|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece...
25.10.2010 13:52:35   
lil@85
jao i meni je muka od tih prica o porodu-ne slusam nista!!
svaka je osoba individua i tako je sa svim ostalim,izmedu ostalog i poroduser posted image
bit ce to dobro aBd svima nama...ja kazem nije mi nista bitno ni jeli me boli ili muci,samo da mi je beba ok...

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 1151
25.10.2010 13:54:47   
mamin cvjetić
Ćao curice slatke ja samo da vas pozdravim poželim lijp dan iako kiši i odoh u horizontalu user posted image user posted image .
još moram da mirujem i pijem najmanje 2l vode da nadoknadim plodovu vodu.
budite mi lijepe vesele i čile kad ne mogu ja user posted image postala sam ko trut troma od ovolikog ležanja a i lijevi kuk me boli jer moram na lijevom boku da ležim uh.šaljem puno poljubaca za ale mrvice u stomačićima pazite ih i njegujte i zahvaljujem se svima koji su mislili i još uvjek misle na mene user posted image user posted image user posted image user posted image pusa

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu lil@85)
Neposredna veza do poruke: 1152
25.10.2010 13:56:25   
sunce27
rimljankaa ja sam gledala sve te emisije i od njih mi je bilo lose, ali dobijem neku hrabrost kada pogledam sta se sve desava oko nas, koliko losih prica ima, to mi da neku snagu i nemam strah od poroda

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

Neposredna veza do poruke: 1153
25.10.2010 14:04:08   
Lara83
mamin cvjetic vjerujem da ti je dosadilo ali izdrzi jos malo draga user posted image  bice to sve ok ako Bog da!

sunce i ja sam pregledala sve moguce emisije na zone reality i national geographic, mene bas interesuje sta me ceka, da barem otprilike znam user posted image  mada vjerujem da me na takvo iskustvo ne moze nista pripremiti. sve je to prirodno i bit ce uredu, samo da se s hajrom zavrsi.

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1154
25.10.2010 14:07:56   
Rimljankaa
Vi samo gledajte-ja necu!

I meni je naravno najbitnije da beba bude Ok,ziva i zdrava da se rodi,a ostalo se izdrzi. Ali dzaba strah je isto prisutan. Valjda je kod svakog tako...

Ja se zagledala u ovu stranicu sto nam mama2b dade,ova njemacka,bas ima super robe,ali izgleda samo narudzba unutar Njemacke,ne moze kod nas :(
Bas je jeftino,a preljepo...

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1155
25.10.2010 14:08:29   
Mama2b
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

mama2b super ti je ova stranica? kako se ov moze naruciti? bas su jeftine,a preljepe stvari! Jesi li ti nesto narucivala? je li ti dolazilo i koliko je postarina? Isplati li se ?

Ja sam svasta nesto pokupovala, bodije, hlacice, dukse, djempercic, al nema dostave u BiH:( nego ja na tetkinu adresu koja zivi u Njemackoj, pa ona meni sad busom poslala u subotu, torba dosla jucer ujutro, ma divno sve...tako sam zadovoljna i isplati se, jer je jeftino, a fino i kvalitetno...A kad pokupujes, ja sam placala karticom, oni to dostave u Njemackoj na adresu koju navedes za 2 dana, pa ako imas nekog...stvarno se isplati...ima i za nas svasta:), ja sebi uzela spavacicu, super je...

Citam kako testerate navecer, ja ne mogu spavat na ledjima, jedva disem, pa se okrecem kao na raznju, a sva se ukocim i trnu mi ruke, ne znam jel se to vama desava? A mogla bi stalno jesti nesto slatko, non stop, kontrolisem se zbog secera, a pucaju me slatki napadi:))))

Inace izbjegavam da citam i gledam sve sto je tuzno i sto bi me moglo isprepadati, ok je da se covjek informise i da zna, al nama je malo dovoljno da se opteretimo, pa treba to onda i izbjegavati. Ja sam procitala onu tuznu pricu sto spominju na RR i bas se opteretila, tako mi je zao djevojke i bebe, nemam rijeci...

Zato sam da na ovoj temi razglabamo, barem mi kojima se priblizilo, samo o dobrim i veselim stvarima, o provalama, hrkanju, geganju, naravno o savjetima i problemima koji nas muce, kako bi si pomogle i jedne druge oraspolozileuser posted image zato laganini muzika, opustanje i pozitivno razmisljanje!!!

27.12.2010. se rodio nas prelijepi bebac:)))

Neposredna veza do poruke: 1156
25.10.2010 14:09:42   
sunce27
Ma ja volim sve da znam kada je beba u pitanju i porod i bas sam dosta toga gledala i onda bas dobijem snagu i nije me strah

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

Neposredna veza do poruke: 1157
25.10.2010 14:13:12   
Rimljankaa
Mama2b evo skontah da nema dostave u BiH. A ja vec odabrala da bi nesto mogla naruciti. Nemam nikog u Njemackoj tako da nista.. Orpada sve...

Procitala sma i ja tuznu pricu,i bas je ostavila utisak. ne mogu ni da komentarisem jer ne znam sta bi rekla?! Sta se moze i reci?! Nedaj Boze nikome. Njoj neka dragi Bog da snage da prebrodi sve to. I ako djeluje hrabra,sigurno joj nije lako. Nedaj Boze je razumjeti..Ako Bog da od srca joj zelim uspjesnu slijedecu i svaku narednu trudnocu...

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1158
25.10.2010 14:13:42   
rose
IZVORNA PORUKA: Lara83

Esmina sto se tice devijacije nosa, meni je to dijagnosticirano kad sam imala 6 godina i kao preporucivali su mi da poslije 18.godine to operisem ali nisam nikada, niti mislim...sad zasad jos uvijek disem user posted image
Gagach sta cu moram ih koristiti user posted image jos mi dr kaze ukoliko na vrijeme ne zalijecis, te baje (candida itd) koje se stvaraju u iscjetku mogu nastetiti i bebi. e onda bez razmisljanja raketu u ruke i user posted image
Ja sam najdalje do viteza i isla u posljednjih par mjeseci, a i dr mi nije preporucila da igdje duze putujem. Najvise mi je zao sto ne mogu sa kolegama u Prag, ali bice prilika ako Bog da, samo nek' se bebach rodi ziv i zdrav. je li prosla migrena?  
Rose ma i ja sam na poslu, sreca pa sam sama u kancelariji user posted image pretuzno!
sunce spavaj kad mozes, ja i kad mogu vikendom u 7h se dignem, zao mi da mi propadne slobodan dan... 

Neda30 sto se tice dj.sobice, ja stvarno ne znam sta je bolje ali mogu ti reci sta sam ja planirala. Prvih nekoliko mjeseci krevetic ce biti u spavacoj sobi s nama, da je lakse zbog ustajanja i svega. Ali ja cu svakako i pripremiti djeciju sobicu, u smislu da ce tamo biti sve stvarcice od bebacha, igracke itd.

i ja imam devijaciju nosa...ljeti kad hrcem komsije zatvaraju prozore..nadam se da se moja beba do sada navikla na to i da je necu buditi...vec mi je mm zaprijetio da cu spavat u dnevnoj sobi kad se beba rodi user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1159
25.10.2010 14:14:21   
Lara83
IZVORNA PORUKA: Mama2b

Citam kako testerate navecer, ja ne mogu spavat na ledjima, jedva disem, pa se okrecem kao na raznju, a sva se ukocim i trnu mi ruke, ne znam jel se to vama desava? A mogla bi stalno jesti nesto slatko, non stop, kontrolisem se zbog secera, a pucaju me slatki napadi:))))

ni ja vec ne mogu spavati na ledjima, samo na strani ali kao sto kazes utrne mi ruka user posted image  pa se onda prebacim na drugu stranu i sve tako. a kako se ja okrenem tako mm ''jesi dobro'', kaze da u snu ispustam neke neartikulisane glasove user posted image  
i ja stalno jedem slatko i inace sam ga jela, a zadnji put kad sam vadila nalaze secer mi na donjoj granici - izgleda da ovaj moj mali pisonja sve sebi uze user posted image

(odgovor članu Mama2b)
Neposredna veza do poruke: 1160
25.10.2010 14:15:09   
rose
IZVORNA PORUKA: vila.vilica

rose ( i ako ima još kandidata) ideš li sutra na vježbe u Skerlićevu da ti se pridružim?
Ne mogu ni naopačke stići u Kumrovec, pa barem da ovdje odem.
Iako sam mislila da sam poranila, jer sam krenula u 21 sedmici, mislim da ću ovim tempom odlaska na vježbe do poroda nabrati 5 x user posted image
Ali šta da radim kad ne mogu stići user posted image

vilice trebala bih, fulila sam par sedmica...saljem ti na pp broj moba da se cujemo

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 1161
25.10.2010 14:16:31   
Lara83
IZVORNA PORUKA: rose

i ja imam devijaciju nosa...ljeti kad hrcem komsije zatvaraju prozore..nadam se da se moja beba do sada navikla na to i da je necu buditi...vec mi je mm zaprijetio da cu spavat u dnevnoj sobi kad se beba rodi user posted image

user posted image  user posted image  zamisljam te vec, ma hajde nema veze user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1162
25.10.2010 14:22:08   
Rimljankaa

ni ja vec ne mogu spavati na ledjima, samo na strani ali kao sto kazes utrne mi ruka user posted image  pa se onda prebacim na drugu stranu i sve tako. a kako se ja okrenem tako mm ''jesi dobro'', kaze da u snu ispustam neke neartikulisane glasove user posted image  
i ja stalno jedem slatko i inace sam ga jela, a zadnji put kad sam vadila nalaze secer mi na donjoj granici - izgleda da ovaj moj mali pisonja sve sebi uze user posted image

laro,ni ja nespavam na ledjima. Doduse nisam ni navikla,a ako  legnem odmah me ledja bole. Tako da mi je najbolje na desnoj strani.

Za slatko imamo istu situaciju. Uvijek sam ga jela,jedem i sa di secer mi je na donjoj granici. Sinoc je muz u 22h isao da mi kupi cokoladu. ja kazem nemoj,nejede mi se toliko,a on nece da slusa...Kako nejede-kad je cijelu odmah pojedoh.. I evo sad 2 kolaca..

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1163
25.10.2010 14:29:59   
Lara83

laro,ni ja nespavam na ledjima. Doduse nisam ni navikla,a ako  legnem odmah me ledja bole. Tako da mi je najbolje na desnoj strani.

Za slatko imamo istu situaciju. Uvijek sam ga jela,jedem i sa di secer mi je na donjoj granici. Sinoc je muz u 22h isao da mi kupi cokoladu. ja kazem nemoj,nejede mi se toliko,a on nece da slusa...Kako nejede-kad je cijelu odmah pojedoh.. I evo sad 2 kolaca..

sto se spavanja tice, ja se trudim da vise lezim na lijevoj strani ali nekako navikla na desnoj pa ne mogu da se namjestim na lijevoj - a vidim da vecina to preporucuju zbog dotoka kisika user posted image
a slatko user posted image  evo kako pricamo, sad sam narucila iz boulevarda da mi donesu palacinke sa nutelom user posted image  njamiiii....na to sam bas ''slaba'', uvijek i u svako doba mogu jesti slatko. a cijela cokolada mi je sasvim ok, ja pojedem pola velike milke pa mi nekad muka bude user posted image
sta nas briga user posted image

Neposredna veza do poruke: 1164
25.10.2010 14:48:56   
Mama2b

Laro - jao isto kao kod mene, mm svaki put (jedno 10 puta u noci)-jel sve ok, jesi dobro? mislim da i ja otpuhujem, pa se on odmah prepadne, a kaze da ce pamtiti moju trudnocu po "ja moram na wc"... a na poslu sam uvela tzv. slatki program i raju zarazila, tamo  oko 13,14 kad prigusti idemo na slatki program, na automat da vadimo neke cokoladice, hihihih, samo sta sam ja sama u kanc, pa ljudi ne znaju da ja nesto i ponesem od kuce, pa krisom jedem:))) rekli bi ova pukla totalno, hahahaha

btw- upravo se vratila sa slatkog programa, pao je KNOPPERSuser posted image

27.12.2010. se rodio nas prelijepi bebac:)))

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1165
25.10.2010 14:55:28   
ladyblue RR
ja cijelu trudnoću nisam imala nekih pretjeranih želja što se jela tiče ali kako sam ušla u 9. mjesec tako jedem sve više slatko. obavezno poslije svakog obroka moram jesti slatko a znam i između obroka znam nešto pojesti.
ja sam naručivala neke stvarčice preko e-bay-a i sve mi uredno stiže. tako da znate...

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1166
25.10.2010 15:00:00   
Lara83

Laro - jao isto kao kod mene, mm svaki put (jedno 10 puta u noci)-jel sve ok, jesi dobro? mislim da i ja otpuhujem, pa se on odmah prepadne, a kaze da ce pamtiti moju trudnocu po "ja moram na wc"... a na poslu sam uvela tzv. slatki program i raju zarazila, tamo  oko 13,14 kad prigusti idemo na slatki program, na automat da vadimo neke cokoladice, hihihih, samo sta sam ja sama u kanc, pa ljudi ne znaju da ja nesto i ponesem od kuce, pa krisom jedem:))) rekli bi ova pukla totalno, hahahaha
btw- upravo se vratila sa slatkog programa, pao je KNOPPERSuser posted image

user posted image  brinu se nasi dragi muzevi...ja vjerovatno ili otpuhujem ili jauknem hehehe user posted image  jer je bas nezgodno se prebaciti sa jedne strane na drugu, a pogotovo zato sto me donji dio ledja razvaljuje. pa onda kad u wc idem u neka doba jedva se sa kreveta ustanem, a mm viri i ne zna kako bi mi pomogao, a vidim da je zabrinut user posted image
heheh dobra ti je ta ''slatki program'', i kod mene je uvijek kriza oko 14h, ako nemam nesto u ladici onda narucujem, jer mi je mrsko sici do prodavnice. evo upravo sam ''pomela'' porciju palacinaka user posted image

(odgovor članu Mama2b)
Neposredna veza do poruke: 1167
25.10.2010 15:02:39   
Lara83
IZVORNA PORUKA: ladyblue

ja cijelu trudnoću nisam imala nekih pretjeranih želja što se jela tiče ali kako sam ušla u 9. mjesec tako jedem sve više slatko. obavezno poslije svakog obroka moram jesti slatko a znam i između obroka znam nešto pojesti.
ja sam naručivala neke stvarčice preko e-bay-a i sve mi uredno stiže. tako da znate...

je li sa ebay USA ili?
ja sam narucivala prije par mjeseci neke krpice za sebe i sve mi je stiglo, samo sam imala malih problema sa nasom carinom, ali izgleda da je to sve kako te potrefi...

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 1168
25.10.2010 15:07:05   
medi87
Pozdrav drage moje, ja evo isla plaćati račune i kupovat neke knjige za fax, ogulise nasuser posted image user posted image user posted image ali hajde i to jos malo ce trajati, u petak cu konacno se dogovoriti s prof za temu magistarskog pa da sta pocenma malo raditi dok imam vremena
Ja i moj muzic se morali razdvojiti on u jendu sobu ja u drugu na krvete puno se vrti pa me strah da me ne udari u stomak, jendom me vec gruhno u ledja, aaaaaaaaaaaaaaauuuuuuu zato sam pobjegla od njega, a sad mi neobicno spavati smaoj sinoc legla u 23, probudila se u 2 i vise nisam ni spavala do 7, pocele su moje nesaniceuser posted image user posted image user posted image
A kad je kafa, gdje izgleda da mi je to promaklouser posted image
Nadam se da ste sve dobro ja odoh sta jestiuser posted image

RR porodica :-)))

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1169
25.10.2010 15:11:28   
ladyblue RR

je li sa ebay USA ili?
ja sam narucivala prije par mjeseci neke krpice za sebe i sve mi je stiglo, samo sam imala malih problema sa nasom carinom, ali izgleda da je to sve kako te potrefi...

ja naručujem u e-bay USA. nisam do sada imala problema. a to za carinu sam čula. moja kolegica je s posla je za svoju bebu naručivala nešto u Mark's & Spencer's i pravo su je ispeglali na carini.

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1170
25.10.2010 15:21:16   
Lara83

je li sa ebay USA ili?

ja naručujem u e-bay USA. nisam do sada imala problema. a to za carinu sam čula. moja kolegica je s posla je za svoju bebu naručivala nešto u Mark's & Spencer's i pravo su je ispeglali na carini.

i ja...2x sam uspjela izbjeci da nista ne platim jer sam se s njima raspravljala, ali svjesna sam da mi se opet moze desiti isto i da budem morala platiti - nazalost.
ali vec sam zapikala par stvarcica, dr.brown bocice, naljepnice za zid pa cu naruciti kad bude vrijeme user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 1171
25.10.2010 15:25:36   
Lara83
IZVORNA PORUKA: medi87

ja, ti, gagach i sarah smo se dosad javile da smo zainteresovane user posted image
nadam se da ce se i ostale javiti pa da se organizujemo.

(odgovor članu medi87)
Neposredna veza do poruke: 1172
25.10.2010 15:33:04   
Rimljankaa

ja, ti, gagach i sarah smo se dosad javile da smo zainteresovane user posted image

I ja bi user posted image  Ali vise nesmijem nista da obecam. Za kad ste se dogovarale?

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1173
25.10.2010 15:34:34   
Lara83

I ja bi user posted image  Ali vise nesmijem nista da obecam. Za kad ste se dogovarale?

nismo se jos uvijek nista konkretno dogovorile, prvo da vidimo koliko ima zainteresovanih user posted image

Neposredna veza do poruke: 1174
25.10.2010 15:41:28   
m.i.n.a.
Samo da kazem i ja bih..samo da se dobro dogovorimo,sad je vec pohladno da ja izbacujem stomak sto je znak-ovamo zene..hehehehe....

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *