Mama2b
|
Dobro jutro drage moje m.i.n.a., Rimljanka, esmina i bebina mama i sve ostale, evo mene na radnom mjestu, sto znaci da sam puno bolje, sipak me je spasio, a i dijeta (jela sam samo rizu sa malo hljeba) i naravno neizostavni slatki program - al ovog puta cokolada za kuhanje:)) Prestali grcevi, stomak ozdravio, ja se udaljila od wc solje.... mynxlee - zelim ti puno srece i drzim ti fige, da bude onako kako ti sebi zelis, a uvjerena sam da ce biti aBd sve u redu, psiha puno utice, naoruzaj se pozitivnom energijom, jer aBd uskoro ces u narucju imati svoju malu bebaru Kako bi rekla Berina (babica) sa Otoke - zagrli svoje bolove, jer te vode korak blize do tvoje bebe:))) Lara 83 - plakanje i sikiracija uticu na tebe, tvoj pritisak i raspolozenje, a to sve prelazi i na bebu, a bebac ti mase i govori da je dobro, moras se sama ubjediti da ce biti sve dobro, meni je to puno pomoglo u kriticnim mjesecima dok mi je luda doktorica govorila "Mi se borimo za bebu sve dok vidimo otkucaj srca" (ubrzo sam nakon toga promjenila dr), pa onda 2 herpesa, 2 krvarenja, povracanje po 15 na dan, lezanje u bolnici, mirovanje i cuvanje rizicne trudnoce. Sad sam super, evo me na poslu, 8.mjesec i jedva cekam porod:) Samosugestija je cudna stvar, vjeruj mi, i nemoj gubiti vrijeme na negativne misli, znas za onu "jacanjem duha jacas svoje tijelo":) Evo me kao dr.Phll Inace koja si sedmica? sunce 27 - zelim ti brzo, brzo ozdravljenje gagach - sve bude i prodje, nedaj se, meni su kokice pomogle kad sam povracala, kupile mi kiselinu, a mozda si samo pokvarila stomak kao ja, probaj sa cajem od sipka, meni je stavrno pomogao, i uvedi si dijetu barem 2, 3 dana da smiris stomak, kuhani krompir ili riza... naidica, rose, felix, taurus, medi 87 (hej sto se tice odjece, ma nama je sve dozvoljeno da nosimo, da vidis mene i slojeva, ja nosim sve moje prijasnje jaknice i sakoe, naravno nista se ne moze zakopcati, al dobar sal i marama preko stomaka, pokrije a i super kombinacija), sailormoon, Alma, sarah i sve ostaleee-