Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
noa- okice mu smeđe..ali i ja imam alergijski konjuktivitis od malena..pa moguce je i genetski...a u njega stalno rukice u ocima....no ja mislim d aje vrtic kriv...ili mu ja dinesem s posla..jer moja djeca dolje pogotovo dawnovci ga imaju masovno...to im je karakteristicno bas sam citala d a je sudokrem dobra..sutra je kupijem...bila nam je naravno opet dr.Moro živcana apotekarko- a ova advantan krema...ma jeli ti uopce dobro za malene..citaLA SAM O NJOJ EVO SAD NA NETU, ali samo znam da je kortikosteroid..pa kontam namazati jednom..pa vidjeti
turu smo danas drzali pod kontrolom..a vec veceras nikako dolje..evo sad smo je spustili na 38,3..pa s am ga odnijela u sobu samo u pidžamici i poklrila lagano..nisam grijala...pa cu ga ici pogledati..i dalje idem sa sirupom na 4h..ma valjda ce proci..a nalaze cu svakako uraditi ovih dan..a...vjerujem da kupi sad viruse..a i bali i sve gura u usta ona skroz pozadi ...ma idu nam kutnjaci garant samo nas pate izgleda... on je jadnicak dobar, cak je i jeo opet po malo nekoliko puta i pio dosta..za razliku od prosli put..skako , igrao se..sve dok ne pređe 39. hvala vam drage moje
i ja ti tako...cak i ne spavam..vec dezuram i stalno se trzam..evo sad ga isla provjeriti...topal je ...ali se poceo znojiti...valjda spada..tako je i danas..kad se oznojio pocela je spadati...jos je obucen tanko i lagano pokriven...valjda djeluje sirup....valkda i to preznojavanje ima efekta..prosli put kad je bila 40 nista nam nije djelovao tek kad se nakon 24 sata preznojio tura je spala ono na normalnu... a danas se vec nekoliko puta preznojio i tura bi spala..a vidim i da mu nosic zacepljen poceo je da hrce i hropti ....sad ce i kasalj majko moja..evo sam mu stavila luk u sobu... i nakapali malo nisite...zatopila sljez...caja s medom, te onih hanadinih cajeva isto...ma sve mi spremno..samo nek vise ide od nas....mrzim sad samo sto svaki dan po 2 puta nakon konjuktivitisa moram mijenjati i prati posteljinu i ono sto dira okicama..jer se tako siri infekcija
aj ako ne nađem javim ti, pa mi posaljes...ma sad se ne mogu sjetiti gdje sam vidjela reklamu i da ih ima kupiti..hvala ti...neda se nama na kavu nikako
a jest dadada zanedalo nam se nesto zadnjih mjeseci...ali ne smijem kukati kad je do sad bilo sve relativno ok..onda je pocelo s maminom operacijom, pa ja ,pa andrej, pa mm operacija, pa opet andrej, pa opet mama, pa opet andrej..ma crkohhhhhhh vise...a na poslu zbrka..ne mogu disati od muke uh ;))
a jest dadada zanedalo nam se nesto zadnjih mjeseci...ali ne smijem kukati kad je do sad bilo sve relativno ok..onda je pocelo s maminom operacijom, pa ja ,pa andrej, pa mm operacija, pa opet andrej, pa opet mama, pa opet andrej..ma crkohhhhhhh vise...a na poslu zbrka..ne mogu disati od muke uh ;))
trenutno je spala..nadam se da nece nocas opet ici gore vise..soba ko cevabdinica mirise ..on se znoji jos..a ja kontam malo leci pa na dezuru opet nocas ..ujutro na pposao..mm drugu radi..pa hajde bar se za to ne moram sekirati
< Poruku je uredio iv@ncica -- 21.11.2010 23:04:17 >
noc grozna...sinoc mu je jedva spala tura pa onda opet nakon 3,5 h isla je gore...u 1 daala nakon puna 4h od prosle doze sirup i nako t oga , kad je temp.pala stalno se vrtio, okretao. cmizdrio ono pomalo..nikako zaspati...a tura tada pala...tek oko 5 zaspao kad je na zalost i tura rasla i nikako dolje...ja na posao u 7, a mm ga masirao, stavljao obloge, pa je malo jos spavao.. davao opet sirupe d a bi mu tek oko ...10 spala tura....evo ja dosla kuci u 12,30 i opet sve ponovo...spala je i evo spava...jeo je , igrao se, nosic hropti, oko je jos crveno..ali nema krmelje i nije nateceno---osip o0ko cune je bolje za sad ..ali svako manje od 4h temp. se dize..pa moram je drzati pod kontrolom...nadam se da necemo opet u noc ovakvi.... za sad nam je isla do 39,5....zato sto dajem svako 4h sirup..inace ne znam sta bi bilo
evo nas..andrej zaspao nakon sto sam mu jedva skinula turu..isla je iznad 39,7..dalje nisam smjela ni mjeriti ..i to je zavatrio u cekaonici dok smo cekali pregled ..pedijatrica mi rekla da je ok kakou mu je skidam, i da mogu kad je bas frka presjecati s dalsyjem te ako mu temp. ide ovako visoko iznad 39 i nesto da mu mogu dati 5ml dalsya umjesto 2,5 na nize ture..i sapsilo nas je sad..naravno uz tusiranje i masiranje toplom pelenom ,..te oblogice... .uglavnom bila sam u nedjelju cim sam opazila crveno oko....a danas kaze dr. dobro je da ste dosli i danas i da niste jos cekali , nikad se ne zna sta se moze iskomplicirati, uglavnom pluca cista....grlo s gnojnim cepicima- dobili ospen..nosic ponekad malo operila..ne curi nam nikako , ali zacepljen je....a oko cune se osip popravio...ona je isto pregledala i cunu koja je malo crvena unutra i dala nam da vadimo nalaz urina..za svaki slucaj..inace ova je dr. stvarno detaljna i fina, te jasno obajsni sve..i daje antibiotik samo kad je to bas potrebno..pobornik je isto domace medicine...evo valjda ce kad pocne djelovati antibiotik i tem. se regulirati ..inace cu poludit od nedjleke se boreci i skidajuci je...nije komentirala nase kutnjake koji isto idu
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.