|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: PROBLEMI U BRAKU
14.9.2010 13:20:33   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

mm je zlatan majke mi, sve bi čekićem sebe u glavu kad ga nešto naružim
Pa šta ako ne stiže obući maicu bebici u roku u kojem ja mogu? pa šta ako nije stavio peškir na svoje mjesto? glupost a on je tako miran, tih, nije svadjalica i uvijek mi ugađa i puno me voli
Volim te mužek moj

e i ja kad navratim ovdje na temu...majkemi ovo mi dođe sebi da uradim...

jest da me zna iznervirat neka ''sitnica'' al fakat nekada i mi žene od muhe medvjeda pravimouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1351
14.9.2010 13:30:13   
veeseelaa
slažem se Hanady, sramota kako nekad znam biti bezobrazna user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1352
14.9.2010 13:33:43   
taurus

mm je zlatan majke mi, sve bi čekićem sebe u glavu kad ga nešto naružim
Pa šta ako ne stiže obući maicu bebici u roku u kojem ja mogu? pa šta ako nije stavio peškir na svoje mjesto? glupost a on je tako miran, tih, nije svadjalica i uvijek mi ugađa i puno me voli
Volim te mužek moj

samo da se potpišem ispod ovog postauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1353
14.9.2010 13:38:21   
veeseelaa
hB da nas ima sretnih i zadovoljnihuser posted image  nema ništa draže od tog kad se bračni partneri vole i poštuju user posted image
nekad i same moramo poraditi na tome, preporuujem minimiziranje rondanja i puno sexa i mazenja user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 14.9.2010 13:41:49 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 1354
14.9.2010 23:14:36   
SailorMoon

hB da nas ima sretnih i zadovoljnihuser posted image  nema ništa draže od tog kad se bračni partneri vole i poštuju user posted image
nekad i same moramo poraditi na tome, preporuujem minimiziranje rondanja i puno sexa i mazenja user posted image

Jooj vesela tako si u pravu. Samo sto mene ovo podebljano u trudnoci gusi pa nema, Ali jedva cekam da se vratim u normalno stanje.
Ali kao sto kazes, i ja znam rondati na moga, ali kad procitam kakvi ima boga mi moj je super! (samo nemora on to bas znati, da mu neskoci na nos, hahaha)

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

Neposredna veza do poruke: 1355
2.10.2010 12:11:51   
Anoniman
Upravo sma sad vidjela na fejsu akko ej mm u ranim jutarnjim satima gledao lsike jednog momka nista me ne bi zacudilo nego hajd udjem da vidim ko je kad ono na slikama bivša djevojka mog muza s kojom je on bio jako dugo u vezi i koja jos pored svega zivi u istom naselju kao i mi, polsala sam mu poruku da sam jako ljuta na njega a on meni sta te muci, buduci i da nemam vise kredita a i ne bih mu svakako odg ne znam sta sad da radim u sta da vjerujem, ne kontam zasto je to uopće i gledao i pored svega to me je sad jako povrijedilo

(odgovor članu SailorMoon)
  Neposredna veza do poruke: 1356
2.10.2010 12:17:46   
mala86
po meni se bezveze brines
meni nema veze sto je gledo slike svoje bivse,meni to nista ne znaci,ona je bivsa iz nekih razloga zar ne! ti si sadasnjost!

mm da naleti negdje slike svoje bivse vjerovatno bi ih pogledo(ja se nebi ljutila ni trena)a znajuci njega i mene bi zvao da vidim user posted image

pa i ja sama na fejsu upisem ime nekog bivseg ili neke simpatije,cisto zbog toga da vidim jel ih ima,jel ima slika,sta im se dogadja u zivotu...i ne smatram to nijednog trena prevarom ili necim drugom-obicna znatizelja

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1357
2.10.2010 12:18:33   
nikita
pa sta ako je gledao, da imam i ja bivseg na fb i ja bi gledala nekad slike ,
drugo je ako ti imas vec razlog neki da se ljutis na njega ,
i meni je islo na zivce sto mm ima dosta zena na fb a jos ih i ne zna, i uvijek gleda necije slike al ja ga njemu kasnije šuknem na svoj nacin pa mu bude krivo...

< Poruku je uredio nikita -- 2.10.2010 12:19:38 >

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1358
2.10.2010 12:21:03   
Anoniman
Ne bi to bio problem da nam ta osoba nije stavrala mnostvo problema u braku prijetila meni, pratila me u stopu govoruila kako me mm vara s njom i te stvari nemam ja nista protiv bivsih, ali me azabolilo to sto je on rekao da ne zeli nista da ima s bivsim i da ne zeli nikakav kontakt

(odgovor članu nikita)
  Neposredna veza do poruke: 1359
2.10.2010 13:27:06   
veeseelaa
ma ne zamaraj se, svi mi gledamo slike na fb a mnogi nas ljudi ne zanimaju ni u kom smislu, radi se o znatiželji
Moj bivši momak je imao konflikt sa mm još dok se mm zabavljao samnom....
i skoro mi se bivši javio porukom, kao da me pozdravi (inače živi u Kanadi) ja sam učtivo odgovorila i to je to
E šta sad mm treba da poludi zbog toga???? ma jok bivši je bivši, ja udata, imam dijete, on oženjen, ima djecu, nema razloga za paniku
Ja sam daaaaavno nekad izabrala mm user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1360
2.10.2010 17:59:54   
leli§
draga anonimna ono sto ti ja mogu reci je da je nesto pokusao sakriti i da tu ima nesto "vise" ne bi ti ni uspijela to vidjeti...zatvorio bi i ispisao se...ovako mozda je covjek iz znatizelje pogledao i bilo mu drago sto je ta budala nasla drugog levata da mu stvara probleme...

ja i mm nismo ni prijatelji na fb niti smo bas puno optereceni time.. to ti je samo zlo da kad neka bubica proradi djavo te natjera da pocnes snjuhati user posted image ja se ne bih brinula ali ako bi mi bas toliko smetalo kao sto vidim da tebi smeta pitala bih ga iz kojeg je razloga to pogledao s obzirom da ste imali takav problem sa bivsom... zahtjevaj da bude iskren striktno radi tebe da znas na cemu si...

< Poruku je uredio leli§ -- 2.10.2010 18:00:30 >

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

Neposredna veza do poruke: 1361
2.10.2010 18:09:07   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Upravo sma sad vidjela na fejsu akko ej mm u ranim jutarnjim satima gledao lsike jednog momka nista me ne bi zacudilo nego hajd udjem da vidim ko je kad ono na slikama bivša djevojka mog muza s kojom je on bio jako dugo u vezi i koja jos pored svega zivi u istom naselju kao i mi, polsala sam mu poruku da sam jako ljuta na njega a on meni sta te muci, buduci i da nemam vise kredita a i ne bih mu svakako odg ne znam sta sad da radim u sta da vjerujem, ne kontam zasto je to uopće i gledao i pored svega to me je sad jako povrijedilo

ja uošte ne kontam kako si ti vidjela šta je on gledao...jeli likao slike ili štauser posted image ako ih je pregledo pojma nemam kako si to vidjela...
A nije mi jasno zašto si i gledala čije on albume pregleda...
bezevze...stavraš porblem tamo gdje ga nema...
iskerno ovo što si ti nama napisla sve je samo nije za ovu temu problem u braku...pročitaj malo temu pa ćeš vidjeti šta su pravi porblemi...ovo što si ti napisla je više za Tvoj blam ...čuj poslala mu poruku...dobro te vala i pitao šta te muči. Pa ti mila moja sama sebe mučiš.
Lijepo odahni...nekoliko puta uzdahni izdahni i nasmijes se sa mužem zajedno na ovu tvoju ljutnju...
jednom za svagda treba da shavtimo bivša je uvijek bivša...mene nije strah bivčih nikada jer da nisu bivše bile bi sadašnje....
pazi kako se ophodiš prema mužu da te nebi bilo strah budućih...
A sve ostalo, nabaci osmijeh i uživaj...ona je bivša a eto i nekog momka ima hB...uživaj ženo u braku kad ti je Boga dao.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1362
2.10.2010 18:36:08   
Mirkica
Anonimna nigdje veze za problem, ja bas kad ovo procitah odoh da vidim sta radi od mm bivsa postavila novu sliku pa sam mu pokazala :))) , slusaj ako su bili skupa normalno je da zanima tm gdje je sta je i kako je ili tek onako i ja ponekad pogledam profil mog bivseg cisto radoznalosti radi i bivse od mm , da su bili dobri ne bi bili bivsi vjeruj i kao sto handay rekla ne pravi problem gdje ga nema , cijeni malo sebe i sebi digni cijenu . Moja rodica stalno kontrolira muza jadan ne moze ni handy ostaviti u sobi da ona odmah ne skoci da vidi kome je pisao itd. a o intrnetu necu ni da pricam ziva tortura i sta je dobila masu problema kroz te svoje kontrole da je na kraju i tip otisao i stavrno nasao sebi drugu  , mislim stvarno ja sam malo postroga nisam da sve dozvolim muzu ima zabrana ali te kontrole toga nema to ubija svaki brak.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1363
7.11.2010 0:49:09   
Anoniman
ma i nije ovo problem vise mi smjesno, ali neznam gdje da pisem!!
moj muz je opsjednut, valjda kao i opstali muski, sa sexi rubljem. stalno mi kupuje te stvarcice tipa halteri, tangice, carape i sl... i naravno vrlo cesto hoce da ja too nosim.
dobro i nije neki problem, ali on bi recimo da ja pola dana provedem u tome, od popodne do spavanja....
i zadnja dvije veceri sve ga nesto foliram ( u stvari mrsko mi i to mi dobro dosadilo ) .. i tako veceras prica, muntanje, negodovanje, rasprava, svadja i ja na kraju kazem da bi rado sav taj sexi ves bacila u kantu za smece.. on - jel tako, ja - jeste.. i on fino ustane sve lijepo sakupi i baci u kamin...sve izgorilo..sad je uzeo svoju posteljinu  i legao u dnevnu sobu .. meni smjesno, ali sam i ljuta..neznam sta da radim...

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 1364
7.11.2010 0:55:41   
Hanady RR
kupši sebi sutra jedna komplet sama al napravi novi raspored nosanja po kući pa mu predloži...ako neće on hoće neko drugi po tvojim pravilimauser posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1365
7.11.2010 1:52:19   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Anoniman

ma i nije ovo problem vise mi smjesno, ali neznam gdje da pisem!!
moj muz je opsjednut, valjda kao i opstali muski, sa sexi rubljem. stalno mi kupuje te stvarcice tipa halteri, tangice, carape i sl... i naravno vrlo cesto hoce da ja too nosim.
dobro i nije neki problem, ali on bi recimo da ja pola dana provedem u tome, od popodne do spavanja....
i zadnja dvije veceri sve ga nesto foliram ( u stvari mrsko mi i to mi dobro dosadilo ) .. i tako veceras prica, muntanje, negodovanje, rasprava, svadja i ja na kraju kazem da bi rado sav taj sexi ves bacila u kantu za smece.. on - jel tako, ja - jeste.. i on fino ustane sve lijepo sakupi i baci u kamin...sve izgorilo..sad je uzeo svoju posteljinu  i legao u dnevnu sobu .. meni smjesno, ali sam i ljuta..neznam sta da radim...

meni je to pravi muž, neznam ženo šta ti hoćeš, nikako ne kužim tebe
Pa meni je to super

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1366
7.11.2010 1:53:33   
veeseelaa
budi sretna jer te muž voli i želi, ne zanovjetaj
Nego sutra u kupovini i baci mu se u naručje

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1367
7.11.2010 3:25:58   
Ella_H
Kakva je to ljubav meni vise zvuci kao neko manipulisanje,
zene drage nosite sta zelite kada to zelite,
taman posla cuj od podne da to nosis, druga stvar
da se tebi to svidja nema frke ma mene bi taj izludio
i dobio bi nesto u glavu user posted image
Zar brak nije kompromis neki valjda,
razgovaraj s njim i objasni mu sta volis, ne volis itd itd
bit ce to sve ok i ne pravi toliku frku sad oko toga.
Sretnouser posted image

Neposredna veza do poruke: 1368
7.11.2010 9:37:21   
maja78 RR
po meni je jako lijepo kad zena ima i nosi fin ves, mislim da muz nije mislio nista lose, cak sta vise, mislim da je to pokazatelj koliko mu je stalo do tebe jer je kupovao tebi a nekoj sa strane, jer obicno muskarci kad svoje mastarije ne ostvare u braku ostvare sa strane, saznale mi to ili ne

i naravno u braku je sve kompromis, pa moj ti je savjet da porazgovarate oko toga, ako ti i nebi nosila stalno a onda se dogovorite kad i kako, i kao sto kaze hanady i vesela sutra u soping po novi ves

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 1369
7.11.2010 10:41:51   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: maja78 RR

po meni je jako lijepo kad zena ima i nosi fin ves, mislim da muz nije mislio nista lose, cak sta vise, mislim da je to pokazatelj koliko mu je stalo do tebe jer je kupovao tebi a nekoj sa strane, jer obicno muskarci kad svoje mastarije ne ostvare u braku ostvare sa strane, saznale mi to ili ne

i naravno u braku je sve kompromis, pa moj ti je savjet da porazgovarate oko toga, ako ti i nebi nosila stalno a onda se dogovorite kad i kako, i kao sto kaze hanady i vesela sutra u soping po novi ves

isto mislim

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1370
7.11.2010 11:16:05   
teacher75
ako se osoba ne osjeca ugodno u tome a mora pola dana nositi, sigurno ima razloga za ljutnju. ja recimo ne volim tange, bas mi smetaju i da mm trazi da ih nosim pola dana, ne bih pristala na to... e sad sve zavisi kakav ves voli i koliko to smeta anonimnoj. ja ne volim da mi iko namece sta cu oblaciti, kako cu se frizirati, sminkati itd...a ni ja ne tjeram mm da oblaci ono sto on ne voli i u cemu se ne osjeca dobro ma koliko se meni to svidjalo. npr. ja volim vidjeti muskarca u ljubicastoj boji, i da nosi nekad nesto u sminkerskom stilu, a mm je ta boja "pederska" i sportski je tip i ne bi tako nesto nikad obukao, pa ga ni ne tjeram...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 1371
7.11.2010 11:34:22   
Niina
joj ja tako volim taj sexy ves, ja iz tog ne bih izlazila ali postala sam prakticna vise, mozda zato sto mm i nije nesto fasciniran time user posted image user posted image user posted image user posted image moje tange sa masnom satenskom velikom pozadi tako su super a njemu je to bezvezeuser posted image user posted image user posted image ..on gotivi vise one hipsterice, pa ih i nosim.
oblacila sam crne tnge ispod crnih lanenih hlaca..kaze on meni:"gola ti guzica" a nije se ni vidjelo.Ali sam ih ja svejedno nosila user posted image user posted image user posted image
Mi sugerisemo jedno drugom za oblacenje, frizuru ali konacna odluka je na onome ko nosi user posted image user posted image user posted image

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1372
7.11.2010 11:37:44   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Niina

joj ja tako volim taj sexy ves, ja iz tog ne bih izlazila ali postala sam prakticna vise, mozda zato sto mm i nije nesto fasciniran time user posted image user posted image user posted image user posted image moje tange sa masnom satenskom velikom pozadi tako su super a njemu je to bezvezeuser posted image user posted image user posted image ..on gotivi vise one hipsterice, pa ih i nosim.
oblacila sam crne tnge ispod crnih lanenih hlaca..kaze on meni:"gola ti guzica" a nije se ni vidjelo.Ali sam ih ja svejedno nosila user posted image user posted image user posted image
Mi sugerisemo jedno drugom za oblacenje, frizuru ali konacna odluka je na onome ko nosi user posted image user posted image user posted image

a ja sexy ves volim samo gledati a ne volim nositi, nosim iskljucivo boxerice u bojama i grudnjake koji nisu cipkasti. imam puno sexy vesa sto sam dobila pred vjencanje, obukla na medenom mjesecu i to je touser posted image mm to nije bitno, hvala bogu, nemamo problema s timuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 1373
7.11.2010 11:41:45   
Niina
 i kod mene su tako te bokserice i hipserice...a pravo da ti kazem kako mi je ostalo kg viska od poroda a jos i na to stomak kojeg nikada nisam imala...sve se manje osjecam sexyuser posted image user posted image user posted image

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1374
7.11.2010 12:13:17   
nikita
nije mu ok sto te "tjera" da to nosis po danu al ocito se jako uvrijedio sto si rekla da bi ves bacila cim ga je on u kaminu zapalio, to je ono kao sav moj trud je bio uzalud...fino popričajte i reci mu da ti je neugodbno nosit sexy ves dok npr usisavas ili radis po kuci i da to ne zelis al da ces rado na vecer u tome paradirat pred njim jer koliko god nama bilo nekad mrsko njih zavodit treba odrzavat strast u braku jer ce onda i svakodnevnica biti bolja, odma su oni raspolozeni i iskoristi ga za nesto sto tebi treba..

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 1375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *