|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Danas sam sretna jer... :)
5.11.2010 8:45:52   
Lalana
Danas sam jako sretna zbog nase jasmin koja konacno uziva u zagrljaju svoje mamice i babe user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga, svako dobro, uzivajte, savrseno znam taj osjecas, nikad ga necu zaboravitiuser posted image , volim vas puno i selamim, vidimo se uskorouser posted image

Moje tri srece...

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 751
5.11.2010 9:10:15   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Lalana

Danas sam jako sretna zbog nase jasmin koja konacno uziva u zagrljaju svoje mamice i babe user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga, svako dobro, uzivajte, savrseno znam taj osjecas, nikad ga necu zaboravitiuser posted image , volim vas puno i selamim, vidimo se uskorouser posted image

i meni je zaista drago, jasmin mila uživaj

Baš sam hepi jer je i naša forumašica enisa_sara ponovo s nama user posted image user posted image  

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 752
5.11.2010 9:33:14   
Niobe
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: Lalana

i meni je zaista drago, jasmin mila uživaj

Baš sam hepi jer je i naša forumašica enisa_sara ponovo s nama user posted image user posted image  

i jaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image
sta kako? gdje je? user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 753
5.11.2010 10:17:15   
dzeni_nl
danas sam sretna, jer je moja bebica hvala Bogu dobro podnjela vakcinu/e i sto je vesela bebica kao da nista nije ni bilo. a jos sam vise sretna sto dobro i zdravo napreduje masallah. ljubi je mama, lavica moja jaka.

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 754
5.11.2010 11:03:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dzeni_nl

danas sam sretna, jer je moja bebica hvala Bogu dobro podnjela vakcinu/e i sto je vesela bebica kao da nista nije ni bilo. a jos sam vise sretna sto dobro i zdravo napreduje masallah. ljubi je mama, lavica moja jaka.

Upravo sam pregledala slicice na FB. MashAllah, pa ona ti je ko lutkica. Oa mala garava slatka glavica. 
A i vi joj ne kvarite prosjekuser posted image  Happy familyuser posted image  

(odgovor članu dzeni_nl)
  Neposredna veza do poruke: 755
5.11.2010 11:26:18   
samedi

IZVORNA PORUKA: dzeni_nl

user posted image user posted image user posted image za malenu hrabricu!!!

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 756
6.11.2010 1:38:42   
Niobe
jer se nesto desiloooo o o ooo user posted image user posted image user posted image
(i bilo je superuser posted image user posted image )

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 757
6.11.2010 1:43:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Niobe

jer se nesto desiloooo o o ooo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Niobe)
  Neposredna veza do poruke: 758
6.11.2010 7:31:50   
w.pooh

opaaa mala user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 759
6.11.2010 8:23:35   
Niobe
IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image

e jest to user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 760
6.11.2010 8:29:47   
mala86

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 761
6.11.2010 9:15:22   
Anoniman
Jer je moja F. otisla u Mekteb...Ovo je prvi put. Sva sam ubudjena...Dusa moja, krenula mi za svojim obavezama...narasla svojoj mami.

< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 6.11.2010 9:16:11 >

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 762
6.11.2010 10:06:42   
ziki
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Jer je moja F. otisla u Mekteb...Ovo je prvi put. Sva sam ubudjena...Dusa moja, krenula mi za svojim obavezama...narasla svojoj mami.

Pa neka je hairli, vjerujem da ti je srce ko planina od ponosa na malu-vliku curuuser posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 763
6.11.2010 17:02:57   
Crvena
Jer smo proveli dan sa dragim prijateljima na izletu u Umoljanimauser posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 764
6.11.2010 17:19:37   
N_N
....sam čitav dan prespavala user posted image
Djeca za vikend kod svekrve user posted image , baš odmaram user posted image

(odgovor članu Crvena)
Neposredna veza do poruke: 765
6.11.2010 19:58:50   
w.pooh

IZVORNA PORUKA: N_N

....sam čitav dan prespavala user posted image

aaaa blago tebi user posted image
ja danas i nisam baš sretna, nešto sam ni tam ni vam user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 766
6.11.2010 20:00:23   
nikita

zelim ti sto vise takvih emisija user posted image

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 767
7.11.2010 18:20:58   
Niobe
Hvala!

danas sam sretna jer je zivot lijep user posted image i jer sam imala predivan dan, s mamom i Adrianom setala cijeli dan! predivno vrijeme, valjanje po travi s bebom, smijanje dok me stomak nije zabolio, neprocjenjivo!
user posted image user posted image

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 768
10.11.2010 14:48:19   
reallove
danas sam sretna jer smo napokon dobili sluzavkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 769
10.11.2010 15:56:04   
Hanady RR
.

< Poruku je uredio Hanady RR -- 10.11.2010 16:02:07 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 770
10.11.2010 16:00:47   
Hanady RR
Sretna, presretnauser posted image
jer sam kući sa svojim pilićima, sa mamaom i mužem, jer će doći tetkin dječak tetki svojoj, jer sam zdrava i jer je sve dobro prošlo.user posted image user posted image user posted image

Sretna jer imam i vasuser posted image

ne smijem plakati ni puno se smijati....ali smijem vas grliti kao i svoje piliće kući user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 10.11.2010 16:01:41 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 771
10.11.2010 16:08:52   
selina

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

jer sam kući sa svojim pilićima, sa mamaom i mužem, jer će doći tetkin dječak tetki svojoj, jer sam zdrava i jer je sve dobro prošlo.user posted image user posted image user posted image

ne smijem plakati ni puno se smijati....ali smijem vas grliti kao i svoje piliće kući user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo hanadyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dobro nam dosla kuci

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 772
10.11.2010 16:10:00   
salmy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala Bogu da je sve super proslo!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 773
10.11.2010 17:10:04   
reallove

mila,drago mi je da je sve dobro proslo i da si sada sa svojim najdrazim..cuvaj seuser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 774
11.11.2010 16:12:55   
mala86
jer smo sinoc pozvani na zlatni pir ,od moje bake sestra slavi 50 godina braka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *