2010 0:24:21   
veeseelaa

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja ti predlažem da smanjiš na tri pa na dva poziva pa na jedan dnevno, dosta je majke mi

pa vidiš da sam pisala, danas samo 2x user posted image

bojim se da se opet ne vratiš na 4 x user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 764
20.11.2010 0:30:20   
N_N
neću, neću, max. 2x obećavam!

P.S. a pile malo evo ga pored mene, stalno se budi, ne da mi da mrdnem od njega. Ako se malo udaljim vrišti user posted image  sad neće da spava....user posted image

Neposredna veza do poruke: 765
21.11.2010 18:21:30   
Anoniman
nakon tjedan dana pauze zbog bolesti opet vrtic,strah me da ne bude sve ispocetkauser posted image  

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 766
21.11.2010 22:23:54   
iv@ncica
jo  marijana..i  mi taman  uhvatimo  ritam  i  opet  nesto..e  sad  se  jos  nece  raditi  cetvrtak, a mozda  i  petak..pa  kontaj  da  ce  biti  jos  dana  bez vrticauser posted image ..pa svako  malo  prolazimo  krizu  vrticauser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 767
21.11.2010 23:19:49   
bebac2
sutra i moji djecaci polaze u vrtić i jaslice, a mene cijeli dan zeludac boli, valjda od nervoze

dva djecaka,.2006. i 2009.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 768
21.11.2010 23:32:59   
iv@ncica
user posted image user posted image   za  djecake  i  mamu  i  prvi  dan..sto  da  ti  kazem,  a  sve  to prolazimo  svako malo..ako  si  citala temu, sve  onda  znas..a  sve  ti  je  i individualno  od  bebe do bebe...sretno  vam  sutra..a  mama  proci  ce  i  prvi  dan, pa  7-dmi..pa  mjesec  i  sve  takouser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu bebac2)
Neposredna veza do poruke: 769
21.11.2010 23:48:37   
N_N
E da, baš, masa praznika user posted image  Mi smo baš uletili u ove "prekide".... a tek krenuli u vrtić....
Da vas pitam, da li su se vaša djeca čudno ponašala na samom početku odlaska u vrtić? Naš dječak se, kad dođemo kući, blago rećeno, čudno ponaša. Toliko bude nervozan da se jedva borimo s njim. Plače, izvija se, kenjka...... ničim mu ne možemo okupirati pažnju. Pored inače lošeg noćnog spavanja, poslije vrtića je još gore. Probudi se i tako jako plačeeeee i tako svakih 40 min. Ja vjerujem da bojkotuje pa na taj način ispoljava nezadovoljstvo a loše spavanje pripisujem tome da, vjerovatno, tokom noći sanja sve šta proživi u vrtiću user posted image user posted image
bebac2, sretno vam, i mi smo na samom početku user posted image , sad za sad je dobro.....
marijana, sretno Nikoli! Vjerovatno će biti i bolje nego što očekuješ, držimo fige user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 770
21.11.2010 23:55:56   
iv@ncica
nn-  sve  smo  ti mi  to  isto  prosli..faza  jedan...pa onda  sve oistale  faze..ali  polako, pa  moramo ih  shvatit.ipak je njima  sve  to  novo..a nas  nema..pa  nam s e  malo  osvecuju...toliko se  toga  promjeni kad  krenu  u  vrtic..jos  poslije  tek  skuzis  da  postoje  stavri  koje  ih  nisi  ti  naucio, a  ipak  vecinu  dana  provede  tamo pa  mora  od  nekoga  uciti..samo  nek    budu  dobri  i  sto  manje  bolesni..sve  ce  to  proci..nauce  se redu..i  onda  se  popravi  i  to spavanje koje  je  i kod  nas  uzasno  bilo..ali sad  ide na  bollje,  ide  sam  spavati..a i  noci  su  bolje  kafd  je sve  ok

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 771
21.11.2010 23:56:06   
bebac2
hvala vam puno. vec dugo pratim ovu temu i prezivljavam sve sa vama, nadam se da ce sve biti u redu i da ce nasa djecica biti sretna i zadovoljna 

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 772
22.11.2010 0:01:36   
veeseelaa
moja kći nije plakala i čudno se ponašala nakon vrtića prvih dana, bila je sretna afkors kad dodjem po nju a sve drugo bilo je uobičajeno 

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu bebac2)
Neposredna veza do poruke: 773
22.11.2010 0:32:43   
N_N
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

nn-  sve  smo  ti mi  to  isto  prosli..faza  jedan...pa onda  sve oistale  faze..ali  polako, pa  moramo ih  shvatit.ipak je njima  sve  to  novo..a nas  nema..pa  nam s e  malo  osvecuju...toliko se  toga  promjeni kad  krenu  u  vrtic..jos  poslije  tek  skuzis  da  postoje  stavri  koje  ih  nisi  ti  naucio, a  ipak  vecinu  dana  provede  tamo pa  mora  od  nekoga  uciti..samo  nek    budu  dobri  i  sto  manje  bolesni..sve  ce  to  proci..nauce  se redu..i  onda  se  popravi  i  to spavanje koje  je  i kod  nas  uzasno  bilo..ali sad  ide na  bollje,  ide  sam  spavati..a i  noci  su  bolje  kafd  je sve  ok

Ovo prvo boldirano - to njegovo ponašanje baš me asocira na osvetu user posted image  
Ovo drugo boldirano je jako ohrabrujuće user posted image  Ja se nadam i nadam i nadam ....... da će kako je krenuo u vrtić početi makar malo bolje spavati.....

vesela, vidiš kako je sve to individualno.... B tersa i provodi a tvoja A je odbijala hranu.....Dušice male, nije im lako user posted image

< Poruku je uredio N_N -- 22.11.2010 0:33:54 >

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 774
23.11.2010 9:45:25   
bebac2
moja beba place i place, sve dok ja dodjem po njega, a velikom je super, on ne bi dolazio kuci

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *