Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nocas 38 sa 5 dala mu Dalsy jutros 39 sa 6 dala mu cepic i odvela ga dr, crp 40 , sad pijemo Zinat ...maloprije opet 38 sa 7 i poceo se trest dala mu cepic , sad je jeo i tura mu je 37 sa nesto
Zao mi je EI, zelimo mu brzo ozdravljenje, da bude veseo i bez ture za sv.Nikolu
Nocas 38 sa 5 dala mu Dalsy jutros 39 sa 6 dala mu cepic i odvela ga dr, crp 40 , sad pijemo Zinat ...maloprije opet 38 sa 7 i poceo se trest dala mu cepic , sad je jeo i tura mu je 37 sa nesto
oko 3 i pol sam mu dala cepic , sad ima 38,1 ne znam sta da radim...dal da mu dam dalsy , proslo je 5 i pol sati, jooj kako je ovo grozno
nikita, masiraj ga stajaćom vodom...uzmi krpu pa mu nogice trljaj mokrom krpom...pa onda rukice...pa onda leđa niz kičmu, p onad malo stomak, pa ljepočnice i smao čelo.... stalno ga tako krpom mokrom masiraj da spadne tura u nogice iz glave....
podigni ga obavezno na jastuj, nemoj glava da mu je nisko....
nemoj paničiti... javlja... skidaćemo turu cijelu noć ako treba
spala mu je na 37 sa 7 , u 23h treba Zinat popit pa cu ga tad uspavat, a do tad cu ga jos masirat mokrom krpom, ma ovo je treci dan s temp , nije nikad imao ovoliku turu niti ovoliko dana pa sam zato malo prestrasena
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
nocas 37 sa 4 jutros 37 sa 1 jel vi drzite u hladnjaku cepice, sirupe i ostalo ... na vecini pise cuvati do 25 C , nikad mi u kuci nije toliko al opet je toplo
mi smo vam bolje i anrej i mm...ali sad ja imam gnojnu upalu grla,,,udara mi u uho..malo i ture...odmah me jutros nakrkali klavocinom + injekcije..i otvorili bilovanje...ja ono mislila d at ce mi tableticve neke..kad ono uhhhh..uglavnom jedbva s am danas odradiola tu nasu izlozbu djeciju koju priprtemam mjesecima i dosla kuci na bolovanje i mirovanje..a andrej ne moze u vrtic do ponedjeljaka ..da mu s ene bi upala vratila kaze dr. pa miuslim d a mu je sad gore sa mnom..ali on je meni ovo donio..;)))
a misa mu ivancce vazda nesto ko i kod mene samo hvala Bogu moj A je dobro samo je jednom imao tako temp oko 39,ali on jede voce i previse dnevno pojede 2-3 jabuke,2 mandarine,pola nara mozete misliti voli kiselkasto i banane...A kad je doba jagoda i borovnica i to jednostavno dijete voli voce vise nego slatkse i bas mi je drago prilicno je zdrav i lako se izbori kad ga nesto napane
u 17 imao je 37 sa 7, pa sam ga masirala mokrom pelenom i ohladio se malo i evo sad spava...pa ima li ista gore od toga da ti je dijete bolesno...najzalije mi je sto samo gleda kroz prozor i mene vodi prema vratima...jedva cekam da prosetamoo
Boze hvala ti na ovom najljepsem daru... EI 16.11.2009.
najzalije mi je sto samo gleda kroz prozor i mene vodi prema vratima...jedva cekam da prosetamoo
i kod nas je tako,mila jos kad mu malkice prozor otvorim sirom a te radoti boze dragi a tek kad bi vani setali.A nemozemo ruzno vrijeme hladno,i kisa. Mislim da mozes ga kupat ako nema ture
bili na kontroli, sve je ok, do pon jos Zinat ...smijem li ga kupat tj kosu mu oprat i smijemo li malo vani ( ture nema 2 dana, ne kaslje, ne curi mu nos)?
Ma izvedi ga slobodno, mi smo izlazili i sve ok.... Vani je bas ugodno, pravo toplo...
bili na kontroli, sve je ok, do pon jos Zinat ...smijem li ga kupat tj kosu mu oprat i smijemo li malo vani ( ture nema 2 dana, ne kaslje, ne curi mu nos)?
ma smijete malo vani što da ne nema ture..... svjež zrak mu i goditi može
a kupanje, fino večeras pred spavanje okupaj dijete u toplom, osuši mu kosu i neka spava slatko
Hvala vam drage moje. Sad da joj dam da jede povrati sve, 39.5 joj bila prije pola sata, istusirala sam je, dala joj brufen i evo zaspa. Koje čepiće vi koristite, meni ana nikad nije imala temperaturu veću od 38 koju je paracetamol obarao uvijek pa nemam pojma.
kako se ono stavlja senf i krompiri de pomozite zeni savjetima
Plavi telefon, savjetodavna, anonimna i besplatna linija za
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.