|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: povisena temperatura
21.11.2010 15:09:48   
Apotekarka
ivancice moja to je sve posljedica vrtica,proci ce....nedajte nam se

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 1051
21.11.2010 15:11:45   
Anoniman
cest konjuktivitis nije nista neobicno kod svijetlih ocijuuser posted image user posted image user posted image user posted image pa kad neko kaze,divne plave,zelene ociuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jesu one divne al osjetljive..

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1052
21.11.2010 17:01:27   
R&T@
ivancice, kako nam je Andrej?

Nadam se da temp. nije visoka i da ste se izborili s crvenim okicama!

user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1053
21.11.2010 22:00:22   
iv@ncica
noa-  okice  mu  smeđe..ali  i  ja imam  alergijski  konjuktivitis  od  malena..pa  moguce  je i  genetski...a  u  njega  stalno  rukice  u  ocima....no  ja  mislim  d aje  vrtic  kriv...ili  mu  ja  dinesem  s  posla..jer  moja  djeca  dolje  pogotovo  dawnovci  ga  imaju  masovno...to  im  je karakteristicno user posted image
bas  sam  citala  d a je  sudokrem  dobra..sutra  je  kupijem...bila  nam  je naravno  opet  dr.Moro   živcana
apotekarko-  a  ova  advantan krema...ma  jeli  ti  uopce  dobro  za  malene..citaLA  SAM  O  NJOJ  EVO  SAD  NA NETU,  ali  samo  znam da  je  kortikosteroid..pa  kontam  namazati  jednom..pa  vidjeti

turu  smo  danas  drzali  pod  kontrolom..a  vec  veceras  nikako  dolje..evo  sad  smo  je  spustili  na 38,3..pa s am ga  odnijela  u sobu  samo  u  pidžamici  i  poklrila  lagano..nisam  grijala...pa  cu  ga  ici  pogledati..i dalje  idem  sa  sirupom  na  4h..ma  valjda  ce  proci..a  nalaze  cu  svakako  uraditi  ovih  dan..a...vjerujem  da  kupi  sad  viruse..a  i  bali  i  sve  gura  u  usta  ona  skroz  pozadi  ...ma idu  nam  kutnjaci  garant  samo  nas  pate  izgleda...
on  je  jadnicak  dobar,  cak  je  i  jeo  opet  po  malo  nekoliko  puta i  pio  dosta..za  razliku  od  prosli  put..skako ,  igrao  se..sve  dok ne  pređe 39.
hvala  vam  drage  moje user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1054
21.11.2010 22:03:56   
acudesa
samo mu prati turicu, ja sebi navijam sat, ipak, bolje paziti nego se sekirati..

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 1055
21.11.2010 22:10:01   
R&T@
j... mu misa...
bas vam se ne da u posljednje vrijemeuser posted image user posted image user posted image

Bit ce to dobro, ako Bog da...
Mislimo na vasuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 1056
21.11.2010 22:13:17   
iv@ncica
i  ja  ti  tako...cak  i  ne  spavam..vec  dezuram  i  stalno  se trzam..evo  sad  ga  isla provjeriti...topal  je ...ali  se  poceo  znojiti...valjda  spada..tako  je  i  danas..kad  se  oznojio  pocela  je spadati...jos  je  obucen  tanko  i  lagano  pokriven...valjda  djeluje  sirup....valkda  i  to  preznojavanje  ima efekta..prosli  put  kad  je  bila  40  nista  nam  nije  djelovao  tek  kad  se  nakon  24   sata  preznojio  tura  je  spala  ono  na  normalnu... a  danas  se  vec  nekoliko puta  preznojio  i  tura  bi spala..a  vidim  i  da mu  nosic  zacepljen  poceo  je da  hrce i  hroptiuser posted image ....sad  ce  i  kasalj  majko  moja..evo  sam  mu  stavila  luk  u  sobu...  i  nakapali  malo  nisite...zatopila  sljez...caja  s  medom, te onih  hanadinih cajeva  isto...ma  sve  mi spremno..samo  nek  vise  ide  od  nas....mrzim  sad  samo  sto  svaki  dan  po   2  puta  nakon  konjuktivitisa  moram  mijenjati  i  prati  posteljinu  i  ono  sto dira  okicama..jer  se tako  siri  infekcija

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 1057
21.11.2010 22:18:14   
Anoniman
uh a ja bi se zaklela da nam andrej ima zelene ociuser posted image nego rekose mi da sudokrema nema kod nas,pa ako hoces da ti ja odvadim malo nase i posaljem po mm neka ti dobaci na posaouser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 1058
21.11.2010 22:20:52   
iv@ncica
aj  ako  ne nađem javim  ti, pa  mi  posaljes...ma  sad  se  ne mogu  sjetiti  gdje sam  vidjela  reklamu  i  da  ih  ima  kupiti..hvala  ti...neda  se nama  na kavu  nikako user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1059
21.11.2010 22:26:12   
Anoniman
joj ivancice...sad i temp. josuser posted image ...e hebemu

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 1060
21.11.2010 22:28:14   
iv@ncica
a  jest  dadada  zanedalo  nam  se  nesto  zadnjih mjeseci...ali  ne  smijem  kukati kad  je  do  sad   bilo  sve  relativno  ok..onda  je  pocelo  s maminom  operacijom,  pa  ja ,pa andrej, pa  mm operacija,  pa opet  andrej, pa  opet mama,  pa  opet  andrej..ma  crkohhhhhhh vise...a  na  poslu  zbrka..ne  mogu  disati od  muke  uh ;))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1061
21.11.2010 22:59:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

a  jest  dadada  zanedalo  nam  se  nesto  zadnjih mjeseci...ali  ne  smijem  kukati kad  je  do  sad   bilo  sve  relativno  ok..onda  je  pocelo  s maminom  operacijom,  pa  ja ,pa andrej, pa  mm operacija,  pa opet  andrej, pa  opet mama,  pa  opet  andrej..ma  crkohhhhhhh vise...a  na  poslu  zbrka..ne  mogu  disati od  muke  uh ;))
e vala red je da sad uzbrdo krene...nedaj seuser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 1062
21.11.2010 23:01:46   
iv@ncica
user posted image user posted image nego..ako  nece  milom  hoce  silomuser posted image user posted image ..hvala  vamuser posted image user posted image

trenutno  je  spala..nadam  se  da nece  nocas  opet  ici  gore  vise..soba  ko  cevabdinica  miriseuser posted image ..on  se  znoji  jos..a  ja  kontam  malo  leci  pa  na  dezuru  opet  nocasuser posted image ..ujutro  na   pposao..mm  drugu radi..pa  hajde  bar  se  za  to  ne moram  sekiratiuser posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 21.11.2010 23:04:17 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1063
21.11.2010 23:23:22   
Apotekarka
ivancice ne daj nam se...znas kako kazu poslije kiše uvijek dođe sunce....Uz tebe smo...

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 1064
21.11.2010 23:30:43   
iv@ncica
user posted image user posted image   ma ja sam za  sunce  uvijek..sve  je ok..samo s am umornaaa  brate..user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 1065
22.11.2010 8:51:12   
acudesa
Nadamo se da je noc bila mirnauser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 1066
22.11.2010 14:38:32   
iv@ncica
noc   grozna...sinoc  mu je   jedva  spala  tura   pa  onda  opet  nakon  3,5  h  isla  je  gore...u 1 daala nakon  puna  4h od  prosle  doze  sirup  i  nako  t oga  , kad  je  temp.pala stalno  se  vrtio,  okretao. cmizdrio  ono  pomalo..nikako  zaspati...a  tura  tada  pala...tek  oko 5  zaspao  kad  je  na  zalost i tura  rasla  i  nikako  dolje...ja  na posao  u 7,  a mm   ga  masirao, stavljao  obloge,  pa  je  malo  jos  spavao.. davao  opet  sirupe  d a bi  mu  tek  oko  ...10  spala  tura....evo  ja  dosla  kuci  u 12,30  i opet  sve  ponovo...spala  je  i evo  spava...jeo  je ,  igrao  se,  nosic  hropti,  oko  je  jos  crveno..ali  nema  krmelje i  nije  nateceno---osip o0ko  cune  je  bolje  za saduser posted image ..ali    svako  manje  od  4h  temp. se  dize..pa  moram  je  drzati  pod  kontrolom...nadam  se  da  necemo  opet  u  noc  ovakvi....  za  sad  nam  je  isla do  39,5....zato  sto  dajem svako  4h sirup..inace  ne  znam  sta  bi bilouser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 1067
22.11.2010 14:40:09   
Hanady RR
uh miša muuser posted image
znam da znaš šta radiš i šta raditi treba...
želim vam brz brz oporavak i da vas te male boljke popuste više
user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 1068
23.11.2010 15:02:26   
iv@ncica
evo nas..andrej  zaspao  nakon sto  sam  mu jedva skinula  turu..isla  je iznad  39,7..dalje nisam  smjela  ni  mjeritiuser posted image ..i to  je zavatrio  u cekaonici  dok  smo  cekali  pregleduser posted image ..pedijatrica  mi  rekla da  je ok   kakou  mu   je skidam, i  da mogu  kad  je bas  frka  presjecati s  dalsyjem  te  ako  mu  temp. ide  ovako  visoko iznad  39 i  nesto da  mu   mogu  dati  5ml  dalsya umjesto 2,5  na  nize  ture..i  sapsilo  nas je  sad..naravno  uz  tusiranje  i  masiranje  toplom pelenom ,..te  oblogice... .uglavnom  bila  sam  u  nedjelju cim  sam  opazila  crveno  oko....a  danas  kaze  dr.  dobro je da ste  dosli i  danas i da  niste jos  cekali ,  nikad  se ne  zna  sta  se  moze  iskomplicirati,  uglavnom  pluca  cista....grlo s  gnojnim  cepicima-  dobili  ospen..nosic   ponekad  malo  operila..ne  curi  nam nikako ,  ali  zacepljen  je....a oko  cune  se osip popravio...ona  je  isto  pregledala  i  cunu  koja  je  malo  crvena  unutra i  dala nam  da  vadimo  nalaz  urina..za  svaki  slucaj..inace  ova  je  dr.  stvarno  detaljna i fina,  te  jasno obajsni  sve..i  daje  antibiotik   samo  kad  je to  bas  potrebno..pobornik  je  isto  domace  medicine...evo  valjda  ce  kad  pocne  djelovati  antibiotik  i  tem. se  regulirati  ..inace  cu poludit  od  nedjleke  se  boreci i skidajuci  je...nije  komentirala nase  kutnjake  koji isto  iduuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1069
23.11.2010 15:07:14   
Apotekarka
Za 2 dana od ospena drug je ko nov...drzimo fige

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1070
23.11.2010 15:09:40   
nikita
ivana jako mi je zao sto ponovo momak ima turu, drzi se, brzo ce on biti dobro

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

Neposredna veza do poruke: 1071
23.11.2010 15:11:41   
iv@ncica
hvala  cure..apotekarko  gdje  da  drzim  ospen..u  frizideru  iliuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 1072
23.11.2010 15:13:16   
Apotekarka
u frižderu ivancice

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 1073
23.11.2010 15:28:15   
iv@ncica
hvala  draga..ma  ti nam isto valjas  ovdje  koi hanady  za lijekove ;))))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Neposredna veza do poruke: 1074
28.11.2010 20:02:02   
nikita
opet tura 38 sa 3 user posted image dala sam mu panadol baby ,
ivana kako vi

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *