|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  119 120 [121] 122 123   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
15.10.2010 0:13:07   
melly__
Vece zeneuser posted image
Samo da vas pozdravimuser posted image
vidim zanimljiva temauser posted image user posted image saro nisi jedina,ni ja nisam izdrzala 40 dana da prodjeuser posted image user posted image ali zato mi je sad nesto mrsko ne znam sta mi je user posted image

17.06.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3001
15.10.2010 0:14:53   
sara.at
Melly- prisili se duso Ode onda puz u svaleranjeuser posted image user posted image user posted image Nampala mi tema o keksu poslije poroda gdje su zene prisiljavale da morajuuser posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 3002
15.10.2010 0:15:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: melly__

Vece zeneuser posted image
Samo da vas pozdravimuser posted image
vidim zanimljiva temauser posted image user posted image saro nisi jedina,ni ja nisam izdrzala 40 dana da prodjeuser posted image user posted image ali zato mi je sad nesto mrsko ne znam sta mi je user posted image

user posted image user posted image  ja sam izdrzala al sad nadoknadjujem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melly__)
  Neposredna veza do poruke: 3003
15.10.2010 0:17:17   
sara.at
Nisam ja vala kako i ocu kad spava goluser posted image trebala Sam mamu nagovoriti da nam Uleti u spavacu Po ariana,mislim da mm vise nikad nebi zaspao ne bez boxerica nego bi obucen spavaouser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3004
15.10.2010 0:17:20   
melly__

IZVORNA PORUKA: sara.at

Melly- prisili se duso Ode onda puz u svaleranjeuser posted image user posted image user posted image Nampala mi tema o keksu poslije poroda gdje su zene prisiljavale da morajuuser posted image

user posted image user posted image user posted image
Nesto se ne brinem puno..doduse svaku noc smugne napolje sa nekim izgovoromuser posted image ko ce ga znati mozda je i nasao sta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.06.

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 3005
15.10.2010 0:18:26   
Anoniman
 sex na ex, upražnjavam svakog dana, sex na ex to mi je duševna hranauser posted image

moradoh podjelit s vama user posted image user posted image user posted image

mm je htjeo odmah nista je to njemu boli ga briga a i ja lopov dam povoda pa se povucemuser posted image user posted image

(odgovor članu sara.at)
  Neposredna veza do poruke: 3006
15.10.2010 0:18:28   
dzeni_nl
nama danas 40 dana. ja sam zidrzala, ali sam imala i zelju. sad se nesto bojim, ne znam sta mi je?

meni je babica govorila za pilule vec treci dan poslije poroda, ali sam joj rela da ih necu piti. nevolim bas ni kondom, ali kad se mora, morauser posted image

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3007
15.10.2010 0:19:00   
sara.at
Melly neka,mozda Ga uhvati monotonija i naporan mu dan Sa djetetom Pa eto da se izlufta cojkuser posted image

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 3008
15.10.2010 0:19:42   
Mirkica

Nisam ja vala kako i ocu kad spava goluser posted image trebala Sam mamu nagovoriti da nam Uleti u spavacu Po ariana,mislim da mm vise nikad nebi zaspao ne bez boxerica nego bi obucen spavaouser posted image user posted image

hahhahahahhahahhahahahahahahhahaha

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 3009
15.10.2010 0:19:56   
melly__

IZVORNA PORUKA: Malena_A

sex na ex, upražnjavam svakog dana, sex na ex to mi je duševna hranauser posted image

moradoh podjelit s vama user posted image user posted image user posted image

mm je htjeo odmah nista je to njemu boli ga briga a i ja lopov dam povoda pa se povucemuser posted image user posted image

17.06.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3010
15.10.2010 0:20:32   
Mirkica

Nesto se ne brinem puno..doduse svaku noc smugne napolje sa nekim izgovoromuser posted image ko ce ga znati mozda je i nasao sta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja nisam ima vec tri mjeseca ako ne i vise oguglala mm vec planira taj 41 dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 3011
15.10.2010 0:21:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mirkica

ja nisam ima vec tri mjeseca ako ne i vise oguglala mm vec planira taj 41 dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zeno dragaaaaaaa ja sam dan prije nego sam se porodila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 3012
15.10.2010 0:21:59   
Mirkica
mm nije smjeo u zadnje vrijeme ma nema sanse kao sarin T. dacu ti sve samo nemoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3013
15.10.2010 0:22:06   
aida.

IZVORNA PORUKA: bedelindja

Usput meni je bolji keks sada nakon poroda( il sam se nafurala)
Iskace ima da iskace jer kad bi zatrudnila sad aaaaaa  benzin i zapalila bi seuser posted image

nisi jedina user posted image user posted image user posted image .. mislim obome nam je bolji,, a sta ces sebe palit pali njega bona user posted image user posted image user posted image
ihhh i meni je bolji poslije poroda i to kako... user posted image
ja sam izdrzala do 38 dana vise nisam mogla user posted image user posted image user posted image

Ovo moje dijete se pravo prolopovilo... sad ga dojila i nece da zaspi... spustim ga kenjka, pronosam ga razgleda kmeci, ja ga onda spustim u krevetac i reko nek place zaspat ce i upalim ono sto se okrece user posted image zaspa koo...... user posted image user posted image samo da mene zeza user posted image user posted image uhhh ode mm lec odo jaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3014
15.10.2010 0:22:22   
melly__

Melly neka,mozda Ga uhvati monotonija i naporan mu dan Sa djetetom Pa eto da se izlufta cojkuser posted image

Jadan on i njegova monotonija user posted image pa kad ce ga uhvatiti kad dodje s posla oko 6 satiuser posted image nema ga vazdan i opet da mu je zbrisatiuser posted image user posted image

17.06.

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 3015
15.10.2010 0:24:34   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: dzeni_nl

nama danas 40 dana. ja sam zidrzala, ali sam imala i zelju. sad se nesto bojim, ne znam sta mi je?

meni je babica govorila za pilule vec treci dan poslije poroda, ali sam joj rela da ih necu piti. nevolim bas ni kondom, ali kad se mora, morauser posted image

dzeni radije se odreknem sexa nego sexa sa kondomom nema sanse aj volim BIO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BA 13.12.2008

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 3016
15.10.2010 0:25:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: aida.

IZVORNA PORUKA: bedelindja

Usput meni je bolji keks sada nakon poroda( il sam se nafurala)
Iskace ima da iskace jer kad bi zatrudnila sad aaaaaa  benzin i zapalila bi seuser posted image

nisi jedina user posted image user posted image user posted image .. mislim obome nam je bolji,, a sta ces sebe palit pali njega bona user posted image user posted image user posted image
ihhh i meni je bolji poslije poroda i to kako... user posted image
ja sam izdrzala do 38 dana vise nisam mogla user posted image user posted image user posted image

Ovo moje dijete se pravo prolopovilo... sad ga dojila i nece da zaspi... spustim ga kenjka, pronosam ga razgleda kmeci, ja ga onda spustim u krevetac i reko nek place zaspat ce i upalim ono sto se okrece user posted image zaspa koo...... user posted image user posted image samo da mene zeza user posted image user posted image uhhh ode mm lec odo jaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  nama se jos nespava nije nam Dz zaspala user posted image user posted image

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 3017
15.10.2010 0:25:44   
sara.at
Malena mi nismo,jer smo skoro cjelu trudnocu imali zabranu,cak prvu bracnu noc kad su Nas pitali sta cemo raditi a ja Kö iz topa "Brojat cemo pare od svadbe" user posted image
Mirkice nema ti druge izgleda ce biti pala mala za Sloboduuser posted image
Malena ja vise nemami,to Sam radila Pa mm sacekao podnevnu pauzu da sekretarice odu na rucak,nedo Bog da nam je Kö od klijenata upao u firmu user posted image
Drugi put skoro cjelu noc Ga kotacila i posli kuci i on parkirao u susmarak, kako God okrenem opet ja nagrebemuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3018
15.10.2010 0:27:18   
Anoniman
Odohhhhhhhh i ja , trazi Dz jastuk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Mahanjeeeeeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sara.at)
  Neposredna veza do poruke: 3019
15.10.2010 0:27:52   
Mirkica
odoh i ja da prilegnem kraj mog ishaka sad ce on da doji jos malko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3020
15.10.2010 0:29:07   
melly__

Malena mi nismo,jer smo skoro cjelu trudnocu imali zabranu,cak prvu bracnu noc kad su Nas pitali sta cemo raditi a ja Kö iz topa "Brojat cemo pare od svadbe" user posted image
Mirkice nema ti druge izgleda ce biti pala mala za Sloboduuser posted image
Malena ja vise nemami,to Sam radila Pa mm sacekao podnevnu pauzu da sekretarice odu na rucak,nedo Bog da nam je Kö od klijenata upao u firmu user posted image
Drugi put skoro cjelu noc Ga kotacila i posli kuci i on parkirao u susmarak, kako God okrenem opet ja nagrebemuser posted image

Mi se prvu bracnu noc nesto posvadjali bezze i svako na svoju stranuuser posted image user posted image
Ali smo prije toga godinu dana zivjeli zajednouser posted image u "grijehu"user posted image user posted image user posted image user posted image

17.06.

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 3021
15.10.2010 0:29:22   
dzeni_nl
IZVORNA PORUKA: Mirkica

IZVORNA PORUKA: dzeni_nl

dzeni radije se odreknem sexa nego sexa sa kondomom nema sanse aj volim BIO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj u pravu si ni ja ga nikako nevoli. nemam nikakvog osjecajauser posted image

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 3022
15.10.2010 0:30:51   
melly__
Laku noc user posted image fatam se i ja noge user posted image dok nas ne opomenuuser posted image user posted image
Ugodne i sexi snove vam zelimuser posted image user posted image

17.06.

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 3023
15.10.2010 0:31:40   
sara.at
Mirkice kud spomenu Bio user posted image
Melly sram Te bilouser posted image jeste bar pare uspijeli prebrojatiuser posted image

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 3024
15.10.2010 0:35:15   
melly__

Mirkice kud spomenu Bio user posted image
Melly sram Te bilouser posted image jeste bar pare uspijeli prebrojatiuser posted image

Pa sta mislisuser posted image user posted image
A jest mi zanimljiva prva bracna noc nakon zajednickog zivotauser posted image user posted image
Isto ko i tebi user posted image

17.06.

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 3025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  119 120 [121] 122 123   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  119 120 [121] 122 123   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *