|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece...
27.10.2010 19:03:00   
gagach
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

i P.S. ja sam na pocetku nekad znala sletit sa kreveta tako da nekad ni spavanje nije bezbrizno...hihihihih...

gdje ces mi to reci haahhaha da si ogradicu nabavim?user posted image  hahhahaa

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 1301
27.10.2010 19:21:17   
rose
IZVORNA PORUKA: vila.vilica

IZVORNA PORUKA: gagach

samo sam htjela podjeliti sa vama da sam upravo prosula vrelo ulje po nozi i udarila glavom od napu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   uskoro ce mi morati mm nabaviti dadilju jer cu se jedan dan ubiti ... hahahhaha imam divnu cvorugu na celuuser posted image
jel moguce postati ovako smotan preko noci????
odoh spavat...tad sam najsigurnijauser posted image

ja cekam cvorugu da se ukaze..upravo sam u mercatoru pukla glavom od onaj viseci stalak za cigare user posted image

cmotoooo user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 1302
27.10.2010 19:26:30   
mynxlee
Tu sam. Kod kuce jos uvijek.

Ujutro su se razrijedili bolovi, pa sam u toku dana imala svakih sat-sat i po bolove. Isla sam kod svoje doktorice redovno na CTG. Srcani tonovi bebe super. Kaze da cekam da se bolovi izjednace na 10 minuta, pa da idem u bolnicu. Po zadnjoj evidenciji bol je bio na 20 minuta. Nije cest, ali je jak i dugotrajan. Istrga, a sta da se radi. Sto se mora, mora se. Vjerujem da ce biti mozda u toku noci ili eventualno sutra. Svekar je kod nas, spavace, u slucaju da budemo u noci morali u bolnoci, pa da ostane sa Ivanom.

Hvala vam jos jednom na podrsci.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1303
27.10.2010 19:46:06   
gagach
gdje nam je ivana st?user posted image  nadam se da je sve ok...nesto nam se dugo nije javila...

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1304
27.10.2010 19:58:24   
sarah
Hello trudnjace, kako ste mi?
Evo ja malo odmaram.
Vidim da su neke od vas imale burne noci, nadam se da je sad bolje.
Gagach, jesi li dobro, kako stomak? Bas ste me nasmijale ti i Vila.vilica sa vasim dogodovstinama, mada kod tebe je moglo biti opasno ne daj Boze. Kako ti je noga sad?
I ja sam se pitala sta je sa ivanom st? Nadam se da je dobro i da je sve ok.
Laro, drago mi je da ti je bolje, samo ti odmaraj. A sto se tice vjezbi za trudnice moze se ici kad god hoces, samo sto je rano da se bas odmah ide od samog pocetka. Meni je eto rekla med. sestra da krenem kad budem u 5. mjesecu pa sam mislila uskoro. Mozemo se dogovoriti pa da zajedno odemo ti, gagach i ja. Bas bi bilo super. Ako jos neka zeli neka nam se pridruzi.
Sto se tice kafice u ponedjeljak za sada su prijavljene Lara, gagach i ja, a termin neka bude u 17 sati ispred BBI, tj. ispred kafica Cordoba. Da li jos neko zeli da nam se pridruzi?
Puno pozdrava za sve user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1305
28.10.2010 9:27:50   
Mama2b
Jutro drage trudnjaceeeee,

bas se ismija oko ovih cvoruga:)))

mynxlee - sretnooooo:)))

Ja bih se pridruzila na kafi, al ponedjeljkom poslije posla letim na vjezbe, jer mi jedino tad odgovara termin, ali eto mozda neki drugi put...

27.12.2010. se rodio nas prelijepi bebac:)))

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 1306
28.10.2010 9:53:15   
sunce27
Jutro drage moje trudnice, sta se radi kod vas? Ja evo isla na kontrolu u DZ, hvala Bogu bebi je ok, doktor pokusao da vidi spol ali se bebica krije.

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu Mama2b)
Neposredna veza do poruke: 1307
28.10.2010 10:09:47   
gagach
ma to je curetak nema sta..user posted image  jesi se naspavala?user posted image
mene je probudilo sopstveno hrkanje...pretvaram se u monstruma...user posted image  
odoh piti kafu da se malo razbudimuser posted image

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1308
28.10.2010 10:10:58   
rose
sad bih i ja mogla na tu kafu koju...radim jos sutra i onda imam cak 8-9 dana do termina user posted image  bila jutros kod masica na kontroli, povecao mi dozu methildope...valjda ce se to srediti do poroda user posted image  kontrola za 4 dana

nadam se da ste vi dobro i ne sjecam se kad sam ovako rano ustala kao jutros...u 6 na noge lagane, smrzla se u kupatilu dok se istusirah da bih stigla u 7.15 na zakazanu kontrolu...srecom ova u ponedjeljak nije tako rano user posted image

ne mogu da vjerujem da od sutra odbrojavam jednocifreno user posted image

< Poruku je uredio rose -- 28.10.2010 10:13:40 >

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1309
28.10.2010 10:29:49   
sunce27
gagach bas sam se naspavala ustala sam prije 7 i danas sam bas super. Ja nikada ne hrcem, a moj muz on je uzasan po tom pitanju ja ga po citavu noc zovem da prestane, ali on gusla li gusla. rose, nadam se da ce da bude sve ok sa tvojim pritiskom i da ce biti normalan do poroda.

02.03.2011. Emina

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1310
28.10.2010 10:46:16   
Lara83
Dobro jutro drage moje...
Evo me jos uvijek u krevetu, kako je lijepo za promjenu malo se duze izlezavati i uzivati kuci...Sinoc sam sa mm bila u kinu, isli gledati Cirkus Columbia, dobar film...preporucujem!
Gagach nasmijala si me draga hahahha i sa cvorugom i sa monstrumom user posted image  user posted image  user posted image boli li te opeklina? A cvoruga? Jao, jao stvarno smo smotane, ja sinoc silazim niz stepenice i nogu izvrnuh. Sto se vise pazim sve gore hehee....
Vila vilica hhahahah user posted image je li se pojavila cvoruga? cuvaj se user posted image
Mynxlee vjerujem da je to iscekivanje najgore ali sta ces, sve se mora izdrzati za malo pilence. Cuvamo fige!
Kad spomenuste ivanu st, nije se dugo javljala user posted image nadam se da je sve ok s njom i mrvicom.
Sarah za vjezbe smo se onda dogovorile, ja cekam tebe i gagach pa cemo zajedno ici ako Bog da. Drugacije je kad s nekim ides nego da se sama tamo pojavim user posted image mada ja vjerujem da su sve trudnice druzeljubive al' eto...
Ja jos jednom potvrdjujem dolazak na kaficu, a nadam se da ce se i ostale zenice javiti user posted image
Rose cekamo onda i tebe u ponedjeljak!user posted image
Sunce i ja mislim da je curetak user posted image bitno je da je sve ok! ja izvrnuh nogu sinoc i pravo sam se prepala jer me lijeva strana stomaka uzasno zaboljela. nadam se da je s bebachem sve uredu user posted image

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1311
28.10.2010 11:17:16   
gagach
laro meni mama kaze nema trudnice da se nije polomila nekad hehehe kaze ona je sa kesama na stomak zveknula kad je mene nosila...reko krasno...znaci zato ja imam problema sa kordinacijom i ravnotezomuser posted image
ne vjerujem da je ista bebiju bilo on je dobro ususkan u maminoj tibiciuser posted image  meni se drugarica neki dan skotrljala niz stepenice od haustora inace je 28 sedmica al hB nista nije bilo samo je nogu povrijedila...sigurna sam da nam se to desava jer previse pazimo, u pravu si tiuser posted image
a inace cvoruga me bas boliuser posted image  a opeklina je ok...user posted image  stid me je...isto sa ratistauser posted image
rose znaci da i tebe cekamo na kafici? user posted image
jel dolaze rimljanka, medi, mina, sunce????

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1312
28.10.2010 11:21:02   
gagach
aaaaaaaa pa mynxlee je rodilaaaaaa sad vidjohuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1313
28.10.2010 11:22:39   
Rimljankaa
Evo da vas pozdravi ova zena BEZ bolova u ledjima!!!!  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ledja sam umotala kao kakva stara baba,i sad su umotana,tako sma i spavala i hvala Bogu bol je prosla. Uh,kako je smao boljelo... Moram se vise cuvati...

Evo podkuhala i krofnice,pa neka nadolaze... Veceras kod prijatelja idemo,pa ima predivno trije djece da im ponesem koju...

gagacha i vila kao u crtanim filmovima,hahaha...

Sunce,to je curetak. Evo i kod mene se krije,a vec sam 7 mj. Mozda na slijedecoj kontroli rasiri nogice,pa fino vidimo :)
Neka je sve uredu,to je najbitnije!!!

Rose,kako sve brzo prodje... Jos malo... Sretno!!!  je li te strah?

Laro,odmaraj... Odmor ti bas i treba.. Ja u ponedjeljak imam kontrolu,pa ako stignem doci cu i ja na kafu,ali necu nista da obecam,da ne bude da sma izrada user posted image

Cuvajte se...

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1314
28.10.2010 11:23:51   
Rimljankaa
Mynxlee je rodila!!! Slobodno cestitajte! Ima i tema otvorena! :))))

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 1315
28.10.2010 11:26:40   
sunce27
Ma bas tako neka je zivo i zdravo, ma pitala sam ga eto tek onako samo da vidim sta ce reci jer mi je ovaj vec iz Opce rekao da je cura! Laro pazi se, mene je bas strah ovih nadolazecih zimskih dana jer i ja cesto plivam po snijegu hahaha

02.03.2011. Emina

Neposredna veza do poruke: 1316
28.10.2010 11:34:17   
Ida2010
Drage moje user posted image kako ste mi jutros?
Koliko sam upratila vecina je imala burnu noc user posted image
gagach zao mi sto si se sinoc toliko namucila i nadam se da si danas bolje.Pokusaj malo s kamilicom, da ti umiri zeludac.
SailorMoon, rose , mynxlee vidim da se lijepi trenutak priblizava. Zelim vam puuuuno,puuuno srece, sto laksi porod i da nam rodite zive, zdrave bebice.
Laro nadam se da su kontrakcije prestale i sada pocni malo vise da mislis na sebe i bebu. Odmori mali, vremena ce uvijek biti za posao i trcanje. Zelim ti da bude sve najbolje.
Ostalim zenama saljem user posted image
Jos vas nisam sve upratila user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1317
28.10.2010 11:35:35   
Ida2010

IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

Mynxlee je rodila!!! Slobodno cestitajte! Ima i tema otvorena! :))))

MashAllah!!!! Cestitam!!!
Puno zdravlja srece zelim i njoj i bebici!!! Da nam budu zive i zdrave puuuno, puuuuno godina user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1318
28.10.2010 11:36:24   
rose

laro meni mama kaze nema trudnice da se nije polomila nekad hehehe kaze ona je sa kesama na stomak zveknula kad je mene nosila...reko krasno...znaci zato ja imam problema sa kordinacijom i ravnotezomuser posted image
ne vjerujem da je ista bebiju bilo on je dobro ususkan u maminoj tibiciuser posted image  meni se drugarica neki dan skotrljala niz stepenice od haustora inace je 28 sedmica al hB nista nije bilo samo je nogu povrijedila...sigurna sam da nam se to desava jer previse pazimo, u pravu si tiuser posted image
a inace cvoruga me bas boliuser posted image  a opeklina je ok...user posted image  stid me je...isto sa ratistauser posted image

samo mi napisete kad, gdje to nisam upratila

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1319
28.10.2010 11:38:01   
rose
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

Evo da vas pozdravi ova zena BEZ bolova u ledjima!!!!  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ledja sam umotala kao kakva stara baba,i sad su umotana,tako sma i spavala i hvala Bogu bol je prosla. Uh,kako je smao boljelo... Moram se vise cuvati...

Evo podkuhala i krofnice,pa neka nadolaze... Veceras kod prijatelja idemo,pa ima predivno trije djece da im ponesem koju...

gagacha i vila kao u crtanim filmovima,hahaha...

Sunce,to je curetak. Evo i kod mene se krije,a vec sam 7 mj. Mozda na slijedecoj kontroli rasiri nogice,pa fino vidimo :)
Neka je sve uredu,to je najbitnije!!!

Rose,kako sve brzo prodje... Jos malo... Sretno!!!  je li te strah?

Laro,odmaraj... Odmor ti bas i treba.. Ja u ponedjeljak imam kontrolu,pa ako stignem doci cu i ja na kafu,ali necu nista da obecam,da ne bude da sma izrada user posted image

Cuvajte se...

ma nije me jos strah, samo zelim da se moja lutka rodi ziva i zdrava i da je ne napatim puno...valjda nemam pojma sta mogu da ocekujem...za sada kuliram a vjerujem da ce me uskoro uloviti nervoza ...vidjet cemo

Neposredna veza do poruke: 1320
28.10.2010 11:43:09   
gagach
IZVORNA PORUKA: rose

samo mi napisete kad, gdje to nisam upratila
PONEDELJAK U 17 SATI ISPRED BBI-A (kafic Cordoba) tamo ispred na onim klupicamauser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1321
28.10.2010 12:03:01   
m.i.n.a.
Oliii..zene drage...
Mynxlee cestitamo od srca,bas lijepe vijesti ...
Evo i ja se prijavljujem za kafu,nadam se da ce nas biti sto vise..ja sam odjutros vrijedna ,sve polahko po kuci al uradilo se dosta,za vikend cemo u Ze pa bas nevolim ostavit kucu da nije sve kako treba jer sutra imam pregled pa vjezbe..
Nemojte mi spominjati zimu,snijeg i kako se snaci..meni mm ode sredinom decembra i ja ostajem sama,naravno mjenjace se sestre ali...privikavam se na ono uzdaj se u se i svoje kljuse:)ali nije me nesto strah stvarno,jedino mi je jaaako zao i zbog toga oplacem sto puzic nece biti tu da dozivi one zadnje dane pred porod ali obecala sam da cu ostati pribrana i snimati koliko god mogu,sinoc smo pravili spisak stvari za bebu,za kucu,za mene,za njega..napisali smo se pravo..al me cudi da stvarno ne osjecam strah kako cu se snaci,vec svaki detalj imam u glavi sta i kako pripremit i olaksat..sad za vikend cemo reci i roditeljima,mogu mislit reakcije al sta bi..opet je nama gore..
Bebac se vrti svaki dan sve vise,dani prolaze,stomak raste..
Veliki pozz za sve...

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1322
28.10.2010 12:12:12   
Lara83
Evo ja sad zvala GAK da se narucim za 10-ak dana i pita me sestra ''vrlo ljubazno'' kako se osjecam, ja govorim ok sam, osim sto sam imala kontrakcije 2 dana. Kaze ona meni ''ma dolazi odmah, kakvo narucivanje za 10-ak dana'' i spusti mi slusalicu haahhaha. Ja u soku nazovem opet i govorim joj kako sam sada ok, kaze ona ''otkud TI znas kako si, rekla sam da dodjes'', pa reko htjela sam kod dr, da li ce biti tu? Kaze ona dodji ti kod mene, pa kasnije provjeravaj ima li dr user posted image  user posted image   i opet naravno spusti slusalicu user posted image . Ni dovidjenja, ni prijatno....Pa nevjerovatno stvarno. Sad cu ga na mob morati zvati da se narucim. I onda kad me neko pita ''zasto ides privatniku, kad ima klinika?'' jao jaoooo! Ali izgleda da samo ja naletim na takve kucke da izvinite, sto si ljubazniji one su sve gore user posted image
Mynxlee cestitam draga user posted image user posted image user posted image eto ipak je brze stigla bebica nego sto si ocekivala!
Gagach ma mene najvise brine sto zima jos nije ni pocela a ja vec izvrcem nogu, sta li ce tek biti kad sve poledi uh...valjda je s bebachem sve ok, nadam se...izgleda da nam trebaju one majice sa natpisom ''Oprez! Trudna sam!'' user posted image
Rimljanka hvala Bogu da te ledja vise ne bole. Nadam se da ces stici na kaficu user posted image
Ida2010 hvala draga puno user posted image kako si nam ti?
Mino bit ce to sve ok i super ces se ti snaci, ne sumnjam. Izabrali ste opciju koja ce svima koristiti, bice ti vjerovatno neobicno bez tm ali sve prodje. Cuvaj nam se!

< Poruku je uredio Lara83 -- 28.10.2010 12:13:11 >

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 1323
28.10.2010 12:15:30   
naidica
pozdrav drage moje,,,kako ste mi????
vidim mynxlee se porodila,,,user posted image user posted image e pa cestitamo i sve najbolje,,,blago tebi user posted image user posted image
gagach,,,bas si me nasmijala sa tim tvojim dozivljajima,,,super si ti,,user posted image ,,samo se cuvaj draga!!!
lara samo odmaraj kad god mozes????i cuvaj se!!! pozz
sunce drago mi je sto sve okk,,neka je zivo i zdravo samo,,al bice tvoja princezica user posted image user posted image !!! pozz i vama user posted image
rimljanka drago mi je sto su bolovi prestaliuser posted image user posted image !!! i mogu da ti kazem da mi se bas bas svidja tvoj krevetic,,,juce sam malo setala,,i vidjela isti i odmah si mi ti nampala!!! kolko kosta nesto sam zaboravila!!! pozz
veliki pozdrav za sve ostale user posted image !!! mazite svoje pupe i cuvajte se!!!!!

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 1324
28.10.2010 12:19:20   
Lara83
naidice kako si nam ti? za sve pitas ali ne rece nam nista o sebi user posted image
user posted image

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *