Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Vece zene Samo da vas pozdravim vidim zanimljiva tema saro nisi jedina,ni ja nisam izdrzala 40 dana da prodje ali zato mi je sad nesto mrsko ne znam sta mi je
Vece zene Samo da vas pozdravim vidim zanimljiva tema saro nisi jedina,ni ja nisam izdrzala 40 dana da prodje ali zato mi je sad nesto mrsko ne znam sta mi je
Nisam ja vala kako i ocu kad spava gol trebala Sam mamu nagovoriti da nam Uleti u spavacu Po ariana,mislim da mm vise nikad nebi zaspao ne bez boxerica nego bi obucen spavao
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
Nisam ja vala kako i ocu kad spava gol trebala Sam mamu nagovoriti da nam Uleti u spavacu Po ariana,mislim da mm vise nikad nebi zaspao ne bez boxerica nego bi obucen spavao
hahhahahahhahahhahahahahahahhahaha
ja nisam ima vec tri mjeseca ako ne i vise oguglala mm vec planira taj 41 dan
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
Usput meni je bolji keks sada nakon poroda( il sam se nafurala) Iskace ima da iskace jer kad bi zatrudnila sad aaaaaa benzin i zapalila bi se
nisi jedina .. mislim obome nam je bolji,, a sta ces sebe palit pali njega bona
ihhh i meni je bolji poslije poroda i to kako... ja sam izdrzala do 38 dana vise nisam mogla
Ovo moje dijete se pravo prolopovilo... sad ga dojila i nece da zaspi... spustim ga kenjka, pronosam ga razgleda kmeci, ja ga onda spustim u krevetac i reko nek place zaspat ce i upalim ono sto se okrece zaspa koo...... samo da mene zeza uhhh ode mm lec odo jaaaaaaaaaaaaa
nama danas 40 dana. ja sam zidrzala, ali sam imala i zelju. sad se nesto bojim, ne znam sta mi je?
meni je babica govorila za pilule vec treci dan poslije poroda, ali sam joj rela da ih necu piti. nevolim bas ni kondom, ali kad se mora, mora
dzeni radije se odreknem sexa nego sexa sa kondomom nema sanse aj volim BIO
ihhh i meni je bolji poslije poroda i to kako... ja sam izdrzala do 38 dana vise nisam mogla
Ovo moje dijete se pravo prolopovilo... sad ga dojila i nece da zaspi... spustim ga kenjka, pronosam ga razgleda kmeci, ja ga onda spustim u krevetac i reko nek place zaspat ce i upalim ono sto se okrece zaspa koo...... samo da mene zeza uhhh ode mm lec odo jaaaaaaaaaaaaa
Malena mi nismo,jer smo skoro cjelu trudnocu imali zabranu,cak prvu bracnu noc kad su Nas pitali sta cemo raditi a ja Kö iz topa "Brojat cemo pare od svadbe" Mirkice nema ti druge izgleda ce biti pala mala za Slobodu Malena ja vise nemami,to Sam radila Pa mm sacekao podnevnu pauzu da sekretarice odu na rucak,nedo Bog da nam je Kö od klijenata upao u firmu Drugi put skoro cjelu noc Ga kotacila i posli kuci i on parkirao u susmarak, kako God okrenem opet ja nagrebem
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
odoh i ja da prilegnem kraj mog ishaka sad ce on da doji jos malko
Malena mi nismo,jer smo skoro cjelu trudnocu imali zabranu,cak prvu bracnu noc kad su Nas pitali sta cemo raditi a ja Kö iz topa "Brojat cemo pare od svadbe" Mirkice nema ti druge izgleda ce biti pala mala za Slobodu Malena ja vise nemami,to Sam radila Pa mm sacekao podnevnu pauzu da sekretarice odu na rucak,nedo Bog da nam je Kö od klijenata upao u firmu Drugi put skoro cjelu noc Ga kotacila i posli kuci i on parkirao u susmarak, kako God okrenem opet ja nagrebem
Mi se prvu bracnu noc nesto posvadjali bezze i svako na svoju stranu Ali smo prije toga godinu dana zivjeli zajedno u "grijehu"