bebbe RR
|
Bravo za našu imenjakinju!!!!!!!!!!! Pa, i kod nas je slično, EmmaL, - kupovina gaća po njenom izboru, oduševljavanje porodično svakom sadržaju u tuti... Jedino da stavljam noćnu pelenu, koja je jutros bila mokra Sačekaću još koji dan, pa ćemo i to polako ukidati. Inače, juče smo bili vani bez pelene. Doduše, imali smo tutu u autu, uprkos MM protivljenju silnom . Nije nam trebala, nije se upiškila. Ema, naime, nije htjela pelenu. Večeras idemo u goste i odlučila sam da ponesemo tutu sa sobom i redovno nudimo... Inače, i jutros je kakila u tutu... Ma, vidjećemo... Kako bude bude... Neću je mučiti i forsirati, ali, sudeći po signalima, mislim da je spremna za učenje. Enna, moraćeš naći način da joj ukineš to noćno piće, vjeruj mi. Jer, što kažeš, ko se ne bi upiškio od tolike tečnosti?! A, i to - djeca daleko bolje spavaju cijelu noć kada nema sike, flašice s čajem i sokom i slično... Tek tada im san postane snažan, pravi, kao što i treba biti... Ona je već velika cura - pokušajte se dogovoriti?! Možda da odnesete flašu maci i njenim bebama:)))))?!