|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  120 121 [122] 123 124   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
15.10.2010 0:41:15   
sara.at
E da vala melly user posted image Jake mi noci onda user posted image prosli i mahovo i grahovo Al smo spavali zagrliti kao DVA pilicauser posted image kao i obicno

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 3026
15.10.2010 0:51:26   
melly__

IZVORNA PORUKA: sara.at

E da vala melly user posted image Jake mi noci onda user posted image prosli i mahovo i grahovo Al smo spavali zagrliti kao DVA pilicauser posted image kao i obicno

user posted image user posted image
Potpisujemuser posted image samo bez ovog zagrljajauser posted image kad mi je mm ranoranilac a ja vampiramuser posted image user posted image

17.06.

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 3027
15.10.2010 9:20:52   
Amrino
Evo i mene konacno user posted image .
Mi smo napunili 7 mjeseci a vec se sam dize uz sve zivo (stolove, zidove, noge...), puze od 5. ko metak....Ma valjda gleda starijeg bracu pa hoce kao i on.
Mi drage moje zaspemo svako u svom krevetu a zavrsimo svi na jednom....jos malo pa cemo MM i ja na podu zavrsiti user posted image user posted image user posted image

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 3028
15.10.2010 9:28:33   
dzeni_nl
IZVORNA PORUKA: Amrino

Evo i mene konacno user posted image .
Mi smo napunili 7 mjeseci a vec se sam dize uz sve zivo (stolove, zidove, noge...), puze od 5. ko metak....Ma valjda gleda starijeg bracu pa hoce kao i on.
Mi drage moje zaspemo svako u svom krevetu a zavrsimo svi na jednom....jos malo pa cemo MM i ja na podu zavrsiti user posted image user posted image user posted image

zeno kad prije 7 mjeseci? pa ti kao da si se jucer porodila. al ovo vrijeme ideee.

jutro od nas svima. moja M. opet jedva zapala oko 2. ustala u 8 jela i evo je spava. a ja da ugrabim njen ves da prostrem da se susi i da na miru kafu popijem.

kako su nam mame i bebe danas?

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 3029
15.10.2010 9:37:06   
aida.
ev i nas...fino smo spavali...user posted image user posted image odoh popik kafu pa jaranici na kafu user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 3030
15.10.2010 9:38:01   
MaminaBeba
Malena_a ja vidim mačko da si ti pravo vatrena! Hahahahahahhahaha user posted image Đavolice jedna! user posted image

Melly hahhahahahahha kako si me samo nasmijala! hahahahahahhaha.. Nije ti bilo mrsko poslije poroda!? Nemoj tako ženo, ogriješit ćeš se o muža! user posted image user posted image

Dženi baci se na posao! user posted image

Aida hajde na trening dok Erol spava! user posted image user posted image Ljubi mi ga puno med medeni!

Mirkice i ja volim BIO! user posted image

Definitivno je Sara najluđa što se keksa tiče. Ona čovjeka izludi pa i u šumarke mora stajat! user posted image

A iskrena da budem, dok nisam bila trudna, ja sam isto voljela u šumarcima!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Od šumaraka mi skakao adrenalin.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hej žene OT! user posted image

E ljudi meni J zaspao sinoć u 1:30, tako sam odmmorna. Mogla bih da mm nagradim danas zbog toga!user posted image

Meni jutros sve smiješno!¨user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 3031
15.10.2010 9:48:35   
Mamica24
Dobro jutrooo ženice i mamice i bebice...  evo jai Beki jutros nešto veseli pa smo zorom upalili muziku na kompu!!! Dobar je mašala... ima skoro 9 kg mašala i baš je onako vesela bebusara!!

Ja danas idem na lasersko uklanjanje ranice na grliću user posted image user posted image .. pa me malo hastra!!! Nadam se da će biti sve u redu!!

Big Kisss za sve vas i vaše slatke male i velike bebice!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu MaminaBeba)
Neposredna veza do poruke: 3032
15.10.2010 9:49:17   
rose 87
jutro evo i nas malo,jeste mi se sinoc raspricale,kako ja uvijek promasim te teme o sex-uuser posted image ,dok vi pricate ja primjenjujem u praksiuser posted image user posted image user posted image ,neko je rekao da je bolji sex poslije poroda,slazem se a neznam razloguser posted image
mamina bebo zato sam ja svu noc prevampirila,ovaj moj se stalno nesto budio i vrtio pa sad samo user posted image user posted image user posted image
amrino cestitamo 7 mjeseci i user posted image za djecaka onda je vec u nasoj fazi i sigurno pravi nestasluke kao i ovaj mojuser posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu MaminaBeba)
Neposredna veza do poruke: 3033
15.10.2010 9:50:58   
rose 87
IZVORNA PORUKA: Mamica24

Dobro jutrooo ženice i mamice i bebice...  evo jai Beki jutros nešto veseli pa smo zorom upalili muziku na kompu!!! Dobar je mašala... ima skoro 9 kg mašala i baš je onako vesela bebusara!!

Ja danas idem na lasersko uklanjanje ranice na grliću user posted image user posted image .. pa me malo hastra!!! Nadam se da će biti sve u redu!!

Big Kisss za sve vas i vaše slatke male i velike bebice!! user posted image user posted image user posted image user posted image

mamice punooo srece,nemoj da se plasis user posted image user posted image user posted image javi nas se kad sve zavrsi

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 3034
15.10.2010 11:02:48   
Mamica24
Hvala rose user posted image ... uh evo pokušavam se jutros malo zbuniti po kući samo da ne mislim na to!!

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 3035
15.10.2010 12:12:31   
melly__

Sa srecomuser posted image bice to sve ok aBd nemoj se plasiti
Evo jedanuser posted image user posted image ohrabrenja

17.06.

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 3036
15.10.2010 12:13:14   
amela2208

mama24 nemoj da se plasis i sa srecom...

Sara&Mohammad

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 3037
15.10.2010 12:19:07   
rose 87
joj zenice moracu otici onom svom ginekologu da vidim da ne postoji kakva nevidljiva pupcana vrpca koju nisu prerezali user posted image user posted image ovo moje dijete ne odvaja se od mene ako ga spustim dodje mi do nogu i popne se uz mene,kako cu rucak spremit sama neznamuser posted image

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 3038
15.10.2010 12:22:22   
amela2208
IZVORNA PORUKA: rose 87

joj zenice moracu otici onom svom ginekologu da vidim da ne postoji kakva nevidljiva pupcana vrpca koju nisu prerezali user posted image user posted image ovo moje dijete ne odvaja se od mene ako ga spustim dodje mi do nogu i popne se uz mene,kako cu rucak spremit sama neznamuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image i moja je ko brzi gonzalesuser posted image user posted image user posted image mozda su i kod nas zaboravili kakvu pupcanu vrpcuuser posted image user posted image user posted image user posted image
A ja vas sad citala i vkontam da nisam na pogresnoj temi, mislila sam da sam na "savjeti za bolji sex"temiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kad ono bebe0-1user posted image user posted image user posted image
felix i ostaleuser posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 3039
15.10.2010 12:28:56   
rose 87
ah joj mi se ne odvajamo ni metaruser posted image user posted image user posted image
ma bona Saro dok one pricaju mi vrijedno radimouser posted image user posted image

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 3040
15.10.2010 12:41:26   
Mamica24
melly amela hvala puuunooo... kažu da ne boli user posted image user posted image user posted image user posted image  al haj znaj!!

Bekir evo svo jutro oko mene skakuće i ganja usisivač.. maloprije smo malo ručali supice i sad čistimo kuću!! Sinoć kako je bio nemiran morala sam ga staviti kraj sebe u krevet dok nije dobro utvrdio spavanje!!

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 3041
   [Obrisana poruka]
15.10.2010 12:43:42   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 3042
15.10.2010 12:45:14   
dzeni_nl

melly amela hvala puuunooo... kažu da ne boli user posted image user posted image user posted image user posted image  al haj znaj!!

Bekir evo svo jutro oko mene skakuće i ganja usisivač.. maloprije smo malo ručali supice i sad čistimo kuću!! Sinoć kako je bio nemiran morala sam ga staviti kraj sebe u krevet dok nije dobro utvrdio spavanje!!

sretno i samo hrabro

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 3043
15.10.2010 12:47:34   
melly__

Kod mene ista situacijauser posted image kontam da ga nekako zavezem za sebeuser posted image user posted image pa da mogu sta uraditiuser posted image ovako ga cuvam i sjedim besposlenauser posted image a to mi bas tesko padauser posted image user posted image user posted image user posted image

17.06.

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 3044
15.10.2010 13:27:20   
sara.at
Evo i Nas napokon. Predali smo sve papire,meni za novu vizu a Arianu za pasos,malo sopingholicarili i sad se dovukli kuci,Arian rucko i sad se vrti Po krevetu user posted image
Maminabebo mi tad samo kupili Auto a ja na mm navalila ajde da od njega napravimo musko user posted image on me gleda Kö sa marsa kraj stana mog i kuce ja bas ocu u autu user posted image cejf nista drugouser posted image

Jest jest Rose One pricaju a mi radimouser posted image nema od Price nista, nego Fat se poslauser posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 3045
15.10.2010 13:32:35   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: melly__

Kod mene ista situacijauser posted image kontam da ga nekako zavezem za sebeuser posted image user posted image pa da mogu sta uraditiuser posted image ovako ga cuvam i sjedim besposlenauser posted image a to mi bas tesko padauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa to sa vezanjem nije loša ideja, jesi li razmišljala o marami ili sling nosiljci?

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 3046
15.10.2010 13:37:26   
melly__
Nisam user posted image ali sve su prilike da cu moratiuser posted image
Ima li ta tema da malo pregledam..hvala user posted image

17.06.

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 3047
15.10.2010 13:37:28   
dzeni_nl

ista sam ti. sad samo otisla po pelenu da je presvucem, a onda odma place na sav glas. ma maket se nesmijem od nje

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 3048
15.10.2010 13:39:01   
melly__
Mirkice sinoc sam te sanjala ili jutros user posted image user posted image ziva istina..ne sanjas samo ti forumasice

17.06.

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 3049
15.10.2010 13:45:29   
Lejla Ka

Nisam user posted image ali sve su prilike da cu moratiuser posted image
Ima li ta tema da malo pregledam..hvala user posted image

Evo jedna malo starija tema sa linkovima na slikice:

http://www.ringeraja.ba/forum/m_18332/mpage_1/key_/tm.htm#18332

Ova je dosta aktuelnija, protabiri postove:

http://www.ringeraja.ba/forum/m_33167/mpage_1/key_/tm.htm

Ja sam mama maramašica, i ja bi svaku bebu u maramu i mami na prsa :)

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 3050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  120 121 [122] 123 124   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  120 121 [122] 123 124   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *