Rimljankaa
|
Evo da vam se i ja javim drage moje... Cjeli dans am u setnji... Uh,kako je lijepo... Jos nista ne boli,hvala dragom Bogu.. Sve mu se zahvaljujem,a sve s bojazni da opet nepocne... Kupovala kozmetike sebi,nekakve kremice,puder,sjene,lak za nokte..ma bas uzivala.. Danas nista nije bebica dobila,ali zato je prekljucer dobila dvije pidzamice... I to roze! Poceli smo konkretnu boju kupovati,hahaha... Laro,i moj muz je Ab-,a ja sma A-. Isto je jucer otisao uzeti rezultate nalaza,tako da mi je sa dlakse.. A ja jos kao tuka radila titar antitjela,a eto hvala Bogu nalaz je negativan,sto je i za ocekivati. Sad ne znam sigurno,ne znam da li cemo morati primati Rhrogan? Gagach drago mi je da si bolje. Hvala Bogu... predeveracemo nekako... M.i.n.a. ja kad sam bila u toj radnji nisu imali bas puno ogradica,meni se nije ni jedna svidjela... Mozda sma ja malo vise izbirljiva,otici cu ponovoi,vjerovatno su robu dobili... U lindexu sam vec bila dva puta.. Imaju super,super stvarcice. Cijene su malo vece nego u ovim ostalim radnjama,ali ipak nije toliko preskupo. Ja sma kupila vec dva bodija tamo. Od mog muza sestra zivi u Swe i ona kupuje u Lindexu tamo. Tamo kad su snizenja moze kupiti bodice i po 3 eura. Kod nas,nazalost,to tako nikad nije... Stefania dobro nam dosla!!!! Ti strahovi su normalni. Kakva sma ja smao bila? Placa prava,samo plakala i govrila sta cu sad,kad sma glupava i nista ne znam. Hormoni ti rade,drugo je stanje,ali polako sve ce se sloziti na svoje... Sad kukam kako cu se poroditi,pa kako cu oko bebe-kad nista ne znam.. A instikt je cudo,tako da ako Bog da sve ce to doci na svoje. Pipiiiii sretnoooooooooooooooo!!!! da rodis zdravu bebicu i da se puno ne namucis.... Admira,Rose sretno i vama!!!! Svaki momenat vas ocekujemo s najfiskijim vjestima,hehehe... Ivana draga,i ja se nadam da se nece vracati. Vjeruj mi da svaki momenat osluskujem... Kako si ti? Medi,ja sma te pobrisala... pa se javni opet! :)
|