Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
a šejla drag jesi upratila kad su očajne kućanice al nova sezona...ja malomalo gabi sa dvije curice debele skakuće...al nikako da pofatam konce
i ja... a sad sam ioh napamet naučila na fox life... a fakat nova sezona je super...nema šta nema...al kad uhvatim i odgledam...
i ja... a sad sam ioh napamet naučila na fox life... a fakat nova sezona je super...nema šta nema...al kad uhvatim i odgledam...
Upratila sam da su ponedjeljkom Ja gledam House (po 100-ti put, hehe) u 21,10, pa onda u 22 Uvod u anatomiju. Pa sam neki dan okrenula malo prije House-a i vidim kucanice...Mislim da su nove (koliko mogu biti nove na fox-u ) jer ja to nesto nisam bas pratila...ali ova mi je bila skroz nepoznata epizoda: ona nova komsinica sto kuha sa Bree, priznala svoju tajnu bivsem muzu i Bree
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
na kojem Fox-u vi to gledate ja ga nemam kod mene je kablovska-bh cabel net
meni elob digitalna
e vala Mirkice i meni... kako je neku noć upucaše fol na ulici ja više gledala nisma... majkemi su bezobrazni...upucaše ženu oni nama ni da prikažu jel pala gdje je upucaše...srce mi stalo... bezveze se sikiram...neću... ja odustala od šeherzade
e vala Mirkice i meni... kako je neku noć upucaše fol na ulici ja više gledala nisma... majkemi su bezobrazni...upucaše ženu oni nama ni da prikažu jel pala gdje je upucaše...srce mi stalo... bezveze se sikiram...neću... ja odustala od šeherzade
ma ne serija to jos ide nekako nego Seherzada kao pojava lik u seriji , jedino mi zanimljiv Burhan i njegova porodica ova Sehri ne zna ni sta hoce
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
Skontala sam da je ta Šeherzada neka sapunica, ali nisam upratila na kojem je programu...ne pratim takve serije, ali zato sve krimi serije volim i pratim
Ali trenutno mi je No.1 ''Braća i sestre''
< Poruku je uredio Mya_81 RR -- 3.10.2010 10:46:22 >
Meni od samog početka...sva mi je neka ukočena,inače ne volim "dobrice" u serijama,hahaha,ja sam uvijek na strani onih zlih,šalim se,ali kad se sjetim španskih sapunica i glavnih junakinja koje sam nekad pratila, Šeherzada mi opet postane draga
Imal neko slučajno na CD-u ovu seriju 1001 noć, neko je pričao da je kupio, pa ako ima da mi nareže, a ja bih za uzvrat dala 10. cd-ova, praznih,ovo nije oglas nego molba.
sijeća li se itko one serije'''' OClone''''(Klon) sa žade i lukas,ja sam tu seriju obožavala.i za sve ostale fanoljupce te serije moram reći da je ta serija opet počela ali u novoj produkciji,malo modernija i s ljepšim i poznatijim glumcima,radnja ista,imena u seriji ista... inače ne pratim serije ali ovu ću se truditi pogledati kad god stignem
< Poruku je uredio milenium -- 13.10.2010 14:47:27 >
sijeća li se itko one serije'''' OClone''''(Klon) sa žade i lukas,ja sam tu seriju obožavala.i za sve ostale fanoljupce te serije moram reći da je ta serija opet počela ali u novoj produkciji,malo modernija i s ljepšim i poznatijim glumcima,radnja ista,imena u seriji ista... inače ne pratim serije ali ovu ću se truditi pogledati kad god stignem
na rtl oko 4 ,jučer sam gledala,tu negdje oko tih doba je bilo.glavni glumci Jade i lukas su isti oni ako si gledala seriju ''''Marina'''' evo poinje ,prebaci na rtl
< Poruku je uredio milenium -- 13.10.2010 15:32:06 >
na rtl oko 4 ,jučer sam gledala,tu negdje oko tih doba je bilo.glavni glumci Jade i lukas su isti oni ako si gledala seriju ''''Marina'''' evo poinje ,prebaci na rtl
ej, pogledala kratko, bezze, daleko bolja je ona prva verzija koja je bila Brazilska, ova je čini mi se Meksička, uglavnom, uvijek je bilo da je original bolji od kopije. Kako se tebi čini, možda sam na brzinu donijela zaključak budući da sam samo bacila pogled....
meni je jučer na prvu isto bilo bezze,nekako sam se navikla na onu staru Jade,ali danas mi je bilo zanimljivije već se privikavam,a glavni glumac mi je oduvijek bio
ma ne serija to jos ide nekako nego Seherzada kao pojava lik u seriji , jedino mi zanimljiv Burhan i njegova porodica ova Sehri ne zna ni sta hoce
joj Mirkice salzem se s tobom. bas me pocela nervirati, serija je postala bez veze eto samo da se nesto desava
a i meni je Burhan drag i Nadida od njih se puno moze dobrog nauciti.
i meni su Burhan i Nadida dragi, ali mi Nadida počela ići na živce, kako se ponaša prema Fusun, znam da Fusun nije oličenje dobrote, al meni je opet žao, živi u kući svekra i svekrva gdje sve mora biti po njihovom, djeca više poštuju djeda i baku nego roditelje, nju, ova nigdje ne radi, po cijele dane u kući, da bar ima muža, muž mlakonja, totalno spizđen, ima ljubavnicu, ova se još jadna razboljela, rodila troje djece, a nema muško???? Hebote dobro je i normalna... eh, ja više ne gledam Šeherezadu nego Fusun. Fusun trgni se!
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.