samedi
|
Dobro jutro,uh dok vas iscitah Znaci da rezimiramo,ipak je kravlje domace mlijeko bolje od tetrapaka? Pitam jer imam konu koja bi me mogla snabdijevati sa domacim friskim mlijekom svako jutro (sto rece frenkoza,kona i krava zekulja ) kad krenem joj davati kravlje mlijeko,.zasad smo jos uvijek na AD. Moje misljenje sto se tice ove jucerasnje diskusije: dobro je dok beba hoce bilo kakvo mlijeko da pije,pa bilo to i kozje mlijeko,samo da hoce. Znam kako je kad beba nece nista da okusi danima i kad Boga molis da popije makar gutljaj ili zalogaj necega. A nijedna od nas nije luda da bi davala bebi nesto sto ona ne podnosi,ne voli i sto joj skodi nazor. Svako ima svoje misljenje i trebamo ga postovati. MaminaBebo,vec sam ti rekla,nastavi davati kao i do sad,mozes probati i bez plazme,cisti da vidis hoce li piti,a i ne moras. HB Jaman dobro podnosi i plazmu i mlijeko i nije mu dosad naskodilo@@ Sara,pa gdje si nam ti? Ne javljas se nesto u zadnje vrijeme Meri,uh kod vas vec uveliko pripreme za rodjendan,svidja mi se to sto nece biti rodjendan za odrasle,ipak djeca imaju prioritet Mona,to se i tvoja Aisha nesto prolopovila,daj je meni ovamo da je malo cuvam!!! Mashallah,napreduje lijepo!!! Selina,cini mi se da si me ti pitala sta mi dr.kaze za to njeno "nejelo",nista,kaze sve je u redu,ona je zdrava beba i jede koliko njoj treba,jeste malo mrsavica ali on kaze da je to u redu i u granicama normale i da se ne nerviram toliko. Ma ja,ko da ja mogu da se ne nerviram .Jednostavno moram prihvatiti da je ona takva i tacka. Rose,Leena,lilix,bebacha,aida.,
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
|