|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece...
3.11.2010 15:55:49   
Lara83
Evo ja skoro zavrsila sav posao, pa cu malo uz rr odmarati do pola 5 user posted image
Mamin cvjetic bravo za tebe i optimizam!! user posted image user posted image
Gagach bas mi je drago da je sve ok i da je mala pisuljica user posted image  user posted image  user posted image  user posted image al ce moj deckic imati da bira hehehehe user posted image ....vidis kako mi nekada pretjerujemo u brizi i sve bude puno bolje nego sto mislimo. Sutra pravac vrazova i sretno! nalazi ce ti biti gotovi u toku dana sutra...
Stefania dobro dosla u nase ''veselo'' drustvo user posted image  razumijem tvoju paniku i strah i mislim da je vecina nas to prosla i jos uvijek prolazimo...sve je to normalno i mislim da ce taj strah biti prisutan, samo druge vrste, i nakon sto nase bebice donesemo na svijet aBd. Zato pokusaj se opustiti i uzivaj, a kad ti prigusti svrati na rr i oraspolozit cemo te. Sve su zenice divne i uvijek smo tu jedna za drugu. user posted image
Admiraaa ma nikad se ne zna, mozda nam sutra javis da je sve gotovo user posted image
Vilo sto se strija i nasljednosti tice, ja bas i ne vjerujem u to. Jer moja mama nema niti jedne, ali brat ima zbog naglog debljanja...tako da je to zabluda. Ja se trackam svaku noc pa cemo vidjeti kako cu proci user posted image
Ivana draga vjerujem da ti je tesko ali lezi i miruj sto vise mozes. Bit ce sve uredu!
I ovdje je pravo ugrijalo, proljece...a onda kao i obicno snijeg ce pasti preko noci.
Taurus ja sam se odusevila stvarcicama u lindexu, doslo mi je odmah da sve pokupujem...veci je izbor za princeze ali nasla sam ja svasta nesto i za svog deckica user posted image
Rimljanka bas mi je drago da je sve ok i da si uzivala u danasnjem danu user posted image . nema potrebe da se rhogan uzima ako ste oboje negativni, sto je i u mom slucaju.
Pipi uh mene nervoza uhvatila dok citam tvoj post user posted image sretno draga!
Rose mozda te i iznenadi user posted image u svakom slucaju ti si spremna!

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 1626
3.11.2010 16:16:17   
gagach
stefania eee moja ti kad bih ti pricala o panici i strahu ne bi vjerovala i skontala bi da si supezena naspram mene hehehehuser posted image  to ti mogu svi ovde potvrditi pogotovo lara nije ni njoj maneuser posted image  Razumjem i zasto imas te strahove imala sam isti slucaj kao ti...tako da znam sta ti se otprlike mota po glavi...al zato smo mi tu samo panici pa cemo valjda nekako prezivjeti tih 9 mjeseci heheheh
uglavnom drago mije da si nam se pridruzila i vidjet ces kako cemo se fino slagatiuser posted image
admiraaa nista draga nego tik tak tik tak
Laro taman sam ti htjedoh reci dobit ces snajku hahahahahah ma joj lakse se dise kad covjek ode na uz... davno sam rekla da cu sebi nabaviti jedan da se mogu connectuser posted image
odoh kod sveki na rucak....user posted image  javim se poslije cmooooooooook

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 1627
3.11.2010 16:17:20   
pipi_duga_capara
heheheh ja sam ti u sustini jedan placljivko, ali u kriticnim situacijama i sama sebe iznenadim koliko sam hrabra user posted image kaze moja mama, kad sam otisla da se porodim prvi put, ma niko gore na porodilistu nece ostati ziv user posted image  user posted image  user posted image a ja bila heroj ej da vidis ti to.. ja se smijala sa sestrama i babicama nesto smo se zezale na prijemu, smjestili me u sobu kad pocese dolaziti jedna po jedna babica i sve me pitaju kao " kako si sine, brzo ce to nebrini" vidim ja paze one mene nenormalno a nisam nikom nista cusnula sto bi rekao nas narod... pitam ja jednu od njih jeli sve ok, pocela me panika hvatati da reko  nije sta krenulo naopako? kaze ona meni bia je primo-predaja smjene i sestra sa prijemnog je dosla i rekla im da vidite zenu dosla 8 cm otvorena i crce od sege user posted image user posted image user posted image   eto ti draga moja, ovaj vragic u meni neda mira ni u takvim situacijama, uvijek sam bila opominjana,i u skoli i na poslu i svim mogucim situacijama vjecito se cerekam.. pa tako i sad, opusteno, jer ono drugo nije dobro svakako user posted image

Neposredna veza do poruke: 1628
3.11.2010 16:18:07   
naidica
evo drage da vam se i ja javim malo!!!! nisam ok,,,opet me uhvatilo,,sad kisem ko luda,,,i suze mi oci,,,nemam snage nikako,,,ne znam koliku imam temperaturu!!! ne mogu nigdje da nadjem toplomjer,,,al cim nadjem moram izmjeriti,,,vruca sam!!!!user posted image user posted image user posted image
popila sam jedan paracetamol,,pijem limun pa valjda bude bolje!!! drage moje cuvajte se sto vise mozete,,ljubim vas sve da vas ne nabrajam!!!user posted image user posted image user posted image
medi evo izbrisacu te pa mi posalji ponovo zahtjev!!!!

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1629
3.11.2010 17:02:06   
m.i.n.a.
Oli zene...
meni je dan bas fin bio,nek i noc ostane takva..
Stefania dobro nam dosla,vidjeces da ce ti se strahovi bar malo smanjiti ovdje i ako nista uvijek se imas kome izjadati ali i sa kim nasmijati jer sve imamo neke svoje momente..
Ivana.st.nisam ja na mirovanju,hvala Bogu od pocetka trudnoce nisam nista ni pila ni mirovala pa se nadam da ce tako i ostati..ali kad vidim Taurus,Laru,Gagacc..i sve ostale koje su nam dosle zadnjih sedmica a trebaju mirovat vjeruj da sama sebe opomenem i zahvalim Bogu sto sam aktivna..jer ja pomalo usporavam tempo,stvarno se nemoze ko na pocetku u trku sve obaviti ali sto kaze mm ko te tjera da zuris..uzivaj i polahko;..
Naidice..pa moze li tebe preskociti nekad...nadam se da ce skoro biti bolje a lijecenje vec znas...
Gagach..hajd kod mene na rucak,kakva sveki..evo tarhana,krompirusa a ima i poding cokolada...drago mi je da si smirenija...
Svasta ste napisale vala tesko pohvatati,Lara to nekako sve uspije..sad kad ovo potvrdim vidjecu da sam puuuno zaboravila...
Zato vas sve redom pozz,zelim jako lijepe trudnicke dane,pisite,jadajte se,veselite...sta da vam kazem...nesto sam bas raspolozena...
Ping pong...odbrojavamo sa tobom...user posted image

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 1630
3.11.2010 17:12:18   
ajnur
Hej bebele da vas virnem malo.Ja sam se 18 hvala Bogu porodila reko da javimuser posted image Imala tezak porod moj Harun haman 5 kg imao mashAllahuser posted image Al vjerujte sladjih bolova nama sigurnouser posted image cmoook

Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s

A 18.10.2010 mamin djecak
A10.08.2012 mamina cura

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 1631
3.11.2010 17:36:45   
esmina i bebina mam
ja evo dosla sa vikendice isla sa svojim malim pilkicem danas nije isla u vrtic i nece do srijede vodila sam je dr pa pije sirup jer jako puno kaslje.
Pa sam onda malo bila user posted image kako cu ja bez nje u bolnici(ne pitam se vise kako cu se poroditi)

Danas sam popakovala korpu za bebicu i stavila je u najlonsku veliku vrecu tako da MM samo treba ponijeti kada dode dan user posted image jesam i uranila

nesto sam postova iscitala ali koliko napisete nemam vremena treba mi doci drugarica sa svojom curicom da pecemo kesten mljaaaaaaaaac a ja odoh malo poplasiti po kuci dok mi mali mis spava user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu ajnur)
Neposredna veza do poruke: 1632
3.11.2010 18:36:10   
Almaa
IZVORNA PORUKA: ajnur

Hej bebele da vas virnem malo.Ja sam se 18 hvala Bogu porodila reko da javimuser posted image Imala tezak porod moj Harun haman 5 kg imao mashAllahuser posted image Al vjerujte sladjih bolova nama sigurnouser posted image cmoook

cestitam na momciniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu ajnur)
Neposredna veza do poruke: 1633
3.11.2010 21:30:56   
rose

ja sam se pravo zabrinula za tebe ...sve se jave a od tebe ni mukajet, ma niko ni da javi ista za tebe...da vam je ziv i zdrav tvoj "mrv" koji uopste nije mrv user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ajnur)
Neposredna veza do poruke: 1634
3.11.2010 21:33:03   
rose
IZVORNA PORUKA: Admiraaa

Evo drage moje i ja skoro od doktora. ja se prepala imam bolove po dnu stomaka, rekoh evo ga, kad kaze dr. ih neces ti jos user posted image user posted image . Tako da valja jos cekati...
Pipii sretno draga i javi nam se.. Blizu namje termin.Meni 14.11.
Gagach eto vidis da je UZ ok. super ce to biti samo se ne sikiraj....

Mamin cvjetic, ih ti ces nam treba pravo puno.. sad znam kome da se obratim u momentima panike.
Svim user posted image sretno i uzivajte u prelijepom danu.

samo da vam javim da smo vilica i ja identifikovale admiru na vecerasnjim vjezbama u skerlicevoj user posted image

(odgovor članu Admiraaa)
Neposredna veza do poruke: 1635
3.11.2010 22:13:45   
Admiraaa
Rose,imas oko sokolovo :) ko bi reko pa mi se vidjamo na pregledima i vjezbama kad ono Rose sa rr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super ste mi i ti i vilica.. samo vam brate ovi nikovi, nikad vas ne bih skontala, koje ste vi, cccuser posted image

< Poruku je uredio Admiraaa -- 3.11.2010 22:14:44 >

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1636
3.11.2010 22:16:26   
Admiraaa
Ajnur cestitke i od mene, sve najbolje za tebe i tvog bebaca user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Admiraaa)
Neposredna veza do poruke: 1637
3.11.2010 22:34:44   
rose
IZVORNA PORUKA: Admiraaa

Rose,imas oko sokolovo :) ko bi reko pa mi se vidjamo na pregledima i vjezbama kad ono Rose sa rr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super ste mi i ti i vilica.. samo vam brate ovi nikovi, nikad vas ne bih skontala, koje ste vi, cccuser posted image

mi zelimo da budemo amonimne user posted image ...njeno i ima veze s imenom...moje ama bas nikakve...sta da ti kazem...svi moji nickovi na svim forumuma na kojima sam ikada bila registrovana poticu iz moje uze okoline...bilo da nesto procitam ili ugledam user posted image

< Poruku je uredio rose -- 3.11.2010 22:35:30 >

(odgovor članu Admiraaa)
Neposredna veza do poruke: 1638
3.11.2010 23:13:02   
sunce27

Sve najljepse ajnur tebi i Harunu od user posted image

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu ajnur)
Neposredna veza do poruke: 1639
3.11.2010 23:36:05   
mila81
Idel ko kod Beciragica ovih dana, znate li kad je u smjeni, trebam tu uslugu, obecala prijateljici saznat kad je on u smjeni, ili dežurni????????????????? pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz

Muhamed 01.08.2008.
Ajša 04.11.2009.

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1640
3.11.2010 23:37:25   
esmina i bebina mam
Da se to ti za sebe ne raspitujes user posted image user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu mila81)
Neposredna veza do poruke: 1641
4.11.2010 1:30:02   
pipi_duga_capara
odoh ja lagano u bolnicu!!! trudovi na 5-6 min. i javio se prvi napon... pusa za sve i hvala na podrsci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 1642
4.11.2010 7:45:34   
sunce27
Jutro drage moje trudnice? Jeste li mi se naspavale? Kako se osjecate ovoga jutra? Ja sam jako dobro raspolozena! pipi, sretno i javi nam se sa lijepim vijestima user posted image

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu pipi_duga_capara)
Neposredna veza do poruke: 1643
4.11.2010 7:52:20   
taurus
dobro jutro

nisam prva danasuser posted image user posted image user posted image  sunce se probudila prije mene

pipi SRETNO user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1644
4.11.2010 8:04:34   
taurus
user posted image user posted image user posted image user posted image  sad vidjeh-danas sam ušla u 7. mjesec user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 1645
4.11.2010 8:49:21   
m.i.n.a.
Jutro...
Nisam mogla ne odoliti pa odmah prije dorucka cestitati nasoj Ajnur na prinovi,masalah vec momak i po...uzivajte...
Pipiiiiiii....sretno..mislimo0 na tebe i cekamo....
Taurus,eto ga 7...ne znam tebi ali meni sve ovo proleti ko...
Sunce,jesi se naspavala..kako vrijeme prolazi..uhh bas te nisam cula dugo....
Esmina ti spremna..tako i treba,ja poslije Mone nicem se ne cudim...ako Bog da sve ce to brzo proci pa ces ti za dan nazad svojoj Esmici sa bracom
Ostale ili jos spavaju ili rade uveliko...
Ko je izgladnio bujrum na ustipke sa sirom ili djemom od sipka ilijabukovog pekmeza...naravno solja brusnice..hihihihih...
Svima veliki pozz...

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 1646
4.11.2010 8:51:42   
Lara83
Dobro jutro drage moje :)
Samo na brzinu  da vam se javim i odoh raditi…Sve ok kod mene, dobro se osjecam a i lijep ce biti dan pa je odmah i raspolozenje na nivou.
Ajnur cestitam na sincicu! Neka vam je ziv i zdrav puuunoooo godina!
Pipi SRETNOOOO :) drzimo fige da bude kao i prosli put ;)
Javim se kasnije…
Ljubim vas sve ***

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 1647
4.11.2010 9:13:33   
Medi_87
Jutro drage moje, jeste li se naspavale, ja nisamuser posted image
Ajnur cestitke na malenom bebacuuser posted image
Pipi sretno drzimo fige da prodje lahkouser posted image
E usput ima li koja da ide na vjezbe na Otokuuser posted image

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1648
4.11.2010 9:31:58   
Rimljankaa
Jutro drage moje....   Mi naspavani,cili i veseli....  Pijemo brusnicu i piskimo... Bas nas briga... Danas necu nigdje,picu ovaj caj,pa ne mogu nigdje dalje od wc-a user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

A veceras mozda u setnju.... Nas dvoje,i tatica s nama....

Ajnurr cestitam!!!!  MasAllah zeno sincina prava! Neka je ziv i zdrav... Jesi li se ti oporavila?

Pipi sretno!!!!  Ili se vec zavrsilo sve?  Imam predosjecaj da si se vec sinoc porodila,pa samo da sacekamo lijepe vjesti..... :))))

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1649
4.11.2010 10:08:25   
ema_28
Medi_87 idem ja na Otoku na vjezbe srijedom od pola 5. Pitaj sta god te zanima.

Neposredna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *