Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Danas sam sretna jer... :) 26.10.2010 13:11:53
Anoniman
jer.....sam se najela ko buba svaba mm.donio mi rucak s posla bas sam puna dragi,moj muzicu hvala na rucku i da mi tako donosis svaki dan (malo morgen) ..
RE: Danas sam sretna jer... :) 28.10.2010 12:07:27
Anoniman
Jer smo konacno u svojoj kucici, kakva god bila nasa je.. Moja djeca imaju rahatluk a i mi snjima. jer smo hvala Bogu svi zivi i zdravi,ama bas sam sretna pjevam od srece ;))))))))))))))
RE: Danas sam sretna jer... :) 28.10.2010 13:02:08
henna ze
IZVORNA PORUKA: Malena_A
Jer smo konacno u svojoj kucici, kakva god bila nasa je.. Moja djeca imaju rahatluk a i mi snjima. jer smo hvala Bogu svi zivi i zdravi,ama bas sam sretna pjevam od srece ;))))))))))))))
ja te razumijem..i ja sam nedavno dobila naš stančić..35m2..velikih kao bilino polje.. čestitam i nek je sa srećom
RE: Danas sam sretna jer... :) 28.10.2010 17:16:08
Anoniman
IZVORNA PORUKA: henna ze
IZVORNA PORUKA: Malena_A
ja te razumijem..i ja sam nedavno dobila naš stančić..35m2..velikih kao bilino polje.. čestitam i nek je sa srećom
RE: Danas sam sretna jer... :) 28.10.2010 17:18:20
klemzi
Malena_A, hena ze nek vam bude hajirli i sa srećom
RE: Danas sam sretna jer... :) 28.10.2010 17:19:04
Mirkica
IZVORNA PORUKA: klemzi
Malena_A, hena ze nek vam bude hajirli i sa srećom
i ja se pridruzujem cestitkama :)))
RE: Danas sam sretna jer... :) 28.10.2010 21:50:39
klemzi
IZVORNA PORUKA: dinaa
Sretna sam jer sam smogla hrabrosti i otisla na UZ dojki i nalaz je hB uredan,a bas sam se bila zabrinula.Bravo ja
Superiška!!!!!
jer smo svi hB dobro i zdravo jer ide vikend jer je sinoć bilo dobro jer smo i ja i mm jutros ustali pravo raspoloženi i nasmijani, pa se nadam da će i ostatak vikenda tako proteći aBd jer sam sebi nešto pravo lijepa i sexy danas
jer smo svi hB dobro i zdravo jer ide vikend jer je sinoć bilo dobro jer smo i ja i mm jutros ustali pravo raspoloženi i nasmijani, pa se nadam da će i ostatak vikenda tako proteći aBd jer sam sebi nešto pravo lijepa i sexy danas