Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Danas sam sretna jer... :) 24.11.2010 22:24:19
emma.L
sam napokon obukla moju curicu za snijeg- sad samo držimo fige da što prije padne (ne mogu vjerovati da ja ovo napisah... zaista djeca od nas nešto čudno naprave ).
RE: Danas sam sretna jer... :) 30.11.2010 19:23:45
koka i po
Ja sam od juce sretna sretna sam sto su mojoj drugarici nestale metastaze na jetri...komentar doktora"Ovo je cudo..." sretna sam jer je jos uvijek imam jer mi svojim rijecima daje nadu u bolje sutra umjesto da ja njoj dajem.... sretna sam sto imam zdravu i normalnu djecu.. sretna sam sto u ovo ludo vrijeme mogu normalno zivjeti i podizati svoju djecu... sretna sam jer sam jedna od rijetkih sretnih ljudi koji su zaista sretni i usrecuju ih sitnice... sretna sam ....i gotovo..
Vildana mila moja za tebe sam uvijek tu......
RE: Danas sam sretna jer... :) 18.12.2010 13:57:50
koka i po
ja sam vec dugo sretna.. sretna sam sto je moja Vildana dobro ,sto joj nestaju metastaze,sto je imam i sto je gledam svaki dan. jeste da se svaki put rasplacemo kad pricamo o buducnosti ..tj ja...a ona me tjesi . sretna sam sto imam takvog druga,sto me razumije i uvjek je uz mene. sretna sam sto ona nema vremena za tugu nego ga cuva za borbu.. sretna sam ......sto je jos uvjek ziva ... sretna sam jer i kada ode zauvjek ce biti u mom srcu... sretna sam i gotovo.. Vildana ...voli te tvoja Z.
RE: Danas sam sretna jer... :) 19.12.2010 11:03:13
Anoniman
iako sam tuzna jer mi nema mm danas, sretna sam jer:
- imam citav dan samo za sebe, gledam sladunjavi film, imam ogromnu parcelu saher torte pored sebe, kupila dvije knjige na sajmu, popodne cu da citam i uvecer da se "sredjujem" (kupanje,maske,raspetljavanje ovog mog zbuna na glavi )
RE: Danas sam sretna jer... :) 21.12.2010 21:41:35
klemzi
Jer sam po milioniti put shvatila koliko me moj muž voli I ja tebe ljubavi, isto toliko