Mama2b
|
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa mama2b super ti je ova stranica? kako se ov moze naruciti? bas su jeftine,a preljepe stvari! Jesi li ti nesto narucivala? je li ti dolazilo i koliko je postarina? Isplati li se ? Ja sam svasta nesto pokupovala, bodije, hlacice, dukse, djempercic, al nema dostave u BiH:( nego ja na tetkinu adresu koja zivi u Njemackoj, pa ona meni sad busom poslala u subotu, torba dosla jucer ujutro, ma divno sve...tako sam zadovoljna i isplati se, jer je jeftino, a fino i kvalitetno...A kad pokupujes, ja sam placala karticom, oni to dostave u Njemackoj na adresu koju navedes za 2 dana, pa ako imas nekog...stvarno se isplati...ima i za nas svasta:), ja sebi uzela spavacicu, super je... Citam kako testerate navecer, ja ne mogu spavat na ledjima, jedva disem, pa se okrecem kao na raznju, a sva se ukocim i trnu mi ruke, ne znam jel se to vama desava? A mogla bi stalno jesti nesto slatko, non stop, kontrolisem se zbog secera, a pucaju me slatki napadi:)))) Inace izbjegavam da citam i gledam sve sto je tuzno i sto bi me moglo isprepadati, ok je da se covjek informise i da zna, al nama je malo dovoljno da se opteretimo, pa treba to onda i izbjegavati. Ja sam procitala onu tuznu pricu sto spominju na RR i bas se opteretila, tako mi je zao djevojke i bebe, nemam rijeci... Zato sam da na ovoj temi razglabamo, barem mi kojima se priblizilo, samo o dobrim i veselim stvarima, o provalama, hrkanju, geganju, naravno o savjetima i problemima koji nas muce, kako bi si pomogle i jedne druge oraspolozile zato laganini muzika, opustanje i pozitivno razmisljanje!!!