Lara83
|
Dobro jutro drage moje, Opet ponedjeljak grrrrr ....sreca pa nije hladno, bas lijepo jugo vani...Jutros su me probudili grcevi u stomaku, ne pamtim kad sam zadnji put imala kontrakcije i ne znam sta je, vjerovatno sam se jucer premorila. Popila sam apaurin i sad je sve ok. Jedva cekam subotu UZ. Od sinoc sam pocela opet koristiti nystatin rakete, kao sto Gagach kaze primjetila sam da mi se pojacao iscjedak pa cu koristiti 5 dana i proci ce, nadam se... I da vas jos nesto pitam, meni u posljednje vrijeme vrlo cesto se pojavi krv iz nosa, pritisak mi je ok - 120/80. Da li se jos nekome ovo desava Rimljanka mm je jucer usisao i prostirao ves, ja nisam htjela da se istezem i kaze on ''hajde ja cu''. Samo da si ti vidjela na sta je to licilo stid me bilo mahale. Ali sta ces, neka pomogne. Ne mogu ni ja sve da stignem a kao sto kazes brzo se umaram, osjetim odmah bol u donjem dijelu ledja a i u nogama. Ladyblue i nemoj se umarati, ja sam i prije trudnoce angazovala tetu da mi pomaze jer nema sanse da sve stignem. A sad pogotovo mi dobro dodje, mada opet i pored toga mora se usisati, obrisati prasina, wc...ali eto ona barem sve generalno uradi. Sunce drago mi je cuti da si bolje, ma cim se izadje iz kuce odmah je bolje. Ne daj Boze da sjedim u kuci, samo bi kukala a ovako kad znam da imam obaveze i zaboravim da me nesto boli. Rose ma bice bolje, a ti ces za svoju princezu biti i vise nego spremna ako Bog da sto se pritiska tice samo neka je pod kontrolom i bice to sve ok. Plisana kravica je awww Vila vilica barem neko da se ne zali na prehladu jesi li uspjela zamijeniti farmerke? I ja moram u potragu za trudnickim gacicama, ove moje me vec nerviraju jer su bas plitke. Gagach ti si nam znaci bila u skitnji blago tebi! Ja sam pozeljela pravo ali nista od toga, taman kad pomislim da je sve ok, javi se opomena. Znam da u ZG ima jeftinih stvari, a i u BG isto...samo kod nas se izgleda natjecu ko ce biti skuplji, narocito kad su kolica u pitanju. Sto se ebay-a tice uh nema sta nema, kolica ima raznih samo je problem sto bi morala platiti uz postarinu i carinu i porez, pa se ne isplati...ali ostale stvarcice definitivno narucujem ebay addict! Taurus hocemo slikicu krevetica i ja cu ako Bog da definitivno bijeli uzeti, djeluje nekako njezno. Naidice kako si nam ti? Sarah nije te bilo par dana, drago mi je da si dobro i da je sve ok hvala Bogu. Sto se tice vjezbica ja sam mislila poceti u 7 mj, ti? Mogle bi zajedno a evo i Gagach ce nam se prodruziti. Ja se stvarno ne sjecam kad sam osjetila bebacha, mislim da je bilo u 18. sedmici. Na pocetku je tesko i raspoznati to blago lupkanje, a sada vec znam kad se javi dusa mala. Osjetices i ti brzo, ne brini se. Sto se kafice tice, nadam se da ce se jos zenica prijaviti pa da se opet malo sastanemo, nemojte da opet ja budem organizator Lil@85 dobro nam dosla....ja nemam s tim iskustva ali nadam se da ce ti javiti zenice koje imaju. Mina javi nam kako je prosao uz, bice sve ok ne brini mila! Tacno znam koji je to osjecaj, ali sve je to normalno Nana84 cestitam od srca na princezi!! Neka vam je ziva i zdrava Pozdravljam i sve ostale trudnjace koje nisam spomenula i nadam se da ste sve dobro...
|