|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: peglanje vesa
16.10.2010 0:57:39   
nikita
sareno perem na 40 a bodice, pelene , rucnike na 60 i sve peglam dok je moja jetrva sve prala na 90 i nije peglala...
peglat cu njegove dojnje bodice uvijek isto kao sto peglam i svoje potkuslje i sl

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 151
16.10.2010 1:10:51   
kolacic
vidis, ja i sarene pidzamice bebine perem na 60, uopste na razdvajam bebin sareni od bijelog vesa, ve na 60 perem jer se uglavnom radi o malenoj bebici koja ima gegice, bodicie i stramplice male...znaci trebala bih odvajati ipak?? peglam sve osim carapa, moja kolegica ne, kao da se dijete ne navikneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 152
16.10.2010 1:13:52   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: nikita

sareno perem na 40 a bodice, pelene , rucnike na 60 i sve peglam dok je moja jetrva sve prala na 90 i nije peglala...
peglat cu njegove dojnje bodice uvijek isto kao sto peglam i svoje potkuslje i sl

Isto ovako, s tim sto nekad bijelo ako je bas prljavo ukljucim na 90... Sto se krpa tice njih prvo operem u vreloj vodi sa praskom, pa isperem i tek onda stavim recimo s peskirima(ima ih premalo da bi se prale same pa ih zato prvo operem na ruke pa onda mijesamuser posted image )....
A mene samo zanima ove zene sto ne peglaju, kako???? Meni recimo majice mm budu tako zguzvane iako ih lijepo stavim na susilo i opet se moraju pegladi... Da ih ne opeglam ni na sta nebi licile...
Bijeli ves recimo peskire nekad ne opeglam kad mi se bas ono neda, a inace peglam sve, pa i gaceuser posted image user posted image

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 153
16.10.2010 1:17:46   
dzeni_nl
ja perem sve na 40 zajedno u jednu masinu, al 40 sto odkuhava. a peglam sve od malene, cak i posteljinu u kojoj spava. i dekice peglam, ma sve.

sto se tice naseg, svoje gledam da sto manje peglam, posebno sto nosim po kuci to ne peglam. od mm sve peglam sem carapa. potkosulje, gacice, peskire, kuhinjske krpe, posteljinu, zavjese obavezno peglam. volim leci u fino ispeglanu posteljinu i vidjeti fino popeglane zavjese na prozorima. mislim da bi mi nesto  bilo kada bi stavila poguzvanu zavjesu na prozore, ja to ne mogu gledati. mm sve zna raditi sto se kucanskih poslova tice samo ne zna peglati i sad kako sam se porodila kaze ja cu sve da cistim i radim, al ti samo peglaj, jer ja to stvarno ne znamuser posted image

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu kolacic)
Neposredna veza do poruke: 154
16.10.2010 1:54:56   
melly__
Meni zavjese pegla mm...i sve sto oblaci sam sebi pegla user posted image naucila ga mama user posted image svaka joj cast sto se toga tice user posted image

17.06.

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 155
16.10.2010 1:58:18   
veeseelaa
i sve sto oblaci sam sebi pegla user posted image naucila ga mama user posted image svaka joj cast sto se toga tice user posted image

'vako i moj, ja još ponešto moje i Ajšino ubacim, inače mrzim da peglam

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 156
16.10.2010 2:06:18   
dzeni_nl
IZVORNA PORUKA: melly__

Meni zavjese pegla mm...i sve sto oblaci sam sebi pegla user posted image naucila ga mama user posted image svaka joj cast sto se toga tice user posted image

mog bogme nije, a nije dala ni meni da peglam dok smo bili zajedno. nevjeruje zena nikom sem sama sebi. ja sam peglala svoje i od mm, a ona je peglala svoje i zavjese

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 157
16.10.2010 2:08:21   
melly__
Joj i ja mrzim peglanje strava user posted image ali sad od bebija sve moram peglati,da ne bi i njegovo josuser posted image nek pegla sebi user posted image

17.06.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 158
16.10.2010 2:11:01   
melly__
Meni moja jednom za zavjese nesto prigovorila sto su mi bile "poguzvane" i od tad ih ja vise nikad nisam ispeglalauser posted image iz protestauser posted image a njemu sam rekla ako ti smetaju i tvojoj mamici isto bujrum peglajuser posted image

17.06.

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 159
16.10.2010 2:14:01   
kolacic
ja imam malu bebu tako da mi pranje sarenog od bijelog i razdvajanje nema smisla, jer je u pitanju 5 bodica, par majica, pidzamica koja i tako..nisam kupovala puno jer beba brzo raste, bolje da joj kupim kasnije, a i na babine mi svako nesto donese.. a sto se tice peglanja, do bebe sam peglala sve, a sad samo bebino sveuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 160
16.10.2010 2:15:35   
Anoniman
Bijelo perem na 90 stepeni, sareno 60 i zavisi kakav je materijal nesto i na 40....A bodice perem na 90,  njemu sve peglam i koristim prasak bez mirisa, parfema...Kod mene se sve pegla....Ne bih mogla leci u neopeglanu posteljinu nema sanse...Gleam a sto manje koristim susilice jer ne svidja mi se ves susen u njoj...Kad je lijepo napolju susim vanka a ako nije nesto u kuci a nesta u susiliciuser posted image
Volim peglati,user posted image user posted image

< Poruku je uredio MarinaDK -- 16.10.2010 2:16:15 >

(odgovor članu melly__)
  Neposredna veza do poruke: 161
16.10.2010 2:20:05   
kolacic
koji koristis deterdzent marina?? i usput jesi li procitala za uspavljivanje bebe sta sam ti napisala??

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 162
16.10.2010 2:23:50   
dzeni_nl
IZVORNA PORUKA: kolacic

koji koristis deterdzent marina?? i usput jesi li procitala za uspavljivanje bebe sta sam ti napisala??

pa ni ja ne odvajam, masina mi od 6 kg. i sad kada bi njeno odvajala, nebi se 3-4 stvari prale u masini, zato perem sve zajedno. a ja koristim persil za bebe. samo poskup je, a mala flasica.

(odgovor članu kolacic)
Neposredna veza do poruke: 163
16.10.2010 2:24:19   
kolacic
IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Bijelo perem na 90 stepeni, sareno 60 i zavisi kakav je materijal nesto i na 40....A bodice perem na 90,  njemu sve peglam i koristim prasak bez mirisa, parfema...Kod mene se sve pegla....Ne bih mogla leci u neopeglanu posteljinu nema sanse...Gleam a sto manje koristim susilice jer ne svidja mi se ves susen u njoj...Kad je lijepo napolju susim vanka a ako nije nesto u kuci a nesta u susiliciuser posted image

koji koristis deterdzent, ja sam bila na arielu, pa sad predjoh na faks, jer ga dobih gratis uz masinuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 164
16.10.2010 2:26:08   
kolacic
omeksivac koristis li dzeni??' ja silan za bebe.. bijeli...mada mi kazu da je najbolje sam deterdzent

(odgovor članu kolacic)
Neposredna veza do poruke: 165
16.10.2010 2:28:33   
dzeni_nl

omeksivac koristis li dzeni??' ja silan za bebe.. bijeli...mada mi kazu da je najbolje sam deterdzent

ja ne koristim omeksivac za njenu odjecu, jer sam cula da moze izazvati alergiju. a ni ovaj persil nema neki bas miris, jer je dosta razrijedjen, bas prilagodjen bebinoj kozi.

(odgovor članu kolacic)
Neposredna veza do poruke: 166
16.10.2010 2:33:00   
kolacic
IZVORNA PORUKA: dzeni_nl

ja ne koristim omeksivac za njenu odjecu, jer sam cula da moze izazvati alergiju. a ni ovaj persil nema neki bas miris, jer je dosta razrijedjen, bas prilagodjen bebinoj kozi.

koliko kosta taj persil za bebe?

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 167
16.10.2010 2:35:20   
melly__
Imas ovaj persil sensitive on je oko 10 km 3 kg ..i ja ne koristim omeksivac,zbog alergije jer mi je user posted image tome sklona user posted image

17.06.

(odgovor članu kolacic)
Neposredna veza do poruke: 168
16.10.2010 2:54:18   
Anoniman

koji koristis deterdzent, ja sam bila na arielu, pa sad predjoh na faks, jer ga dobih gratis uz masinuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Marka se zove Neutral...Citavu kolekciju koristim, kremice, za guzu, tijelo. omeksivac, prasak, sklon je alergijama tako da nema potrebe da ga izlazem vecem riziku

(odgovor članu kolacic)
  Neposredna veza do poruke: 169
16.10.2010 3:02:44   
kolacic
IZVORNA PORUKA: melly__

Imas ovaj persil sensitive on je oko 10 km 3 kg ..i ja ne koristim omeksivac,zbog alergije jer mi je user posted image tome sklona user posted image

pa nije taj skup, ariel je skuplji ali nije bas za bebe...

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 170
16.10.2010 10:28:42   
mama Nataša

Ja sam na ovaj post samo zinula od čuda, ja MRZIM da peglam, nema mi goreg posla, radije bi krečila nego peglala, užas!
U skladu s tim - peglam samo ono što se mora, košulje isl a i to jednom mjesečno ako i toliko, katastrofa zaista!user posted image

veliki dječak 16.10.2004.
i mali dječak 16.08.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 171
16.10.2010 10:31:23   
vjestica
ja sam prije peglala posteljinu
sad sam došla tobe user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu mama Nataša)
Neposredna veza do poruke: 172
16.10.2010 10:34:16   
teacher75
ne peglam skoro nista a kamoli vesuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 173
16.10.2010 11:06:17   
nikita
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Isto ovako, s tim sto nekad bijelo ako je bas prljavo ukljucim na 90... Sto se krpa tice njih prvo operem u vreloj vodi sa praskom, pa isperem i tek onda stavim recimo s peskirima(ima ih premalo da bi se prale same pa ih zato prvo operem na ruke pa onda mijesamuser posted image )....
A mene samo zanima ove zene sto ne peglaju, kako???? Meni recimo majice mm budu tako zguzvane iako ih lijepo stavim na susilo i opet se moraju pegladi... Da ih ne opeglam ni na sta nebi licile...
Bijeli ves recimo peskire nekad ne opeglam kad mi se bas ono neda, a inace peglam sve, pa i gaceuser posted image user posted image

na 90 kad se pere svi bakcili uginu tako da ne treba peglat radi toga jedino ako je zguzvano a ja nikad svoju masinu nisam ukljucila na 90, ne znam zasto...tako i nase perem bijelo na 60 sa predpranjem a sareno na 30 ili 40, posteljinu ne peglam nikad , ves jesam itd
koristim Tide , a kad bebino perem ne stavljam omeksivac

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 174
16.10.2010 11:10:35   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

na 90 kad se pere svi bakcili uginu tako da ne treba peglat radi toga jedino ako je zguzvano a ja nikad svoju masinu nisam ukljucila na 90, ne znam zasto...tako i nase perem bijelo na 60 sa predpranjem a sareno na 30 ili 40, posteljinu ne peglam nikad , ves jesam itd
koristim Tide , a kad bebino perem ne stavljam omeksivac

valjda je kod vas nikita bolja voda,kod mene bijelo na 60 izadje sivouser posted image sve na 90 i ne peglam..sareno na 30,40 i peglam sta je zguzvanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nebi ni to da me nije stiduser posted image

(odgovor članu nikita)
  Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *