|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece...
25.10.2010 12:47:49   
vila.vilica
Dok sve iščitah zaboravih šta sam kome htjela napisat user posted image
Barem se sjećam da je Nana 84 postala mama pa joj čestitam i želim sve najbolej sa bebicom user posted image

rose ( i ako ima još kandidata) ideš li sutra na vježbe u Skerlićevu da ti se pridružim?
Ne mogu ni naopačke stići u Kumrovec, pa barem da ovdje odem.
Iako sam mislila da sam poranila, jer sam krenula u 21 sedmici, mislim da ću ovim tempom odlaska na vježbe do poroda nabrati 5 x user posted image
Ali šta da radim kad ne mogu stići user posted image

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 1126
25.10.2010 12:48:40   
esmina i bebina mam
sunce27 konacno si pocela spavati user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1127
25.10.2010 12:48:48   
m.i.n.a.
Evo i nas....
Nana sve cestitke srca tebi i tvom muzu a maloj ljepotici svu srecu svijeta...
Laro ne znam u kolikom pbimu ti krvari nos,ja sam imala nesto kao sukrvicu,nije ono bas kao obicno sto ide krv na nos nego kad obrisem nos na maramici bude malo i krvi..na netu sam nasla da je to normalno..izgleda da je sve normalno jos malo..
I meni se bas svidja kad postavite slike,dobije se ideja svakakvih..jos plus razgovori gdje ko sta kupio i koliko platio je super jer nemozemo sve radnje pijedinacno obici...i meni se svidjaju one ogradice i posteljine bez puno detalja,bez jarkih boja a to je izgleda najteze naci...
Ja bila na UZ i hvala Bogu beba je dobro,razvija se tacno po sedmicama trudnoce,vidjela sam glavicu,rucice,srce..bila je pravo aktivna,uveliko mase nogicama...kad sam pitala za spol nije mi dok.htjela reci iako sam je vise puta pitala i rekla da ako vidi ona hocu i ja da znam ali ona kaze nek ostane iznenadjenje..iskreno bilo mi je krivo,malo me i naljutila i rastuzila al onda sam se sjetila jutrosnje price i zahvalila Bogu da je sve u redu..uvijek mogu otic privatno i pitati..slicicu bebe mi isto nije dala jer kaze da je beba vec velika,moze recimo stati samo glavica i sl.ali je rekla da slobodno povedem muza sljedeci put i da ce ga rado pustiti da i on vidi i osjeti..obzirom da je beba dobro i da se i ja osjecam dobro rekla je da mogu i na vjezbe ivi tako da cu ja najvjerovatnije u petak od 10:30 otici,mada imam pregled u 11 pa cu probat nesto smislit kako uklopiti to..upoznala sam sestru koja vodi vjezbe,bila je jako prijatna tako da ja imam namjeru ici...
Eto drage,idem stagod pojest,osjecam da bih mogla...

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1128
25.10.2010 12:50:51   
m.i.n.a.
Zaboravila sam se pohvaliti da sam se ofarbala kad sam bila u Ze,jos samo da koji put operem da dodje na svoje al kako se covjek ljepse osjeca..
Juce sam cak i kafu popila,nisam mogla odoliti..i citav dan nisam osjetila posljedice dok jutros nisam sve povratila i bas osjetim kafa tako da sam odlucila da zaboravim na istu..

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 1129
25.10.2010 12:53:09   
m.i.n.a.
I opet ja..evo tek vidim da me prebacilo u 7.mjesec..ne znam ko je piato kad prebacuje al evo..gledajuci sedmice meni redovno prebaci srijedom na sljedecu sedmicu..ovo je prvi mjesec koji sam upratila i evo sad je prebacio,znaci 25. stim sto meni termin pada 26. pa eto..ako je kome sta jasno nadam se da ce pomoci..

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 1130
25.10.2010 12:58:18   
Lara83
Mino cestitam na ulasku u 7. mjesec!!! bas mi je drago da je sve ok user posted image i da je bebica aktivna! ali nije mi jasno zasto ti nije htjela reci spol, bas bezveze, hajd da je nisi ni pitala ali eto svakakvih nas ima...samo neka je zivo i zdravo pa sta god....
Kod mene nije sukrvica vec bas krv user posted image pitacu i za to dr user posted image ja svaki put sa spiskom pitanja odem user posted image
Kad vec spomenu sta je ''normalno'' a sta nije, u trudnoci. Jutros sam se cula sa kolegicom iz ZG koja je isto trudna, i ja njoj govorim kako sam opet imala grceve i kako sam popila apaurin, a ona u totalnom soku govori ''apaurin?! zar to smijes piti. ovdje ti samo daju sumeci Mg kad je tako nesto u pitanju''...tako da su izgleda te neke stvari samo u BiH normalne user posted image  

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 1131
25.10.2010 12:58:22   
Rimljankaa
Evo ovako cete sliku postaviti:

Odite na stranicu http://www.imageshack.us/  pa onda idete na browse nadjete sliku,pa onda upload now,onda ce ti kad se ucita pokazati sliku. Zatim idete dvkolik na tu sliku,otvori se slika,pa kopirate je i ovdje paste.. I to je to...

Hajde sad da vidimo sve to sta ste lijepo kupovale, i slikajte sebe i svoje stomacice...  user posted image

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 1132
25.10.2010 12:59:53   
sunce27
Laro ma sve ce bona da ceka, posao nece nigdje pobjeci ustala ti u 7 ili 11 opet te sve isto ceka, zato bar vikendom odmori! esmina i bebina mam spavam napokon. m.i.n.a drago mi je da je sve ok sa tvojom bebi i kao sto kazes najvaznije je da je dobro i zdravo a kao da je vazno sta je, ja sam eto pitala moga doktora i rekao mi je mada nije bio siguran ali sada je to najmanje vazno.

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 1133
25.10.2010 13:02:05   
Lara83
IZVORNA PORUKA: sunce27

Laro ma sve ce bona da ceka, posao nece nigdje pobjeci ustala ti u 7 ili 11 opet te sve isto ceka, zato bar vikendom odmori!

user posted image  ma znam da mene sve ceka, ali da mi dan traje 30 sati meni se cini da bi mi malo bilo da sve zavrsim...evo i sad, tipkam s vama umjesto da se uhvatim posla user posted image

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1134
25.10.2010 13:05:18   
sunce27
Tebi i Rimljanki nema kraja, eh da sam tako kao vi aktivna bas bih voljela ali je meni sve mrsko...

02.03.2011. Emina

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1135
25.10.2010 13:05:37   
Rimljankaa
Mama2b bila sam u toj radnji. Kupila sam 2 bodija,mozda prije nekih 20-tak dana. Ima isto lijepih stvari.

Sunce je li to nadoknadjujes sve ono sto nisis spavala?? Hahaha! neka te,samo odmaraj. I nemoj da se zalis kako navecer nemozes da spavas...

A ja se danas uljenila,ali zato sam jucer bas pretjerala...

Lady hvala za info. Onda da neranim,mogu i oko 9h otici. Blizu tu i zivim.

Neko pominje devijaciju nosa i ostalo..Ja je nemam,ali u trudnoci imam problema sa hrkanjem user posted image user posted image user posted image  bar tako moj muz kaze. Prije nikad nisam hrkala,a sad kaze ne moze navece da spava od mene. Ja se sinoc probudila,vidim on se okrece,nespava...Pitam ga sto nespavas,kaze on kako cu kad ne mogu od tebe koliko hrces,hahahahahah... Hajde,kazem,necu vise i nastavim spavati... Da li sam ili nisam-ne znam!

Vjerovatno dijafragmu ili nesto beba pritisne pa mi to stvara...Nadam se samo da ce proci nakon poroda,a ako ne ima li neko viska hrkomat? Hahahaha

Sto se tice krvi iz nosa,i kod mene se desava,ali samo sukrivica. Dakle ne curi krv iz nosa..Kazu d aje to normalno...

< Poruku je uredio Rimljankaa -- 25.10.2010 13:06:55 >

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 1136
25.10.2010 13:11:22   
Rimljankaa

Tebi i Rimljanki nema kraja, eh da sam tako kao vi aktivna bas bih voljela ali je meni sve mrsko...

meni i kad je mrsko-ja se natjeram. Kad mi se ne izlazi,jer mi se mrsko spremati ili ici-opet se nakako natjeram,i nikad se ne pokajem. Tako i ti trebas. Jos kazem muzu necemo autom ici,nego fino nogicama..Ja kad se umorim,on stane iza mene,ruku na ledja i gura me,hahahahaha

m.i.n.a. cestitam za 7. mjesec! Bas te nesto volim sto si mi blizu. kako sma primjetila niko nema blizu datum porodjaja kao ja..Tako da kad se priblizi svoje strahove i bolove cu sama da trpim i jadikujem ovdje...user posted image

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1137
25.10.2010 13:12:39   
Lara83
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

Neko pominje devijaciju nosa i ostalo..Ja je nemam,ali u trudnoci imam problema sa hrkanjem user posted image user posted image user posted image  bar tako moj muz kaze. Prije nikad nisam hrkala,a sad kaze ne moze navece da spava od mene. Ja se sinoc probudila,vidim on se okrece,nespava...Pitam ga sto nespavas,kaze on kako cu kad ne mogu od tebe koliko hrces,hahahahahah... Hajde,kazem,necu vise i nastavim spavati... Da li sam ili nisam-ne znam!

Vjerovatno dijafragmu ili nesto beba pritisne pa mi to stvara...Nadam se samo da ce proci nakon poroda,a ako ne ima li neko viska hrkomat? Hahahaha

user posted image  user posted image  user posted image  e sto se nasmijah...ja ti deveram sa devijacijom ali ne hrcem inace samo kad sam bas prehladjena pa mi nos zacepljen a onda me mm snimi i pusti ujutru user posted image  user posted image  user posted image  
sad zasad se jos uvijek ne zali user posted image

Neposredna veza do poruke: 1138
25.10.2010 13:13:45   
sunce27
Ma hajde dopusteno ti je da nekada budes lijena, ali ja sam svaki dan hahaha. Ma napokon spavam. Ti si kao moj muz i on hrce kao lud i nekada od njega ne mogu oka sklopiti pa ga budim i kazem prestani pa i on tako kao i ti. Meni se bas sestra zali da i njoj iz nosa curi krv ali mi moja iskusna seka mama kaze da je to normalno.

02.03.2011. Emina

Neposredna veza do poruke: 1139
25.10.2010 13:17:42   
Lara83

Ma hajde dopusteno ti je da nekada budes lijena, ali ja sam svaki dan hahaha. Ma napokon spavam. Ti si kao moj muz i on hrce kao lud i nekada od njega ne mogu oka sklopiti pa ga budim i kazem prestani pa i on tako kao i ti. Meni se bas sestra zali da i njoj iz nosa curi krv ali mi moja iskusna seka mama kaze da je to normalno.

ako vecina kaze da je krv iz nosa normalna, onda valjda jeste user posted image

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1140
25.10.2010 13:17:48   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: Lara83

user posted image  user posted image  user posted image  e sto se nasmijah...ja ti deveram sa devijacijom ali ne hrcem inace samo kad sam bas prehladjena pa mi nos zacepljen a onda me mm snimi i pusti ujutru user posted image  user posted image  user posted image  

Ma cuti zeno draga,nikom zivom i nepricam o tome! Gdje cu tu sramotu pricati. I on jadan cuti i trpi. Odspava koliko moze. A Boga mi cesto se desi da je budan,kaze testeram-nema sanse da zaspi. I zeza me da cu nam jedne noci i krov dici,hahahaha

Ma ja nemam devijaciju nosa. Imam normalan,mali nosic. Kazu svi da od kad sam se rodila nos mi nije nikako ni rastao,hahaha... Nikad nsiam hrkala,osim sad u trudnoci...

< Poruku je uredio Rimljankaa -- 25.10.2010 13:19:08 >

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1141
25.10.2010 13:19:31   
Lara83

IZVORNA PORUKA: Lara83

Ma cuti zeno draga,nikom zivom i nepricam o tome! Gdje cu tu sramotu pricati. I on jadan cuti i trpi. Odspava koliko moze. A Boga mi cesto se desi da je budan,kaze testeram-nema sanse da zaspi. I zeza me da cu nam jedne noci i krov dici,hahahaha

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  hahahhaha....i mm za mene kaze da ''testeram'' kad hrcem. jao cirkus smo stvarno!

Neposredna veza do poruke: 1142
25.10.2010 13:21:26   
Rimljankaa
mama2b super ti je ova stranica? kako se ov moze naruciti? bas su jeftine,a preljepe stvari! Jesi li ti nesto narucivala? je li ti dolazilo i koliko je postarina? Isplati li se ?

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1143
25.10.2010 13:21:43   
Anoniman
Rimnjankaa,zato je mm.bjezao u neka doba u drugu sobuuser posted image user posted image user posted image
ja sam znala mjesecariti ko luda,jer sam mirovala u trudnoci samo sam po citave dane lezala i kad dodje noc nece san,na oko pa gdje ce kad samo lezimuser posted image nisam umorna.
Znala sam do jutra presjediti gledat tv.
Jedno jutro sam ustala u 5.nisam mogla spavat sreca pa u dnevnoj ostala lec napravila sebi kafu,otvorila prozor i sjedim.Kad me mm.ugledao samo ce jao zeno draga pa,sta radis nista reko pijem kafu os,ti kaze necu.....jao ,nije dzaba da se kaze drugo stanjeuser posted image i ode lec

Neposredna veza do poruke: 1144
25.10.2010 13:23:33   
Rimljankaa
Hahahhaha felix... Bas drugo stanje...  ja sma se tako probudila prije 10-tak dana,oko 3h i ne znam sta cu da radim. odem istusiram se,kosu operem osusim,sve zavrsila. Kontam da ne gubim vrijeme,hahahah

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1145
25.10.2010 13:27:12   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image al je istina samo da znas kad kazu,ono uzivaj dok si trudnauser posted image
ja kontala prije kad tak kazu,ajde ba nosite se sta pricate .....
no stvarno istinauser posted image imas vremena za sve ,najvise za spavanjem....

Neposredna veza do poruke: 1146
25.10.2010 13:36:21   
Rimljankaa
Kako mi stomak odskakuje...  user posted image user posted image user posted image   Bas je nsestasna user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala dragom Bogu samo neka se mice...

Felix,ja sam uvijek mastala o tome kako cu kad budem trudna bas uzivati us vemu, svugdje ici,a sa dne mogu maci-odmah se umorim.

Lijepo je,nezalim se,a opet Boga mi i dosadi nekad.

Onda se bojim poroda,ali ako Bog da valjda cu izdrzati nekako...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1147
25.10.2010 13:40:37   
Anoniman
ma kako da nedosadi vjerujem ti da je dugi 9mjeseciuser posted image .
Ma nemas se sta bojati,ja sam se bojala recimo kad bude na reality kanalu ima dosta bude o porodima ja nikad nisam smjela gledat strah me bilouser posted image
Sjecam se jednu noc bila na ftv vrijeme ze bebe ja gledal sa sveki,kad se zena pocela poradjat vristat ja pobjegla izasla iz sobe dok se nije zavrsilouser posted image
Medjutim nema te sta biti strah kad neznas nistauser posted image pa jauser posted image user posted image
Jer znam kakvi je strah kod tebe,ja sam otisla u boln.prije naslusala se i nagledal svega u svm tim bolovima nisam imala kad razmisljat o strahu samo sam kontala ocel ova bol ikad statuser posted image i sve bude i rpdje vjeruj mi....najljepsa bol....a tek kad ti donesu malo ,sicusno pileneceuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1148
25.10.2010 13:41:22   
lil@85
dobar dan drage moje...
i ja se budim svako malo,ali mene budi glad-i to svaku noc u isto vrijeme oko 3.30h i iza oko 6h...
tako kad to sve povezem dobro sam i prosla sa 14kg dosad sto sam se udebljalauser posted image
a bol mi ne jenjava-a nadam se da ce sve poci-jos malo!!user posted image
najbitnije je da mi je bebana ok, a ja cu se malo i strpiti...
za ove predhodne poruke o kupovini--ja jos nista nisam kupovala-ne daju miuser posted image
imam stari krevetic/kolijevka/ iz 70-tih koji sam dala da mi se restaurira-to mi je najdraze od svega...neke robice,posteljine i tih sitnica sam dobila od sestre...
ubiti cekam mamu da mi dode,pa da kupimo ostatak,ona mi neda nista da uzimam bez njeuser posted image ,kaze da je to njezina duznost kao nene,a ja necu da joj uskratim zadovoljstvo...
za kolijevku mi jos fali baldahin...a madrac mi je napravila svekrva...mada bi ja to sve da zavrsim u ovo koji tjedan dok nisam u 9mj usla!!!
puno poz

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1149
25.10.2010 13:45:47   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: felix

ma kako da nedosadi vjerujem ti da je dugi 9mjeseciuser posted image .
Ma nemas se sta bojati,ja sam se bojala recimo kad bude na reality kanalu ima dosta bude o porodima ja nikad nisam smjela gledat strah me bilouser posted image
Sjecam se jednu noc bila na ftv vrijeme ze bebe ja gledal sa sveki,kad se zena pocela poradjat vristat ja pobjegla izasla iz sobe dok se nije zavrsilouser posted image
Medjutim nema te sta biti strah kad neznas nistauser posted image pa jauser posted image user posted image
Jer znam kakvi je strah kod tebe,ja sam otisla u boln.prije naslusala se i nagledal svega u svm tim bolovima nisam imala kad razmisljat o strahu samo sam kontala ocel ova bol ikad statuser posted image i sve bude i rpdje vjeruj mi....najljepsa bol....a tek kad ti donesu malo ,sicusno pileneceuser posted image

Ni ja nista negledam o porodima. I neslusam. Prijateljica me enki dan zove,koja enma djece,nije ni udata da mi prica kako se neka njena rodica prodila. Kazem joj,nemoj molim te,nezelim da slusam o tome. Kaze ona,pa imala fin,lagan porod-kazem neka je,necu da slusam nista o tome. A ni emisije nikakve negledam.

Kao sto kazes izdrzi se nekako....Bude i prodje,samo neka se fino zavrsi.. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *