|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece...
25.11.2010 12:19:03   
Medi_87
Helo drage moje
Esmina i b.m. i Balasgirl sve najljepše od srca
Također sretan Vam dan državnostiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 2401
25.11.2010 12:38:10   
rose
mamin cvjetic cestitke a bebici dug i zdrav zivot user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2402
25.11.2010 12:40:51   
dada83
cestitamo sve najbolje od srca  Balasgirl  esmina i bebina mama mamin cvjetic    neka su vam vase bebice zive i zdrave punoooooooo  godina.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2403
25.11.2010 13:33:04   
Medi_87
I drage moje slabe ste mi nesto danas, niste aktivne

< Poruku je uredio Medi_87 -- 25.11.2010 13:36:39 >

(odgovor članu dada83)
Neposredna veza do poruke: 2404
25.11.2010 14:01:53   
megi
cestitke svim novopecenim mamamauser posted image user posted image user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2405
25.11.2010 14:13:18   
vila.vilica
user posted image user posted image user posted image mamin cvjetic je uranio ako se ne varam...pa nek je ziv i zdrav dugo dugo godinauser posted image

moja beba se od jutros nije oglasila samo me sekira user posted image iako je vec opcepoznato da vikednom odmara, moguce je da zna kako je dana praznik pa spavam duze user posted image
svejedno, fali mi da mi kucne makar jednomuser posted image

p.s. dosao nam je krevetic juce i to BEZ CVJETICA...Ljuta sam i odmah sam ih nazvala da se zalim, hocu svoje cvjetice i tacka. Tako da u subotu idem opet u radnju...joj zene moje,..taman sam se odvikla od nesposobnih prodavaca i dostavljaca kad sam zavrsila sa kućenjem..sad opet oprez...da ti ko šta pogrešno ne dostavi...
user posted image

< Poruku je uredio vila.vilica -- 25.11.2010 14:14:39 >

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 2406
25.11.2010 14:31:03   
m.i.n.a.
Oliiii...
Balash,Esmina i bebina mama,mamin cvjetic.....cestitamo i sve naaaajljepse vama i vasim bebicama..nadam se da ste sve dobr pa nam se javite....
Svima ostalima veliki pozz,idem odmorit evo sad iz setnje,bas je prijalo al ce prijati i malo isprziti se..heheh...Laro jesil preselila,nadam se da ces zbavit net a do tad odmori od svega...

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 2407
25.11.2010 15:29:37   
Maleno85
Gagach, u pravu si, kad god dodjemo na forum imamo lijepe vijestiuser posted image

Cestitke od srca svim novim mamama user posted image

Sve mi je lako kad znam da me ti voliš..
T&N 15.05.2010.

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 2408
25.11.2010 15:37:26   
mala20
svim mamama od user posted image cestitke user posted image

(odgovor članu Maleno85)
Neposredna veza do poruke: 2409
25.11.2010 17:54:19   
gagach
ej zenice...vidim danas slavite pa nigdje nikogauser posted image

nego da vas pitam...koji vi magnezij sumeci koristite???' ja sam sebi kupila onaj dietpharmov sa c vitaminom i sad kontam jel smijem piti taj sa c vitaminom????  teta apotekarka mi je rekla da ga trudnice kupuju al ja opet da pitam vasuser posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu mala20)
Neposredna veza do poruke: 2410
25.11.2010 17:55:25   
gagach
IZVORNA PORUKA: gagach

nego da vas pitam...koji vi magnezij sumeci koristite???' ja sam sebi kupila onaj dietpharmov sa c vitaminom i sad kontam jel smijem piti taj sa c vitaminom????  teta apotekarka mi je rekla da ga trudnice kupuju al ja opet da pitam vasuser posted image
i sta se desava sa babygaga tickerima???? user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2411
25.11.2010 19:24:31   
vila.vilica

nego da vas pitam...koji vi magnezij sumeci koristite???'' ja sam sebi kupila onaj dietpharmov sa c vitaminom i sad kontam jel smijem piti taj sa c vitaminom????  teta apotekarka mi je rekla da ga trudnice kupuju al ja opet da pitam vasuser posted image

ej gagach upravo sam se i ja to pitala jer mi svakog cetvrtka na fb prebaci na sljedecu sedmicu a sad nista i kliknem na proslosedmicnu obavijest i veli mi ovako:  Oops! It looks like there was an error somewhere and we couldn''t connect you to our database! We''re most likely running around trying to fix the problem, so do please try again later!
Tako da zbog toga ne radi ni na RR user posted image

P.S. ja pijem onaj u kesicama BIOELECTRA Direct, bolje reci gutam :) posto su mi u apoteci dali prvo taj dietpharmov al u onim pocetnim mucninama mi se zgadio i trazila sam zamjenu. Mislim da ti je taj svakako dobar...mnoge ga piju i nista im :) Usput sta fali c vitaminu:) nije valjda da sad ne bismo smjele konzumirati voce sa c vitaminom, a pogledaj zima dolazi, lijekove ne smijemo piti user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio vila.vilica -- 25.11.2010 19:27:39 >

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2412
25.11.2010 20:16:13   
canim
cestitam od srca  Balasgirl,  esmina i bebina mama i mamin cvjetic user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2413
25.11.2010 20:16:15   
big mamy
cestitam svim novopecenim mamicama neka ste vi i vase bebice zive i zdrave!!!user posted image user posted image user posted image

adne
ako ti je secer 7,9 sat vremena nakon jela..onda je malo povisen ali mislim da ces to sa malom promjenom ishrane dovesti u red.moj je z<nao biti preko 12user posted image

Covjek je cvrsci od stijene......

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2414
25.11.2010 20:25:05   
gagach
IZVORNA PORUKA: vila.vilica

nego da vas pitam...koji vi magnezij sumeci koristite???'' ja sam sebi kupila onaj dietpharmov sa c vitaminom i sad kontam jel smijem piti taj sa c vitaminom????  teta apotekarka mi je rekla da ga trudnice kupuju al ja opet da pitam vasuser posted image

ej gagach upravo sam se i ja to pitala jer mi svakog cetvrtka na fb prebaci na sljedecu sedmicu a sad nista i kliknem na proslosedmicnu obavijest i veli mi ovako:  Oops! It looks like there was an error somewhere and we couldn''t connect you to our database! We''re most likely running around trying to fix the problem, so do please try again later!
Tako da zbog toga ne radi ni na RR user posted image

P.S. ja pijem onaj u kesicama BIOELECTRA Direct, bolje reci gutam :) posto su mi u apoteci dali prvo taj dietpharmov al u onim pocetnim mucninama mi se zgadio i trazila sam zamjenu. Mislim da ti je taj svakako dobar...mnoge ga piju i nista im :) Usput sta fali c vitaminu:) nije valjda da sad ne bismo smjele konzumirati voce sa c vitaminom, a pogledaj zima dolazi, lijekove ne smijemo piti user posted image user posted image user posted image

i ja pijem bioelectru direct medjutim boli me zeludac od nje pa sam zato kontala promijeniti....uglavnom probat cu ovaj pa puklo gdje puklo :D

Neposredna veza do poruke: 2415
25.11.2010 21:43:02   
rose

ja sam pila taj i jos uvijek ga pijem user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2416
26.11.2010 9:09:20   
m.i.n.a.
Jutric...
Ja pva jutros a nije bas rano...hihihi...
svima veliki pozz,nasim novim mamicama zelim ugodno druzenje sa bebicama a nama ostalima strpljenja pa cemo js malo i mi kao one uzivat...mada ja mislim da ce meni falit lupkanje u stomaku..
idem se spremat na vjezbe...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2417
26.11.2010 9:10:49   
m.i.n.a.
P.S.ako nije problem moze li mi neko javiti jesul se tickeri pomjerili tj.vratili na tacno vrijeme..hihih...mene prebacilo osmi mjesec,sad se moram racunat...

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 2418
26.11.2010 9:17:46   
taurus
jutro drage moje user posted image
iskrene čestitke za balasgirl, esmina i bebina mama i mamin cvijetić user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nadam se da ste dobro
ja sam imala nekih obaveza pa se nisam javljala par dana, uglavnom je sve ok osim što me i dalje ubijaj nesanica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 2419
26.11.2010 9:38:42   
Rimljankaa
Jutro trudnjace....

Ja se jucer nikako nestigoh javiti....

Moja bebica se stalno vrti,pa kako imam lagan san,cak me i navecer probudi kad se uzvrti...

Balasgirl,Esmina i mamin cvjetic cestitam!!!!!  MasAllah bebica!!! neka su zive i zdrave puno,punooo godina... :)))

Vidim skor sve uzimate magnezij. Ja sma ga pila na pocetku trudnoce,onaj direkta,sto se guta,sad ne pijem nikakav i nemam grceve...

Pila sma sumece,pa sam od jednog jedanput povratila,i sad se ne usudjujem piti nikakve.. Hvala Bogu nemam grceve,probleme,pa kontam da mi i netreba...

Pijem jedino Prenatal....

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 2420
26.11.2010 11:29:40   
Medi_87
Pozzz kako ste mi danas, zima napolju pa mi se nigdje i ne ide user posted image
Ima li još bebica, nema nam nesto Admire, da se nije porodilauser posted image

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 2421
26.11.2010 14:22:51   
Cickolini
Pozdravi sve cestitke novopecenim mamicama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drage moje vidim da ste se napisale dosta hehe Ja sam do maloprije spavala jer sam sinoc zavrsila u bolnici, pa do dva sata ujutro su me pregledali. Pisala sam da nisam osjecala bebu, pa me je sinoc oko 22h uhvatila panika. Nazvala babicu, ona me poslala u bolnicu i u bolnici sat i pol na CTG i onda na ultrazvuk kod ginica. Sve hvala Bogu uredu samo imam manjak plodne vode i opet slijedece sedmice ista procedura da se vidi je li opada. Malo sam se isprepadala, malo cackala po forumima i nije bas bajno ako je ima malo, ali koliko sam shvatila vazno je da sam preko 30 sedmica. Sad sam 32 sedmica i nadam se da ce sve biti OK. Je li neko od vas imao slicnih problema???

Ne znam kakvo je vrijeme u BIH, ali u NL je prelijepo ... napokon sunce hehe Ovdje je sve naopako pa i godisnja doba ahhaha

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2422
26.11.2010 15:11:47   
sunce27
Kako ste danas drage moje? Ja se nisam naspavala jer sam citavu noc sekinog malenog bebaca ljuljala tako da oka nisam sklopila. Jutros mu je otpao onaj ostatak od pupka pa je vjerovatno to bio razlog za njegovu nervozu.Ja sada idem malo da prilegnem, jer sam bas umorna. Lijep pozdrav za sve vas...

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 2423
26.11.2010 15:11:52   
Elma_sa
ćao drage trudnice,
Evo prvo da i ja čestitam novim mamicama user posted image   nadam se da ste sve dobro prošle i da sada uživate u svojim bebicama user posted image
Uh kako je meni  dobro došao  jučer slobodan dan user posted image  baš sam se i našetala i odmorila, a i kupila sam neke stvarčice za svoju bebaru user posted image user posted image user posted image

Što se magnezija tice, ja pijem onaj 300 ditect, iz kesica, i super mi je

Puno user posted image

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 2424
27.11.2010 7:57:23   
m.i.n.a.
Jutric...
pa jel ovo meni nesto ne stima net ili se strvarno niko nije javljao od juce...naam se da ste sve redom doro,zdravo i da je ovo samo nesto....nesto u vodi sigurno..hihihi...

(odgovor članu Elma_sa)
Neposredna veza do poruke: 2425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *