|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece...
25.10.2010 15:43:26   
Lara83
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Samo da kazem i ja bih..samo da se dobro dogovorimo,sad je vec pohladno da ja izbacujem stomak sto je znak-ovamo zene..hehehehe....

user posted image  user posted image  kad se sjetim prosli put user posted image
ma dogovorit cemo se u BBI ili Importane, da se ne smrzavamo dok se cekamo user posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 1176
25.10.2010 16:03:30   
Lara83
sad upravo citam RR kalendar trudnoce za 20. sedmicu i evo sta pise o iscjetku  i grcevima user posted image

U ovom periodu se može opet javiti povećan vaginalni iscjedak, a zbog rastezanja kože i svrbež u donjem dijelu stomaka ili na grudima i nogama. Još uvijek možete osjećati zatezanje mišića i vezivnih tkiva koja drže mjehur, a tome se mogu pridružiti i bolovi u krstima i osjećaj žgaravice . Samo bez brige, sve to spada u trudnoću.

Mogu se pojaviti i Braxton-Hicksove kontrakcije. To je bezbolno i neredovito učvršćivanje maternice kojim se tijelo priprema na porod. Ove nepravilne kontrakcije su kratke, a bit je da ne otvaraju vrat maternice, što bi dovelo do početka poroda. Ako se te kontrakcije slučajno počnu javljati u redovitim intervalima više od pola sata, čim prije se posavjetujte sa doktorom

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1177
25.10.2010 16:05:35   
rose
IZVORNA PORUKA: medi87

Pozdrav drage moje, ja evo isla plaćati račune i kupovat neke knjige za fax, ogulise nasuser posted image user posted image user posted image ali hajde i to jos malo ce trajati, u petak cu konacno se dogovoriti s prof za temu magistarskog pa da sta pocenma malo raditi dok imam vremena
Ja i moj muzic se morali razdvojiti on u jendu sobu ja u drugu na krvete puno se vrti pa me strah da me ne udari u stomak, jendom me vec gruhno u ledja, aaaaaaaaaaaaaaauuuuuuu zato sam pobjegla od njega, a sad mi neobicno spavati smaoj sinoc legla u 23, probudila se u 2 i vise nisam ni spavala do 7, pocele su moje nesaniceuser posted image user posted image user posted image
A kad je kafa, gdje izgleda da mi je to promaklouser posted image
Nadam se da ste sve dobro ja odoh sta jestiuser posted image

kupi onaj jastuk za dojenje/spavanje pa napravi barikadu...kod mene je sada tako...mada jedva cekam da se bebica rodi pa da sklonim barikadu..a za sada se tako snalazimo user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu medi87)
Neposredna veza do poruke: 1178
25.10.2010 16:10:28   
Sekic
Kako su moje drage trudnice danas?
Alaj sam se nahodala od jutos, u kupovinu, pa na trudnički tecaj, i ode dan...
Ja sam postala opsjednuta sa odjelima za bebeuser posted image kad se "zavucem" ja to polahko tabirim, vise nista ni negledam da sebi kupim nesto, ja neznam jel kod vas takouser posted image ?
Danas sam kupila presladak komplet, sa kapom , rukavicama, siper, zelene boje,ja neznam sta je samnom ali ja samo zelenkasto kupujem nesto mi se plavo nikako nekupujeuser posted image , vec prelazi i zelena u monotoniju al stacu nemogu da odolim, i jedne majjjje stamplice ... i u Azelu sam kupla vreću sa rukavima (zelenu ) za bebu bas je fina onako kao tanje dekice i to je to.
Ljubim vas sve puuno i cuvajte seuser posted image

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1179
25.10.2010 16:44:42   
medi87
Ma ne znam ja bi li nam i to pomoglouser posted image user posted image user posted image user posted image nego zenice koliko ste plaaćle trudničke hlače i gdje konkretnmo od farmera ima kupiti

RR porodica :-)))

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1180
25.10.2010 16:59:53   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: Sekic

Kako su moje drage trudnice danas?
Alaj sam se nahodala od jutos, u kupovinu, pa na trudnički tecaj, i ode dan...
Ja sam postala opsjednuta sa odjelima za bebeuser posted image kad se "zavucem" ja to polahko tabirim, vise nista ni negledam da sebi kupim nesto, ja neznam jel kod vas takouser posted image ?
Danas sam kupila presladak komplet, sa kapom , rukavicama, siper, zelene boje,ja neznam sta je samnom ali ja samo zelenkasto kupujem nesto mi se plavo nikako nekupujeuser posted image , vec prelazi i zelena u monotoniju al stacu nemogu da odolim, i jedne majjjje stamplice ... i u Azelu sam kupla vreću sa rukavima (zelenu ) za bebu bas je fina onako kao tanje dekice i to je to.
Ljubim vas sve puuno i cuvajte seuser posted image

Hocemo slike,hocemo slikeee.... http://www.imageshack.us/

(odgovor članu Sekic)
Neposredna veza do poruke: 1181
25.10.2010 17:00:22   
Rimljankaa

Ma ne znam ja bi li nam i to pomoglouser posted image user posted image user posted image user posted image nego zenice koliko ste plaaćle trudničke hlače i gdje konkretnmo od farmera ima kupiti

Medi,ja znam da je Rose pominjala da ima super na Siranu,kostaju oko 30 KM.

(odgovor članu medi87)
Neposredna veza do poruke: 1182
25.10.2010 17:02:06   
rose

sirano..mislim 35 KM odlicne, peri-deri evo ja ih nosim od proljetos

(odgovor članu medi87)
Neposredna veza do poruke: 1183
25.10.2010 17:05:19   
rose
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

Medi,ja znam da je Rose pominjala da ima super na Siranu,kostaju oko 30 KM.

jes i vila.vilica sebi kupila samo ne znam jel uspjela zamjeniti za pravi broj...znam da farmerki ima i u cibusu kod estrade al su to uko 60 Km i ona im guma nije bas najbolje...nekako dodje na pola...ja uzela jedne trofrtaljne i nosila ih par puta, spadale mi user posted image  valjda mi bile i knap a i ona guma nije drzala...pa cu ih sacuvati za neku ljetnu sitniju trudnicu user posted image

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 1184
25.10.2010 17:09:08   
medi87
Ma ja danas svratila na otoku zatvorenu rekoh da vidim koliko su, na jednom stolu sam nasla sve 40,45 a i nisu nesto posebno, puno brate hajd da su lijepe naizgled i makar malo kvalitetne ne bi mi bilo zao a ovako itekako, svraticu na Sirano da uzmeme onda gore, fajauser posted image user posted image user posted image user posted image

RR porodica :-)))

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1185
25.10.2010 17:46:26   
vila.vilica
cao zene...

skontala sam da sam fakat drot..tek sad znam zasto me onako povremeno svrbi stomak hahaha..svasta covjek nauci na forumu user posted image

medi osim što te "šišam" za jedan dan sad ću ti odati tajnu za farmerice...user posted image
pošto sam drot pa nisam prije skontala da u gradu postoji sirano već sam farmerke tražila svugdje drugo i nijedne mi nisu odgovarale..onda mi se moja draga rose pojavi tu da me prosvijetli i kaze da odem na sirano..
u prvi box u koji sam usla bile su udubne hlace ali nije mi model bio po volji jer prate liniju noge a ja hoćem ravne..
i ond avjerovatno nabasam na isti box gdje je i rose kupila svoje, nisam sigurna al moze biti da su nam iste i eto kupim za 35 KM.
Maloprije sam uspjela da zamjenim za veći broj...jest da mi one manje ljepše stoje ali sta da se radi kad će stomak još drastično, aBd da poraste pa mi dijete neće moći stati u pantole user posted image

Etoo

(odgovor članu medi87)
Neposredna veza do poruke: 1186
25.10.2010 18:31:33   
sunce27
Medi, ja sam kupila na Otoci na zatvorenoj pijaci pantalone i platila ih 40 kma ali vala bas kao sto kazes nisu kvalitetne ali ja sam morala meni je bilo daj sta das...

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu medi87)
Neposredna veza do poruke: 1187
25.10.2010 18:38:37   
vila.vilica
sunce sunce gdje si se sakrilo...pogledaj nam oblaka i kiše user posted image

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1188
25.10.2010 18:52:45   
sunce27
nema sunca user posted image user posted image

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 1189
25.10.2010 19:58:52   
vila.vilica
ali zato si ti forumsko sunce :)

btw..moram da priznam..uvjerena sam da sam danas oborila sve svoje i svjetske rekorde u odlascima na malu nuždu user posted image
inače sam tome sklona..ali ovo malo stvorenje mi je skakalo cijeli dan po m.mjehuru user posted image ..doslvno osjetim "bum" i bez obzira sto sam tek dosla iz wc-a moram opet user posted image

sva sreca pa jos nemam problema sa ustajanjem iz kreveta inace..NE ZNAM STA BIH user posted image

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1190
25.10.2010 20:10:21   
taurus
samo da vas user posted image user posted image user posted image
ja sam ok ali ne stigoh danas da se javim

Neposredna veza do poruke: 1191
25.10.2010 20:22:40   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: vila.vilica

sva sreca pa jos nemam problema sa ustajanjem iz kreveta inace..NE ZNAM STA BIH user posted image

nemaš još uvijek...imat ćeš,samo polakouser posted image

Neposredna veza do poruke: 1192
25.10.2010 21:03:21   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: vila.vilica

ali zato si ti forumsko sunce :)

btw..moram da priznam..uvjerena sam da sam danas oborila sve svoje i svjetske rekorde u odlascima na malu nuždu user posted image
inače sam tome sklona..ali ovo malo stvorenje mi je skakalo cijeli dan po m.mjehuru user posted image ..doslvno osjetim "bum" i bez obzira sto sam tek dosla iz wc-a moram opet user posted image

Vilo i kod mene je slicno. I ja osjetim kad me pukne u mjehur,ili pritisne dole,tacno zube sastavim... Ali nezalim se,ja uzivam u tome...:)

Neposredna veza do poruke: 1193
25.10.2010 21:06:39   
vila.vilica
rimljanko ma i ja sam se cijeli dan na poslu glasno smijala..od tih udaraca...al rek'o sto mala zna probrat gdje ce user posted image
ladyblue..a znOdem user posted image

Neposredna veza do poruke: 1194
25.10.2010 21:20:04   
esmina i bebina mam
Samo da vas pozdravim jer mi treba 100 godina da vas iscitam ja sto ste aktivne nema me pola dana i knjiga me doceka  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

Neposredna veza do poruke: 1195
25.10.2010 21:24:03   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

Samo da vas pozdravim jer mi treba 100 godina da vas iscitam ja sto ste aktivne nema me pola dana i knjiga me doceka  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je li Esmica zaspala? Sad na miru citaj,hahaha...

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 1196
25.10.2010 21:59:59   
sarah
Evo da se i ja malo javim, vidim danas ste pravo aktivne.
Sto se tice te kafice hocete li sljedece sedmice u ponedjeljak?
Ili neki drugi dan?
Za sada koliko vidim zainteresovana sam ja, Lara, Medi, gagach, mina, Rimljanka.
Jos neko?

Vilo, Rose, prosvijetlite me sto se tice te radnje na Siranu sa trudnickim farmerkama.
Je li to ona radnja kad se ulazi od vjecne vatre pa se ide skroz desno i blizu radnje sa CD-ovima, a preko puta nje je neka radnja sa donjim vesom?
Ako je to ta onda znam jer je vec neko spominjao. Samo ja jos nisam ulazila u tu radnju.
Gagach, Laro, sto se tice vjezbi za trudnice ja sam mislila jos malo pa da krenem jer ne znam da li cu ici tako redovno, pa mi je bolje da krenem ranije.
Bilo bi dobro kad bi isle zajedno, zajedno smo jace user posted image

Neposredna veza do poruke: 1197
25.10.2010 22:29:59   
gagach
vecer moje dameuser posted image  vidim bile ste aktivne...neko je spomenuo da dok sve iscitam pola zaboravim...user posted image

mina drago mi je da je uz prosao dobro i bas mi je zao sto nije htjela reci sta je...al hajd nema veze nek se mrva mrducka i nek je sve ok...
ja sve kontam da se ofarbam al ubijaju me neki sa pricama da to ne valja u trudnoci pa sada ne znam...a ocajno izgledam....
laro to za krv je normalno u ovoj mojoj knjizi sta ocekivati u trudnoci fino pise da ako se pojavi krvarenje da je sve to normalno...a sto se tice hrvatske i apaurina vjeruj mi i oni daju apaurine...citala sam ja po forumima onim hrvatskim i ko god ima kontrakcije isto je na apaurinu...
rimljanka od srca sam ti se nasmijala za hrkanje i meni mm govori da sam pocela tesko disati i da ima osjecaj da cu za koju sedmicu pocet da hrcem ko manijak...joooooooooooooj hahhaa reko hoce li me ista masiti u ovoj trudnoci ili bas sve simptome moram iskusiti od dlakavosti,hemeroida pa do hrkanja ...strahota!!!
cvjetic samo ti nama izdrzi...joj mene ubi to pijenje vode...ja uopste nemam potrebu za tecnoscu...a moram piti...bar tako kazu
medi imas farmerke na siranu za trudnice...ako je jos ostalo...ja sam kupila jedne i ok su mi...mada meni to sve smeta ja samo helanke nosim razrezane i one duge dzempere....
sarah i ja sam za te vjezbe samo mi malo glupo da ovako rano idemo...ne znam ima li vrhe da idemo ovako rano...raspitaj nam se to...ako se dogovorite i ja dolazim...uvijek sam za akciju pa makar i vjezbe hehehhe
sto se kafe tice samo javnitee mjesto i vrijeme i ja stizem ...user posted image

< Poruku je uredio gagach -- 25.10.2010 22:31:30 >

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 1198
25.10.2010 23:18:13   
esmina i bebina mam
Evo tek sam je uspavala i MM dode sa posla da je prenese u njen krevetic,
a ja sebi podgrijala supe ko godi mi stomaku al me sad kiselina ubi.
user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1199
26.10.2010 1:45:52   
Admiraaa
Evo drage moje i ja vam se pridruzujem u iscekivanju bebe. Cestitke svim buducim mamama. Moja treba ako Bog da za tri sedmice da nam stigne...Mi jedva cekamo :) 

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *