|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: PROBLEMI U BRAKU
7.11.2010 12:15:03   
nikita
Niina jos gore se ubijas s tim boksericama, ja imam isto stomaka, celulita i strija al rado obucem halt_ere , stikle i tangice pa nek se razljeva okolo , ko da on to vidi u tom trenutku user posted image  

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 1376
7.11.2010 13:28:18   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: teacher75

ako se osoba ne osjeca ugodno u tome a mora pola dana nositi, sigurno ima razloga za ljutnju. ja recimo ne volim tange, bas mi smetaju i da mm trazi da ih nosim pola dana, ne bih pristala na to... e sad sve zavisi kakav ves voli i koliko to smeta anonimnoj. ja ne volim da mi iko namece sta cu oblaciti, kako cu se frizirati, sminkati itd...a ni ja ne tjeram mm da oblaci ono sto on ne voli i u cemu se ne osjeca dobro ma koliko se meni to svidjalo. npr. ja volim vidjeti muskarca u ljubicastoj boji, i da nosi nekad nesto u sminkerskom stilu, a mm je ta boja "pederska" i sportski je tip i ne bi tako nesto nikad obukao, pa ga ni ne tjeram...

zato se ljudi sexaju prije braka da bi znali slažu li se ili ne, ovakvog muškarca se u vezi lako prepozna.... ode se i na ljetovanje itd pa se vidi kakav je i dal ti godi a ne poslije kuku lele user posted image user posted image user posted image
sex je jedan od najbitnijih stvari u braku, i sve ono što ide uz sex, predigra... veš.... itd

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1377
7.11.2010 13:31:19   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: nikita

Niina jos gore se ubijas s tim boksericama, ja imam isto stomaka, celulita i strija al rado obucem halt_ere , stikle i tangice pa nek se razljeva okolo , ko da on to vidi u tom trenutku user posted image  

upravo tako, muškarci vjerujte to i ne primjećuju, čak šta više mišljenja sam da vole kad je žena punija, ne debela nego ono malo koji kg više user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 1378
7.11.2010 13:48:25   
bebica1989
sex je jedan od najbitnijih stvari u braku, i sve ono što ide uz sex, predigra... veš.... itd

potpisujem...jer vecina problema potjece ako nemate redovan i lijep sexuser posted image user posted image user posted image probajte pravo je ukusnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vezimo srce za dunjaluk,jer samo tad bice nam lako podnijeti iskusenje.....

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1379
7.11.2010 14:01:49   
vjestica
IZVORNA PORUKA: bebica1989

potpisujem...jer vecina problema potjece ako nemate redovan i lijep sexuser posted image user posted image user posted image probajte pravo je ukusnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ako će neki brak biti u pitanju zbog neredovnog seksa, onda to nije dovoljno čvrst brak, odnosno veza između to dvoje ljudi nije dovoljno čvrsta
slažem se da je seks bitna stvar u braku, ali ako će mi brak biti loš i a ću imati problema zato što se nismo seksali dugo zbog rizične trudnoće, bolesti , odvojenosti i sl. onda to za mene nije pravi brak

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu bebica1989)
Neposredna veza do poruke: 1380
7.11.2010 14:02:26   
amela2208
zene molim vas za pomoc
http://www.ringeraja.ba/forum/m_294938/mpage_37/tm.htm#760322

Sara&Mohammad

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1381
7.11.2010 14:08:33   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: vjestica

IZVORNA PORUKA: bebica1989

ako će neki brak biti u pitanju zbog neredovnog seksa, onda to nije dovoljno čvrst brak, odnosno veza između to dvoje ljudi nije dovoljno čvrsta
slažem se da je seks bitna stvar u braku, ali ako će mi brak biti loš i a ću imati problema zato što se nismo seksali dugo zbog rizične trudnoće, bolesti , odvojenosti i sl. onda to za mene nije pravi brak

ne govorim o spriječenosti u slučaju bolesti itd nego kad je sve ok u zdravstvenom smislu sa oba partnera sex treba da postave na jedno od prvih mjesta u odnosu
Evo npr mm je sinoć došao u 3 ujutru ja ga nisam dočekala sa pričom gdje si do sad itd nego sam se bacila na njega i vodili smo ljubav, ne vidim razlog zašto bi gubila vrijeme na takva pitanja, nisam ljubomorna a i ne volim da smaram nikog ....
i ja sam sinoć izlazila al sam došla koji sat ranije user posted image user posted image user posted image user posted image tako da.... opušteno samo  i zagarantovan je uspjeh, odnosno zadovoljstvo u braku

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1382
7.11.2010 14:35:02   
vjestica
vesela slažem se s tobom, pogotvo ona 2 tvoja prethpdna posta , samo sam se sad nedovezala na bebicin post (mala napomena - bebica je nama u čekaonici odranije poznata kao osoba koja seks smatra najbitnijom stavri u braku i životu uopšte, i ako je neko nervozan, onda je zbog nedostatka istog)

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 1383
7.11.2010 14:50:28   
bebbe RR
Slažem se s Majom u potpunosti.
Ne treba sada  od svega praviti problem. Neka je sva bacio u kamin i ja bih na njegovom mjestu.user posted image user posted image user posted image
Anonimna tek sada ima problem, a meni je nije nimalo žao.
Ne mislim sada da mora svaki dan pola dana hodati u uniformi francuske sobarice, ali ima načina da se ljudi dogovore, nađu kompromis...
Ima načina i da muž nosi odjeću, i bojom i stilom, kakvu žena voli, samo ona treba znati, a ne znaju sve...

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1384
7.11.2010 14:54:08   
bebbe RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Evo npr mm je sinoć došao u 3 ujutru ja ga nisam dočekala sa pričom gdje si do sad itd nego sam se bacila na njega i vodili smo ljubav, ne vidim razlog zašto bi gubila vrijeme na takva pitanja, nisam ljubomorna a i ne volim da smaram nikog ....
i ja sam sinoć izlazila al sam došla koji sat ranije user posted image user posted image user posted image user posted image tako da.... opušteno samo  i zagarantovan je uspjeh, odnosno zadovoljstvo u braku

Slažem se s tobom, Vesela. Zagarantovan uspjeh, ili nije, ali smaranja, zlostavbljanja verbalna, pitanja i maltretiranja takođe nisu put ka sreći... Tako da...

Neposredna veza do poruke: 1385
7.11.2010 15:03:40   
Anoniman
evo me ponovo da ne pomislite da se neko zeza sa ovom opcijom "anoniman" ..
Nista se od sinoc nije desilo , ista meta isto odstojanje, ljut on , ljuta ja... no nije bitno sredit cemo mi to vecuser posted image ..  i malo pojasnjenje, nema tu "tjeranja", kao sto su neke forumasice shvatile, u nasem braku niko nikoga nista nemoze natjerati, ovdje je u pitanju vise udovoljavanju njegovoj zelji i onda kada meni nije ceif.. sto znaci da je do mene, jer me nekad "kupi" necim drugim pa mu neznam reci ne... i onda lupim nesto kao To sinoc.. 

i da malo sam pretjerala kad kazem pola dana ..

Neposredna veza do poruke: 1386
7.11.2010 15:07:29   
bebbe RR
Ma, jesi, Anonimna, pretjerala si na raznim poljimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi žene znamo biti takve, ali treba se znati i zaustaviti i napraviti korak dva nazad. Ne da mi se objašnjavati, znaš šta mislim, a ako ne znaš, onda nećeš skontati ni poslije svih ovih postova. Možda kada ti muž predstavi ljubavnicu, ženu njegovih snova?!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1387
7.11.2010 15:09:14   
veeseelaa
ja ne kontam kako nekom nije ćejf, meni je uvijekuser posted image .... nekad malo više nekad malo manje al talenat za zavođenje mm je uvijek 100% tu
Nije u redu da te neko podsjeća na ono što on želi, bilo bi lijepo da želite isto i da ne dolazite u takvu situaciju kao saduser posted image daj malo razmisli šta želiš, možda kad tm ne bi bio navalentan da bi ti uradila sama ono što on želi, odnosno nadam se da želite oboje
Možda da mu kažeš da te ne forsira, da ti sama želiš započeti igru, da ti se dopada da ti budeš inicijator user posted image

A nemaš pojma koliko mi je žao što je tm spalio taj lijepi veš user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1388
7.11.2010 15:13:09   
Anoniman
bas ti havala bebbe RR sto me "prosvjetli" !! Trebao mi je neko kao ti da mi "spasi" brak, neznam kako sam ga odrzavala proteklih godina

(odgovor članu bebbe RR)
  Neposredna veza do poruke: 1389
7.11.2010 15:13:14   
veeseelaa
Možda kada ti muž predstavi ljubavnicu, ženu njegovih snova?!user posted image user posted image

pu pu gluho bilo
Anonimna znaj da je redovit sex i ispunjavanje fantazija jedno drugom preduvjet za vjernost oba partnera

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1390
7.11.2010 15:16:31   
Anoniman
moja vesela to je i meni zao, zato sam se ovdje i pozalila, jazuk svih ti lijepih i skupih krpicauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1391
7.11.2010 15:16:34   
bebbe RR
IZVORNA PORUKA: Anoniman

bas ti havala bebbe RR sto me "prosvjetli" !! Trebao mi je neko kao ti da mi "spasi" brak, neznam kako sam ga odrzavala proteklih godina

Nisam te htjela uvrijediti, fakat, više sam se zezala... Mislila sam da je jasno, a ako nije, evo javno - šala. Izvini ako si uvrijeđena:))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1392
7.11.2010 15:17:14   
bebbe RR
A kupiće mužić i ljepšeg veša:) 

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1393
7.11.2010 15:18:20   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Anoniman

moja vesela to je i meni zao, zato sam se ovdje i pozalila, jazuk svih ti lijepih i skupih krpicauser posted image

aiiii bre ženo, ja sam odmah svoj veš sklonila na drugo mjesto, šta znam šta ovom mom može na um pasti
Al ajde sad, šta je bilo, bilo je
Kupiće ti on  ljepši veš, lijepo se ti njemu uvali u krilo i pomirite se
Sretno!!!

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1394
7.11.2010 15:20:54   
mamalama
mozda malo neumjesna , ali prihvatam saluuser posted image i ispriku, ok je

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1395
7.11.2010 15:21:57   
mamalama
e jbg sad se oda.. heheh sto me ova ljubavnica izbi iz takta

(odgovor članu mamalama)
Neposredna veza do poruke: 1396
7.11.2010 15:22:05   
bebbe RR
IZVORNA PORUKA: mamalama

mozda malo neumjesna , ali prihvatam saluuser posted image i ispriku, ok je

Hvala.
:) Zaboravila si opciju ANONIMAN:)

(odgovor članu mamalama)
Neposredna veza do poruke: 1397
7.11.2010 15:22:49   
veeseelaa
ajd Boga ti i onako si nova, niko te nezna
Osim toga sve što si napisala je za respekt jer tm te stvarno po svemu sudeći jako voli i želiuser posted image sad će mnoge da ti zavide 

< Poruku je uredio veeseelaa -- 7.11.2010 15:23:21 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mamalama)
Neposredna veza do poruke: 1398
7.11.2010 15:24:16   
bebbe RR
Dobro si, Vesela...

Neposredna veza do poruke: 1399
7.11.2010 15:26:53   
veeseelaa
a evo ja joj već zavidim jer ima kamin user posted image i ja bi jedan rado 

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *