Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 24.11.2010 12:34:30
sunce27
IZVORNA PORUKA: balasgirl
Ćao žene, evo da se javim, ja jučer stigla kući sa svojim bebaćem. Sve je prošlo ok, bilo je i bolova, ali sve se zaboravi čim sam dobila svoje čedo u naručje. Ljubim vas pa se tipkamo.
Sve najbolje tebi i bebici od
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 24.11.2010 13:35:57
Maleno85
Ćao žene, evo da se javim, ja jučer stigla kući sa svojim bebaćem. Sve je prošlo ok, bilo je i bolova, ali sve se zaboravi čim sam dobila svoje čedo u naručje. Ljubim vas pa se tipkamo.
Balasgirl, cestitke od srca. Da ste nam zivi i zdravi, uzivajte
Pusica
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 24.11.2010 14:16:02
Admiraaa
Zna li ko koji dr. je veceras dezurni u Opcoj bolnici? Bila jutros na pregledu, ispeglala se s njima tamo i na kraju zaboravim pitat ko je u dezuri. Kaze dr. da su mi fulili u racunanju termina otprilike od 7 do 10 dana. Po tome ja dodjem tek sad u terminu . Od jutros imam blago krvarenje kao da je onaj cep ispao.
Balash girl cestitam ti i zelim sve najbolje, da sto prije se oporavis i da uzivas sa .
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 24.11.2010 15:36:57
Almaa
cestitamo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 24.11.2010 15:40:59
BlackSwan
Drage moje, hvala vam na savjetima, evo u ponedjeljak vec idem na kontrolu, pa cu insistirati i na tome da izmjere tlak, bude li kakvih prigovora, mijenjam doktora i dovidjenja! Stvarno mi se vise ne da podilaziti im. Svjesna sam koliko su neke stvari bitne, ali ne mozete vjerovati kako su ti zdravstveni radnici sujetni. Ili samo ja nailazim konstantno na takve?! I onda jos poslije budem ljuta na samu sebe sto se ustrucavam pitati. Cickolini, poslusat cu te, ovaj put cu malo ostrije , pa ako se njihov odnos ne promijeni, ostavljat cu svoj novac na nekom drugom mjestu.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 24.11.2010 16:24:35
gagach
Evo da se i ja danas oglasim Jutros sam aktivna pravo bila i onda se skomirala i da me piskenje nije probudilo spavala bih do jutra
Na vjezbicama nam je super bilo i mislim da je mnogo korisno iako smo Lara,rimljanka i ja bile samo posmatraci Drago mi je da smo napokon upoznali Rimljanku
odoh jesti nesto...ogladni covjek dok spava
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 24.11.2010 21:05:37
big mamy
cao cure i ja sam danas bila na kontroli,posto sam dobila trudnicki dijabetes prije nekih mjesec dana pocela sam koristiti i inzulin u zadnje dvije sedmice.krenulo je na bolje sa secerom jos uvjek povecavam dozu, da bih dosla do one koja mi najbolje odgovara. za sad sam na 10 jedinica prije svakog obroka.beba je super teska je ca.2500g to je taman kako treba ni malo ni puno!krvotok u pupcanoj vrpci je jako dobar i plazenta radi jako dobro,tlak je ok,kao i bebini otkucaji srca jako sam sretna zbog svega kad me je babica prikljucila na aparat za ucitavanje bebinih otkucaja srca moja malena je pocela da stuca morale smo 15tak minuta sacekati da se smiri stucanje da bi mogla nastaviti dalje sa pregledom.
termin mi je 3.1.ali ja nekako imam isaret da bi moja curica mogla i prije da me obraduje!
lijepi pozdrav svim mamicama i onima koje cekaju da to postanu:)))
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 24.11.2010 21:59:07
adne
cestitam esmina i balasgirl blagoooo vama
big mamy koliki je tebi bio secer jer i ja sam vadila nalaze i kod mene je 7,9 (ref 3,1-6,1). U petak nosim dr nalaze pa me interesuje da li je to puno poviseno i sta me ceka Inaceja sam 29 sedmica...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 25.11.2010 10:38:58
Cickolini
Juuuutroooo, cestitam svim mamicama koje su docekale svoje bebice, a sretno onim kojima se taj dan blizi ...
Ja se od jucer ne mogu nikako da probudim, samo spavam po cijeli dan hehe ... pocela sam polako da pakujem torbicu za bolnicu, posto cu ostati 8 dana, treba mi malo vise stvari. Jeste li vi spakovali svoje torbice,??? Ja ne znam je li mi rano, tek 20.01. mi je termin, ali ovdje savjetuju vec od ulaska u 7 mjesec da je torbica spakovana.
< Poruku je uredio Cickolini -- 25.11.2010 10:42:25 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 25.11.2010 10:46:29
sunce27
Danas jos jedna lijepa vijest, takodjer nasa draga mamin cvjetic se jutros porodila, porod je prosao dobro, sve cestitke za tebe mila moja i sve najbolje bebici zelim.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 25.11.2010 10:57:21
gagach
IZVORNA PORUKA: sunce27
Danas jos jedna lijepa vijest, takodjer nasa draga mamin cvjetic se jutros porodila, porod je prosao dobro, sve cestitke za tebe mila moja i sve najbolje bebici zelim.
ma sta kaaaaazeeees?????!!!!
jesam li rekla da svaki put kad udjem neka se od vas porodi
e pa CESTITKE NASEM CVJETICU a bebici zelim dug i zdrav zivot pun ljubavi... !!!!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 25.11.2010 11:00:04
sunce27
IZVORNA PORUKA: gagach
IZVORNA PORUKA: sunce27
ma sta kaaaaazeeees?????!!!!
jesam li rekla da svaki put kad udjem neka se od vas porodi
e pa CESTITKE NASEM CVJETICU a bebici zelim dug i zdrav zivot pun ljubavi... !!!!
Ja sam se jutros prijatno iznenadila kada sam se probudila i docekala me poruka od nje sa lijepim sadrzajem, svaka cast mamin cvjetic.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 25.11.2010 11:39:29
naidica
dobar dan moje trudnice!!!!! kako ste mi???? balasgirl,,,mamin cvijetic i esmina i bebina mama iskrene cestitke i da ste zivi i zdravi jos punooo punooo godina!!!! ostalim veliki