|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece...
3.11.2010 11:30:20   
mamin cvjetić
Pozdravčić drage moje user posted image danas dan tako lijep a ja bezveza.Moraćiu malo u šetnjicu kasnije sa kćerkicom možda se oraspoložim.
Pipi draga samo polahko i smireno sretno ti bilo i da nam se što prije javiš sa lijepim vijestima sve ti čuvamo fige.
Gagach ništa ti ne sekiraj za nalaze sv ti je to normalno u našem stanju ja znam da čovjek ne može protiv sebe i da ga uvjk nešto uspije nasekirati ali ne daj se sve će to biti ok user posted image . Evo i mene u zadnje vrijeme stalno nešto peglaju te beba ti sitna a ja na to kažem kad se rodi aBd eto joj širina pa neka se širi koliko hoće te nemaš dovoljno vode a ja nadoknadit ću ja to ko kamila ionako se satra pjuću je te ide ti zatkom čisto sumnjamo da će se okrenuti jer čitavo vrijeme trudnoće stoji tako a ja ću ti na to ma hajde bogati ni u komee nije ostalo pa neće ni u meni ima carski rez.Eto draga moja sve ti se ja tako tješim i vjeruj mi da sam opuštena i smirena.Vjeruj mi ako same sebi ne pomognemo neće niko drugizato gaga moja no sikiriki samo se opusti.
Laro esmina sunce ivana balasigirl medi mino rimljanka rose i sve ostale puno poz dravčića i user posted image user posted image user posted image od mene za vas i vaše stomačiće ljubim vas.

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1601
3.11.2010 12:01:16   
Almaa
mamin cvjetic, ti si divnauser posted image user posted image user posted image user posted image , daj malo tog optimizma, tako kad cujem nekog tako optimisticnog, Boga mi i meni nekako lakše

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 1602
3.11.2010 12:19:42   
marci
pa to sam i ja mislila da je tak al nisam bila sigurna hvala samedi na odgovoru

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 1603
3.11.2010 12:31:47   
marci
I tebi draga minći velik pozdrav i tvojoj bebuški,a vala i moja curićka svaku noć u isto vrijeme radi vježbe trćanja, okretanja,itd.ja joj se samo smijem a i suprug ma jedva ćekam da je rodim pusica.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 1604
3.11.2010 13:08:06   
Lara83
IZVORNA PORUKA: Almaa
mamin cvjetic, ti si divnauser posted image user posted image user posted image user posted image , daj malo tog optimizma, tako kad cujem nekog tako optimisticnog, Boga mi i meni nekako lakše

slazem se user posted image  user posted image

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 1605
3.11.2010 13:18:43   
mamin cvjetić
Hvala vam cure odsad ću samo da pucam pooptimizmu na ovoj temi user posted image user posted image user posted image .Samo vi pišite šta vas muči a ja ću već neko optimistično riješenje da nađem.
Ljubim vas sve samo mi budite lijepe vedre čile i nasmijane baš kao ja to nam je naj lijek vjerujte mi samo opušteno i nasmijano.
pusica za user posted image .

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1606
3.11.2010 13:54:03   
gagach
evo crazy gagach je stigla napokon do rr-auser posted image  

eh ovako...bila sam na uz...sve je hB uredu...beba je dosta nisko pa i dalje moram paziti....

sto se nalaza tice dr mi je dala uputnicu da odem sutra u vrazovu da izvadim nalaze ponovo...a kad budu gotovi onda cemo vidjeti da li ima potrebe za terapijom.
Sad cu malo da surfam da vidim sta je dobro za anemiju pa da se pocnem prejedati user posted image
hvala vam na podrsci...ljuuubim ja vaaaasuser posted image

ah da... izgleda da je pisuljauser posted image  al jos nismo 100% sigurni....user posted image user posted image user posted image  ja cvjetamuser posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1607
3.11.2010 14:32:47   
stefania
joj, ja ne znam nista o svemu ovome, nekako mi se sve cinite ludo sposobne i spremne za sve...ja sam tu skroz nova, tek 9sedmica i panicim od dana kad sam uradila test, razmisljajuci sta nece sve biti u redu user posted image . ne znam da li je to normalno. uzasno se bojim spontanog pobacaja (jedan sam vec imala prije dvije godine i nije nimalo simpaticno) a da o ostalim strahovima ne govorim, jos je rano. kako vi deverate, ako ima jos koja da je u slicnoj situaciji ili panici? cestitam svima vama koje ste presle veliki komad puta, a vi koje ste rodile klince za mene ste naredni heroji, sve do jedne...ajde cure i buduce mame javite kako rjesavate probleme akutne panike (valjda ja nisam jedina) i nadam se da ovu lujku primate u grupu za mame u 2011user posted image . ma samo da sve bude u redu....

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 1608
3.11.2010 14:49:17   
Admiraaa
Evo drage moje i ja skoro od doktora. ja se prepala imam bolove po dnu stomaka, rekoh evo ga, kad kaze dr. ih neces ti jos user posted image user posted image . Tako da valja jos cekati...
Pipii sretno draga i javi nam se.. Blizu namje termin.Meni 14.11.
Gagach eto vidis da je UZ ok. super ce to biti samo se ne sikiraj....

Mamin cvjetic, ih ti ces nam treba pravo puno.. sad znam kome da se obratim u momentima panike.
Svim user posted image sretno i uzivajte u prelijepom danu.

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 1609
3.11.2010 14:51:54   
Admiraaa
Stefania user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobro dosla... uzivaj u najljepsem periodu u zivotu i ne daj panici da ti kvari ove dane....

(odgovor članu Admiraaa)
Neposredna veza do poruke: 1610
3.11.2010 14:55:10   
Admiraaa
IZVORNA PORUKA: Lara83

bila sam prije par dana u lindexu (importanne) i odusevila se krpicama za bebe, i cijenu su skroz ok...
evo link  http://blog.lindex.com/en/cat/baby-en/, uglavnom imaju sve sto vidite tu...
preporucujem u svakom slucaju user posted image

uh ovdje ima pravo slatkih stvarcica... Hvala Lara 83, uskoro cemo u jednu kupovinu pa taman da i ovdje svratimo ...

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1611
3.11.2010 15:02:05   
vila.vilica
pipi jesi l' još u jednom komadu?user posted image Nadam se da ćeš hairli pregurat ispadanje slavnog čepa i onog što slijedi poslije user posted image
laro za strije kazu da ti je to nasljedno..tip kože šta li...odmah sam mamu zvala da je pitam jel ih od mene zaradila..kaze 2-3 u dnu stomaka...pa eto vidjecemo user posted image
rose nema te...!!! da nisi i ti poranila sa bebom? user posted image ja ću ti na vježbe večeras..pa javi mi se ako hoćeš user posted image
stefania dobro došla i probaj ne paničiti..ja sam od pete sedmice da izvineš virila u gaće zbog silnih spontanih oko mene...hvala Bogu, od posljednje mece nisam vidjela kako izgleda krv (osim za nalaze) user posted image

ostale ženice pusauser posted image

(odgovor članu Admiraaa)
Neposredna veza do poruke: 1612
3.11.2010 15:08:18   
ivana st
Hej bebele moje!
Ne znam kako je kod vas ali ovdje je zatoplilo kao da je početak ljeta. Danas sam bila odnit u firmu doznake za bolovanje i za danas je to to.Nema više izlaženja iz kuće ni šetnje, a a ovo sunce tako mami vanuser posted image . Čitam danas što mi je dr. pisao u trudničkoj knj. i vidim piše da je cerviks uloživ za vrh prsta, mislim da je i marci jučer pitala isto. Što to uopće znači user posted image
Mina je si li i ti na mirovanju?
Mamin cvjetić svaka ti je na mjestu, zaista najviše možemo pomoć same sebi.Volim kad su trudnice ovako pune optimizma, odmah sam i sama bolje!
Gagach tako mi je drago da je bebica dobro! Obzirom da je nisko nemoj se puno kretati ni dizati ništa teško, čuvaj se i bit će sve 5 user posted image . Pusa majoj cujici user posted image !
Kod mene je još rano naravno da bi se znalo kojeg je spola beba ali mm je uvjeren da je user posted image i smatra da je nemam što pitat jer da valjda on najbolje zna što je napravio user posted image user posted image user posted image . Dakle do daljnjeg i mi imamo curu user posted image .
Stefania dobro nam došla user posted image user posted image user posted image ! Sve je to kako se osjećaš normalno, nemoj samo da te strahovi previše zaokupe.Kad te bilo što zanima samo pitaj. želim ti od srca da ti ova trudnoća prođe mirno i uredno!

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1613
3.11.2010 15:18:48   
taurus
pipi duga čarapa nam se ne javljauser posted image user posted image user posted image
nadam se da je ok

stefania dobro došla u naše redoveuser posted image user posted image user posted image
panika je skroz normalna, ali pokušaj raditi nešto što će ti odvući misli u drugom pravcu i da ti vrijeme brže prođe (knjige, časopisi i sl)

admiraa i tebi se primaklouser posted image user posted image user posted image
ako Bog da da sve bude ok

gagch user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image
a smanji malo brigu i stres, vidiš da je sve hvala Bogu dobro, samo se pazi i miruj

ivana i ti si na mirovanju, pa bolje i to nego da se nešto zakomplicira

laro ove stvarčice iz Lindexa su super, juče sam ih gledala uživouser posted image user posted image user posted image

rimljanka kako bubrezi danas

rose kako je bilo na pregledu, kakav je pritisak

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 1614
3.11.2010 15:21:02   
Anoniman
cerviks uloživ za vrh prsta,

Uloživost je situacija kada prst bez većeg napora ulazi u cervix do neke dubine. Opisuje se na način dokle je prst stigao, tipično 1 članak. Dakle, nisi otvorena.

To ti samo znači da trebaš smanjiti naprezanje kako se situacija ne bi pogoršala.

(odgovor članu ivana st)
  Neposredna veza do poruke: 1615
3.11.2010 15:21:28   
vila.vilica
IZVORNA PORUKA: gagach

evo crazy gagach je stigla napokon do rr-auser posted image  

eh ovako...bila sam na uz...sve je hB uredu...beba je dosta nisko pa i dalje moram paziti....

sto se nalaza tice dr mi je dala uputnicu da odem sutra u vrazovu da izvadim nalaze ponovo...a kad budu gotovi onda cemo vidjeti da li ima potrebe za terapijom.
Sad cu malo da surfam da vidim sta je dobro za anemiju pa da se pocnem prejedati user posted image
hvala vam na podrsci...ljuuubim ja vaaaasuser posted image

ah da... izgleda da je pisuljauser posted image  al jos nismo 100% sigurni....user posted image user posted image user posted image  ja cvjetamuser posted image

cuvaj se, ne skaci po toboganima user posted image
a ovo za pišulju reagujem ovako user posted image ali samo nek je zivo i zdravo!! i meni su sva tri doktora rekli da nisu sigurni, ..ocito su sigurni samo kad vide visuljak user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1616
3.11.2010 15:22:47   
Almaa
IZVORNA PORUKA: stefania

joj, ja ne znam nista o svemu ovome, nekako mi se sve cinite ludo sposobne i spremne za sve...ja sam tu skroz nova, tek 9sedmica i panicim od dana kad sam uradila test, razmisljajuci sta nece sve biti u redu user posted image . ne znam da li je to normalno. uzasno se bojim spontanog pobacaja (jedan sam vec imala prije dvije godine i nije nimalo simpaticno) a da o ostalim strahovima ne govorim, jos je rano. kako vi deverate, ako ima jos koja da je u slicnoj situaciji ili panici? cestitam svima vama koje ste presle veliki komad puta, a vi koje ste rodile klince za mene ste naredni heroji, sve do jedne...ajde cure i buduce mame javite kako rjesavate probleme akutne panike (valjda ja nisam jedina) i nadam se da ovu lujku primate u grupu za mame u 2011user posted image . ma samo da sve bude u redu....

i ja sam ti lujka toliko imam strahova od pocetka trudnoce da ne pricam pola od toga, nego sama sa sobom to rješavam, ali valjda je i to dio našeg stanja, velika briga da sve bude ok, pogotovo ako je trudnoca do koje se nije baš lako došlo, onda je taj strah još izraženiji, ali bice, ako Bog da, sve okuser posted image

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 1617
3.11.2010 15:25:43   
Rimljankaa
Evo da vam se i ja javim drage moje...  Cjeli dans am u setnji... Uh,kako je lijepo... Jos nista ne boli,hvala dragom Bogu.. Sve mu se zahvaljujem,a sve s bojazni da opet nepocne...

Kupovala kozmetike sebi,nekakve kremice,puder,sjene,lak za nokte..ma bas uzivala.. Danas nista nije bebica dobila,ali zato je prekljucer dobila dvije pidzamice... I to roze! Poceli smo konkretnu boju kupovati,hahaha...

Laro,i moj muz je Ab-,a ja sma A-. Isto je jucer otisao uzeti rezultate nalaza,tako da mi je sa dlakse.. A ja jos kao tuka radila titar antitjela,a eto hvala Bogu nalaz je negativan,sto je i za ocekivati.

Sad ne znam sigurno,ne znam da li cemo morati primati Rhrogan?

Gagach drago mi je da si bolje. Hvala Bogu... predeveracemo nekako...

M.i.n.a. ja kad sam bila u toj radnji nisu imali bas puno ogradica,meni se nije ni jedna svidjela... Mozda sma ja malo vise izbirljiva,otici cu ponovoi,vjerovatno su robu dobili...

U lindexu sam vec bila dva puta.. Imaju super,super stvarcice. Cijene su malo vece nego u ovim ostalim radnjama,ali ipak nije toliko preskupo. Ja sma kupila vec dva bodija tamo.
Od mog muza sestra zivi u Swe i ona kupuje u Lindexu tamo. Tamo kad su snizenja moze kupiti bodice i po 3 eura. Kod nas,nazalost,to tako nikad nije...

Stefania dobro nam dosla!!!!  Ti strahovi su normalni. Kakva sma ja smao bila? Placa prava,samo plakala i govrila sta cu sad,kad sma glupava i nista ne znam. Hormoni ti rade,drugo je stanje,ali polako sve ce se sloziti na svoje...
Sad kukam kako cu se poroditi,pa kako cu oko bebe-kad nista ne znam.. A instikt je cudo,tako da ako Bog da sve ce to doci na svoje.

Pipiiiii sretnoooooooooooooooo!!!!  da rodis zdravu bebicu i da se puno ne namucis....

Admira,Rose sretno i vama!!!! Svaki momenat vas ocekujemo s najfiskijim vjestima,hehehe...

Ivana draga,i ja se nadam da se nece vracati. Vjeruj mi da svaki momenat osluskujem... Kako si ti?

Medi,ja sma te pobrisala... pa se javni opet! :)

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 1618
3.11.2010 15:26:36   
ivana st
felix hvala odgovoru user posted image , ja sam se već prepala da se  radi o otvaranju.
Cure moje tipkamo se kasnije, ja idem malo prileć, maloprije ručala i tako se prejela da mi je život pao.

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 1619
3.11.2010 15:28:10   
Almaa
IZVORNA PORUKA: ivana st

Hej bebele moje!
Ne znam kako je kod vas ali ovdje je zatoplilo kao da je početak ljeta. Danas sam bila odnit u firmu doznake za bolovanje i za danas je to to.Nema više izlaženja iz kuće ni šetnje, a a ovo sunce tako mami vanuser posted image . Čitam danas što mi je dr. pisao u trudničkoj knj. i vidim piše da je cerviks uloživ za vrh prsta, mislim da je i marci jučer pitala isto. Što to uopće znači user posted image

ivana, sto više u odmaraj, kucanske poslove i bilo kakve poslove odbaci, jer cerviksu pomažeš mirovanjem i samo mirovanjem, želim ti puno sreceuser posted image

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 1620
3.11.2010 15:37:49   
Rimljankaa
Taurus,hvala sto pitas draga! Bolje je... Ne boli,to je najvaznije... Ali svakako cu otici urologu da on to pogleda na UZ.

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 1621
3.11.2010 15:41:27   
pipi_duga_capara
hey moji teletabisi ja jos u jednom komadu user posted image imala kontrakcje svako 30 pa 20 min. i onda kao da nestanu pa sve ponovo...  kaze MM da su lazne user posted image   e reko ako ti tako kazes idem da odspavam sa svojom bebarom malo.. i... samo pola sata.. opet kontrakcije user posted image idem da ih upratim pa vam se javim user posted image  
PS u bolnicu nisam isla na onaj zakazani CTG, kontam svakako cu uskoro gore, da me nebi ostavili kojim slucajem odmah, bolje neka me kuci....

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 1622
3.11.2010 15:48:24   
rose
IZVORNA PORUKA: vila.vilica

pipi jesi l'' još u jednom komadu?user posted image Nadam se da ćeš hairli pregurat ispadanje slavnog čepa i onog što slijedi poslije user posted image
laro za strije kazu da ti je to nasljedno..tip kože šta li...odmah sam mamu zvala da je pitam jel ih od mene zaradila..kaze 2-3 u dnu stomaka...pa eto vidjecemo user posted image
rose nema te...!!! da nisi i ti poranila sa bebom? user posted image ja ću ti na vježbe večeras..pa javi mi se ako hoćeš user posted image
stefania dobro došla i probaj ne paničiti..ja sam od pete sedmice da izvineš virila u gaće zbog silnih spontanih oko mene...hvala Bogu, od posljednje mece nisam vidjela kako izgleda krv (osim za nalaze) user posted image

ostale ženice pusauser posted image

nisam...masic me pregladao...pita ima li bolove...reko sem ovog trenutno ne user posted image kaze ako bude sukurvice ja sam kriv...gledam, nema nista...mala nepoderiva user posted image slijedeca kontrola 7. na termin...ko zna ko ce me zakaciti tada...meni taj sluzni jos nije ispao...a po njima mi je 7. termin ...ma ona ce na moj rodjendan...oko 15-og i vidimo se na vjezbama user posted image

pritisak malo povisen u odnsu na juce...mjeren je nakon pregleda...pa mozda zbog toga...elem nastavljam s terapijom

< Poruku je uredio rose -- 3.11.2010 15:51:19 >

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 1623
3.11.2010 15:52:14   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: pipi_duga_capara

hey moji teletabisi ja jos u jednom komadu user posted image imala kontrakcje svako 30 pa 20 min. i onda kao da nestanu pa sve ponovo...  kaze MM da su lazne user posted image   e reko ako ti tako kazes idem da odspavam sa svojom bebarom malo.. i... samo pola sata.. opet kontrakcije user posted image idem da ih upratim pa vam se javim user posted image  
PS u bolnicu nisam isla na onaj zakazani CTG, kontam svakako cu uskoro gore, da me nebi ostavili kojim slucajem odmah, bolje neka me kuci....

pipiiii kako si smirena tako????  Svaka cast zeno!!!!  Ja sam se evo sva uzbudila citajuci tvoj post... Dobro mozes izdrzati,ja bi vec odavno bila u bolnici...
Stvarno ti se divim...

Hajde da sve bude kako treba.. I da se bebica lijepo rodi... :))))  Sretno,sretno,sretno!!!!!!

(odgovor članu pipi_duga_capara)
Neposredna veza do poruke: 1624
3.11.2010 15:55:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ivana st

felix hvala odgovoru user posted image , ja sam se već prepala da se  radi o otvaranju.
Cure moje tipkamo se kasnije, ja idem malo prileć, maloprije ručala i tako se prejela da mi je život pao.

nema na cemu mila,samo se cuvaj

(odgovor članu ivana st)
  Neposredna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *